- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.881
Hadekacım, haklısın yavrularımız bi kere bebek oluyolar. Onları en çok ihtiyaçları olan anne sütünden mahrum bırakmak olmaz. Kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim. Oğlumu da 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Onlar sağlıklı beslenip büyüsünler de diyet her zaman yapılır. Oğlunun ememedğine üzüldüm, zavallım gerçekten de içinde kalmış baksana, kıyamam ya. Neyse yine de 10 ay bari emmiş, ona da şükür.
Kızımın ödevlerine gelince, öğretmeni o kadar ödev veriyo ki 10-15 sayfalık ödeve bile sevinir olduk, az vermiş diye. Sen gerçekten az ödev veriyormuşsun. Öğrencilerin bıkmadan yapıyordur.
Mevcanım gerçekten çok zor 2 çocukla uğraşmak. Bi de oğlumun bebeklği kızımın okul zamanlarına rast geldi iki kat zor oldu. Ablasına ödev yaptırmıyo, bana da çok çektiriyo. 2.dönem öğretmenimiz 2-3 sayfa ödev vermeye başladı. İnş böyle devam eder. Kızım severek yapıyor ve okumaya daha çok zamanı kalabiliyor.
Didemcim sen de diyete erken başlamışsın. Emzirememekle ilgili pişmanlık hiç geçmez. Ben de 2. doğumumdan sonra hastanede tartıldım 71 dim. Göbeğim de hiç gitmemişti. Moralim bozuktu. 5. ayda kendi çabalarımla vermeye çalıştım, olmadı. Sonra da bu topiğe katıldım ve istediğim kiloya ulaştım. İnş sen de ulaşırsın canım.
Özgecim suyunun artmasına çok sevindim. İnş başka sorun çıkmadan hayırlısıyla bebişine kavuşursun. Selin de kardeş olayının tam bilincine varamaz bence. Alıştırmışsınızdır, hazırlamışsınızdır illaki ama asıl alışma süreci doğduktan sonra başlar. İnş benim kızım gibi çabuk kabullenir ve sever.
Nelsonum, küsmüyüz kız?Bi selam bile yazmıyosun bana bayağıdır. Seni üzecek bişey mi yazdım farkında olmadan?
Zehracım hoşgeldin, tatilinin iyi geçmesine sevindim. İnş iddiaları kazanırsın.
Tubicim hurmayla diyet sağlıksız ve eksik olur canım. Her besin grubundan da gerektiği kadar tüketmelisin. Bi besin ve vitamin eksikliği bile ne hastalıklara kapı açar.
Citirlarimmmmmm,,
Gun icerisinde yoktum. Oglen oglisle yürüyüse ciktik. Ordnda kv ye gectik. Sonra kocisde fitnessdan ciktiktan sonra geldi.
Muhabbt, sohbet derken aksam5 ettik. Eve geldik. Oglisle oynadim. Yarim saat once kocisle beraber oglişi yikadik.
İnanilmaz agladi. Eskiden suya bayiliyordu. Simdi inanilmsx korkuyor. Suan ayagimda uyuyor yerine yatirip leslie yapicam.
Bugun yediklerime inanilmaz dikkat ettim. Sabaha 74ü sanmiormmm görmem
Menüm..
11:30 kibrit kutusu pynir, 2/catal domates, salatalik,
3kepekli galeta, 3bardak sekersiz cay
12:30 1kare bitter ciku
13:00 1bardak sekersiz nescafe
15:00 3yemek kasigi pirinc lapasi, 2yemek kasigi yogurt
16:00 1nescafe
18:00 1havuc, 1avuc leblebi
Bu kdr... spordan sonra yesilcay icicem.
1lt Su
Spor: 45dk yürüyüş, sonra 15dk daha yürüyüş
Leslie20dk , 100mekik.
Uyumadan once de spor yapicam. Yazarim.
güzel gidiyorsun ebru hele iraden harika. tut kendini. o cisların kollarına bırakma.Bugün
Sabah:1dl çavdar,1 dl peynir,1 salata
1T 1E
Ara:3 gün kurusu 1M
Öğle : nohut,2 yk pilav, turşu,1kase yogurt. 2 T 1S
Ara:Türk kahvesi
Ara: 1 kase yogurt,1 muz 1S 1M
Akşam :1 tabak karnıbahR ,1bardak ayran 1S
3132 ile inş günü sonlandırıcam. Kuru pasta ve ev yapımı kek getirdiler yemedim.Zor tutuyorum kendimiSporlarımı akşama yazıcam
çok güzel spor yapmışsın canım darısı başıma.şimdiye kadarki sporlarım...
35 dk yokuş yukarı ve aşağı bebek arabasıyla yürüyüş
50 mekik
200 oklava
25 sağ bacak
25 sol bacak
15 dk zumba
10 alt karın kası
akşam daha spor yaparım diye düşünüyorum.
AYRICA 2 LT DEN FAZLA SU (şimdilik)
canım menün güzel cumaya ödül olarak eksileri göreceksin inşallah.canim arkadaslarim hayirli aksamlar
sabah nestle meyveli
ara mandalina
oglen yumurta salatasi bir dilim ekmk
ara dort findik salgam suyu bir bardak
aksam izgara et bol salata yogurt
bir dilim ekmk
spor birazdan ypacgm bisiklet surme 30 dk ve 100 hundred
özel menüye özel yorum :)07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir yarım pırtakal yarım muz bşr dilim ekmek
11:00 bşr elma
12:00 yarım dilim ekmek ve tavuk salata
14:00 tek şekerli nescafe
18:00 1.5 tabak kuru fasülye sakata ve yoğurt
Bîr saat sonra bir ara öğün yapsam mı acaba
Metabolizmam hızlanır belki
öğle yediğin ızgaralardan sonra akşam yemeği yiyememişsin canım yaaa. öğle çok olmuş. ekmek de çok olmuş maşallah. dikkat et güzelim. misafirlerinle de yememişsindir umarım. iyi eğlenceler.kızlar misafirim gelecek..gece uğramaya açlışırım.. menumu yazıp çıkacağım şimdilik..
6,30:1dilim kepekli üzeri 1yk tulum+4zeytin+br minik puğaca
gün içerisinde bir ayvayı parça parça yedim
öğle:12-15 arası ızgara kanat bağet karışımı+bolca salata+3 köz biber+yarım çay bardağı kola+3-4 dlim ekmek
gece : bir kase yoğurt yerim...
50dak yürüyüş
3 bardak yeşil çay-2 litre su + 3 bardak zayıf.çayı
canım ya ne güzel hem eğlenmişsin hem de onları kendine uydurmuşsun. çok güzel olmuş. gelecek aya kadar eminim sen onlardan daha güzel sıkılaşacaksın.Citirlarimmm iyiii aksammmlarrr hepinizee nasilsiniz ben cok iyim bu gun cok guzel bi gun gecirdimm oglen annemlere geldimm 2 de ablamlara gittik yengemlerde vardi hep beraber yedikk ictikkk ve onlarla beraber spor yaptik daha dogrusu yaptirdim ya cok eglenceli gecti gulmektenn öldük:)) bide yarisa girdik bolgesel yarışa mezurayla ölçtük yazdik tarih falan attık 1 ay sonra olculerimize bakicaz bakalimm kimen cok zayiflicakk :)) cok heycanliyim
Hikom ve gulum nerdesinizzz
canım menü çok az iraden harika. nasıl dayanıyorsun.Citirlarimmmmmm,,
Gun icerisinde yoktum. Oglen oglisle yürüyüse ciktik. Ordnda kv ye gectik. Sonra kocisde fitnessdan ciktiktan sonra geldi.
Muhabbt, sohbet derken aksam5 ettik. Eve geldik. Oglisle oynadim. Yarim saat once kocisle beraber oglişi yikadik.
İnanilmaz agladi. Eskiden suya bayiliyordu. Simdi inanilmsx korkuyor. Suan ayagimda uyuyor yerine yatirip leslie yapicam.
Menüm..
1lt Su
Leslie20dk , 100mekik.
slm canlarin vallahi insani cok guzel motive ediyosunz ben bugun 300 ip atladim 20 mekik 20 sag bacak 20 sol bacak sabah da esneme hareketleri yaptim eltime oturmaya gittim ikramliklariabul etmedim sadece 20 tane cekirdek yedim hepsi bu kadar
gunaydin kizlar benim bugun ku menum
sabah :,2biber 2 domates ve 1yumurtayla yapilmisnemen1 dilim ekmek2-3 zeytin sekersiz cay
ara : 1 elma
oglen:mercimek corbasi yogurt ve bi dilim ekmek
ara : 2-3 kepekli buskivi
aksam : et salata ve bi dilim ekmek
ve kahvaltidan once yarim saat spor yapcam
bu diyetiuygulamak zor olmadımı.. sporda ilavesiyaptınmı.. ben bir ayda 5 kilo vereceğim diye tototmu yırtmıştım.. sen kaç kilodan kaç kiloya düştün bu diyetle ammada sordum demi..tamam canim bugunden itibaren spora basliyorum
bu arada ben daha once 67 kiloydum gurkan kubilayin 2 ayda 10 kilo diyetini uyguladim uyguladim 1 auda 6 kilo verdim sonra kendimi saldim bi kac aydir 1.7 kilo almisin yine ayni diyeti uyguluyorum ins sporla bu sefer daha fazla vercem
tabi sizin destiginiz sayesinde
günaydın kızlar
nasılsınız?
pztesi 58.1
salı 57.9
çarşamba 57.5 :))))
inşallah daha da azalır bu hafta içinde
dünkü menümü paylaşayım pek iyi olmasa da
sbh 2 haşlanmış yumurta
3 zeytin 1 kk beyaz peynir
1 dlm çavdar ekmeği
öğle
makarna salatası 1 tabak
1 kepçe çorba
ara 1 içli köfte
akşam
1 kase kısır
turşu
ara 3 hurma zemzem:)
arkadaşım umreden geldi onu ziyarete gitmiştim.
yatmadan da oğluşun muzundan bir ısırık
3 lt yakın su
25 dk yürüyüş.
çok ciddi uykusuzluk çekiyorum kızlar yaaa
depresyona mı girdim bilmiyorum neden uyuyamıyorum.
gözlerim acıyor. depresyon belirtisi olabilecek bi durumum da yok keyfim yerinde ama.
günaydın çıtırlarım
işlerim o kadar yoğunki bu aralar kk yı açıyorum herşeyi okuyorum ama yazamıyorum,ama hepinizin yazdığını okuyorum kızlar,
bu hafta herkeste müthiş bir patlama olacak sanırım,menüleriniz sporlarınız harika,
kevser,epru bende 2 akşamdır eşimle bir şeyler atıştırıyorum sonra pişman oluyorum halen + dayım,
papatyam bende her sabah tartılıyorum,halen gram oynama yok,ayrıca ödem olma ihtimalin çok yüksek
nelson menünü görünce ayrı bir mutlu oluyorum ben ya
kubram,diet modunda sayılırım ama vakitsizlikten gelemiyorum pek
ösgemmiyi olmanıza çokkkk sevindim
hadeka 57,5 mu ah ah
hikomm görürsün 74 ü canım,çok kararlı görüyorum seni
yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş
şükom iki çocukla uğraşmak çok zor canım,ödevleriniz halen o kadar çokmu geliyor
sehrada gelmiş
Günaydinn kizlarrrrr ben geldimmmmm
Dun sabah yuvama kavustummm guzel bir iki hafta gecirdim hatta 17 gün :)) ama ama ama turkiyede diyet yapmak imkansizmis heleki tatil amacli gitmis hep misafir modundaysaniz + 2 ile geri geldimama durun durun planlarimi yaptim pP
Simdi türkiyedede bana baya almissin fln dediler yani herkes ayni fikirdemis ,,,kiloluymusum:)))
Neyse
Simdi ben 4 ayri yarisa girdim
1. si burada sizlerle) hikmetcimm yazmis nerelerdesin diye bir cizelgesini gördümmmm abooooooo hatun 75 olmussss..ben hala diyete bir tam baslayamadim ((
2. si esimle 4. aya kadar kim en cok kilo verirse,, herhangi bi rakam vs koymadik en cok kilo veren kazanacak 1 bucuk ay var
3. sü abicigimle girdik ,, yaza kadar 57 olucam iddianin hediyelerini soylemiyeyim ..yalniz bu tek tarafli bir iddia:44: abim yine beni tangayami düsürdü :)) yani benim uzerime iddia sadece onun kilo sorunu yokmus :)) neyse ben vereyimde ,,onun gercekten cok sorunu yok kilosuyla
4. de kizim arkadaslariyla sözlesmis 2 ay agizlarina sekerleme atistirmalik sokmiycaklarmis yemiyormus hic bir haftadir..benide alin aranizaaaaa dedim ..simdi kizim benim yediklerime dikkat edicek meyve disinda ve cok ozel bir durumda sadece bir parca olabilicek onun disinda agzima seker girmiycek:))
Benden haberler böyle ,,,yaramaz kizimla yaptigimiz yolculuga tatil detaylarina ekstra girmiyorum coook uzun :) ama guzeldi hersey
Buralarda neler oldu? Gelen giden ? Yeni havadisler fln varsa biri özet gecerse cok sevinirim mmmm
günaydın canlar...
bu hafta gide kilo olmadı maalesef ya
ah şu ikramlıklar.
çok şükür hepsini buzluga attım da kurtuldum.
akşam da çok agır yememeye çalıştım.
bugün kendimi tutup tam motive diyet ve sporlarıma sarılıcam inşallah...
dünki bacak hareketlerini ilk defa yaptıgım için yanlarım ağrıyor
hepinizi öpüyorum. cumaya enn az 1,5 ar kilo vermiş oluruz inşallah hepimisss
inşallah yememişsindr o ikramlardan. gerçi poğaçayı hletmişsin ama
sen hangi şehirdesin ben izmirdeim aylık 300- 350 geliyor doğalgaz faturam. en üst katta oturuyorum evn her tarafı açık yani bişk apartman falan yok. evimi seviyoum ama büyük olması etrafının açık olması faturayı kabartıyor sinir oluyorum.
menü de sporlar da harika olmuş. çerezza hariç! çerezza sonrası bu kadar artı çıkmamalıydın ebrum anlayamadım.
ke de atılır. her şey de atılır. sporlar güzel.
.çok sağlıklı bir menü. alkışlıyorum
çok hafif olmuş menü sana da kocaman bir alkış.
çok güzel gidiyorsun 75i görmek seni çok motive etti inşallah bu hızla 70i de görürsün.
sabah kahvaltın çok erken saat olmuş o nedenle bişi demiyorum ama diğer öğünlerde bulgur da olsa fazla olmuş pilav miktarı.
hoş geldin canım.
şimdi yol yorgunluğu 6 saat yolculuğun şişliği, reglin şişliği vücut su toplamıştır. tartıda gördüklerie inanma şimdilik.
işlerin çok yoğunmuş. Allah kolaylık versin. sen bi çırpıda bitirirsin inşallah hepsini.
içini ferah tut kötü haber falan gelmez inşallah. yarından itibaren geliyorum demişsin gel bekliyoruz nazlım. orucunu Allah kabul etsin. son akşamın biraz kaçamak olmuş olsun artık.
menü bana çok geldi. tabi benimkiler de pek güzel değil ama senini de fazla olmuş. 2 muz yerine yarım muz da olabilirdi. hep hamur işi yemişsin olmaz. akşam menün daha ideal olmuş. sporlu ve az karbonhidratlı menüler görmek ümidiyle.
bol bol su içmeye devam et özgem bak suyu artmış minnoşunun.
ben de bilmiyorum ama denemeye başladım işte görelim ne olacak.
kahvaltıdan önce spor yapacaksan spordan sonra 2 saat bişey yememen gerek bunu unutma. sadece yoğurt ve yeşil çay ya da sadece sebze yiyebilirsin.
bence o nedenle evdeysen eğer sporu kahvaltıdan 1 saat sonra yap. daha sağlıklı olur.
Hiko: off nolcek bu halimizyemwyince karnım ne güzel oluyor sma bu sabah şişkindim
Özgem: canım arkadaşımmmçok sevindim hep iyi haberlerini alalım inş. Selin nasıl?
Didem: çok iyi vermişsin. Menün çok güzel sporla desteklersen süper
Nelsonum: Haklısın ama şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bugün iyi hissetmiyorumyaza bağladım ümidimi. Bahçede bisikletine biner çok oynar inş.
ins ebruli esime supriz yapmak istiyorum o simdi sehir disinda 1 ay sonra gelcek eger istedigim kiloya dusersem cok sasircak
Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Ebrucum selin cok sukur iyi ve baya baya konusuyor artik kardesini pek istiyor gibi degil artik belkide tam algilayamadigi icindir umarim dogunca sever
Emir de arada hala agliyor sanirim bir iki msjins denk geldim ama eskiye nazaran kabullenmis sanirim napsin annesine cok duskun cok seviyor cocuk hep dizinin dibinde istiyor
Evet canım, sütüm azaldı gerçekten. Yiyince biraz geliyor, o yüzden bıraktım diyeti. Herkesin sütünü etkilemeyebilir az yemek ama benim sütümü azaltıyor. Ben zaten tek göğüsle emzirdim çocukların ikisini de. Diğer göğsümden damla damla geliyor ve acı sanırım. Kesinlikle emmediler diğerini, yüzlerini ekşittiler, öyle olunca da tıkandı sol göğsüm. Sağacak kadar bile gelmiyor.
Diyet yapamasam da spor yapmaya çalışıyorum. Kısa zamanda düzelir inş oğlumun yemesi içmesi. Çünkü tamamen kendini emmeye verdi, hiçbişey yemiyo. Çok üzülüyorum.
Senin ikizler de iyi emmiş, oğlum 2 yaşına kadar emebilse razıyım.
ne güzel.. menun güzel.. tebrikler...Bugün
1T 1E
3132 ile inş günü sonlandırıcam. Kuru pasta ve ev yapımı kek getirdiler yemedim.Zor tutuyorum kendimiSporlarımı akşama yazıcam
şimdiye kadarki sporlarım...
35 dk yokuş yukarı ve aşağı bebek arabasıyla yürüyüş
50 mekik
200 oklava
25 sağ bacak
25 sol bacak
15 dk zumba
10 alt karın kası
akşam daha spor yaparım diye düşünüyorum.
AYRICA 2 LT DEN FAZLA SU (şimdilik)
canim arkadaslarim hayirli aksamlar hepinize gunduz giremiyorum pek oglan buyudukce durmaz oldu esim oglen yemege gliyor kahvltinin arkasindan evi topla yemege basla derken oglen oluyor sonra da aksam icin ugras oglanla ugras derken aksam rahatliyorum zehracimmm hosgeldinn hedaka cok tesekkur ederim yorumun icin
menume gelince
sabah nestle meyveli
ara mandalina
bir dilim ekmk
Şükrancım en önemlisi bebeğin. Spora devam et. Beslenmeni de süt yapacak şeylere yoğunlaşıyor inşallah artar sütün
Zehra'cım inşallah kazandırsın iddiaları
Uzun zamandan sonra ilk defa menü yazıcam bugün özel ilgi isterimmmmmm
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir yarım pırtakal yarım muz bşr dilim ekmek
iyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum
sbh 7 zeytin
1 dlm çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
yarım kk beyaz peynir
1 banımlık bal
1 tatlı kaşığı salça
yeşil çay
ara nescafe şekersiz
yeşil çay
öğle
2 kaşık nohut yemeği
yarım dilim çav ekmeği
1 kaşık içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
yeşil çay
turşu
ara az şekerli türk kahvesi
1 çay
akşam
1 tabak karnabahar
2 içli köfte
1 çay bardağı limonata
ara yeşil çay
çay
su 2 lt
yürüyüş 40 dk
Citirlarimmmmmm,,
Menüm..
1lt Su
Leslie20dk , 100mekik.
güzel gidiyorsun ebru hele iraden harika. tut kendini. o cisların kollarına bırakma.
çok güzel spor yapmışsın canım darısı başıma.
canım menün güzel cumaya ödül olarak eksileri göreceksin inşallah.
özel menüye özel yorum :)
kuru fazla olmuş ama afiyet olsun. menünde abartı bişi yok fasulye haricinde.
bir saat değil de 2 saat sonra yap bence aranı.
arkadaşım diyetsyene başlamış. akşam ara öğününü tarçınlı yağsız süt ile yap demiş. aklımızda bulunsun.
öğle yediğin ızgaralardan sonra akşam yemeği yiyememişsin canım yaaa. öğle çok olmuş. ekmek de çok olmuş maşallah. dikkat et güzelim. misafirlerinle de yememişsindir umarım. iyi eğlenceler.
canım ya ne güzel hem eğlenmişsin hem de onları kendine uydurmuşsun. çok güzel olmuş. gelecek aya kadar eminim sen onlardan daha güzel sıkılaşacaksın.
canım menü çok az iraden harika. nasıl dayanıyorsun.
çocuklar dönem dönem değişiyorlar. bir dönem sonra suyu çok sevecektir eminim. önümüz yaz. bir de o zaman gözlemle:)
devkule yine yok ortalıkta
gül nerelerde
zehra bi gördük bi daha göremedik
nazlım kübra mevcan lajoba ve diğer kızlar siz nasılsınız?
şükran şimdi ödev başındasındır kolay gelsin.
bu arada 15 sayfa ödev çocuğun ömür boyu okkuldan soğumasını sağlar.
deniz Zeynep didem nerelerde?
didem ,, esinee guzel bir surpriz olacak desene. Azimleen seni gorunce bi daha asik olsun..
Özgeeem, iyi olmana cok sewindm. Suyunda artmiss oh ohh superr supeerrr. Selincim uzmuyor dimo seni guzel hamişim ..
Masumm cook iiim canim sen nasilsin.
Şükümmm nasilsinnn
Serciiişimm menun col guzel. Afacanin tsm hareketli zamanlari tabii aman dikkat et.
Papatyaaa, cnm menun herzsmanki gibi guzel.
Ara da yesilcay kraker olsunn.
Nel, bbgm menu doyurucu.. gece yogurt da guxel fikir. Yogurt yaglari yakma ozeelligode warmis.
Hadekaaa, menun doyurucu guzel. İcli kofte kismi beni benden aldi.. ayy cok oxledigimi anladim.
Atladigim warsaa affedin,
ne güzel ikramlara hayır demek.. sporlarında güzel..ama yeterli dğeil bence...slm canlarin vallahi insani cok guzel motive ediyosunz ben bugun 300 ip atladim 20 mekik 20 sag bacak 20 sol bacak sabah da esneme hareketleri yaptim eltime oturmaya gittim ikramliklariabul etmedim sadece 20 tane cekirdek yedim hepsi bu kadar
İstee bu yaaa. Harikasinnnn
Ama sporlar icin bi onerim olacak.
Gun gun mekik ve dier hareketlerin sayisini arttir.
Leslie de yap.
canim leslie ne oluyo ben bilmiyorum eve gidince 200 tane daha ip atliycam
Bugün
1T 1E
canim arkadaslarim hayirli aksamlar hepinize gunduz giremiyorum pek oglan buyudukce durmaz oldu esim oglen yemege gliyor kahvltinin arkasindan evi topla yemege basla derken oglen oluyor sonra da aksam icin ugras oglanla ugras derken aksam rahatliyorum zehracimmm hosgeldinn hedaka cok tesekkur ederim yorumun icin
menume gelince
sabah nestle meyveli
ara mandalina
bir dilim ekmk
Şükrancım en önemlisi bebeğin. Spora devam et. Beslenmeni de süt yapacak şeylere yoğunlaşıyor inşallah artar sütün
Zehra'cım inşallah kazandırsın iddiaları
Uzun zamandan sonra ilk defa menü yazıcam bugün özel ilgi isterimmmmmm
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir yarım pırtakal yarım muz bşr dilim ekmek
kızlar misafirim gelecek..gece uğramaya açlışırım.. menumu yazıp çıkacağım şimdilik..
6,30:1dilim kepekli üzeri 1yk tulum+4zeytin+br minik puğaca
gün içerisinde bir ayvayı parça parça yedim
öğle:12-15 arası ızgara kanat bağet karışımı+bolca salata+3 köz biber+yarım çay bardağı kola+3-4 dlim ekmek
gece : bir kase yoğurt yerim...
50dak yürüyüş
3 bardak yeşil çay-2 litre su + 3 bardak zayıf.çayı
Citirlarimmmmmm,,
Menüm..
1lt Su
Leslie20dk , 100mekik.
iyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum
sbh 7 zeytin
1 dlm çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
yarım kk beyaz peynir
1 banımlık bal
1 tatlı kaşığı salça
yeşil çay
ara nescafe şekersiz
yeşil çay
öğle
2 kaşık nohut yemeği
yarım dilim çav ekmeği
1 kaşık içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
yeşil çay
turşu
ara az şekerli türk kahvesi
1 çay
akşam
1 tabak karnabahar
2 içli köfte
1 çay bardağı limonata
ara yeşil çay
çay
su 2 lt
yürüyüş 40 dk
mutlaka diyetinize takviye edin farkı göreceksiniz
diyetisyen onaylı çay tarifimm.. sırrımı açıklyıorum...
15 bardak su kaynayınca içine 2 dilimlenmiş elma+1 çubuk tarçın+1çk top karabiber+3-4 tane karanfil atın kaynayınca altını kapatın.. ılıyınca süzün.. buzdolabında saklayın.. günlük 6 bardak içine limon sıkıp için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?