Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

güle güle git, güle güle gel
dikkat et diyecem ama insan annesinin yanına giderde dikkat edebilir mi yediklerine bilemiyorum

menün çok güzel azda yemişsin ama neden kalori bu kadar çok çıkmış sen farklı biyerdenmi hesaplıyoun

iyi yolculuklar canım tatilin tadını çıkar bence çok düşünme yesemmi yemesemmi diye iktarı az tut herşeyden ye bence dönünce metebolizmanı şaşırt

menün çok güzel azda yemişsin ama neden kalori bu kadar çok çıkmış sen farklı biyerdenmi hesaplıyoun

kalori sepetinden hesaplıyorum canım, bu arada yarım saat önce 1,5 avuç beyaz leblebi yedim onuda yazım

[1] Beyaz Leblebi 1.5 AVUÇ 30
[2] Çay (şekersiz) 1.5 LİTRE 15
[3] yesil cay 2 adet 0
[4] Elma 0.5 ADET 30
[5] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] Kornişon Turşu 40 GRAM 14.8
[8] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[10] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[11] Cherry Domates 40 GRAM 7.6
[12] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[13] Pekmez 1.5 YEMEK KAŞIĞI 96
[14] Uno Denge Light Ekmek 2.5 DİLİM 97.5
[15] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
Toplam : 1262.4 kal.

sporu düşmedim canım

iyi yolculuklar canım tatilin tadını çıkar bence çok düşünme yesemmi yemesemmi diye iktarı az tut herşeyden ye bence dönünce metebolizmanı şaşırt

Çok teşekkür ederim. Boğazıma sahip çıkmaya çalışacağım...
Dönünce ne halde olurum bilemiyorum.

Kızlar hürremi izlerken kalabalıkla patlamış mısır yedim.Sonrasında 200 oklava 200 ip atladım.İnş. yakabilmişimdir:26:
Papatyacım,hayırlı yolculuklar
Sehra hani dönüyordun

kızlar sabah aynı kahvaltımı yaptım sadece üç lokma menemen vardı
öğleyin mercimek çorbası bir dilim ekmek
bir elma
akşam bir orta boy levrek biraz salata bir dilim ekmek az turp yarım kase şehriyer çorbası
ev yapımı şalgam

nelsoooooon nerdesin arada giriyorum yoksunnn noldun kız arkadaşlık isteğimi görmedin mi
papatya valla az yiyerek insan kilo işini halledebilir canım ben kendimden biliyorum
kızlar bence kendimize tartı yasağı koyalım sadece cuma tartılalım psikopata bağlamalım ne dersiniz

günaydın kızlar sabah erkekn kalktık ama anca şimdi kahvaltı yapacağız,
Ebru ve Elff sizin yönteminizi denedim bu akşam 3 kere uıyandı gösterdim dedim anneciğim yara olmuş ağrıyor, süt bitti falan az mızırdanıp uyudu, ama sabah bayağı ağladı hala biraz mızımız, anne meme diyor geliyor açıyor, ama yara bandını görünce ağlıyor ama kısa sürüyor ağlamalar, bide bana korkmuş gibi geldi, çün kü açıp kaçıyor ve ağlıyor, korkuttum mu kızımı ne
ama bir kaç gündür konuşuyorum, annesciğim sen artrık büyüdün, meme emmene gerek yok, sütte bitiyor falan diye, hatta eşimde dalga geçiyor benimle, nede anlıyor ya, konuş konuş diye

neyse buda geçecek
kızlar son bir gün ben bu hafta ya hiç kilo vermedim ya da çok az verdim , bana öyle geliyor, bu günde pür dikkat

kızlar selam bu hafta iyi gidiyorum pek yazamasamda ama regl oldum dün yarın sabah tartıda fazla çıkabilirim regliyken spor yapmak tam bi işkence olduğu için yapmıyorum yumurcaktan pek fırsat kalmıyo valla akşamlarıda işlerimi yapıyorum kv burda değil olsaydı iyi olurdu o çocuğuma bakıyo gündüz bende işlerimi yapıyorum en kısa zamanda aranıza dönmem dileğiyle hoşçakalın kızcelerim :) <3

dikkat etmen güzel zuzu, ama spor yapsan iyiydi, ben geçen hafta regldim ve sporda yaptım ve şimdiye kadar vermediğim kadar kilo verdim geçen hafta, yani bir haftada hiç o kadar çok kilo vermemiştim,

bir yazı okumuştum nerde olduğunu hatırlamıyorum diye regliyken metebolizma 2 katı çalışıyormuş, o yüzden spor yapılırsa normalden çok fazla kalori yakıyormuş, bence doğru, çünkü ben geçen salı regl oldum ve sporumuda yaptım, zor oluyor ama yaptımmmve sonucu çok amam çok beğendimm

merak etme canım çabuk alışıyorlar sen kararlı ol eğer bırakmaya kararverip başladıysan geri dönme sakın yoksa daha zor olur ben ozamanlar kızımın aklına gelmesin diye devamlı biyerlere gderdim dışarda olunca aklına gelmiyo pek bende çok kafaya takmıştım çünkü kızım emmeye çok düşkündü hiç bırakmaz gibi geliyodu ama en fazla 1 hafta ondan sonra alışıyo

tatlım telden giriyom ama yarım yamalak okuyabiliyorum yazdıklarınızı. şimdi bir pc buldum yeni gördüm arkadaş isteğini.. :)kabul ettim isteğini ilk arkadaşım oldun burada.. özelsin benim içinn.. :) ben evde değilim şehir dışındayım.. pek yazamıyorum. telden zor oluyor yazmak. ama pazartesi ya da salı günü evimde olacağım.... şimdi diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. kilo vermek değil amacım kilo almamak.. hepinizi çok özledimmmm.. tatil bitince tam gaz spor ve diyete devam edeceğimm..

hepinizi çok özledimmmm..çok ama çok .. hergün sayfaya bakmayınca bir şeyler eksik gibi geliyor.... herkese selammlar.. öptümmm

Son düzenleme:

yok canım geri adım atmaya niyetim yok çünkü o zaman daha kötü oluyor, benim kızımda çok düşkün, ay nedir bunlardan çektiğimiz, benim kızım doğduğunda 10 süt yoktu, süt geldi bu defa bizimki almadı memeyi 15 günde meme alsın diye uğraştım, şimdide bırakmıyor ama girdik artık bir yola
gerçi ben daha çok tepki veriri diye bekliyordum, çünkü biraz inatçı bir kızım var, bakalım 1-2 günüde atlatırsak sorun olmaz, bide benimki zaten gündüz emmeyi bırakalı 1,5 ay oluyor o yüzden gündüz aramıyor ama gecede bakacağız artık, biraz ağrasif gerçi bu gün, ama oda haklı kendimnce ben siağarayı bırakırken ne kadar zorlanmıştım, bağımlılık böyle bişey bebekler içinde meme böyle

nelson çabuk dön özledik

ösgede pek giremiyor, sehraa da yok, papatyada gitti, ebruda pek girmiyor, minikkelebek de az gitiyor, zorisimbuldumda anca akşam uğruyor, gerçi tatil olunca böyle bende hafta sonu olmayacağım büyük ihtimal

sabret güzelim..bende 2. kıızmda çok zor bırakmıştım emzirmeyi..15 aylıktı .artık kilo almıyor ve beni emdiği içinde birşey yemiyordu. dr dedi bırakacaksın. ondan sonra bıraktım. hatta emzirme döneminde benimle aynı yatakta uyuyordu hem sütü bıraktırdım hemde yatağını ayırdım ve rahat ettim. o dönem biraz zor oluyor ama çocuklar senin kararlı olduğunu görünce inatlaşmayı bırakıyorlar.. sadece sabırlı ol.. inan sende çok rahatlayacaksın..

Kızçeler kaynımın pc bozulmuş.Benimkini aldı ;((telden pek giremiyorum.Kalori cetvelimi özledim sizleri özledim;((Okuyup çıkıyorum.Binadakilerden birinden akşam alıp menümü yazarım.

Canım bekliyorum dönüşünü
İlk olmak güzeldir

Sabah aynı kahvaltı
Valla kızlar bugün harika bir et döner ve sarma yedim ara yapacak zaman yoktu
Kızım da çok huysuzdu
Döneri yakmışımdır kesin

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:15=2dl.kepek,2 zytin,4 çatal karper,3 çatal acılı sos,ıhlamur
11:45=türk kahvesi
12:30=2 çatal kadayıf
14:30=1 tabak kıymalı karnıbahar,1.5 dl. kepek,2 kaşık yogurt,3 biber turşu
16:30=1 portakal,yeşilçay,3 eti meyve kepekli
19:00=3 çinekop,1 kase çorba,salata(morlahana,havuç turp)
21:00=yeşilçay,1 portakal

Spor:
900 ip atlama
30 dk yürüyüş

Kızlar pc rica ettim.Şimdi cal hesaplayıp yazıcam.Bu arada balık migdemi ekşitti.Eşime soda al dedim.Saolsun yanına 50tl rufless almış.Açtım paketi inş. bitirmem

ebru menün güzel, ama cips falan yemeeeee, yarın sabahı düşünnnn

menümü yazayım kızlar
sabah 10.30 2,5 kk peynir, 6 zeytin, 2 dilim uno denge light, 1 domates, 1 yk pekmez
ara 1 elma
14:30 1 dilim uno denge light, 1 kase tarhana çorbası, 6yk mantar sote
18:30 akşam 1 kase mercimek çorbası, 5 yk mantar sote, 2 yk yoğurt
ara 23:30 1 avuç leblebi ( çok midem kazındı )
1261 lalori

2 fincan yeşil çay 2 lt su, 40 dk plates (141 kalori ), bolca siyah çay
yarın sabah görüşürüz kızlarrr, mereak ediyorum bakalım ne alemdeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…