Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oldum da ordan tam nerden yapılıyor ne yazan yer misal

oluyor böyle şeyler sıkma benimde burssadan görümce g
eldi ortalığı karıştırdı bulandırdı şimdi yarın gidiyo

Slm güzel çıtırlarım umarım hepiniz iyisinizdir:))) beni sorarsanız çok daha iyiyim ama bu sefer de oğluş kaptı gribifakat ayakta atlatıcaktır gibi hadi inşallah ailecek hastalıkla sınanıyoruz hayır olsun...neyse yaaa sıkıldım hastalık anlatmaktan bu gün kv min doğum günü evden çıkamadığım için hediye alamadım ama oğluşla güzel muzlu bir pasta yaptık birazdan da pizza yapıcam eltim ve çocukları da gelicek beraber gidip onu mutlu edicez:))) yarın da artık pür dikkat kilo vermeye odaklanıcam hepimize mutlu pazarlar:)))

Tuanabe;canım ben hiç anlamam kalori hesabından asla kafam basmaz yardımcı olamıycam bu konuda ama başka sormak istediğin şeyler olursa burdayım:)))

Kübra; takma canım kafana bazen gerçekten anlayışsız olabiliyorlar kocalarımız hepimiz yaşıyoruz tavır yapmakta sonuna kadar haklısın umarım eşin hatasını anlayıp telafi edenlerden olur.telafi etmezse de sen bişekilde bunun acısını çıkarırsın:))biz kadınlar biliriz işimizi nasılsa:)))

Son düzenleme:
kızlaaarrrr albüm ekledim.
aynı kıyafetle eski-yeni halim...
daha belirgin olur dedim. bakın bakalım fark ne düzeyde...

kızçeler napinizzz bakimtam çıkışa yakın pasta kestiler işte ve kek yapmış bi bayan.keki ogluşa sardım peçeteye.pastadan yarım dl yedimogluşu aldım biraz dolşatırdım avmde sonra eve geçtk.omlet yapıp yedik.çamaşır bulaşık balkon yıka ev topladım.şimdi size bakayım dedim.dudagımın kenrında uçuk çıkmış(temra)derler ondan.Dün kırmızı giydim ve çok şık klasik giyindim.Hemen böle oluyor.Kızlar dio hem küçük bebeğin hem kendine nasıl byle bakabiliyorsun ,yine süslenmiş bu,kız ne ara zaman buldun fönlendin vs...nazar var nazarBugün dedemin 3. ölüm senesi 8 aylıktım öldüğüne gidemedimdeogluş çizgi filme dalarsa Kuran okumak istiyorum. s

merhaba kızlar sizi özlemişim vallahi okullar açılıyo benimde okul maratonu başlıyo :)) karnemizden bahsetmedim tabi oğluşumun hepsi 5 maşallah sizinle de paylaşayım dedim ve 1 kilo vermiş olarak geri dönüyorm topiğe hergün düzenli :))

kızlar bazı işlerimi yaptım ogluşla vakit geçirdim spporumuda yaptım.Birazdan anneme gidicem balık yapıcak.

zuzuummmmözledim seni sordum hep nerelerdeydinaferin paşaya hep böyle başarılı olsun canım.

tugsel: oğluna geçmiş olsun canım.

tubii:çok fark var sanki 20 kilo vermişsin gibio göbek nasıl gitti

oldum da ordan tam nerden yapılıyor ne yazan yer misal

Yanımda bilgisayar yok. Telden yazıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kalorimetreddn yediğin besini yazıyorsun ara diyorsun besin çıkınca yanına adet yada gram olarak yazıp ekle diyorsun
Tuba deli misin çok farketmiş
Kaç kilo fark var Arada
Ebrucum aman Allah nazarlardan korusun

saol canm fotoları nasıl görüyonuz bende motve için ama yok bakamıyorum

saol canm fotoları nasıl görüyonuz bende motve için ama yok bakamıyorum

bi sorudaha cnm gıramı nasıl ölççücez evde misal et yedik yada mercimek yemeyi gıramı ölçmeyi nasıl yaparım

Fotoğrafları görebilmen için o kişi ile arkadaş olman gerekir benim de albümüm var ama arkadaşları dışında kimse göremiyor
http://kadin.ihtiyacodasi.com/?Syf=15&cat_id=18&baslik_name=MSBBZGV0IEthw6cgS2Fsb3JpPw== gibi sitelerden bakabilirsin
Yada google a yaz 1 kibrit kuruş peynir diye kaç gram olduğunu mutlaka bulursun

selam çıtır hatunlar
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
ani bir kararla ceyhana kardeşimin yanına gitmiştim
bir haftadır ordaydım
bugün döndük
orda internet olmdığı için buraya yazamadım

kendi evimde olmadığım için diyet falan yapamadım
zaten sürekli dışardaydık hep hazır yemek yedik
vee 2 kilo alarak geri geldim
bugün bide regil oldum onun da etkisi vardır tabi
ama pazartesiden itibaren tekrar diyet moduna girecem
aldığım iki kiloyu biran önce geri vermeliyim

insanın evinde olması gerçekten çok güzelmiş

Bu sabah burada tartıldım 62.5çıkyım bu benimkinden az tartıyor ama yineee 62 li birşey görmek güzel
Burada olduğum her sabah tartılacağım. An azından eksilme varmı ona bakarım

Yada bu tartıyı eve mi götürsem kendi tartımda 62.5 i hiç görmedim. Dün sabah evde 63 idim

Hoşgeldin însanın evi gibisi var mı yaaaa. Geçen hafta iyi bir hafta geçirdik inşallah hafta da iyi olur hepimiz için

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
pazartesiden itibaren sizlere tek tek yorum yazacağım.
tatil modunda evde çocuklarla pek giremiyorum girsem de yorum yazacak kadar kalamıyorum
kübra takma kafana.
demek ki eşin kendi ailesi ile vakit geçirmekten hoşlanmıyor.
şart koy ya birlikte gideriz ya da bend e gitmem de.

tubi arada muazzam bir fark var kaç kılo verdin çok merak ettim

ben bu topikte 3 kılo kadar verdim yazınki halime göre yani.
kv geldi ve çok zayıflamışsın nasıl başardın dedi
hergün kılom hakkında iltifatlarda bulundu veeee
ben şımardım tabi
azıcık kılo verince hemen yemeye başlıyorum zaten
şimdi de ev mayın tarlası gibi her yerde yiyecekler tatlılar pasta börekler offf
ağır yemekler her zaman yapamayacağıö şeyler yani.

öyle olunca da yemeye devam hiç durmadan.
sonuç az önce tartıldım banyoya gidince. kılom 60.6
şok şok şok
tabi gerçek kılom değildir
akşam ve tok olduğum için ama yine de koydu bana.
yarın da bu gazla yemeye devam pazartesi aldığım kılolarımla huzurunuza çıkacağım kızlar
üzülüyorum ama irademe de hakim olamıyorum.

bu sabah kalori sayayım dedim
sadece kahvaltı 962 kalori olunca bıraktım

ebrum saçlar makyajlar yapılıyor maşallah. artık çalışma hayatına adım atma aşamasından fark yaratma aşamasına geçmişsin.
oğluş da daha iyidir inşallah.

nazlım çok istikrarlı kılo vermişsin devamı gelecek bence marta kadar.

rose ben menülerini beğeniyorum. nasıl gidiyor dukanın.

hıko hediyeler de verdiğin kılolar gibi harika. güle güle kullan.

tuğsel sen mi eşini bekliyordun canım. geçmiş olsun Allah acil şifalar versin oralarda hasta olmak daha bi zordur.

papatyam gezmelere şehir dışına gitmişsin.
ayrıca oğlunla herşeyin düzeldiğini okudum. çok şükür
nasıl sevindim anlatamama. ben bu topiğe başladığım günlerde ne sıkıntılar içindeydin.

Kızlar nasılsınız ? Bu gün diyet niyet hak getire sabah halam aradı uyuyordum , halanın yanına gitcez geliyormuşum apar topar hazırladık Ümraniye'ye halanın kıZına gittik gittiğimizde kahvaltı haxırdı ama ben hiç bişi yiyemedim ( huyum kurusun herkesin evinde yiyemiyorum) öğlende mangal yapmışlardı 2 tane kanat yedim sadece açıkmıştım eve geldimizde 17:30 du işte o zaman sapıttım hemen yeşil çay yaptım evde kurabiye vardı tuzlu 3 tane mideye indirdim (aferim bana) sonra eşime mantı yaptım buzlukta vardı 2 kaşıkta ondan yedim şimdide Antep fıstığı yedim çok kötüydü bugün biyere gidince her şey alt üst oluyor bütün emeklerim boşa gitmiş gibi üzülüyorum

kızlar ben bu hafta diyetle birlikte spor yapmayada karar verdim
bakalım nasıl bir fark olacak
aslında tatilden önce spor salonuylada anlaşmıştım ama çocukları bırakacak yer olmayınca gidemedim
bu hafta tekrar spor salonuyla görüşecem
çocuklu anneler için bir oyun bölümü yapmalarını önermiştim
onlarda dikkate alacaklarını söylemişlerdi
benimle birlikte bir iki arkadaş daha çocukları yüzünden salonu bırakmak zorunda kaldılar
belki bir düzenleme yapmışlardır pazertesi tekrar gidip görüşecem
çocuk blölümü yapmışlarsa beni kimse tutamaz spor salonudan çıkmam heralde

şu an çok yorgun ve bitkin hissediyorum
regil beni çok zorluyor karnım ve göğüslerim çok ağrıyor
yarın kendimi iyi hissedersem evi dip bucak temiliyecem
bir haftadır evde yoktum ama itiraf etmeliyim eşim eve iyi bakmış
evi beklediğimden daha temiz buldum
okul açılmadan temizliğimi yapıyımda haftaya rahat olıyım

kizlar, merhabaa.
Sabah hamaratligim tuttu. Pasta borekte pek tutmaz da ciunku.
Yesil mercimekli börek yaptim. Sigara boregi esitliginde kestim yufkalari.
Ondan yaptim. Gun icerisinde 5tane yemişimdir, sabahta marul roka salata yaptim yedim.
Kacamak olarak borek iste.
Spor olarak da 1saat oglisle yürüdük. Uyumadan leslie yaparim. 100mekikde.

Deniz, hosgeldin. ceyhana gittiysen nerede oturuosun canim. Ben adanada oturuorum.
O 2kilo şişkinlikde wardir. Swn toparlarsin kisa sürede.

Papatyacim, eksi gormene sewndim. Bencede o tartiyi ewine götür

Hadeka, canim nerdesin sen yaa,

Tuanabe nasilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…