Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm kizlar nasilsiniz ben kardesimi ankaraya gonderdim yaa 3 yil oldu ankaraya gideli hala alisamadim yaa aglamamak icin kendimi zor tuttum neyse hayirlisiyla varsin ins ankaraya
hikoss canim bozma moralini evet cok onemli konuda bagirmamis esin ama erkekler iste anlamak cok zor benim esim 2 haftada bir pazar evde kalir muhakkak tartisiriz yani istisnasiz baksan tartistigimiz konuya sacma sapan bisey ama napalim iste bosver sende
canim bidr unutkanlik var demissin gecende yazdim sana cok agir diyet yapiyosun b12 eksikligi olmus olabilir dikkat et yediklerini biraz olsun arttir meyve fln ye mesela sagligin onemli canim :)
ebrumm cocuklar iste ne zaman uyancaklari belli olmuyi bide hic uymamislar gibi kalkiyolar cok sasiriyorum :))
hadrka canim valla bu hafta cok dikkat etcez soz

ebru, kolay gelsin canimm..

Gülüm, elizim o saate kadar uyuyormu. Ee gece kacta yatiyor. Bzmki sabah 7bucga kadar uyudugunda sewinioorum

E=Btlkubra;33928877]slm kizlar nasilsiniz ben kardesimi ankaraya gonderdim yaa 3 yil oldu ankaraya gideli hala alisamadim yaa aglamamak icin kendimi zor tuttum neyse hayirlisiyla varsin ins ankaraya
hikoss canim bozma moralini evet cok onemli konuda bagirmamis esin ama erkekler iste anlamak cok zor benim esim 2 haftada bir pazar evde kalir muhakkak tartisiriz yani istisnasiz baksan tartistigimiz konuya sacma sapan bisey ama napalim iste bosver sende
canim bidr unutkanlik var demissin gecende yazdim sana cok agir diyet yapiyosun b12 eksikligi olmus olabilir dikkat et yediklerini biraz olsun arttir meyve fln ye mesela sagligin onemli canim :)
ebrumm cocuklar iste ne zaman uyancaklari belli olmuyi bide hic uymamislar gibi kalkiyolar cok sasiriyorum :))
hadrka canim valla bu hafta cok dikkat etcez soz[/QUOTE]

Kübosum alistim esimin hareketlerine. Napim degismicegi icin . Bazen bunaliorm ama.
Boyle arada sirada tuhaflasiorum. Unutkanlk da yakinda doktora gderim de dogumdan sonra basladi bu asiri unutkanlk.
Kardesin icinde allah kavustursun

roseliz : haklısın erken kalktık ama bi sürü şey sığdırdık güne.işimiz erken bitti

kevser:menün güzel canım.

hiko:eşinin bu aralar başka bişilere canı sıkılyordru belki sinirini senden çıkarıyor olabilir.Boşver ogluşunla gül eğlen vakit geçir.

deniz:hoşgeldin canım p.tesi çocu kişi başlıyor sanırım hadi kolay gele

hadeka:iyiyiz çok şükür güne ppozitif düşünüp öyle başlıyorum.Havalarda güzelleşsin benim göbüşte beyaz badiiden pörtlemesin deymeyin keyfime

dukan değil de farklı bir diyetegeç bence. dukan bence sana göre değil.

hikmet olur böyle şeyler eşinin de tuhaf yönleri var demek ki kimyon döküldü diye kızıyorsa.

btlkübra Allah kavuştursun.

ebru çocuklar babalarına karşı daha hassas oluyorlar. mesela benim ufaklık da abi delisi.
öğlede sonra uykusunu uyur bazen çok uyuduğumda uyandırmaya çalışırız uyanmaz. abisi okuldan gelir abinin sesini duyduğu anda uyanır.

en azından eşin almış oğlunu çıkmış. burada yağmur yağıyor çıkılmaz. yeşil çayım da bitti az sonra markte gideceğiz .
oğluşa bez bana yeşil çay almaya.
tuvaletini söylemiyor daha 26 aylık. yapıyor ve öylece geziyor. annem kak yaptın mı diyorum hayır diyor. alırken de çığlık çığlığa ağlıyor.
tuvaleti ile arasında bir bağ var sanki. ilk oğlum böyle değildi.

tam spor yapacaktım slim ix pack e başlayacaktım kayınbabam geldi. bilgisayar da oturma odasında olunca olmuyor yawww

merhablarrr canlarr oglen annemlere geldim ordan hem koylumuz hemde cok ne yakin arkadasim geldi onlara gittik yeni geldik yarin dr gidicez troid icin kan tahlili yapicaklar kontrol için
hikommm canisi msj cvp veremedi k, bakm. gulum ya dedigin gibi cnm bu erkekleri anlmak imkansiz bi yere kadar insan herseye iyimser bakiyor pisman olmustur aksam kesin gonlunu alir hikomm insalah bidaha ufak tefeknseylerden tartismazsiniz kocisine soyle uzmesin benim hikomu

unutkanlik bende var canim ya sorma herseyi unutuyorum ne yedigimi nereye ne koydugumu benimde dogumdan sonra oldu ne olucak halimiz bilmiyo rummm

hiko:saol canım

btlkbra:üzülme canım ya Rabbim yerki uzun ayrılık vermesin dimi.

sagollasinnn ebrummmmmmm

Hedeka ya güldürdün tuvaleti arasınd bir bağ var falan bakıcı teyzesi alıştırsın sen saten gündüz evde degildin havalar ısınıyor daha rahat olur alıştırmak hem kıreşede başlıcak alışması sart

hikoss doktoru ihmal etme canim :)
ebrum dogru soluyosun rabbim ayirmasin :)
roseliz canim guzel bi diyet programi bulursana buraya yaz bende faydalaniyin :)
kizlar gelelim menume
sabah
bir kucuk pancake
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
salatalik
2 catal visne receli
ara
mandalina
oglen
bir kase nesfit
ceyrek tost

ara
bir portakal
bir ad form biskuvi
aksam
1.5 kase kremali mantar corbasi

yatarken yesil cay icicem

spor
150 ic bacak
260 basen
30 bisiklet hareketi

selam kızlar...
bugün temizliği bitirmek için ugraştım.
hamd olsun işim kalmadı.
tertemiz oldu evimm

bugün çok aşırı dikkat edememiş olsamda tok halimle tartıda 79.3 çıkmak mutlu etti beni.
artık çok yesem bile 8 li rakamlara çıkmıyorum. hamd olsun Rabbimeee...

menüm:

sabah
  • 2 dilim ekmekten tost
  • 4 cherry domates
  • yarım salatalık
  • çay

ara
  • 4-5 kuru kayısı
  • 2 çay kaşığı nutella
  • yarım bardak light süt

akşam
  • yarım tabak karnıbahar yemeği
  • 4 cherry domates
  • yarım salatalık

gün içersinde bolca su.

saat 19:00 geçti
yemeyi kesmiş bulunmaktayım.
bu hafta ilk defa uyguluyorum bunu. saat 19 dan sonra bişey yemiyorum.
bakalım etkisi nasıl olucak.

sabah kıyafetlerimle tartıldım 78.5 çıktım :)

menüm nasıl kızlar? nutella olmasa iyiydi dimi :18:

can kizlar uzun bi aradan sonra tatili bitirip geldik evimize umarim herkes iyi bi ttil gecirmistir bakabildgm kadar bakacgm gecmise hepinizi opuyorum

Kızlar bu gün Mayıs'ta düğünü olan arkadaşımızın düğün tarihi kesinleşti 18 Mayıs vaktim daraldı giden bi kilo yok kendimi toparlamam lazım zor kilo veriyorum oysaki çok yeni kilolarım ama gitmiyor kübranın dediği gibi bizikontrılünüzde tutun artık sadece sabahları 1 dlm ekmek yiyicem yoğurdu çok çok daha fazla tüketicem çünkü göbek bölgesinden kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş daha bi önem vericem herseye sizde bana yardım edin lütfen

son tatil günümüde evde koşturarak geçirdim.bir ara dışarıçıktık ama topu topu1 saat sürmedi... çamaşır ütü uğraşıp durdum..daha bitmedi ama kuruması için serilmiş.. her yer çamaşır ..

çoğunuza cevap yazamıyorum.. okuyorum ama toparlayıp cevap yazammm mümkün olmuyor..

ve diyetsiz son günümüde bitiriyorum bu gece.. yarın için hazırlıklara başladım bile.. metabolizma hız.çayımı hazırladım..eşime yoğurt şiparişi verdim... yarın öğlen için diyet yemeklerimi hazırladım...

ve kilo takip formumu oluşturdum... 36 gün verdim kendime.daha önce gittiğim diyetisyenimin diyet listesini uygulayacağım... . yarın sabah tartılıp kilomu yazacağım.ölçüler ,içinde kısım ayrıdım ama hergün ölçü almam..sabah 60 civarlarında gelirim diye düşünüyorum.. 5 kilo vermem gerekecek muhtemelen.. ama amacım tabiki 55 olmak ve sıkılaşmak.....

papatyam ebruumm umarırımmm başarıırz...

Son düzenleme:
Kizlar, sizinle konusktan sonra esim geldi. Sarildi, öptü. Sıkıntısını anlattii.
Hos ben biliyordumda. Birazcik parasal sıkıntımız war. Ondan cani cok sıkkınmış.
2gundurde hep dusunceli mutsuz. Bana da ilgisiz. Bende aliniordum. Cunku kocis beni vicik vicik sewer

yani, asiri ilgilidir. Neyse, geldi şakalar espriler gülüsler. Gonlümü aldi.

Oglis simdi uyudu. Mutfak tertemiz. Oturma odasi biraz daginik, oglisin oyuncaklari yerlerde.
Oglan uyanmadan toparlaayim.

Kizlar, menuler cokguwl. Ben bugun sacma sapan beslendim. Cokda yemedm de. Yazmak istemiorum.
Yarin herkes guzel gun olacak. Bol dikkatli

pazar günlerini eşimle çocuklarımla geçiriyorum iyi çok güzel de bi taraftan sevmmiyorum dışarı çıktığımız da kendimi kaybediyorum (
aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 dilim salçalı ekmek 3 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara 2 ceviz
öğlen 2 dilimle tost 1 fincan yeşilçay
ara 2 burçak 1 türk kahvesi
akşam dışarı çıktık 2 dilim pizza 1 bardak kola
3 bardak çay 5-6 tane kuş lokumu
su yarım litre
spor 1 2 saat yürüme

Sevindim hikom bak sıkıntılarıda varmış her evde olur , böle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…