- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.661
Kızlar nasılsınız ? Bu gün diyet niyet hak getire sabah halam aradı uyuyordum , halanın yanına gitcez geliyormuşum apar topar hazırladık Ümraniye'ye halanın kıZına gittik gittiğimizde kahvaltı haxırdı ama ben hiç bişi yiyemedim ( huyum kurusun herkesin evinde yiyemiyorum) öğlende mangal yapmışlardı 2 tane kanat yedim sadece açıkmıştım eve geldimizde 17:30 du işte o zaman sapıttım hemen yeşil çay yaptım evde kurabiye vardı tuzlu 3 tane mideye indirdim (aferim bana) sonra eşime mantı yaptım buzlukta vardı 2 kaşıkta ondan yedim şimdide Antep fıstığı yedim çok kötüydü bugün biyere gidince her şey alt üst oluyor bütün emeklerim boşa gitmiş gibi üzülüyorum
kizlar, merhabaa.
Sabah hamaratligim tuttu. Pasta borekte pek tutmaz da ciunku.
Yesil mercimekli börek yaptim. Sigara boregi esitliginde kestim yufkalari.
Ondan yaptim. Gun icerisinde 5tane yemişimdir, sabahta marul roka salata yaptim yedim.
Kacamak olarak borek iste.
Spor olarak da 1saat oglisle yürüdük. Uyumadan leslie yaparim. 100mekikde.
Deniz, hosgeldin. ceyhana gittiysen nerede oturuosun canim. Ben adanada oturuorum.
O 2kilo şişkinlikde wardir. Swn toparlarsin kisa sürede.
Papatyacim, eksi gormene sewndim. Bencede o tartiyi ewine götür
Hadeka, canim nerdesin sen yaa,
Tuanabe nasilsin.
tubii:çok fark var sanki 20 kilo vermişsin gibio göbek nasıl gitti
Y
Tuba deli misin çok farketmiş
Kaç kilo fark var Arada
tubi arada muazzam bir fark var kaç kılo verdin çok merak ettim
.
Kızlar nasılsınız ? Bu gün diyet niyet hak getire sabah halam aradı uyuyordum , halanın yanına gitcez geliyormuşum apar topar hazırladık Ümraniye'ye halanın kıZına gittik gittiğimizde kahvaltı haxırdı ama ben hiç bişi yiyemedim ( huyum kurusun herkesin evinde yiyemiyorum) öğlende mangal yapmışlardı 2 tane kanat yedim sadece açıkmıştım eve geldimizde 17:30 du işte o zaman sapıttım hemen yeşil çay yaptım evde kurabiye vardı tuzlu 3 tane mideye indirdim (aferim bana) sonra eşime mantı yaptım buzlukta vardı 2 kaşıkta ondan yedim şimdide Antep fıstığı yedim çok kötüydü bugün biyere gidince her şey alt üst oluyor bütün emeklerim boşa gitmiş gibi üzülüyorum
ben hatay dayım canım
antakya merkezde oturuyorum
kardeşim ceyhan da
.
gunaygereitirlarim nasilsietmeye.
serim menun guzel ahh bende su guzel menulere doncem ins bugunden basladim bakalim bu hafta artik 76 goremek istiyorum
kizlarr solediklerinizde haklisiniz hic kafama takmadim zaten yani moralim bozuldu ama en azindan onceden oldugu gibi kafama takmiyorum zaten aksama dogru duzeldi aramiz ama hadeka canim aynen srnin dedigin gibi esim ailesiyle vakit gecirmek istemiyo anladimda ben orda oturmak zorunda degilim dimi zaten ayni apt da oturuyoruz her dk gorusuyoruz dedim ama esime inersek annenlere beraber yoksa bende inmicem dedkm bakalin sonuc ne olcak
kizlar sizden bi ricam bu hafta beni cok elestirin hatta rencide edinde aklim basima gelsin bu hafta dikkat etmedim sonuc 900 gr geri geldi
ben desendeim kübra canım yaa ne olaca bu halimiz.gunaydin citirlarim nasilsiniz kevserim menun gayet guzel ahh bende su guzel menulere doncem ins bugunden basladim bakalim bu hafta artik 76 goremek istiyorum
kizlarr solediklerinizde haklisiniz hic kafama takmadim zaten yani moralim bozuldu ama en azindan onceden oldugu gibi kafama takmiyorum zaten aksama dogru duzeldi aramiz ama hadeka canim aynen srnin dedigin gibi esim ailesiyle vakit gecirmek istemiyo anladimda ben orda oturmak zorunda degilim dimi zaten ayni apt da oturuyoruz her dk gorusuyoruz dedim ama esime inersek annenlere beraber yoksa bende inmicem dedkm bakalin sonuc ne olcak
kizlar sizden bi ricam bu hafta beni cok elestirin hatta rencide edinde aklim basima gelsin bu hafta dikkat etmedim sonuc 900 gr geri geldi
Nelson sana katılıyorum. ben de yarın tempolu ama güzel iş hayatıma geri dönmüş olacağım.diyete işe koşturmaya bir gün kala...
yarın herşey başlıyor hayata dair..
yarın bir tartılayım aldığım son kiloma göre süre belirleyeceim...
hepinizi özledim...
Merhaba kizlar, kimse de yok ssanirim. Oglis biraz once u
yudu. Kocis yoktan yere bagirdi.
Yine sinirleerimi bozdu. Agladim. Cok yorgunum kizlar. Herseyi iyi gormekten olumlama yapmaktan sıkıldım.
Hayat neden bu kadar zor ki. Erkekler neden bu kadar zorlar. Olay ne biliomusunuz. Kimyon almistik marketten.
Onu da kavanoza koymadim, jilatini aciyordu döktü, way efendm neymis neden kavanozuna koymamisim.
Bi de derki marketten aldiklarimizi oglan uyuduktan sonra koy. Oglani yalniz birakma der. Kavanozuna koymak aklimdan gitmis.
Zaten bu aralar asiri unutkanim, herseyi unutur oldum. Neyi nereye koydugumu falan. Bagirdi baya.
Offffffffffffffffffff
Neden diye sormaktan yoruldum. Tamam hersey mukemmel olamaz, cok iyi de olamaz.
Aamannn ne diorum ben.
Neysee ,, boşwerdim bile.
oglisimle 1.5saat yuruyus yaptik. Arada bi kac markete de ugradik. İyi spor oldu bnm icin.
Aciktim ama bise yemek istemiorum. Kocis kendne kahvalti hazirladi. Mutfagi batirdi tabi.
Aslinda gidip mutfagi toparlamam gerek. Cikss onu da yapasim yook ..
Kewooo bebegim gelmemissin bugün. Msjma da cvp vermemissin.
Gülümmm napiosun bakimm.. yarin duzene girrsin. Hafta sonu nedense yemek yemek istioruz.
Hadeka kabul ettim. Bak bakm resimlerime. Farki sende gör
Diger kizcelerde gorunurde yoklar. Yarin damlarlar artik.
Saygilar
Sinir oldum kızlar.Oglum h.içi 11-12 de kalkıyor .9:30 kalktı tamm dedim kahvaltı ettik yemeklerim pişti o sırda.Kurabiye yaptık beraberdagıttı olsun dedim mutfağı temiledim.yoğurdunu yedirdim gölerini ovuşturuyor uykusu geldi dedim.13:15 te odaya girdik.14:00 daldı.eşim geldi öptü uyandı ve hiç uyumamış gibi gözleri ayyy nasıl sinir oldum.o kadar uğraştım tıpışlamaktn kollarım kpotu.sonra baktım ağlıyor dedim uyumak istiyor ayaklarıma aldım mecburen ve dalar gibiyken eşim geldi uyudumu dedi pat gözler açıdı şimdi kurabiyesinden yedi.Eşimde kızdım onca saatim boşa gtti diye şimdi parka götürdü bende yeşilçay ve sizinle keyif yapıp evi toplayıp süpürge tutcam çamaşır katlayıp biraz ütü yaparım.yani onar gelene kadar ne yapsam kar.
Hikom canım benim olur böle seyler gercekten sebebsiz yere ni problem olmuş eminim oda pişman olmuştur boş ver takma kafaya evde kalmasıda senin için sorun benim eşim hafta sonları evde hep bişiler bulur tartışırız ama eşimin bi huyu var suçlu ben dahi olsam dayanamaz iki dakika sonra gelir öper o özürdiler bende o yüzden artık çok takmıyorum sende öle yap boşvet her çift arasında oluyordur eminim böle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?