Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oooooooooooo one bee
ne çok yemişsin

allah aşkına ne yemişsinki
sen benim yediklerimi bir duysan dudağın uçuklar

ben hatay dayım canım
antakya merkezde oturuyorum
kardeşim ceyhan da

.

kızlar bugün 1 saat yürüyüş yaptım.
yediklerimi abartmamaya çalıştım.
son haftam. eşim gelince diyet yaptırtmaz banaa...
ama dikkat etmeye devam edicem o geldikten sonra da...

tubii:çok fark var sanki 20 kilo vermişsin gibio göbek nasıl gitti

canım alt karın kasları için bir hareket var. onu düzenli yapmaya çalışıyorum ama günde 10 defa yapabiliyorum. çok nadir 30 felan yapıyorum.
mekik,ip atlama da her gün düzenli yaptıgım sporlar. bence onların etkisi olmuştur.
ama dümdüz de değil göbegim. biraz daha göbek var maalesef... o da yawaş yawaş gidicek inşallah

Y
Tuba deli misin çok farketmiş
Kaç kilo fark var Arada

canım benim çok teşekkür ederim.
o resimde 85-86 civarındaydım
şimdi 78 küsür.
9 kilo felan var arada
ama sporun çok etkisi var

tubi arada muazzam bir fark var kaç kılo verdin çok merak ettim
.

canım resimlerin arasında 9 kilo var.
5 günde 5 kilo diyeti yapmıştım. kimse farketmemişti.
şimdi azar azar veriyorum,sporla destekleyerek,
1 kilo gidince bile gören aa nekadar zayıflamışsın diyor.
bir hafta birini görmeyeyim, o hafta 1 kilo vereyim hemen farkediyorlar.
yawaş vermek gerçekten daha etkiliymiş onu anladım...

Aaaa yazini simdi gordum. Pardon gülüm.
Mis gibi kahvalti yapmadin mi bee kuzu.
Oglene kdr guzelmisde, aksam bozmuşsun. Hic bozma moralini .. yarina toparlarsin,
Bi yemeye baslayinca dewami geliyor. Bende borege hayir diyemedim.

Kızlar tartınızdan emin degilseniz sizde benim gibi kilosundan emin olduğunuz bişi tartın örn: dambıl, lt kola, Damacana şahsen bende öleydim en son 10 lt su ile denedim dogru çıkan yerde sabitledim tartımı , hep aynı yerde tarrılıyorum.

Şimdi geçmişi okuyup size yazacagım

sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
kk peynir
4 zeytin

ara nescafe sutlu sekersiz

ogle
1 tBak kuru fasukye
1 tane kucuk dolmabiber
yogurt

Aksam
1 tabaktan az fazla kuru fasulye
yogurt bi dilim ekmek salata

spor
lesille 30 dk
10 dk kalca
100 tane mekik

Günaydinnnn kizlar, guzel pazarlar sizin olsuun.. albüme fotolar ekledim.

Oglis uyudu, bende uyuyim biraz.

gunaydin citirlarim nasilsiniz kevserim menun gayet guzel ahh bende su guzel menulere doncem ins bugunden basladim bakalim bu hafta artik 76 goremek istiyorum
kizlarr solediklerinizde haklisiniz hic kafama takmadim zaten yani moralim bozuldu ama en azindan onceden oldugu gibi kafama takmiyorum zaten aksama dogru duzeldi aramiz ama hadeka canim aynen srnin dedigin gibi esim ailesiyle vakit gecirmek istemiyo anladimda ben orda oturmak zorunda degilim dimi zaten ayni apt da oturuyoruz her dk gorusuyoruz dedim ama esime inersek annenlere beraber yoksa bende inmicem dedkm bakalin sonuc ne olcak
kizlar sizden bi ricam bu hafta beni cok elestirin hatta rencide edinde aklim basima gelsin bu hafta dikkat etmedim sonuc 900 gr geri geldi

Küboş, inan bundan sonralari bizim icin cok onemli.
Verdigimiz kilolari almamamiz gerek. Hedefime ulasalimda allahn izniyle ins koruruz guzelce
Sende buhafta cok dikkat et. Bende mecburum dikkat etmwye.dunku yedigim borekleer bugun 300gr geri geldi.
Maleseffffff... bugun pirinc lapasi yicem. Yogurtla karistirip. farkli yntemlerle kafayi yedim hee

diyete işe koşturmaya bir gün kala...

yarın herşey başlıyor hayata dair..

yarın bir tartılayım aldığım son kiloma göre süre belirleyeceim...

hepinizi özledim...

Son düzenleme:
ben desendeim kübra canım yaa ne olaca bu halimiz.
bu haftasüper dikkat edelim inşallah
beklemede kal bakalım eşin ne yapacak. aranızın düzelmesine sevindim.

diyete işe koşturmaya bir gün kala...

yarın herşey başlıyor hayata dair..

yarın bir tartılayım aldığım son kiloma göre süre belirleyeceim...

hepinizi özledim...
Nelson sana katılıyorum. ben de yarın tempolu ama güzel iş hayatıma geri dönmüş olacağım.
evde çok bunaldım biliyorsunuz. 1 gün eşimle başbaşa gezdik o kadar
çocuklarla olmuyor. şimdi kv ve kb geldi onlarla ilgileniyorum spor mıpor yok.
ama kv çok kılo almış kadıncağız çok üzülüyordu ben de diyet yap dedim yürüyüş bandımı kullanmaya başladı geldiği günden beri
her gün sabahh 1 akşam 1 saat yürüyor ben de bakıyorum öyleeeee trene bakar gibi ama ben de yürüyeyim demiyorum.

gül bence çok abartmamışsın.
kevser menüler süper.

hikmet beni arkadaş olarak kabul eder misin ?
sana arkadaşlık teklifinde bulundum:)
fotolarını çok merak ediyorum.
kız dikkat etmeye devam et 75ten yukarı çıkma.
kılo korumak daha zor biliyorsun.

benim gibi 2 kılo verince şımarırsan hemen alırsın. offff
ben ne yapcam bu halimi.

kb her gün çikolatalar tatlılar alıyor eve yaaaaa.

Sözde dün okuyup yorum yazacaktım ama bütün tazdıklarım boşa gitmiş şimdi aklımda hiç bişi kalmadı gene sabah 60 ı gördüm yetmemiş gibi sinirimden bir güzel sağlam kahvaltı yaptım yarın bende bomba gibi olmak istiyorum dukan diyeti bana zor geliyor hayır yapmaya yapıyorum ama beni sürekli kaçamaga itiyor düzenli beslenirkrn hiç böle bişi olmuyordu aklıma dahi gelmezdi:ne yapabilirim ne olur bana önerilerde bulunun bu sabit kalan kilo beni çıltırtıyor 3 ay kaldı önümde 10 kilo nasıl gider . Çok üzülüyorum.

Merhaba kizlar, kimse de yok ssanirim. Oglis biraz once u
yudu. Kocis yoktan yere bagirdi.
Yine sinirleerimi bozdu. Agladim. Cok yorgunum kizlar. Herseyi iyi gormekten olumlama yapmaktan sıkıldım.
Hayat neden bu kadar zor ki. Erkekler neden bu kadar zorlar. Olay ne biliomusunuz. Kimyon almistik marketten.
Onu da kavanoza koymadim, jilatini aciyordu döktü, way efendm neymis neden kavanozuna koymamisim.
Bi de derki marketten aldiklarimizi oglan uyuduktan sonra koy. Oglani yalniz birakma der. Kavanozuna koymak aklimdan gitmis.
Zaten bu aralar asiri unutkanim, herseyi unutur oldum. Neyi nereye koydugumu falan. Bagirdi baya.
Offffffffffffffffffff
Neden diye sormaktan yoruldum. Tamam hersey mukemmel olamaz, cok iyi de olamaz.
Aamannn ne diorum ben.

Neysee ,, boşwerdim bile.

oglisimle 1.5saat yuruyus yaptik. Arada bi kac markete de ugradik. İyi spor oldu bnm icin.
Aciktim ama bise yemek istemiorum. Kocis kendne kahvalti hazirladi. Mutfagi batirdi tabi.
Aslinda gidip mutfagi toparlamam gerek. Cikss onu da yapasim yook ..

Kewooo bebegim gelmemissin bugün. Msjma da cvp vermemissin.

Gülümmm napiosun bakimm.. yarin duzene girrsin. Hafta sonu nedense yemek yemek istioruz.

Hadeka kabul ettim. Bak bakm resimlerime. Farki sende gör

Diger kizcelerde gorunurde yoklar. Yarin damlarlar artik.
Saygilar

Sinir oldum kızlar.Oglum h.içi 11-12 de kalkıyor .9:30 kalktı tamm dedim kahvaltı ettik yemeklerim pişti o sırda.Kurabiye yaptık beraberdagıttı olsun dedim mutfağı temiledim.yoğurdunu yedirdim gölerini ovuşturuyor uykusu geldi dedim.13:15 te odaya girdik.14:00 daldı.eşim geldi öptü uyandı ve hiç uyumamış gibi gözleriayyy nasıl sinir oldum.o kadar uğraştım tıpışlamaktn kollarım kpotu.sonra baktım ağlıyor dedim uyumak istiyor ayaklarıma aldım mecburen ve dalar gibiyken eşim geldi uyudumu dedi pat gözler açıdışimdi kurabiyesinden yedi.Eşimde kızdım onca saatim boşa gtti diye şimdi parka götürdübende yeşilçay ve sizinle keyif yapıp evi toplayıp süpürge tutcam çamaşır katlayıp biraz ütü yaparım.yani onar gelene kadar ne yapsam kar.

Hikom canım benim olur böle seyler gercekten sebebsiz yere ni problem olmuş eminim oda pişman olmuştur boş ver takma kafaya evde kalmasıda senin için sorun benim eşim hafta sonları evde hep bişiler bulur tartışırız ama eşimin bi huyu var suçlu ben dahi olsam dayanamaz iki dakika sonra gelir öper o özürdiler bende o yüzden artık çok takmıyorum sende öle yap boşvet her çift arasında oluyordur eminim böle seyler

bu çocuklar ne garip bende anlamış degilim sabah aynı şey bize oldu normalde babamız yokken eliz 11,12 ye kadar uyur bugün 9 da uyandı bagırmalar çığlıklar konuşmalar yatırmadı bizi . Nese ebrum erken kalktık ama en azından erkenden bitti işimiz

Yoruldum gülum ya. Sacma sapan nedenlerden bagirmasina.
Bende eminim pisman olmustur. Aksama dogru gelir bisekilde gonlumu alir da yoruldum bu tavirlardan.
Aman takmiorm bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…