Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hepinizeeee iyi aksamlarrrr
Ben cok sukur daha iyim kocisle nescafe ictik bi de sey ben cikoo yedimmmkocisle beraberrr yerken mutluluk sonrası pismanlik:) bu gun fazla yemedim spor hic yok sabahtan beri gozum agridigi icin simdide islerim var mutfagi halledicemmmm yarindaa sabah anamlara kahvaltiya ordanda yengemlerleee gezmeyeeee ohhh cok sukur gozum gecti herseyin başı sağlık

Bi bu hafta topikte eminimm eksi patlamasi yasicaz ben haric tabi:)
Baksaniza menuleriniz sporlarinin hersey cok guzell tebrikk ediyorummm valla sizi

Kewoom, cikoo oohh afiyet olsun. Sıkma canini, toparlarsin sonra.
Yarinda oohhh gezmedesin. Sewndimm. Gözünün agrisinin gecmesine sewindm.
Ama yarin olmicksin

Kewoom, cikoo oohh afiyet olsun. Sıkma canini, toparlarsyooin sonra.
Yarinda oohhh gezmeevdesin. Sewndimm. Gözünün agrisinin gecmesine sewindm.
Ama yarin olmicksin
KIzzzzz hikoooo bisey diyimmm mi iyiki seni tanimisim iyiki varsinn iyiki burdasinnnnn ve bennn seniii gecektennn seviyorummm valla kizzz canikommm
Bu hafta seni ihmal ettimm biliyorum ama giremesemde inan hep aklimdasinnn hikomm napiyo diyeee

Gulummm nerelerdesinnn

Kewooommm duygularr karsiliklii gercekten.
Bende iiiki tanimişim seni.
İhmal azcuuk ettin de sorun degil sen iyi ol da.
Walla ne yalan soyleyim bnmde hep aklimdasn
Yesil cay yaptim, markettende eti form ciko kapli da almstm.
Ne gsl tadi war. Yiyorummmmm

Gülümüzzzz ugramadi bugun. Ugradysa da ben goremedm.
Siteye bi kac kere grms gordm

Tubi : ben kek yapıp ogluşa az az atıyorum. Kurabiye attım fün akşam yemeyeyim diye.

Kevser : gözünün iyileşmesine sevindim .

Hiko: üzgünüm eşim bu Akşm çerezza açtı açma dayanamam dedim. Aşkım zaten sen zayıfsın nie eziyet ediyon kendine dedi ve ağzıma besledi😍o an mutluydum ama şimdi pişmanlıkla spor yapıyorum. Ogluş uyuyuncada leslie 😞

Ya ben bu cipsi hicc sewmiormmm yaaa. Cocukkende sewmezdim.
Bende ojemi degistirim leslie yapicaam. Arada olur kacamakk sıkma canini.
Eee esinde zayifsin diosaa o zaman kesin zayifsindir.
Ciunku erkekler kolay kolay eslerine zayifsin demezlerr.

can kizlar menuler cok guzel ben biraz once sutlu nescafe ictim kotumu ettim bilmiyorum ama esim hazirlamis getirdi yok diyemedim canlarim menume yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkur ederim

Kizlarrrrrr,
Leslie 20dk yaptimm..
Aksamki yediklerimden mideeem şiş,boyle oldugunda kafayi yiyorum yaaa
Sabaha ins iner. Yarin pirinc lapasi yapicm, ustune yogurt dokup yicm.
Uykum var ama kitap okumak istiorum. Hamileyken bir kitqp almistim.
Cocuk yetistirme sanati die, 1-4yas arasini anlatiyor.
Ee bizimde 1yasina girmmize az kaldi. Bilgi birikimi olsun dimi amaa..
Sizleri sewiyorumm. İyumadan 100mekik cekicem. Bi de iç bacak calisirim.
Herkese iyi geceler..
Yarin ins hepimiz icin kacamaksiz ve boL sporlu olsun.

Hepinizin yazdıklarlnı okudum canlarım çok sağolun..çok şüKür şimdilik kötü haber yok..inşallah kötü haber gelmez.Allah korusun..
Kevom.gözün geçmiş şükür...bidaha olmaSın inşallah.
Şükrancım oğluşuna çok geçmiş olsun..
Tubim yerim Yufusu.çok tatlı maşallah
Hikoşum fotolarina baktim.bir şey yazma firsatim olmadi...çekirdek aile çok yakışmışsınız maşallah. .Allah ağzınızın tadini hiç bozmasın.sen ne kadar güzel tatlısın..çok sevdim ve çok ısındım sana..oğluşun uda yerim çok tatlı minnoşş....yakışıklı prens.Allah bağışlasın...
Kızlar yarindan ara verdiğim diyetime dönüyorum kısmetse.3 gündür spor yapamadım oruç dolayisiyla..bu gün iftar menüm de saçma oldy.kafedeudik.mercimek çorbasi ve tabakda dönerin etleri patates kizartması bol salata bir ısırık ekmek yedim..saat 21.30 da bir mandalina yedim.işte böyle. Inşallah yarin tam qaz devam..

Merhaba kızlarevime yeni geldim geçmişi okuyamadım otobüste sarjım bitti . Hiç bakamadım size
Bugün eve gelince tartıldım hemen. Karnım çok tok sayılmaz. Bugün regl oldum 6 saat otobüs yolculuğu derken inşallah vücut su toplamıştır. Çünkü tartıda korkunç bir rakam gördüm canım çok sıkıldı
Yatından itibaren dönüyorum düzenime

merabalar akşama kadar fırsat buluup yazamadım misafir vardı

menümü paylaşacağım sizinkilerin yanında felaket kalorili

sabah kaşarlı tost,çay
ara yok
öğle bir poğaça,3 küçük kurabiye ,çay,küçük kase irmik helvası
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı,1 çatal ıspanak yemeği,bir kase cacık,
akşam 2 muz, bir elma

bol su içtim emzirdiğim için suyu bol tüketiyorum,spor yapmadım bugün bol bol ev işi yaptım ,devamlı ayaktaydım

Son düzenleme:
Canlarim nasilsiniz yaaa sizleri oyle cok merak ediyorum ki nasilsiniz umarim herkesin keyfi yerindedir
Bugun kontrolum vardi cok sukur kizlar hersey yolunda kizcemin suyu artmis ayrintili da uzun uzun inceledi dr renkli de gosterdi cok tatli biseydi
2 haftacsonra seker taramam var umarim o d sorynsuz gecer kendi drumda dedisuyun cok sinirdaydi ama suan yoluna girmis hersey bol bol su icmeye devam
Sizlere haber vereyim dedim dua eden sorup merak eden hepinizden Allah razi olsun
Bugun misafirim vardi sabahtan beri yeni oturdu size hsber vereyim dedim

Günaydın kızlar
Uzun arasan sonra bugün işe gideceğim. Bu hafta iki gün yoktum brada. Geçen hafta da izinli idim . Öyleçok iş birikti ki dşindükçe ayaklarım geri geri gidiyor.
Özgecim çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin inşallah

ebrumm menun gayet guzell😊😊

canim aksam umarim hafif kapatmissindir pogaca pek olmamis ama genelde menun guzel

hayirli aksamlar kizlar menum
sabah nestle meyveli olandan
ara yarim muz
oglen nohut yemegi bir dilim ekmek yogurt
ara mandalina
aksam brokoli haslamasi limonlu sarmisak soslu sadece bunu yedim
yatana kafar uc litre su spor 15 dk leslie
canimm menun cokk guzell begendimm

hikosssss menun guzel sen zaten az yiyosun patates tavada sporla erimistir :))

nelson bulgur pilavi pogaca col olmamis canim ama genel menun iyi gibi 😊😊

evet canim baya kalorili olmus ama anca vucudun alisicak yavas yavas dikkat etmeye basla

ozgecim hos geldin canim cok sevindim bebeginin suyunun iyi olduguna bol bol su ic cok ayakta durmamaya calis canim dikkat et krndine ve prenseslerine :))
papatya tartida arti gormen cok normal hem reql hemde extradan sislik var cunku eminim o sislikler gidince tarti yuzunu guldurucek :)
sehraa gelmiss hos gelmisss devamli buralarda ol canimm ozledik seni :)
mevcann artik don aramiza canim nerelerdesin
sukranimm cok gecmis olsun oglusuna hareketli bebekle bas etmek zor inan rabbim uzun saglukli omurler verin kuzulara :)
kevserimm sanki diyetten koptunmu azcik :) ?
gozune gectimi canim cok gecmis olsin
nazlima kotu haber olmadigina sevindim ins bidaha yasanmaz
fenodo sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…