Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Tuba oğluşun çok tatlı Allah bağışlasın
Ebrucum 4 günde 1 kilosan fazla ne güzel çok sevindim senin için
Mevcanım şimdilik bu yöntem beni motive ediyor
Ben buraya geldiğimde buradaki tartıda 62.5 idim
Bu sabah 62.2 çıktım
Sonuçta -300 çıktım
Amayine ee bir tartıda 62 li birşey görmek süper
Kendi tartımda durum ne olacak bilemiyorum artık
Uzun zamandansonra ilk defa Pazartesi sabahına eksi ile uyandım

Bende bu yaz öğretmeyi düşünüyorum yoksa seneye yaza kalıcak bakalım inş öğrenir

622 leri görmek süperr yaaa
bende 64 ü görümüştüm kü kayışı kopardım
tebrik ederimmm

selam kızlar
hala annemlerdeyim geçen hafta oğlum hastaydı evden çıkamadım bu hafta da ben hastayım kuru bi öksürük, öldürdü beni yaaa nasıl geçecek bilmiyorum.. sürekli misafir geliyor hazırlık yapıyoruz.. ama yinede burda olmak güzel eve gidince özleyeceğim bu tempoyu, kayseriyi, annemleri.. hava kapalı kübranın da dediği gibi ama ben senin kadar mutlu değilim bu durumdan geçen haftya ne güzeldi güneşli güneşli.. ama ben pek faydalanamadım.. cuma eşim gelecek inş hafta sonuna evde olurum.. diyeti de bıraktım gitti zaten burda hamurişinden başka bişey yenmiyo nerdeyse ama o kadar yemem rağmen sadece 1200 gr almışım buna seviniyorum artık eve gidince sıkı bi diyet lazım bana hepinizi çok öpüyorum bu arada o bebek resimleri ne tatlıydı Muhammed benim de oğlumun ismi ve birbirlerine de benziyorlar sanki
Sevgiyle mutlulukla kalın

kalori sayımına göre 884 calori aldım ama bi gariplik var çok açımmmmmmm

akşam olsa da yemek yesem modundayım şu an.

sbh 7de kahvaltı yaptım.
10.30da 1 bardak süt
öğle yemeğimi 12.30da yedim.

eve gidince ara yaparım. sonra da yemek

aç olmak bi yanadan güzel bi yandan kötü.

gül yaza kaç aylık olacak yavrun?
masum monti diyetini bilmiyorum.

Küboş, benim oglisde 7/de uyandi. 9da geri uyudu. 11/e kadar maaile uyuduk
Kizcenle cik gez walla. İyi olur. Hawa kapali oldugunda bende sewiorum. İnsam battaniyesini alip tv karsisinda pineklemek istior
Evlenmeden once yani calismadan once hep oyle yapardim. Erkekler zor warliklar, onlari cok umurrsayip hic umursamamak grek, zaman zaman.
Bende artik takmicam. Yoksa uzulen sadece ben oluyorum. Bide saniri, sevgili oldgmz donemlero ozledm.

Masum, cok guzel kilo vermissindir. Bizde bu azim oldukca hicbir sey zor olmaz.

MMewcanim, toparlanman gerek artik. Yuruyusle kendine gelirsin. Yarim saat tempolu gayet guzel. Ablanla guzel vakit gecirmissin sewindi,.

Ebruuuuu, canim harikaa harika. Bende mi arastirsam ne 4333 , tv da anlatiordu bugun.
Yasama bicimi haline getormeniz gerek diyordu.

Tubi, kekin eminim super olmustur. Ne zamandr caanim istior ama yerim die yapmiorum- oglisde kkucuk bu konuda avantjliyim sanki
Zumbaa zor ya ben yapamiorum. Leslie ye dewam. Oglun da masallah cok tatli , allahm nazarlardan saklasin.

Hadeka masum btlkbra : saolun kızlar . Çok mutluyumevet 4333verdim . İnş yine ulaşırım.

Papatyam : merak ediyorum seni

Papatyamı görmemişim 😳çoookkkk
Sevindim canım senin adına bende ilk kez ptesi eksiyim.61leride görücen İnan

Papatyamı görmemişim 😳çoookkkk
Sevindim canım senin adına bende ilk kez ptesi eksiyim.61leride görücen İnan

İnşallah ebruum ama bu tartı benim değil ki. Ben şehir dışındayım cumadan beri . Cumartesi sabah burada tartıldım çarşambaya evde olucam bu tartı benimkine göre as tartıyor fakat buraya geldiğimden beri 300 gram vermişim benim için önemli olan vermiş olmam. Kendi tartımda da görürüm belki 62 yi. Sen çok iyi gidiyorsun maşşallah

Lajoba: Ohh mis gibi mantı börekler hımmmm hımmm :)annenin keyfini çıkar gelince devam edersin canım

kİzlar,, oglis 7dee uyandi. 9da geri uyumistu. Sonra dedim hikmmet sende uyu.
Oglisin sesine 11de uyandik. Sonra onun yemegi etrafi topla, derken annemn komsusu geldi.
O oglisi tuttu. Bemde ewo supurdum. Sonra dedm bir tartilim, yani saat 13:00 a kadar yarim yesil elma yedim.
Tok tuttu. Neyse tartildim, veeee 75.1 gösterdi..

13:00den sonra da oglano doyur, uyut. Aksama yemek yap . Simdi salata yiyorum.
İcine de blgur hasladim yarim cay bardagi onu koydum. Bol ci doktum. Yiyorm.
Basim agriyor kizlar. Sizden uzak.

Cuma tartildigimda 75.6 idim. Pazartesi bugun 75.1

Masum : bakın canım ve ne kadar çok tahıl tükettiğimizin farkına vardım burda😳

Papatyam:dışarıda olmana rağmen eksidesin. Ne kadar eksi çıksak bizim için kar

Masum : bakın canım ve ne kadar çok tahıl tükettiğimizin farkına vardım burda😳

Papatyam:dışarıda olmana rağmen eksidesin. Ne kadar eksi çıksak bizim için kar

baklagilmi çok yiyordun ben çok yemiyorum
ekmek yiyorum sadece
bazende ekmek yemedigim günler baklagil yiyorum

fenodo hoşgeldin...

rozeliz düğün tarihi belliolmuş kilo vermeye devam demii... amahızlaaaa.

hikmet insanız neler yaşıyoruz..çama en önemlisi sağlık ve huzur.. gerisi boş inan.. umarım herşey yoluna girer..

zuzu menun gayet iyi bencee

papatyam hoşbuldum.. başaracağız bu kez ianıyorum.. diaket et akşamları kaçırma.. tutalım 30-40 gün boğazımızı ölmeyizyaaa...

ebrumm dünkü menun süper bence.. ave eksi konusunda harikasın.. 1,1 kilo süper darısı bana..4333 ü okumştum ama unuttum.. bir göz gezdireyim olmadı....evet canım tam 27-28 günde 5 kilo vermiştim ve o verdiğim kiloları aslında hiç geri almadım... sporla vermemin etkisi sanırım...şimdi aynı şeyi tekrar yapacağım inşallahh...

kübracım ben bomba gibidöndüm sande tut boğazınıda gitsin şu kilocuklarr...

masum çok iyi 700gramda iyidir.. insanı motive eder... monti diyeti ne kızzz..

hadi mevcan bu hafta aldığımız kiloları telafi haftası olsun.. çabuk gelen kilolar çabuk gider... hadin diyet modunaaaa..

tubiloshh -bebiş süperrrr.. maşallahh..

hadeka başaracağız canım.. sadece boğazımı tutmak ve kararlı olmakta yatıyor başarı...k,mler kaç kilo verdi ise neden bizde vermeyelim değil mi.. biizm neyimiz eksikk....

menumu akşam paylaşacağım eleştiri istiyorumm..sporda yapıp menumu o zaman ppaylaşırımm...öncelikle aldığım kilolarımı ticherime ekleyim... ki hatalarımı görüp çabucak vereyim kiloalrımı...

merrhhaballaar kızzlar sabahtanbberı dr daydık aayaklaarım tttmuuyyor

kan tesstı yaptı trooıdım gecmıs normaal dedı 2 ay ilac kullanma dedı ay sonra tekrar gel dedı bakalım normal mı dııye

bu hafta dıyet mıyet hak getıre yarın dan ıtıbaren dıkkat etmeye calısıcaam ama acayyıpp artıdayımm sımdı cıkmam lazımmm opüyorum sızııı

nelsonummmm donmene coksevındım hoss geldınnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…