- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.781
günaydin kizlar, dun ogle sonu tartildigimda 75.1 gelmistim.
Biraz once tartildim. 75.5 geldim
karnim ac da degil diyorum 75.1 i gormeden yemeyim.
Ama o zamanda cok acıkıyorum.
En iyisi nesfit yiyim. Ogleende dunden kurufasulye war, aksam yememiştim.
Onu yerim. Cavdarr ekmekte yok. Normal ekmekde asla yemem.
Yanina bulgur haslar yerim yagsiz.
Bugun 74ü görsen iyi olurdu.
Neyse kismet yarina ins..
Hadeka, uykusuzlugun neden kii.
Ebru, motivasyonu birakmak olmaz. Dewam dewamm..
Kübos, eminim emeklerin eksi olarak donecektir
şükümm, nerdesn sen ya. Oglisler boyle afacan gercektwb. Allahm kazasiz belasiz büyütmemzi nasip etsin.
ilk once oglis sonra diyet sıkma canini.
Tubi, misafir olunca insan ister istemez yiyor. Misafirlere de Rejimdeyim denmiorki.
Kalan hamur islerii kv nle yolla. Kv de takilma ,, neticede kaynana
Allah kavuştursun dicem kavuşmuşsundur bile :)Şimdi bir çoğunuz derin uykudadır çıtırlarım:)) ben de kocimi bekliyorum Ankara'dan dönüyor bi 15 dak sonra yanımda olur :)) biraz önce 40 dakika spor yaptım ama başım ağrıdı umarım uyuyunca geçer. bu arada ebru ya sormuşsunuz ama benim de alakadar olduğum bir konu cvp yazmadan geçemedim...
Deniz ve Fenoda bu 4333 Dr.Ayça Kaya'nın kitabı hayat felsefemiz olması gerekir bence ama ben de daha başlayamadım okuyun ilginizi çekicektir:)) bu kural sayesinde de ciddi kilolar verenler fazlalıkta aklınızda bulunsun:))
canım ikram varken evde hangimizin aklı diyette oluyor kigünaydın canlar...
nasılsınız bakalım?
dün çok yoğun bir gün geçirdim.
gündüz misafirim geldi
akşam da ben misafirliğe gittim.
evde hamur işi,tatlı olunca ben neden kafamı diyete veremiyorum yaa
ayrıca akşam kv bizde kaldı.eşim olmayınca yanımda kalmak istedi.
tek body ve patolonla rahat ediyorum evde.
ne dese begenirsiniz?
hmmm kızım daha tam verememişsin kilolarını.
yanlarda var daha.
moralim bozuldu
spor yapıyorum anne,yawaş yawaş gidicek dedim. tık yok. bu kadın beni deli etmeyi çok sevio
motivemi geri toplamam lazımmm... 77 li rakam istiyorum cuma günüü... sıkıcam kendimi yemicem işte!! dinlemicem nefsimi
ben hergün tartılmaya başladım canım sen de dene.gunaydin citirlarim hikoss ebrum hikmet deniz hadeka tesekkurederim kizlar umarim bu menulerin donucunu hafta sonunda eksi olarak alirim :))
nazlima canimm cok gecmis olsun bidaha deprem olmusmu ins olmamistir
hadeka canim ben hergun tartilmiyorum haftada bir tartiliyorum hergun tartilsammi acaba
kevserimm trioidilerinin duzelmesine cok sevindim
sukranim nerelerdesinn
oğluşa geçmiş olsun. hem düşmesine hem hastalığına....Kzlar, Kübracım günaydın. ben hep buralardayım ama cevap yazamıyorum bi türlü. Geçen hafta size yorum yazarken oğlum çekyatın en tepesinden halıya düştü. Acı acı ağladı, o biyeri acıdığı zaman acımiyoooo der. öyle dedi. İçim parçalandı, kendimi suçlu hissettim. Ne zaman cevap yazmaya kalksam elini yakıyo ocakta, düşüyo, bişey yapıyo.
Diyet de gitti bu hafta. Sütüm iyice azaldı. Oğlum hastalandıktan sonra huy değiştirdi. daha önce yediklerini de yemez oldu. Hepten emmeye verdi kendini. Yiyince de sütüm geliyo tekrardan. İnş kendini toplayıp iştahı yerine gelir de bir an önce, ben de diyete dönerim.
moral bozmak yok06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 : ?
09.02 : 58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
Ogluş sütünü içerken kurabiye verdi babasılşyla bana off ama motivasyonu elden bırakmıyorum .
mis gibi kullan mutfağını. hiç kirlenmesin inşallah.günaydın çıtırlarım,akşam 11 e kadar mutfağımı temizledim,kollarım ağrıyor çok uykusuz ve yorgunum,uğrarım gene,
hikom olur öyle bi + - .günaydin kizlar, dun ogle sonu tartildigimda 75.1 gelmistim.
Biraz once tartildim. 75.5 geldim
karnim ac da degil diyorum 75.1 i gormeden yemeyim.
Ama o zamanda cok acıkıyorum.
En iyisi nesfit yiyim. Ogleende dunden kurufasulye war, aksam yememiştim.
Onu yerim. Cavdarr ekmekte yok. Normal ekmekde asla yemem.
Yanina bulgur haslar yerim yagsiz.
Bugun 74ü görsen iyi olurdu.
Neyse kismet yarina ins..
Hadeka, uykusuzlugun neden kii.
Ebru, motivasyonu birakmak olmaz. Dewam dewamm..
Kübos, eminim emeklerin eksi olarak donecektir
şükümm, nerdesn sen ya. Oglisler boyle afacan gercektwb. Allahm kazasiz belasiz büyütmemzi nasip etsin.
ilk once oglis sonra diyet sıkma canini.
Tubi, misafir olunca insan ister istemez yiyor. Misafirlere de Rejimdeyim denmiorki.
Kalan hamur islerii kv nle yolla. Kv de takilma ,, neticede kaynana
monti güzeli yaz bakalım biz de monti diyetini öğreniriz sayende.güaydın kızlar bend emenüleirmi yazayım artık
monti topigine yazıyorum birde defterime yazıyorum burayada yazayım 3 baskı olsun:))
günaydın çıtırlarımmm
dün akşam güya 19 dan sonra birşey yemiyordum.
oğlum kek istedi. kek yaptık ve dayanamadım biraz yedim.
neyse çok şükür kıyafetlerle 78.4 çıktım. artıda çıkmadım çok şükür.
cumadan beri her sabah ılık sirkeli su içiyorum aç karınla...
spor yapamadım 2 gündür. bugün zumba ve yürüyüş e agırlık vermek istiyorum.
malum,dikkat ederek geçirecegim son haftam.
sonrasında gelen giden çok olur,koşuşturma derken vermeye devam ederim kilocukları inşallah.
sizleri küçük oğlumla tanıştırayım kızlar...
Muhammed Yusuf ellerinizden öperr
Oyy oyy kuzum yerim ben onu allahım esirgesin tubiiii bayıldım oğluşuna :))) azıcık yemişsin işte ne olcak ondan bişey olmaz:))
merrhhaballaar kızzlar sabahtanbberı dr daydık aayaklaarım tttmuuyyor
kan tesstı yaptı trooıdım gecmıs normaal dedı 2 ay ilac kullanma dedı ay sonra tekrar gel dedı bakalım normal mı dııye
bu hafta dıyet mıyet hak getıre yarın dan ıtıbaren dıkkat etmeye calısıcaam ama acayyıpp artıdayımm sımdı cıkmam lazımmm opüyorum sızııı
Çok sevindim canım senin adına bi daha yükselmez kurtulursun sen de :)) olsun veririz beraber kewomm
Kübra menün gayet güzel olmuş canım bişeycik olmaz ondan :)) ben olsam dayanamaz hepsini :)))yerdim bayıla bayılaaa:)))
Nelsonum akşam ki nohut ağır gelmez inşallah onun haricinde menü gayet başarılı :)))
Canım biraz az değil mi???menün Umarım acıkmazsın....
Nazlma çok üzüldüm canım umarım güzel haberler almışsındır bizi de habersiz bırakma....
09:00 yarim yesil elma
15:30 salaata üzerine yarim cay bardagi haslanmis bulgur
17:00 1yesil cay, 4kucuk sekerli biskuvi (cisss)
18:00 yarim tabaak kuru fasulye, 1dilim normal ekmek
Su: 2 litre
Spor: ogle 20dk leslie
Aksam 100mekik, 10dk iç bacak hareketi
Uyumadan oncede cardio, leslie, plates yaparim.
Menü güzel canım :)) tabi ki de sporlarına diyecek bişey yok....maşallahın var :)))
Gayet güzel menü akşama bayıldım keşke her zaman ben de yapabilsem :)))
süpersin bu hızla sen hepimizi sollarsın
.
troodin geçmesi çok iyi hem bu sayede daha hızlı kilo verirsin
bildiğim kadarıyla troid zayıflamayı yavaşlatıyormuş şükür atlatmışsın
.
menü süper tebrik ederim
.
6 bardak zayıflama çayı fazla değilmi yaa.
bildiğim kadarıyla en fazla 2 bardak içilmeli.
.
bukadarcık yemekle nasıl doydun
vallahi bravo.
.
senin menüde gayet güzelmiş.
.
bu menüde çok iyi.
fotolarına şimdi bakabildim hikooo
o ne yaaa
hay maşallah dedim
11 kılo gitmiş ama 20 kılo gitmiş gibi değişmişsin
simit falan kalmamış son fotoda.
seni çok çok çok tebrik ederim.
ayrıca azmettin 70e de inersin.
zaten bugünkü menün de çok az.
canım geçmiş olsun diyeyim
bak kan testleri normale dönmüş. inşallah ilaçlara gerek kalmaz bir daha.
aramıza en kısa zamanda bekliyoruz
bak ben de bugün kesin dönüş yaptım :)
menün gayet güzel canım
kılo hesaplamaların nasıl gidiyor.
her gün yazıyormusun sen de diğer kızlar gibi
öğle yemeği biraz fazla olmuş gibi geldi hem pilav hem börek
ayrıca 6 bardak yeşil çay ya da zayıflama çayı fazla canım
uzmanlar 3 bardaktan fazla içmeyin diyor
dikkat et bence
canım Allah afetlerden felaketlerden depremlerden ülkemizi ve dünyamızı korusun inşallah.
sevdiklerimizle huzurla yaşayalım inşallah.
Allaha tevekkül et dua et. kendini üzmemeye çalış.
5.8 ile başladıysa deprem azalarak gider. söylentilere kulak asmasın ailen.
ben bir depremzedeyim.99 depreminden misal vereyim. ilk deprem en şiddetlisi idi. azalarak devamm etti. toprak rahatlamak için ihtiyaç duyuyor bu depremlere.
oh maşallah atlatmışsın o korkuyu. çok iyi bilirim o korkuları:)
spora gerek yok canım okula giidş gelişlerin yeter bence senin. arabayı bırakmak çok doğru bir karar.
sağlıklı beslenmemişsin bence.sabah kahvaltını güzel yapmaya çalış.
spor ve menü çok güzel canım tebrikler
menü güzel ama 2 sigara böreği ile ekmek bilemedim.
gerçi spor ile telafi etmişsindir.
kızlar pilav bulgurdu ekmek yemediğim içinde börek yedim.. nohutta karbonhidratlı aslında menüm başalılı değildi.. akşam da 2 kwçük pugaca ve sütlü irmik tatlısından bir dilim yedigimi düşünürsek berbatrtı.. bu ğün daha düzenli olacak inşalla...
kızlar zayıflama çayı yada metaboluzma hız çay diyetisyenin önerisi idi..ğünlek 6 bardak içmem ğerekiyor.. icebilirsem üzerinede yeşil çay içmeliyim...
06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 : ?
09.02 : 58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
Ogluş sütünü içerken kurabiye verdi babasılşyla bana off ama motivasyonu elden bırakmıyorum .
tatlım neden artıda çıktın neyi yememeliydin...suyumu az içtin... dikkat et ğüzelim...
bu arada menüleriniz harika kızlar,heleki sporlarınız bende yürüyücem yarın itibari ile,
hedef 10 nisan doğum günüm
tatlım yyürümek iyidir.. bende sabah ve akyşamlaırı eve araba ile gidiyordum.. ama yürüyüceğim artık.. o da bana artı olarak 50 yürüyüse denk ğelecek,, spor yamasam ble yürüyüşüm olmuş olur...
hikmet kuru fasulye iyice şişirir cnm bulguda zeytinyaglı bri sebze ye bencee
gunaydin kizlar benimsizin guruba dahil olabilir miyimde 1 yasina girmek uzere olan bi kizim var suan 62.7 kiloyom 55-56 olmak istiyorum
ebruldon3396ederçmişe bakamadım kızlar. Son 2 sayfayı okudum ama alıntı yapmk istemediğimden aklımda kaldığı kadar yazayım. Nazlm : Rabbim yardımcıları olsun:5: Tubi: kv takıp motivasyonunu düşürme sakın. Eşin ne çabuk geliyor ?ümre miydi? Hikom: sende benm gibi almışsın:5:ama yarın inş eksi görücez. Fotolara baktım ogluşun çok tatlı maş.mutlulugunuz daim olsun:16:bu yeni saç rengi çok yakışmış bence siyaha dönme sakın MEV: yorulmuşsun ama tertemiz olmuştur. Bende ogluşun d gününe yakın derin bi temizlik yapıcam Papatyam : kaç çıktın tartıda? Şüküm : kıyamam ogluşa:5:benimki hiç açtırmıyor ilgi isiyorlar onlar Uyuyunca Anca napalım[/QUOTE .!.:Ebrucumm, aslaa ve aslaa o kilolari geri alamam.
Simdi az da olsa 10dk plates, 10dk cardio yaptim
Bİr de sabah 100mekik , 10dk ic bacak caloistim.
Yani oglene kdr odare ederim degilmi.
Sabaha 74gormek istiorum.
Ay teyzesi oglisim cok tatli yaa. Huysuzda tabii.
Siyah rengwde asla donmem. Herkes bu rengi cok yakistirdi.
Ama encok da ben sewdim
hosbuldum canim..
tarti gunu var mi yoksa gunluk mu tartiliyoruz
hoş geldin didem defnegunaydin kizlar benimsizin guruba dahil olabilir miyimde 1 yasina girmek uzere olan bi kizim var suan 62.7 kiloyom 55-56 olmak istiyorum
Merhaba kizlR nasilsiniz ben iyi degilim ya sol gozum cok agriyorr geceden beri
demdefne;33960904]merhaba hikmet nasilsin canim uyguladigin diyet nasil spor falan yapiomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?