Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şükran canım önce bebeğin sonra diyet derim.
kılonu korumak dikkat etmek güzel ama bir daha yavrun bu yaşta olmayacak 1 sene sonra istesen de emmeyecek o nedenle bunun kıymetini bil diyeti sonra da yaparsın.

ben ilk oğlumu 15 ay emzirdim.
2.sini de 2 yaşa kadar emzireceğim derken 10. ayında eşim kaza yaptı ve benim sütüm kesildi o süreçte. emziremedim içimde kaldı.
yavrum da göğsüme elini koyar . görse emmek ister hala. 2 yaşını geçti unutamadı

okul ödevlerinde Allah kolaylık versin canım çocukların da velilerin de işi zor. bir öğretmen olarak size hak veriyorum. bazen çok ödev veriyor meslektaşlarım.
gerçi ben de az değilimdir. her gün 1 sayfa fotokopi ve hikaye okuma ödevi veririm :)
ama bence fazla değil.

Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Ebrucum selin cok sukur iyi ve baya baya konusuyor artik kardesini pek istiyor gibi degil artik belkide tam algilayamadigi icindir umarim dogunca sever
Emir de arada hala agliyor sanirim bir iki msjins denk geldim ama eskiye nazaran kabullenmis sanirim napsin annesine cok duskun cok seviyor cocuk hep dizinin dibinde istiyor

selam çıtırlarım.
hurmalarımız kargoyla geldi az önce...
size bir soru,
hurmayla diyet yapılırmı?
15 kaloriymiş sanırım 1 hurma. çok da güzel tok tutuyor.
acıktıkça hurma yesem??
sporla desteklesem?
evet evet bugün bir deneyeyim bakalım

menüm:

sabah

10,30

• 1 elma

12,30

• 2 dilim tb ekmeğiyle yagsız tost
  • 5 cherry domates
  • çay

ara

• 3 hurma

acıktıkça hurma yemeyi planlıyorum. bakalım tartıda 78.5 dan az görebilcemmi sabah (kıyafetlı

istanbul da oturuyorum canım ben.
apt da 1. daireyim.dükkan üzerindeyim.
altta dükkan var ama boş
evim çift cephe olunca ve ısı yalıtımı olmayınca çok geliyor fatura.

attım hepsini buzluga da kurtuldum.
şimdi spora başliim. güzel yorumların için teşekkürlerr

ebru oğlunun adı emir mi benim büyüğün adı da emir :)
tubi hurma ile diyet olmazzzzzz

bir hurma kaç kalori hemen bakıp yazıyorum
ben de dün 3 tane yedim de
bir tanesi ortalama 17 gr ve 47 kalori diyor benim takip ettiğm sitede

2 hurma yerine 1 dlm ekmek yiyebilirsin :)
gerçi hurma çok faydalı.
kan şekerini düzenliyor hazımsızlığı gideriyor bağırakları çalıştırıyor.
daha çok faydası var.

Evet canım isimleriyle uzun sağlıklı ömürleri olsun ( âmin )

Özgemmm bizimkisi 'benim gibi erkek kardeşim olsun 'diyor😳 sen biraz bebişi babasına vericeksin uyuturken felan sen Selinle ilgileneceksin canım. Bi yerde böyle okumuştum. Sabiha paktuna netten kardeşi olacak çocuğa nasıl davrNılmalı diye videosunu arat. Yada oku .

selam kızlar açıyorum size yazayım diye bir şey çıkıyor kalıyor
nasılsınız keyiler yerindedir inşş.

zehra hoşgeldin sende cnm umarım iddaları kazanırsın bende eşimle giridm çok fena iddaya:)

Hadekacım, haklısın yavrularımız bi kere bebek oluyolar. Onları en çok ihtiyaçları olan anne sütünden mahrum bırakmak olmaz. Kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim. Oğlumu da 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Onlar sağlıklı beslenip büyüsünler de diyet her zaman yapılır. Oğlunun ememedğine üzüldüm, zavallım gerçekten de içinde kalmış baksana, kıyamam ya. Neyse yine de 10 ay bari emmiş, ona da şükür.

Kızımın ödevlerine gelince, öğretmeni o kadar ödev veriyo ki 10-15 sayfalık ödeve bile sevinir olduk, az vermiş diye. Sen gerçekten az ödev veriyormuşsun. Öğrencilerin bıkmadan yapıyordur.
Mevcanım gerçekten çok zor 2 çocukla uğraşmak. Bi de oğlumun bebeklği kızımın okul zamanlarına rast geldi iki kat zor oldu. Ablasına ödev yaptırmıyo, bana da çok çektiriyo. 2.dönem öğretmenimiz 2-3 sayfa ödev vermeye başladı. İnş böyle devam eder. Kızım severek yapıyor ve okumaya daha çok zamanı kalabiliyor.
Didemcim sen de diyete erken başlamışsın. Emzirememekle ilgili pişmanlık hiç geçmez. Ben de 2. doğumumdan sonra hastanede tartıldım 71 dim. Göbeğim de hiç gitmemişti. Moralim bozuktu. 5. ayda kendi çabalarımla vermeye çalıştım, olmadı. Sonra da bu topiğe katıldım ve istediğim kiloya ulaştım. İnş sen de ulaşırsın canım.
Özgecim suyunun artmasına çok sevindim. İnş başka sorun çıkmadan hayırlısıyla bebişine kavuşursun. Selin de kardeş olayının tam bilincine varamaz bence. Alıştırmışsınızdır, hazırlamışsınızdır illaki ama asıl alışma süreci doğduktan sonra başlar. İnş benim kızım gibi çabuk kabullenir ve sever.
Nelsonum, küsmüyüz kız? Bi selam bile yazmıyosun bana bayağıdır. Seni üzecek bişey mi yazdım farkında olmadan?
Zehracım hoşgeldin, tatilinin iyi geçmesine sevindim. İnş iddiaları kazanırsın.
Tubicim hurmayla diyet sağlıksız ve eksik olur canım. Her besin grubundan da gerektiği kadar tüketmelisin. Bi besin ve vitamin eksikliği bile ne hastalıklara kapı açar.

şükran sütün mü azaldı ben anlamadım cnm ?
bende ikizler 14 aylıkken diyete başlamıştım ama 2.5 yaşına kadarda emzirdim
aslınd adiyette keislmez sütün ama:26:

zehra sen ve hepimiz ins girdigimiz iddealari kazanariz ve en onenkisi kendimizi iyi hissedecek kilolara ulasiriz tatlim

şükran sütün mü azaldı ben anlamadım cnm ?
bende ikizler 14 aylıkken diyete başlamıştım ama 2.5 yaşına kadarda emzirdim
aslınd adiyette keislmez sütün ama:26:
Evet canım, sütüm azaldı gerçekten. Yiyince biraz geliyor, o yüzden bıraktım diyeti. Herkesin sütünü etkilemeyebilir az yemek ama benim sütümü azaltıyor. Ben zaten tek göğüsle emzirdim çocukların ikisini de. Diğer göğsümden damla damla geliyor ve acı sanırım. Kesinlikle emmediler diğerini, yüzlerini ekşittiler, öyle olunca da tıkandı sol göğsüm. Sağacak kadar bile gelmiyor.
Diyet yapamasam da spor yapmaya çalışıyorum. Kısa zamanda düzelir inş oğlumun yemesi içmesi. Çünkü tamamen kendini emmeye verdi, hiçbişey yemiyo. Çok üzülüyorum.
Senin ikizler de iyi emmiş, oğlum 2 yaşına kadar emebilse razıyım.

Şüküm : boşver diyeti sonra yine verirsin canım. Bazen ben keşke 19 ay değilde 2.5 yaşına kadar emzirmesine diyorum. Ama büyüdükçedüşkün oluo bırakması zor oluyor . Bol su için iyi beslen cıss yeme fazla yeter.

Bugün

Sabah:1dl çavdar,1 dl peynir,1 salata
1T 1E

Ara:3 gün kurusu 1M

Öğle : nohut,2 yk pilav, turşu,1kase yogurt. 2 T 1S

Ara:Türk kahvesi
Ara: 1 kase yogurt,1 muz 1S 1M

Akşam :1 tabak karnıbahR ,1bardak ayran 1S

3132 ile inş günü sonlandırıcam. Kuru pasta ve ev yapımı kek getirdiler yemedim.Zor tutuyorum kendimiSporlarımı akşama yazıcam

şimdiye kadarki sporlarım...

35 dk yokuş yukarı ve aşağı bebek arabasıyla yürüyüş
50 mekik
200 oklava
25 sağ bacak
25 sol bacak
15 dk zumba
10 alt karın kası

akşam daha spor yaparım diye düşünüyorum.

AYRICA 2 LT DEN FAZLA SU (şimdilik)

Son düzenleme:
Tubiciim sporlarına maşallah, sen de bu cuma baya kilo verirsin. Fırsat buldukça devam et, keşke ben de zaman bulabilsem o kadar. Ama çocuklarla zor.

Haklısın Ebrum diyeti boşverdim zaten, sütüm de geliyo artık ama kendimi salarsam da toparlaması zor olur. Fazla da kaçırmamaya çalışıcam.

Olsun Ebrucum sen de baya emzirmişsin. Hiç anne sütü veremeyenler var, 1-2 ay emziriip mamaya geçenler var. Bunları düşünerek teselli bul sen de canım. 2. bebeğinde inş istediğin kadar emzirmek nasip olur. Menünü de beğendim, ikramları reddetmeye devam ediyosun.

Son düzenleme:

şükoşş dereotu ye bolbol birde kuru incir, ardından süt iç ,
bulgur filanda süt yapar cnm birde dut kurusu
tabiki çocuk önemli cnmmm önemli olan onun emmesi zaten kilon gayet iyi

canim arkadaslarim hayirli aksamlar hepinize gunduz giremiyorum pek oglan buyudukce durmaz oldu esim oglen yemege gliyor kahvltinin arkasindan evi topla yemege basla derken oglen oluyor sonra da aksam icin ugras oglanla ugras derken aksam rahatliyorum zehracimmm hosgeldinn hedaka cok tesekkur ederim yorumun icin
menume gelince
sabah nestle meyveli
ara mandalina
oglen yumurta salatasi bir dilim ekmk
ara dort findik salgam suyu bir bardak
aksam izgara et bol salata yogurt
bir dilim ekmk
spor birazdan ypacgm bisiklet surme 30 dk ve 100 hundred

Şükrancım en önemlisi bebeğin. Spora devam et. Beslenmeni de süt yapacak şeylere yoğunlaşıyor inşallah artar sütün
Zehra'cım inşallah kazandırsın iddiaları
Uzun zamandan sonra ilk defa menü yazıcam bugün özel ilgi isterimmmmmm
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir yarım pırtakal yarım muz bşr dilim ekmek
11:00 bşr elma
12:00 yarım dilim ekmek ve tavuk salata
14:00 tek şekerli nescafe
18:00 1.5 tabak kuru fasülye sakata ve yoğurt
Bîr saat sonra bir ara öğün yapsam mı acaba
Metabolizmam hızlanır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…