- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.841
06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5😔
Iradesizligimin pis boğazımın sonucu
Menun cok guzel. Sporu da eksik etme
Menun cok guzel. Sporu da eksik etme
ozgecim hos geldin canim cok sevindim bebeginin suyunun iyi olduguna bol bol su ic cok ayakta durmamaya calis canim dikkat et krndine ve prenseslerine :))
papatya tartida arti gormen cok normal hem reql hemde extradan sislik var cunku eminim o sislikler gidince tarti yuzunu guldurucek :)
sehraa gelmiss hos gelmisss devamli buralarda ol canimm ozledik seni :)
mevcann artik don aramiza canim nerelerdesin
sukranimm cok gecmis olsun oglusuna hareketli bebekle bas etmek zor inan rabbim uzun saglukli omurler verin kuzulara :)
kevserimm sanki diyetten koptunmu azcik :) ?
gozune gectimi canim cok gecmis olsin
nazlima kotu haber olmadigina sevindim ins bidaha yasanmaz
fenodo sen nasilsin canim
inşallah yememişsindr o ikramlardan. gerçi poğaçayı hletmişsin amaselam kızlar...
hava çok güzel. doğalgaz ı kapattım. bir fatura gelmiş ki sormayın. 255 tl
sizlerde ne var ne yok bakalım?
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet tatlım.eşim umreye gitti. 6 gün sonra burada olucak inşallah.toplam 15 günlüğüne gitmişti.
kv takmamak lazım çok haklısın.
ah şu ikramlıklar. koca bir tabak doldurup yiyesim var
menü de sporlar da harika olmuş. çerezza hariç! çerezza sonrası bu kadar artı çıkmamalıydın ebrum anlayamadım.Bugün
Sabah:1dl çavdar,2çatal kahvaltı sosu,5 zeytin
Ara:10kuru üzüm,5 badem ,3 fıstık
Öğle :1kase çorba,1kse yogurt,katılık salata,1dl ekmek
Ara:nescafe,2kare çiko
Ara:yeşilçay,1kase yogurt
Akşam,ıspanak yemeği,2yk mantı,1kase yogurt
Sporları yapınca yazarım.
ke de atılır. her şey de atılır. sporlar güzel.ühühhhdayanamadım minik bir poaça yedim...
ardından spora vurdum kendimi.
1 saat yürümüştüm zaten gün içinde,
25 dk zumba
100 mekik
25 alt karın kası
100 oklava
35 sağ bacak
35 sol bacak
akşam misafirim gelmezse poacaları buzluga atıcam....
kek atılmaz dimi deepfreez e
.çok sağlıklı bir menü. alkışlıyorumcitirlarim menum
sabah
yagsiz omlet
yarim dilim kasar
3 siyah zeytin
ara
3 form biskuvi
oglen
salata
izgara levrek
ara
bir portakal
yarim armut
aksam
1 kase mercimek corbasi
çok hafif olmuş menü sana da kocaman bir alkış.hayirli aksamlar kizlar menum
sabah nestle meyveli olandan
ara yarim muz
oglen nohut yemegi bir dilim ekmek yogurt
ara mandalina
aksam brokoli haslamasi limonlu sarmisak soslu sadece bunu yedim
yatana kafar uc litre su spor 15 dk leslie
çok güzel gidiyorsun 75i görmek seni çok motive etti inşallah bu hızla 70i de görürsün.menüm,
Sabah 1kase neesfit
Ara yarim yesil elma
Ögle yarim tabak kurufasulye
2yemek kasigi bulgur haslamasi , turşu
Aksam yarim tabak patates tavasi, 1bucuk dilim normal ekmek
( napim marketten cavdar ekmegi almayi unuttum)
bu kdr..
9gibi yesilcay iceblirim,
Sporlar..
1.45dk yürüyüs+market gezmeso
100mekik
10dk cardio, 10dk plates
10dk ic bacak
Gece uyumadan oncede spor yapicam ,, yapinca yazarim.
Gun icinde de hic oturmadm diyebilirim.
Oglis uyudu, yatagina yatirim. Mutfagi toparliyim. Duş alicam. Sonra spor sonra yatiş
10u buluR anca.
sabah kahvaltın çok erken saat olmuş o nedenle bişi demiyorum ama diğer öğünlerde bulgur da olsa fazla olmuş pilav miktarı.saçma sapan bir menu oldu ama bakalım yorumlarınıza..
6,30 :küçük bir puğaca-- bir dilim sütlü irmik tatlısı
8,30 : 10 badem
12,00:5-6 yk bulgr pilavı-yarım kase çorba-4yk yoğurt-bolca cin biber turşusu-1yk sebzeli tavuk
15,00:bir minik ğuğaca
16,30:bir avuç kuru kayısı+1portakal
18,00: 2yk bulgur pilavı-bolca haşlanmış yoğurtlu karnıbahar+bir bardak meyve suyu
su:2litre+3batdak yeşil çay+4bardak zay. çayı+bolca siyah çay
spor:10 dak yürüyüş--50 mekik
hoş geldin canım.Merhaba kızlarevime yeni geldim geçmişi okuyamadım otobüste sarjım bitti . Hiç bakamadım size
Bugün eve gelince tartıldım hemen. Karnım çok tok sayılmaz. Bugün regl oldum 6 saat otobüs yolculuğu derken inşallah vücut su toplamıştır. Çünkü tartıda korkunç bir rakam gördüm canım çok sıkıldı
Yatından itibaren dönüyorum düzenime
içini ferah tut kötü haber falan gelmez inşallah. yarından itibaren geliyorum demişsin gel bekliyoruz nazlım. orucunu Allah kabul etsin. son akşamın biraz kaçamak olmuş olsun artık.Hepinizin yazdıklarlnı okudum canlarım çok sağolun..çok şüKür şimdilik kötü haber yok..inşallah kötü haber gelmez.Allah korusun..
Kızlar yarindan ara verdiğim diyetime dönüyorum kısmetse.3 gündür spor yapamadım oruç dolayisiyla..bu gün iftar menüm de saçma oldy.kafedeudik.mercimek çorbasi ve tabakda dönerin etleri patates kizartması bol salata bir ısırık ekmek yedim..saat 21.30 da bir mandalina yedim.işte böyle. Inşallah yarin tam qaz devam..
menü bana çok geldi. tabi benimkiler de pek güzel değil ama senini de fazla olmuş. 2 muz yerine yarım muz da olabilirdi. hep hamur işi yemişsin olmaz. akşam menün daha ideal olmuş. sporlu ve az karbonhidratlı menüler görmek ümidiyle.merabalar akşama kadar fırsat buluup yazamadım misafir vardı
menümü paylaşacağım sizinkilerin yanında felaket kalorili
sabah kaşarlı tost,çay
ara yok
öğle bir poğaça,3 küçük kurabiye ,çay,küçük kase irmik helvası
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı,1 çatal ıspanak yemeği,bir kase cacık,
akşam 2 muz, bir elma
bol su içtim emzirdiğim için suyu bol tüketiyorum,spor yapmadım bugün bol bol ev işi yaptım ,devamlı ayaktaydım
bol bol su içmeye devam et özgem bak suyu artmış minnoşunun.Canlarim nasilsiniz yaaa sizleri oyle cok merak ediyorum ki nasilsiniz umarim herkesin keyfi yerindedir
Bugun kontrolum vardi cok sukur kizlar hersey yolunda kizcemin suyu artmis ayrintili da uzun uzun inceledi dr renkli de gosterdi cok tatli biseydi
2 haftacsonra seker taramam var umarim o d sorynsuz gecer kendi drumda dedisuyun cok sinirdaydi ama suan yoluna girmis hersey bol bol su icmeye devam
Sizlere haber vereyim dedim dua eden sorup merak eden hepinizden Allah razi olsun
Bugun misafirim vardi sabahtan beri yeni oturdu size hsber vereyim dedim
ben de bilmiyorum ama denemeye başladım işte görelim ne olacak.hadeka canim bende artik hergun tartilcam bakalim faydasi olcakmi :)
kahvaltıdan önce spor yapacaksan spordan sonra 2 saat bişey yememen gerek bunu unutma. sadece yoğurt ve yeşil çay ya da sadece sebze yiyebilirsin.gunaydin kizlar benim bugun ku menum
sabah :,2biber 2 domates ve 1yumurtayla yapilmisnemen1 dilim ekmek2-3 zeytin sekersiz cay
ara : 1 elma
oglen:mercimek corbasi yogurt ve bi dilim ekmek
ara : 2-3 kepekli buskivi
aksam : et salata ve bi dilim ekmek
ve kahvaltidan once yarim saat spor yapcam
Canım çerezza ve wc sorunu affedersin 😳menünü beğendim .vermiş olmanda harika . Bişiler kafama takıldıysa asla uyuyamam öle bişi olabilir bilinçaltındagünaydın kızlar
nasılsınız?
pztesi 58.1
salı 57.9
çarşamba 57.5 :))))
inşallah daha da azalır bu hafta içinde
dünkü menümü paylaşayım pek iyi olmasa da
sbh 2 haşlanmış yumurta
3 zeytin 1 kk beyaz peynir
1 dlm çavdar ekmeği
öğle
makarna salatası 1 tabak
1 kepçe çorba
ara 1 içli köfte
akşam
1 kase kısır
turşu
ara 3 hurma zemzem:)
arkadaşım umreden geldi onu ziyarete gitmiştim.
yatmadan da oğluşun muzundan bir ısırık
3 lt yakın su
25 dk yürüyüş.
çok ciddi uykusuzluk çekiyorum kızlar yaaa
depresyona mı girdim bilmiyorum neden uyuyamıyorum.
gözlerim acıyor. depresyon belirtisi olabilecek bi durumum da yok keyfim yerinde ama.
Günaydinn kizlarrrrr ben geldimmmmm
Dun sabah yuvama kavustummm guzel bir iki hafta gecirdim hatta 17 gün :)) ama ama ama turkiyede diyet yapmak imkansizmis heleki tatil amacli gitmis hep misafir modundaysaniz + 2 ile geri geldimama durun durun planlarimi yaptim pP
Simdi türkiyedede bana baya almissin fln dediler yani herkes ayni fikirdemis ,,,kiloluymusum:)))
Neyse
Simdi ben 4 ayri yarisa girdim
1. si burada sizlerle) hikmetcimm yazmis nerelerdesin diye bir cizelgesini gördümmmm abooooooo hatun 75 olmussss..ben hala diyete bir tam baslayamadim ((
2. si esimle 4. aya kadar kim en cok kilo verirse,, herhangi bi rakam vs koymadik en cok kilo veren kazanacak 1 bucuk ay var
3. sü abicigimle girdik ,, yaza kadar 57 olucam iddianin hediyelerini soylemiyeyim ..yalniz bu tek tarafli bir iddia:44: abim yine beni tangayami düsürdü :)) yani benim uzerime iddia sadece onun kilo sorunu yokmus :)) neyse ben vereyimde ,,onun gercekten cok sorunu yok kilosuyla
4. de kizim arkadaslariyla sözlesmis 2 ay agizlarina sekerleme atistirmalik sokmiycaklarmis yemiyormus hic bir haftadir..benide alin aranizaaaaa dedim ..simdi kizim benim yediklerime dikkat edicek meyve disinda ve cok ozel bir durumda sadece bir parca olabilicek onun disinda agzima seker girmiycek:))
Benden haberler böyle ,,,yaramaz kizimla yaptigimiz yolculuga tatil detaylarina ekstra girmiyorum coook uzun :) ama guzeldi hersey
Buralarda neler oldu? Gelen giden ? Yeni havadisler fln varsa biri özet gecerse cok sevinirim mmmm
süper olur o zaman.ins ebruli esime supriz yapmak istiyorum o simdi sehir disinda 1 ay sonra gelcek eger istedigim kiloya dusersem cok sasircak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?