- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.641
oldum da ordan tam nerden yapılıyor ne yazan yer misalGünaydın kızlar. Bu sabah oglum uyandı salladım uyudu çok şükür.Sabahları saç yıkama fön makyaj giyinme Ogluşu hazırlama kocişin arkasını. Toplama telaşıma birde kahvaltı eklendi.hemn acele bi kahvaltı napim yoksa tahıllar tepeme biniyoraceleden tartılmadım . Bugün pür dikkat.
Papatyam: inş yolculuğun. Iyi geçmiştşr.Beni unutma bırakma sakın kendinide salma orda dikkat et bakLım kaç kilo vermiş olarak sönüceksin
Hikom: hediyeleri toplamış :))iyi günlerde kullan canım.erkejler böle koşturmayı beklemeyi sevmezler. Sanki biz bayılıyoruz beklemeye işlerin uzamasına. Ama biz mecburuz dimi😡
Tunabe: Alınganlık yapmışsınız canım. Yeni eski die bi kavram yok burda zamanla anlarsınbi ara papatyam nelson ve ben denedik kalori saymayı. Papatyanın dediği siteye üye ol hesaplaman kolay olur.
oluyor böyle şeyler sıkma benimde burssadan görümce ggunaydin citirlarim nasilsiniz papatya canim hayirli yolculuklar olsun
hikoosssss toplamissim hediyeleri erkekler bole zaten canim bosver bizde dun kocisle tartistik kusum simdi ko usmuyorun anlatirim ne oldugunu
ebrum iyi yetirisyosun valla bende sabahtan kaltim dip kose yerlestirdim bugun temizlik gunim perdelerimide yikicam ins hem kizin esyalarini topla hem esimin dagittiklarin topla zor yetisiyorumm
dun esime neden si irlendim kizlar anlatiyim yoksa catlicam
dun kv lere indik esim 7.30 da aradi gecikicem diye arabanin serviste bi isi varmis iyi dedim 1 saat oldu esim yok 1.30 saat oldu esim yok bide bunun ustune kp ve kucuk gorumcem tartisiyo para mevzusundaben hic seslenmiyorum saat 10 oldu esim hala ortada yok kizimin uykusu geldi mizirdayip duruyomu benim sinirler iyice gerildi aldim kizi arka odaya gectim uyutucam o sira esim gelmis yanima geldi askim ben geldim diye bende iyi ervayi uyutuyotum iceri gelirim birazdan dedim esime tavirliyim tabi kv yle fln konusuyoruZ sonra eve ciktik esim bana bagiriyo way efendim neymis ben annesigilin yaninda ona nasil surat yaparmisim bende biktim su arabanin isinden her cuma bisey buluyosun desim (cuma gunleri hep kp lerde oluruz) ben saatlerce yal iz oturmak zorunda degilim dedim haa bide kp bana laf carptti para mevzusunda neymis efendim bizim yukumizde kp nin ustundeymis boyle bisey olabilirmi yaaa delirdim o ole diyin ce bide esim ustune bole davraninca seninle ugrasamam ven yatiyorum dedim sabahta kizim 6 da uyandi aldim oturma odasina geldim esimin gittigini gormedim bile ama konusmicam 😈😈😈
oldum da ordan tam nerden yapılıyor ne yazan yer misal
Yanımda bilgisayar yok. Telden yazıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kalorimetreddn yediğin besini yazıyorsun ara diyorsun besin çıkınca yanına adet yada gram olarak yazıp ekle diyorsun
Tuba deli misin çok farketmiş
Kaç kilo fark var Arada
Ebrucum aman Allah nazarlardan korusun
saol canm fotoları nasıl görüyonuz bende motve için ama yok bakamıyorum
bi sorudaha cnm gıramı nasıl ölççücez evde misal et yedik yada mercimek yemeyi gıramı ölçmeyi nasıl yaparım
selam çıtır hatunlar
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
ani bir kararla ceyhana kardeşimin yanına gitmiştim
bir haftadır ordaydım
bugün döndük
orda internet olmdığı için buraya yazamadım
kendi evimde olmadığım için diyet falan yapamadım
zaten sürekli dışardaydık hep hazır yemek yedik
vee 2 kilo alarak geri geldim
bugün bide regil oldum onun da etkisi vardır tabi
ama pazartesiden itibaren tekrar diyet moduna girecem
aldığım iki kiloyu biran önce geri vermeliyim
insanın evinde olması gerçekten çok güzelmiş
Fotoğrafları görebilmen için o kişi ile arkadaş olman gerekir benim de albümüm var ama arkadaşları dışında kimse göremiyor
http://kadin.ihtiyacodasi.com/?Syf=15&cat_id=18&baslik_name=MSBBZGV0IEthw6cgS2Fsb3JpPw== gibi sitelerden bakabilirsin
Yada google a yaz 1 kibrit kuruş peynir diye kaç gram olduğunu mutlaka bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?