Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gece oglum uyuttukları için 12:10zor daldı. Sinir oldum uyutup çocuğun düzenini bozdular. Sinirden uyuyamaSım hem çerezzayı bi nebzede olsa yakarım diye 1 e kadar spor yaptım

50dk yürüyüş
150oklava
150yarım mekik
50. Alt karın
25 sag
25 sol yan
25 sag
25 sol bacak

Sabh zor kalktım. Oglum dalmıştı sarıldığı eli çekerken üstünden uyandı ve ağlayarak bıraktımaradım susmuş arkamdan. Güne kötü başladım anlayacağınız (

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5 😔

Iradesizligimin pis boğazımın sonucu

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5 😔

Iradesizligimin pis boğazımın sonucu

Ebru, tartilmaya korkuorum.
Yedigim yemek ve ekmekler suan inanimaz şişkinlikk war. KurufasuLye mahfetti beni.
Midemdeki şişlik

ebrum üzülme canım.. cocugumuzu ağlayak çok bırakmak zorunda kaldık ama şimdi öpüp ayrılıyoruz...zamanla sende öyle olursun canım.. sabret biraz..

papatyam yolculuk ödem yapıyor merak etme kilo almamışındır..

özğem çok mulu oldum herşey yolunda ne ğüzel maşallah...

ve akşam çoçugu uyuturken bende uyuya kalmışım.. uyandım eşim mısır patlatmış,, yarı uykulu yarı uyanık bayağı yedim.. sonra ğidip uyumaya devam ettim.. şu akşam atıştırmılarımı bırakmam lazım...

sabah yürüyüşle başladım.. 25 dak.. bunun dönüşüde var 25 dak oh ne ğüzel.. özlemişim yürümeyi...herğün tickers.TickerFactory mı değiştiriyorum.. harika hep eksi geliyorum... sporada en kısa sürede başlayacağım...

10,2--: 60,6
11,2--:59,6
12,02--59,3

Son düzenleme:
gunaydin kizlar benim bugun ku menum
sabah :,2biber 2 domates ve 1yumurtayla yapilmisnemen1 dilim ekmek2-3 zeytin sekersiz cay
ara : 1 elma
oglen:mercimek corbasi yogurt ve bi dilim ekmek
ara : 2-3 kepekli buskivi
aksam : et salata ve bi dilim ekmek
ve kahvaltidan once yarim saat spor yapcam

gunaydin herkese..
Midemin sişligi , ve dunku yuruyüş , yaptigim sporlarin agrisi haricinde İyiyiiimm

sabah sabah sacimi duzlestirdim. Guzel oldu. Ama uclari iyice kirildi. Argan yagi kullaniorum ama faydasi sadece yumusak gosterior.
Bide parlk gosterir.
Bugun pirinc lapasi yapip yicem. Ustunede yogurt dökerim.
Yarina 74gormemm gerek .. offffff

ozgecim gecmis olsun
canim cok sukur sorun kalmamis artik cok sevindim bebisinin saglikli olmasina

Menun cok guzel. Sporu da eksik etme

tamam canim bugunden itibaren spora basliyorum
bu arada ben daha once 67 kiloydum gurkan kubilayin 2 ayda 10 kilo diyetini uyguladim uyguladim 1 auda 6 kilo verdim sonra kendimi saldim bi kac aydir 1.7 kilo almisin yine ayni diyeti uyguluyorum ins sporla bu sefer daha fazla vercem
tabi sizin destiginiz sayesinde

günaydın kızlar
nasılsınız?

pztesi 58.1
salı 57.9
çarşamba 57.5 :))))

inşallah daha da azalır bu hafta içinde

dünkü menümü paylaşayım pek iyi olmasa da

sbh 2 haşlanmış yumurta
3 zeytin 1 kk beyaz peynir
1 dlm çavdar ekmeği

öğle
makarna salatası 1 tabak
1 kepçe çorba

ara 1 içli köfte

akşam
1 kase kısır
turşu

ara 3 hurma zemzem:)
arkadaşım umreden geldi onu ziyarete gitmiştim.

yatmadan da oğluşun muzundan bir ısırık

3 lt yakın su
25 dk yürüyüş.
çok ciddi uykusuzluk çekiyorum kızlar yaaa
depresyona mı girdim bilmiyorum neden uyuyamıyorum.
gözlerim acıyor. depresyon belirtisi olabilecek bi durumum da yok keyfim yerinde ama.

günaydın çıtırlarım

işlerim o kadar yoğunki bu aralar kk yı açıyorum herşeyi okuyorum ama yazamıyorum,ama hepinizin yazdığını okuyorum kızlar,

bu hafta herkeste müthiş bir patlama olacak sanırım,menüleriniz sporlarınız harika,

kevser,epru bende 2 akşamdır eşimle bir şeyler atıştırıyorum sonra pişman oluyorum halen + dayım,

papatyam bende her sabah tartılıyorum,halen gram oynama yok,ayrıca ödem olma ihtimalin çok yüksek

nelson menünü görünce ayrı bir mutlu oluyorum ben ya

kubram,diet modunda sayılırım ama vakitsizlikten gelemiyorum pek

ösgemm iyi olmanıza çokkkk sevindim

hadeka 57,5 mu ah ah

hikomm görürsün 74 ü canım,çok kararlı görüyorum seni

yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş

şükom iki çocukla uğraşmak çok zor canım,ödevleriniz halen o kadar çokmu geliyor

sehrada gelmiş

cok sukur iyiyim canim sende iyisindir insallah

Günaydinn kizlarrrrr ben geldimmmmm

Dun sabah yuvama kavustummm guzel bir iki hafta gecirdim hatta 17 gün :)) ama ama ama turkiyede diyet yapmak imkansizmis heleki tatil amacli gitmis hep misafir modundaysaniz + 2 ile geri geldim ama durun durun planlarimi yaptim pP

Simdi türkiyedede bana baya almissin fln dediler yani herkes ayni fikirdemis ,,,kiloluymusum :)))

Neyse

Simdi ben 4 ayri yarisa girdim
1. si burada sizlerle ) hikmetcimm yazmis nerelerdesin diye bir cizelgesini gördümmmm abooooooo hatun 75 olmussss..ben hala diyete bir tam baslayamadim ((

2. si esimle 4. aya kadar kim en cok kilo verirse,, herhangi bi rakam vs koymadik en cok kilo veren kazanacak 1 bucuk ay var

3. sü abicigimle girdik ,, yaza kadar 57 olucam iddianin hediyelerini soylemiyeyim ..yalniz bu tek tarafli bir iddia:44: abim yine beni tangayami düsürdü :)) yani benim uzerime iddia sadece onun kilo sorunu yokmus :)) neyse ben vereyimde ,,onun gercekten cok sorunu yok kilosuyla

4. de kizim arkadaslariyla sözlesmis 2 ay agizlarina sekerleme atistirmalik sokmiycaklarmis yemiyormus hic bir haftadir..benide alin aranizaaaaa dedim ..simdi kizim benim yediklerime dikkat edicek meyve disinda ve cok ozel bir durumda sadece bir parca olabilicek onun disinda agzima seker girmiycek:))

Benden haberler böyle ,,,yaramaz kizimla yaptigimiz yolculuga tatil detaylarina ekstra girmiyorum coook uzun :) ama guzeldi hersey
Buralarda neler oldu? Gelen giden ? Yeni havadisler fln varsa biri özet gecerse cok sevinirim mmmm

günaydın canlar...

bu hafta gide kilo olmadı maalesef ya
ah şu ikramlıklar.
çok şükür hepsini buzluga attım da kurtuldum.
akşam da çok agır yememeye çalıştım.

bugün kendimi tutup tam motive diyet ve sporlarıma sarılıcam inşallah...

dünki bacak hareketlerini ilk defa yaptıgım için yanlarım ağrıyor

hepinizi öpüyorum. cumaya enn az 1,5 ar kilo vermiş oluruz inşallah hepimisss

inşallah yememişsindr o ikramlardan. gerçi poğaçayı hletmişsin ama
sen hangi şehirdesin ben izmirdeim aylık 300- 350 geliyor doğalgaz faturam. en üst katta oturuyorum evn her tarafı açık yani bişk apartman falan yok. evimi seviyoum ama büyük olması etrafının açık olması faturayı kabartıyor sinir oluyorum.

menü de sporlar da harika olmuş. çerezza hariç! çerezza sonrası bu kadar artı çıkmamalıydın ebrum anlayamadım.

ke de atılır. her şey de atılır. sporlar güzel.
citirlarim menum
sabah
yagsiz omlet
yarim dilim kasar
3 siyah zeytin
ara
3 form biskuvi
oglen
salata
izgara levrek
ara
bir portakal
yarim armut
aksam
1 kase mercimek corbasi
.çok sağlıklı bir menü. alkışlıyorum

hayirli aksamlar kizlar menum
sabah nestle meyveli olandan
ara yarim muz
oglen nohut yemegi bir dilim ekmek yogurt
ara mandalina
aksam brokoli haslamasi limonlu sarmisak soslu sadece bunu yedim
yatana kafar uc litre su spor 15 dk leslie
çok hafif olmuş menü sana da kocaman bir alkış.

çok güzel gidiyorsun 75i görmek seni çok motive etti inşallah bu hızla 70i de görürsün.

sabah kahvaltın çok erken saat olmuş o nedenle bişi demiyorum ama diğer öğünlerde bulgur da olsa fazla olmuş pilav miktarı.

hoş geldin canım.
şimdi yol yorgunluğu 6 saat yolculuğun şişliği, reglin şişliği vücut su toplamıştır. tartıda gördüklerie inanma şimdilik.
işlerin çok yoğunmuş. Allah kolaylık versin. sen bi çırpıda bitirirsin inşallah hepsini.

içini ferah tut kötü haber falan gelmez inşallah. yarından itibaren geliyorum demişsin gel bekliyoruz nazlım. orucunu Allah kabul etsin. son akşamın biraz kaçamak olmuş olsun artık.

menü bana çok geldi. tabi benimkiler de pek güzel değil ama senini de fazla olmuş. 2 muz yerine yarım muz da olabilirdi. hep hamur işi yemişsin olmaz. akşam menün daha ideal olmuş. sporlu ve az karbonhidratlı menüler görmek ümidiyle.

bol bol su içmeye devam et özgem bak suyu artmış minnoşunun.

hadeka canim bende artik hergun tartilcam bakalim faydasi olcakmi :)
ben de bilmiyorum ama denemeye başladım işte görelim ne olacak.

kahvaltıdan önce spor yapacaksan spordan sonra 2 saat bişey yememen gerek bunu unutma. sadece yoğurt ve yeşil çay ya da sadece sebze yiyebilirsin.

bence o nedenle evdeysen eğer sporu kahvaltıdan 1 saat sonra yap. daha sağlıklı olur.

Hiko: off nolcek bu halimizyemwyince karnım ne güzel oluyor sma bu sabah şişkindim

Özgem: canım arkadaşımmmçok sevindim hep iyi haberlerini alalım inş. Selin nasıl?

Didem: çok iyi vermişsin. Menün çok güzel sporla desteklersen süper

Nelsonum: Haklısın ama şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bugün iyi hissetmiyorumyaza bağladım ümidimi. Bahçede bisikletine biner çok oynar inş.

Canım çerezza ve wc sorunu affedersin 😳menünü beğendim .vermiş olmanda harika . Bişiler kafama takıldıysa asla uyuyamam öle bişi olabilir bilinçaltında

Hoşgeldin Zehra özledik senien güzeli kızınla olanı inş tüm iddaları sen kazanırsın

kahvaltıdan önce spor yapacaksan spordan sonra 2 saat bişey yememen gerek bunu unutma. sadece yoğurt ve yeşil çay ya da sadece sebze yiyebilirsin.

bence o nedenle evdeysen eğer sporu kahvaltıdan 1 saat sonra yap. daha sağlıklı olur.[/QUOTE]

tamam canim evdeyim ben ama yaptim sporu ve kahvaltiyiu bi daha kine ole yaparim artik

ins ebruli esime supriz yapmak istiyorum o simdi sehir disinda 1 ay sonra gelcek eger istedigim kiloya dusersem cok sasircak

ins ebruli esime supriz yapmak istiyorum o simdi sehir disinda 1 ay sonra gelcek eger istedigim kiloya dusersem cok sasircak
süper olur o zaman.

ebru kafaya taktığım bişi yok. yeşiil çay ve kayısı tüket faydası olur.

zehra hoş geldin sefalar getirdin
4 tane yarışma ile gelmişsin süper yaaa
ben de en çok kızınla olanı beğendim.
abin için de kılo ver hediyeleri kap derim.
dikkat et eşin sabote etmesin diyetini. sana kılo
aldırıp kendi vermeye çalışmasın.

tatilin eminim güzel geçmiştir.
eş dost akraba
hem de yavrunla birlikte.
iyice dinlenmişsindir eğlenmişsindir umarım.

artık bitti. hemen sıkı diyete dönme zamanı.
2 kılo verilir onu da takma kafana.

mev canım sen de 57 görürsün inşallah tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…