Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar misafirim gelecek..gece uğramaya açlışırım.. menumu yazıp çıkacağım şimdilik..

6,30:1dilim kepekli üzeri 1yk tulum+4zeytin+br minik puğaca

gün içerisinde bir ayvayı parça parça yedim

öğle:12-15 arası ızgara kanat bağet karışımı+bolca salata+3 köz biber+yarım çay bardağı kola+3-4 dlim ekmek

gece : bir kase yoğurt yerim...

50dak yürüyüş

3 bardak yeşil çay-2 litre su + 3 bardak zayıf.çayı

yok güzelim niye küs olalım.. canım ya ben gözden kaçırdım sanırım şu yoğun tempomda.. özür dilerim.. seni bilmeden ihml mi ettim.. ay ben ..kusuruma bakma güzelim...yorgunluk dikkatsilik bende diz boyu..tatlım gözüme çarptı yazın ama gece inşallah firssat bulursam okur yazarım sana da.. özür dilerim tekrardan.. küsecek birşey olmadı ayrıca.. çok seviyorum seni yaaa

Citirlarimmm iyiii aksammmlarrr hepinizee nasilsiniz ben cok iyim bu gun cok guzel bi gun gecirdimm oglen annemlere geldimm 2 de ablamlara gittik yengemlerde vardi hep beraber yedikk ictikkk ve onlarla beraber spor yaptik daha dogrusu yaptirdim ya cok eglenceli gecti gulmektenn öldük:)) bide yarisa girdik bolgesel yarışa mezurayla ölçtük yazdik tarih falan attık 1 ay sonra olculerimize bakicaz bakalimm kimen cok zayiflicakk :)) cok heycanliyim

Hikom ve gulum nerdesinizzz

Citirlarimmmmmm,,
Gun icerisinde yoktum. Oglen oglisle yürüyüse ciktik. Ordnda kv ye gectik. Sonra kocisde fitnessdan ciktiktan sonra geldi.
Muhabbt, sohbet derken aksam5 ettik. Eve geldik. Oglisle oynadim. Yarim saat once kocisle beraber oglişi yikadik.
İnanilmaz agladi. Eskiden suya bayiliyordu. Simdi inanilmsx korkuyor. Suan ayagimda uyuyor yerine yatirip leslie yapicam.
Bugun yediklerime inanilmaz dikkat ettim. Sabaha 74ü sanmiormmm görmem
Menüm..

11:30 kibrit kutusu pynir, 2/catal domates, salatalik,
3kepekli galeta, 3bardak sekersiz cay

12:30 1kare bitter ciku

13:00 1bardak sekersiz nescafe

15:00 3yemek kasigi pirinc lapasi, 2yemek kasigi yogurt

16:00 1nescafe

18:00 1havuc, 1avuc leblebi

Bu kdr... spordan sonra yesilcay icicem.

1lt Su
Spor: 45dk yürüyüş, sonra 15dk daha yürüyüş
Leslie20dk , 100mekik.

Uyumadan once de spor yapicam. Yazarim.

iyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum

sbh 7 zeytin
1 dlm çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
yarım kk beyaz peynir
1 banımlık bal
1 tatlı kaşığı salça
yeşil çay

ara nescafe şekersiz
yeşil çay

öğle
2 kaşık nohut yemeği
yarım dilim çav ekmeği
1 kaşık içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
yeşil çay
turşu

ara az şekerli türk kahvesi

1 çay

akşam
1 tabak karnabahar
2 içli köfte
1 çay bardağı limonata

ara yeşil çay
çay

su 2 lt
yürüyüş 40 dk

canim menun cok cok az sen boyle 60 bile olursun.canim princ lapasi nasil yapiliyor diette princi asla yemeyin diyorlar bna bi anlat bu isi

kwom,guzel bir gun gecirmene sewindim. Yarisa bayildim. Daha da azimlenir insan.
Gülüm bugunde yazmamis. İns bise yoktur. Msj da attm cvp vrmedi.

Zehraaaaa, hosgeldin. Kizcenle guzel bir tatil olmuss harikaaa. Bende 75e indim. Sen gderke kac kiloydm acaba merak ettm.
Hatirlamiprm cnkuuuu. Sohbetini ozledimmmm

Mew, ne zmn bize ktilacaksinn. Menulerini mumla arar olduk walla.

Tubii, birakmaak yoook. Motivee bizde bol bol war dimi ama.

ebrucum, yemeyince mide dumduz ,, suan gorsen iyiyim yani. Der acım aç

güzel gidiyorsun ebru hele iraden harika. tut kendini. o cisların kollarına bırakma.

çok güzel spor yapmışsın canım darısı başıma.

canım menün güzel cumaya ödül olarak eksileri göreceksin inşallah.

özel menüye özel yorum :)
kuru fazla olmuş ama afiyet olsun. menünde abartı bişi yok fasulye haricinde.
bir saat değil de 2 saat sonra yap bence aranı.
arkadaşım diyetsyene başlamış. akşam ara öğününü tarçınlı yağsız süt ile yap demiş. aklımızda bulunsun.

öğle yediğin ızgaralardan sonra akşam yemeği yiyememişsin canım yaaa. öğle çok olmuş. ekmek de çok olmuş maşallah. dikkat et güzelim. misafirlerinle de yememişsindir umarım. iyi eğlenceler.

canım ya ne güzel hem eğlenmişsin hem de onları kendine uydurmuşsun. çok güzel olmuş. gelecek aya kadar eminim sen onlardan daha güzel sıkılaşacaksın.

canım menü çok az iraden harika. nasıl dayanıyorsun.
çocuklar dönem dönem değişiyorlar. bir dönem sonra suyu çok sevecektir eminim. önümüz yaz. bir de o zaman gözlemle:)

devkule yine yok ortalıkta
gül nerelerde
zehra bi gördük bi daha göremedik
nazlım kübra mevcan lajoba ve diğer kızlar siz nasılsınız?
şükran şimdi ödev başındasındır kolay gelsin.
bu arada 15 sayfa ödev çocuğun ömür boyu okkuldan soğumasını sağlar.
deniz Zeynep didem nerelerde?

didem ,, esinee guzel bir surpriz olacak desene. Azimleen seni gorunce bi daha asik olsun..

Özgeeem, iyi olmana cok sewindm. Suyunda artmiss oh ohh superr supeerrr. Selincim uzmuyor dimo seni guzel hamişim ..

Masumm cook iiim canim sen nasilsin.

Şükümmm nasilsinnn

Serciiişimm menun col guzel. Afacanin tsm hareketli zamanlari tabii aman dikkat et.

Papatyaaa, cnm menun herzsmanki gibi guzel.
Ara da yesilcay kraker olsunn.

Nel, bbgm menu doyurucu.. gece yogurt da guxel fikir. Yogurt yaglari yakma ozeelligode warmis.
Hadekaaa, menun doyurucu guzel. İcli kofte kismi beni benden aldi.. ayy cok oxledigimi anladim.

Atladigim warsaa affedin,

slm canlarin vallahi insani cok guzel motive ediyosunz ben bugun 300 ip atladim 20 mekik 20 sag bacak 20 sol bacak sabah da esneme hareketleri yaptim eltime oturmaya gittim ikramliklariabul etmedim sadece 20 tane cekirdek yedim hepsi bu kadar

slm canlarin vallahi insani cok guzel motive ediyosunz ben bugun 300 ip atladim 20 mekik 20 sag bacak 20 sol bacak sabah da esneme hareketleri yaptim eltime oturmaya gittim ikramliklariabul etmedim sadece 20 tane cekirdek yedim hepsi bu kadar

İstee bu yaaa. Harikasinnnn
Ama sporlar icin bi onerim olacak.
Gun gun mekik ve dier hareketlerin sayisini arttir.
Leslie de yap.

menun süperr.. kaçamaksız süper...

bu diyetiuygulamak zor olmadımı.. sporda ilavesiyaptınmı.. ben bir ayda 5 kilo vereceğim diye tototmu yırtmıştım.. sen kaç kilodan kaç kiloya düştün bu diyetle ammada sordum demi..

tatlım stres yaptıpğın birşey mı vardkii.menun güzel miktarlaını çok kaçırmadı isenn...
sporlarında hiç yoktan iyidir.. ben o kadarını bile yapamıyorum bu aralar...

kız sende bana pozitif enerjiveriyorusun.. hadi diyet modunda görmek isitiyorum senide...

iddalar süper.. bakalım galip mi mmağlupmu olacaksın.. ama ben senden ümitliyimmm..

tatlım o ikramlar yomu bizi çileden çıkarıyor.. buzluğa atıp kurtulmusun .. ne güzel...bu hata veremediğin kilları gelecek hafta veririsn bence pes eetmek ve kaçamak yok.. diyenden nelson.. hegün kaçamaklı menu paylaşıyorum..

evet canı bir türlü menuleriöğüleri dengeleyemeiyorum illakikamakalrım oluyor.. ee sonuç kilo veremiotrum bir süre sonra.. daha dikkat edeceğim cnm...

tatlım bende buğün küçük meleğime ıkızdım..içim bir buruk .. ama bu m onları sevmediğimiz anlamına gelmiyor.. kaiteli zaman geçirerek telafi edersin yanuında olmadığın zamnaları güzelim.. üzme kendinii

ins ebruli esime supriz yapmak istiyorum o simdi sehir disinda 1 ay sonra gelcek eger istedigim kiloya dusersem cok sasircak

zaman süper dikkat edersen kesin çıtır olursun.. allah kavuştursun bu arada..

tatlım herşey yoluna girmiş.. çok sevindimmm

tatlım bebeklerimizdaha önemli.. yemene dikkat edip sütartıracak besinleri dikkatli tükettiğin ve bol su içtiğin sürece kilo almadan da sütünü çoğaltırsın..bir ara d,yee ara ver ama abartma yinede .. nasılda zor veriliyor kilolar biliyorsun...

ne güzel.. menun güzel.. tebrikler...

sporlar ve s miktarı çok iyi .. darısı bana inşallah..

sporşarda menude güzel.. beğendim..

papatyammm ara öğününü yap.. bende menunde güzel...metabolizma çayını içsersen herşey daha süper olacak.. ayrıca buğün sabah ödem oluşmuştur yolculuktan dolayı.. maydonozu su ile kaynat ve bir iki bardak iç gece atmadan ödemini alsın sabaha kadar..

menu süperr..

su miktarın çok az daha çok su içmelisin...ve gece yatmadan bir ara öğün yemelisin..vucudunu çok zorlama bence güzelim...

ama menun güzel..

valla öyle oldu o kadar çok yedimki akşma açıkmadım bile.. şey yibrde öğlen bir dilim haşhaşlı revani yemiştim yazmayı unutmuşum...

evet yoğurt ve süt yani calsiyum kalori yakmayı hızlandırıyor... her öğünde calsiyum olmalı diyetlerde..

ne güzel ikramlara hayır demek.. sporlarında güzel..ama yeterli dğeil bence...

Son düzenleme:
mutlaka diyetinize takviye edin farkı göreceksiniz

diyetisyen onaylı çay tarifimm.. sırrımı açıklyıorum...

15 bardak su kaynayınca içine 2 dilimlenmiş elma+1 çubuk tarçın+1çk top karabiber+3-4 tane karanfil atın kaynayınca altını kapatın.. ılıyınca süzün.. buzdolabında saklayın.. günlük 6 bardak içine limon sıkıp için...

Nel tarifi aldim. Sabah yapicam.

Bende simdi 2bardak su ictim.
Bikase de yogurt yedim.
Leslie ye sira geldi. Yapip, yaticam.

citirlarim bugunmi menum cok guzel degil ama yazicam daha dogrusu sabah gezmem vardi aksam da esimle yemege cikti nisanlilik yil donumumuz bugun
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
dere otu
ara
yarim pogaca gezmeye yaptim tadina baktim
yesil cay
oglen
4 mercimekli kofte
1 kiymali borek hazir yufkadan
ara
3 form biskuvi
kiraz sapi cayi
aksam
izgara tavuk gogsu
haslanmis sebze
salata
limonlu soda gittigimiz restorant diyet yemekleride yapiyo Allaytan :))
esimin zoruyla bi kac catal kizarmis dondurma
azcikta tramisu (
spor
45 dk yuruyus
300 bacak hareketi
60 sag bacak
60 sol bacak
30 bisiklet hareketi
25 er kalca hateketi

hikosummm dal gibi olmussun masallah dal dal,, baktim fotograflarina simdi sporla siklasma zamanin ayrica acik sac rengi daha cok yakismis belirtmeliyim. :112: bende senin enerji dolu bicir bicir hallerini özlemisim canim artik buradayim kacisim yokkkkk
Söz veriyorum hepinize gün gün gidecek bu kilolar

Ebrucummm hedeka masum sükraann fenodoo papatya cok tesekkür ederim hosbuldukk didem slmmm
Ins iddialari kazanicam ,,,kizimi dinleyip sekerden uzak durursam zaten büyük ölcüde sorunu cözücem ins yaza kadar 57 olmaliyim..cunku herkesin gözünde " coook zor" o ifadeyi gördüm .... Ve bunu basarmaliyim hic birsey icin gec degil hicbirsey güc degil yeterki isteyelim..hedefim 60 di ama abim 57 ye cekti malesef :18: yapicuuukkk artik baska care yok
Gelelim menülere... Elimden geldigince yorum yapayim yoksa cok vakif degilim ama:26:

Menü güzelde canimcim bu t s m leri ben anlamadim

Menü tamamdir bence

Menün gayet basarili canim..bence gerek yok ara ögune ama bilmem ki bazen inanmiyorum ben o seye:44::44:

Öglen ekmek fazla kacmis ama aksam ile dengelemissin ,,caylarda süper

Ohh masaallah ...ama proteini calsiyumu atlama hic arada o gidim gidim yedigin seyler hep onlardan olsun baariiii

Gayet basarili senin menü yorumlarini zaten takip ediyorum ..kapiyorum caliyorum :))

Tesekkürler canim tam benlik bende deniycem,,,eminim sekerimizide dengeler bu cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…