- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.681
dukan değil de farklı bir diyetegeç bence. dukan bence sana göre değil.Sözde dün okuyup yorum yazacaktım ama bütün tazdıklarım boşa gitmiş şimdi aklımda hiç bişi kalmadı gene sabah 60 ı gördüm yetmemiş gibi sinirimden bir güzel sağlam kahvaltı yaptım yarın bende bomba gibi olmak istiyorum dukan diyeti bana zor geliyor hayır yapmaya yapıyorum ama beni sürekli kaçamaga itiyor düzenli beslenirkrn hiç böle bişi olmuyordu aklıma dahi gelmezdi:ne yapabilirim ne olur bana önerilerde bulunun bu sabit kalan kilo beni çıltırtıyor 3 ay kaldı önümde 10 kilo nasıl gider . Çok üzülüyorum.
sagollasinnn ebrummmmmmmroseliz :haklısın erken kalktık ama bi sürü şey sığdırdık güne.işimiz erken bitti
kevser:menün güzel canım.
hiko:eşinin bu aralar başka bişilere canı sıkılyordru belki sinirini senden çıkarıyor olabilir.Boşver ogluşunla gül eğlen vakit geçir.
deniz:hoşgeldin canım p.tesi çocu kişi başlıyor sanırım hadi kolay gele
hadeka:iyiyiz çok şükür güne ppozitif düşünüp öyle başlıyorum.Havalarda güzelleşsin benim göbüşte beyaz badiiden pörtlemesin deymeyin keyfime
ebru, kolay gelsin canimm..
Gülüm, elizim o saate kadar uyuyormu. Ee gece kacta yatiyor. Bzmki sabah 7bucga kadar uyudugunda sewinioorum
dukan değil de farklı bir diyetegeç bence. dukan bence sana göre değil.
hikmet olur böyle şeyler eşinin de tuhaf yönleri var demek ki kimyon döküldü diye kızıyorsa.
btlkübra Allah kavuştursun.
ebru çocuklar babalarına karşı daha hassas oluyorlar. mesela benim ufaklık da abi delisi.
öğlede sonra uykusunu uyur bazen çok uyuduğumda uyandırmaya çalışırız uyanmaz. abisi okuldan gelir abinin sesini duyduğu anda uyanır.
en azından eşin almış oğlunu çıkmış. burada yağmur yağıyor çıkılmaz. yeşil çayım da bitti az sonra markte gideceğiz .
oğluşa bez bana yeşil çay almaya.
tuvaletini söylemiyor daha 26 aylık. yapıyor ve öylece geziyor. annem kak yaptın mı diyorum hayır diyor. alırken de çığlık çığlığa ağlıyor.
tuvaleti ile arasında bir bağ var sanki. ilk oğlum böyle değildi.
tam spor yapacaktım slim ix pack e başlayacaktım kayınbabam geldi. bilgisayar da oturma odasında olunca olmuyor yawww
can kizlar uzun bi aradan sonra tatili bitirip geldik evimize umarim herkes iyi bi ttil gecirmistir bakabildgm kadar bakacgm gecmise hepinizi opuyorum
Canım hoş geldin nasıl geçti annen nasıl, okullar başlıyorya herkes evine topigini ve en önemlisi diyetine geri döndü
Kizlar, sizinle konusktan sonra esim geldi. Sarildi, öptü. Sıkıntısını anlattii.
Hos ben biliyordumda. Birazcik parasal sıkıntımız war. Ondan cani cok sıkkınmış.
2gundurde hep dusunceli mutsuz. Bana da ilgisiz. Bende aliniordum. Cunku kocis beni vicik vicik sewer
yani, asiri ilgilidir. Neyse, geldi şakalar espriler gülüsler. Gonlümü aldi.
Oglis simdi uyudu. Mutfak tertemiz. Oturma odasi biraz daginik, oglisin oyuncaklari yerlerde.
Oglan uyanmadan toparlaayim.
Kizlar, menuler cokguwl. Ben bugun sacma sapan beslendim. Cokda yemedm de. Yazmak istemiorum.
Yarin herkes guzel gun olacak. Bol dikkatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?