- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.861
şükran canım önce bebeğin sonra diyet derim.
kılonu korumak dikkat etmek güzel ama bir daha yavrun bu yaşta olmayacak 1 sene sonra istesen de emmeyecek o nedenle bunun kıymetini bil diyeti sonra da yaparsın.
ben ilk oğlumu 15 ay emzirdim.
2.sini de 2 yaşa kadar emzireceğim derken 10. ayında eşim kaza yaptı ve benim sütüm kesildi o süreçte. emziremedim içimde kaldı.
yavrum da göğsüme elini koyar . görse emmek ister hala. 2 yaşını geçti unutamadı
bencede sukran once bebegini emzirmelisin bende kizim uc aylikken sacma sapan diyete basladim sutum kesilmek uzereyken yaprltigim hatanin farkina vardim ama yinede eski sutum yerine gelmedi
hadeka canim gecmis olsun insaallah bi daha oyle bisey yasamazsin kucukleri opuyorum
inşallah yememişsindr o ikramlardan. gerçi poğaçayı hletmişsin ama
sen hangi şehirdesin ben izmirdeim aylık 300- 350 geliyor doğalgaz faturam. en üst katta oturuyorum evn her tarafı açık yani bişk apartman falan yok. evimi seviyoum ama büyük olması etrafının açık olması faturayı kabartıyor sinir oluyorum.
ke de atılır. her şey de atılır. sporlar güzel.
.çok sağlıklı bir menü. alkışlıyorum
ebru oğlunun adı emir mi benim büyüğün adı da emir :)
tubi hurma ile diyet olmazzzzzz
bir hurma kaç kalori hemen bakıp yazıyorum
ben de dün 3 tane yedim de
bir tanesi ortalama 17 gr ve 47 kalori diyor benim takip ettiğm sitede
2 hurma yerine 1 dlm ekmek yiyebilirsin :)
gerçi hurma çok faydalı.
kan şekerini düzenliyor hazımsızlığı gideriyor bağırakları çalıştırıyor.
daha çok faydası var.
Keyifler iyi Masumm cum. Sen nasılsın, yeni işine alışabildin mi?selam kızlar açıyorum size yazayım diye bir şey çıkıyor kalıyor
nasılsınız keyiler yerindedir inşş.
zehra hoşgeldin sende cnm umarım iddaları kazanırsın bende eşimle giridm çok fena iddaya:)
selam kızlar açıyorum size yazayım diye bir şey çıkıyor kalıyor
nasılsınız keyiler yerindedir inşş.
zehra hoşgeldin sende cnm umarım iddaları kazanırsın bende eşimle giridm çok fena iddaya:)
Evet canım, sütüm azaldı gerçekten. Yiyince biraz geliyor, o yüzden bıraktım diyeti. Herkesin sütünü etkilemeyebilir az yemek ama benim sütümü azaltıyor. Ben zaten tek göğüsle emzirdim çocukların ikisini de. Diğer göğsümden damla damla geliyor ve acı sanırım. Kesinlikle emmediler diğerini, yüzlerini ekşittiler, öyle olunca da tıkandı sol göğsüm. Sağacak kadar bile gelmiyor.şükran sütün mü azaldı ben anlamadım cnm ?
bende ikizler 14 aylıkken diyete başlamıştım ama 2.5 yaşına kadarda emzirdim
aslınd adiyette keislmez sütün ama:26:
Haklısın Ebrum diyeti boşverdim zaten, sütüm de geliyo artık ama kendimi salarsam da toparlaması zor olur. Fazla da kaçırmamaya çalışıcam.Şüküm : boşver diyeti sonra yine verirsin canım. Bazen ben keşke 19 ay değilde 2.5 yaşına kadar emzirmesine diyorum. Ama büyüdükçedüşkün oluo bırakması zor oluyor . Bol su için iyi beslen cıss yeme fazla yeter.
Evet canım, sütüm azaldı gerçekten. Yiyince biraz geliyor, o yüzden bıraktım diyeti. Herkesin sütünü etkilemeyebilir az yemek ama benim sütümü azaltıyor. Ben zaten tek göğüsle emzirdim çocukların ikisini de. Diğer göğsümden damla damla geliyor ve acı sanırım. Kesinlikle emmediler diğerini, yüzlerini ekşittiler, öyle olunca da tıkandı sol göğsüm. Sağacak kadar bile gelmiyor.
Diyet yapamasam da spor yapmaya çalışıyorum. Kısa zamanda düzelir inş oğlumun yemesi içmesi. Çünkü tamamen kendini emmeye verdi, hiçbişey yemiyo. Çok üzülüyorum.
Senin ikizler de iyi emmiş, oğlum 2 yaşına kadar emebilse razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?