- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.481
yarım anneme gidiyorum...
bir iki gün yazamam. telden girerim ama takip ederim sizi de oradan yazmak zor geliyor...
sabah tartılıp gideceğim. bakalım + kaçtayım....
hepinizi öpüyorum...
ayrı ayrı....
ebru, özge, sehra, zuzu, hawar, nelson, minikkelebek, zorisimbuldum ve ellf...
inşallah kimseyi unutmamışımdır...
menün çok güzel azda yemişsin ama neden kalori bu kadar çok çıkmış sen farklı biyerdenmi hesaplıyounmenümü yazayımm
sabah 10:30 2.5 dl uno denge light, 2kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1yk pekmez
ara 1 armut
öğlen 14:30 5yk kuru fasulye, 2 yk yoğurt, 1 dlm unu denge light, 2 kornişon turşu
ara yarım elma
akşam 19:15 1 kase mercimek çorbası, bol salata
toplam 1217.4 kalori
4 mil leslie , 5 dk ip atlama ( 500) 323+55 =378 kalori
2 fincan yeşil çay, 2lt su dsahada içerimm
belki bir greyfurtta yerim yersem yazarım
yarım anneme gidiyorum...
bir iki gün yazamam. telden girerim ama takip ederim sizi de oradan yazmak zor geliyor...
sabah tartılıp gideceğim. bakalım + kaçtayım....
hepinizi öpüyorum...
ayrı ayrı....
ebru, özge, sehra, zuzu, hawar, nelson, minikkelebek, zorisimbuldum ve ellf...
inşallah kimseyi unutmamışımdır...
menün çok güzel azda yemişsin ama neden kalori bu kadar çok çıkmış sen farklı biyerdenmi hesaplıyoun
iyi yolculuklar canım tatilin tadını çıkar bence çok düşünme yesemmi yemesemmi diye iktarı az tut herşeyden ye bence dönünce metebolizmanı şaşırt
kızlar selam bu hafta iyi gidiyorum pek yazamasamda ama regl oldum dün yarın sabah tartıda fazla çıkabilirim regliyken spor yapmak tam bi işkence olduğu için yapmıyorum yumurcaktan pek fırsat kalmıyo valla akşamlarıda işlerimi yapıyorum kv burda değil olsaydı iyi olurdu o çocuğuma bakıyo gündüz bende işlerimi yapıyorum en kısa zamanda aranıza dönmem dileğiyle hoşçakalın kızcelerim :) <3
günaydın kızlar sabah erkekn kalktık ama anca şimdi kahvaltı yapacağız,
Ebru ve Elff sizin yönteminizi denedim bu akşam 3 kere uıyandı gösterdim dedim anneciğim yara olmuş ağrıyor, süt bitti falan az mızırdanıp uyudu, ama sabah bayağı ağladı hala biraz mızımız, anne meme diyor geliyor açıyor, ama yara bandını görünce ağlıyor ama kısa sürüyor ağlamalar, bide bana korkmuş gibi geldi, çün kü açıp kaçıyor ve ağlıyor, korkuttum mu kızımı ne
ama bir kaç gündür konuşuyorum, annesciğim sen artrık büyüdün, meme emmene gerek yok, sütte bitiyor falan diye, hatta eşimde dalga geçiyor benimle, nede anlıyor ya, konuş konuş diye
neyse buda geçecek
kızlar son bir gün ben bu hafta ya hiç kilo vermedim ya da çok az verdim , bana öyle geliyor, bu günde pür dikkat
kızlar sabah aynı kahvaltımı yaptım sadece üç lokma menemen vardı
öğleyin mercimek çorbası bir dilim ekmek
bir elma
akşam bir orta boy levrek biraz salata bir dilim ekmek az turp yarım kase şehriyer çorbası
ev yapımı şalgam
nelsoooooon nerdesin arada giriyorum yoksunnn noldun kız arkadaşlık isteğimi görmedin mi
papatya valla az yiyerek insan kilo işini halledebilir canım ben kendimden biliyorum
kızlar bence kendimize tartı yasağı koyalım sadece cuma tartılalım psikopata bağlamalım ne dersiniz
merak etme canım çabuk alışıyorlar sen kararlı ol eğer bırakmaya kararverip başladıysan geri dönme sakın yoksa daha zor olur ben ozamanlar kızımın aklına gelmesin diye devamlı biyerlere gderdim dışarda olunca aklına gelmiyo pek bende çok kafaya takmıştım çünkü kızım emmeye çok düşkündü hiç bırakmaz gibi geliyodu ama en fazla 1 hafta ondan sonra alışıyo
yok canım geri adım atmaya niyetim yok çünkü o zaman daha kötü oluyor, benim kızımda çok düşkün, ay nedir bunlardan çektiğimiz, benim kızım doğduğunda 10 süt yoktu, süt geldi bu defa bizimki almadı memeyi 15 günde meme alsın diye uğraştım, şimdide bırakmıyorama girdik artık bir yola
gerçi ben daha çok tepki veriri diye bekliyordum, çünkü biraz inatçı bir kızım var, bakalım 1-2 günüde atlatırsak sorun olmaz, bide benimki zaten gündüz emmeyi bırakalı 1,5 ay oluyor o yüzden gündüz aramıyor ama gecede bakacağız artık, biraz ağrasif gerçi bu gün, ama oda haklı kendimnce ben siağarayı bırakırken ne kadar zorlanmıştım, bağımlılık böyle bişey bebekler içinde meme böyle
nelson çabuk dön özledik
ösgede pek giremiyor, sehraa da yok, papatyada gitti, ebruda pek girmiyor, minikkelebek de az gitiyor, zorisimbuldumda anca akşam uğruyor, gerçi tatil olunca böyle bende hafta sonu olmayacağım büyük ihtimal
tatlım telden giriyom ama yarım yamalak okuyabiliyorum yazdıklarınızı. şimdi bir pc buldum yeni gördüm arkadaş isteğini.. :)kabul ettim isteğini ilk arkadaşım oldun burada.. özelsin benim içinn.. :) ben evde değilim şehir dışındayım.. pek yazamıyorum. telden zor oluyor yazmak. ama pazartesi ya da salı günü evimde olacağım.... şimdi diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. kilo vermek değil amacım kilo almamak.. hepinizi çok özledimmmm.. tatil bitince tam gaz spor ve diyete devam edeceğimm..
hepinizi çok özledimmmm..çok ama çok .. hergün sayfaya bakmayınca bir şeyler eksik gibi geliyor.... herkese selammlar.. öptümmm
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:15=2dl.kepek,2 zytin,4 çatal karper,3 çatal acılı sos,ıhlamur
11:45=türk kahvesi
12:30=2 çatal kadayıf
14:30=1 tabak kıymalı karnıbahar,1.5 dl. kepek,2 kaşık yogurt,3 biber turşu
16:30=1 portakal,yeşilçay,3 eti meyve kepekli
19:00=3 çinekop,1 kase çorba,salata(morlahana,havuç turp)
21:00=yeşilçay,1 portakal
Spor:
900 ip atlama
30 dk yürüyüş
Kızlar pc rica ettim.Şimdi cal hesaplayıp yazıcam.Bu arada balık migdemi ekşitti.Eşime soda al dedim.Saolsun yanına 50tl rufless almış.Açtım paketi inş. bitirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?