Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm betülcüm
Ah ah menu guzel gidiyor bir börek vard erken tiramisu dondurma cikti arkadan süpriz..ben gibi kacamakcisin ammaaaaa ben artiks ifir kacamak devam edicemmmmm görüceksinizzzz
Sporda cok guzel

Benim menüme gelince bend ha bugün tam baslayamadim kayinvalidecime gittim gun icerisinde abartili yemedimde aksam iyi yedim ama sonra görümcede soguk demedik rüzgar demedik 1 saat tempolu yürüdük :)

Yarin tam menü ve sporla buradayim ins :))

Herkese musmutlu aksamlarrrr

Kızlar 9:30 mutfaktan çıktım.çorbanın yaptım ve 1 saat oğlumla oynadım .uyudu ve eşimle çay keyfi yapıyoruz.hürrem gitti gideli izlemediğini muhteşem yüzyılı özledim hıçkıra hıçkıra

Yemeği ocağa koyup dus alıp çamaşır astım .halim kalmadı son takatimle mekik ve alt karın yapıp yatıyorum

kizlar, oglisi gece banyo yaptirdim diye sabaha kadar guzel uyudu.
Simdi elnde arabaai tekeelekleeriyle oynuyor. Döndürüyor parmagiyla.
Yeni takintiimiz tekerlekler
bende guzel uyudum haliylee.

Eebruuuu, midemi gorsen belime yapisicak gibi dümdüz .. birazdan tartilicam.
yazarim hemen walla seni de merak ettim.

zehraaaaaa, dönmene cok sewindim walla. Neseli hallerinle enerji saciorsun.
walla ugrastm cabaladm. İncecik dal gibi olmadim da idarw ederm.
mucadeleyi birakmak yok,

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5
13.02 :58.4

Tekrar 57 görmem için aç olmaml lazım sadece 100 gr mı 😔

ebrucugm bendce bu sendeki kilo değil vucut yorulduğu zamanda ödem toplar.. acaba karbonhitrata dikkat edip su tüketimini çoğaltsan ve akşama maydanoz çayı yapsan sabaha daha çok eksi ğörürmüsün.. her vucut farklıdır akşama özellikle menüne dikkat edeceğim..

Nel tarifi aldim. Sabah yapicam.

Bende simdi 2bardak su ictim.
Bikase de yogurt yedim.
Leslie ye sira geldi. Yapip, yaticam.

yap ğüzelim...ben iciyorum ğünlük bu çayı

4 ğünde 1700
halen ödem olduğunu düşünüyorum.. kaç ğün sonra azalacak yada duracak bu eksi çıkma merak ediyorum...

10.2: 60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bu hafta yesem bile spor yaparak yediklerimi yakıcam dedim. Ama spora bile zaman bulamadım. Sabah tartıya çıkmaktan korkuyorum. Sütüm gelsin diye bu kadar abartmamalıydım. Ama naparsam yapayım az yiyince gelmiyor sütüm, çarem kalmamıştı yemekten başka. Bulgurlu, soğanlı bişeyler yedim sık sık, süt içtim ama suyu az tükettim maalesef. İnş oğlum yeniden eskisi kadar olsun yemek yemeye başlasa da ben de diyetime başlasam artık.

Ebrum hayranım sana valla, oğluşla oyna, kocişle de vakit geçir, işe git, temizlik yap, herşeye yetiyorsun. Maşallah diyeyim de nazar değmesin. senin planladığın zamanı evde olmama rağmen ben bile planlayamıyorum. Beceri meselesi işte. Çalışan kızçelerim hepinize bravo valla. Ama ne biçim uykusuz kalıyorsunuzdur kimbilir, en zor kısım o işte. İşleri toparla yat, sabah da erkenden kalkıp tekrar işe git. Allah kolaylık versin hepinize.

Nelsonum sevindim canım, içim rahatladı. Haklısın, sütüm gelsin diye fazla abartırsam toparlaması zor olur. Motivasyonumu da kaybettim artık galiba. Eskisi gibi aktif ve iradeli olamıyorum. Eski topiğinizi ve buranın ilk sayfalarını yeniden okuyup gaza gelmek istiyorum.

Hikoşum beni sormuşsun, iyiyim. Oğlumun yaramazlıklarıyla uğraşıyorum. Rahat verirse kahvaltı yapıcam şimdi. Sen de oğluşuna küçük toplar al, arabalara, toplara bayılıyolar erkek çocuklar. Baya bi oyalanır onlarla. Bu arada fotonu gördüm ama araya başka konular girdi unuttum yazmayı, daha da incecik olmuşsun, o renk saç da sana çok yakışmış, çok beğendim canım.

Zehracım gelir gelmez yürüşlere başlamışsın. Kazanıcaksın, önce kendine inanmakla başlar herşey.

kizlar menulerinizi okudum genelde guzeller sanirim dunun en kotu menusu benim ( ahh ahh o tiramisu ve dondurma olmicakti valla cok haklisin zehra abla ama esim yemezsem hemen surat yapiyo ins bugun cok dikkatli olup yarin tartida guzel bi rakam gormek istiyorum

günaydın kızlar,,
perşembe günü cumaya 1 gün kaldı çok şükürr nasılsınız, zehra tam gaz başlamışsın diyete
bende u hafta çok dikkat ettim ama şişim heryerim şiş sebebini anlamadım.

ebru maşallah he rişi yetiştirmişisn bende her gün diyorumki akşam eve gidince hiç iş yapmıycam ama sürekli bişiyler çıkıyor
hep geç yatıyorum , hep iş yapıyorum huyum kurusun bi ögrenemeidm oturmayı beya

Masum : yarama bastın. Aynı bende her Akşm ayaklarımı uzatıppijamalrımı giyip dizi izliycem keyif yapıcam diyorum. Ama henüz dizilerimi takip bile edemedim. Dün Akşm Mustafa'nın boğulmasını merak ediyordum . Onu izledim bi yandan da ogluşa sürlurabiye besleyerwk . Yerde bişi tda bi bardak görüyorum masanın üstünde mutfağa giderken görürsem ya yok illa gördüğüm gibi götürücem😡of yorgunum artık uykusuzumrahat olamıyorum sende öyleynişsin napıcan böle nereye kadarAl bu akşamda temizlik günüm (

Şüküm: birde bana sor canım yorgun ve uykusuz yatıyorum . Eşimde Saolsun yardımcı olmadıgı gibi dağınık ve kendi dağınıklığını toplasa bana yeter İnan başka bişi istemiyorum. Ama giysisini soyunduğu yerde tv izlerken yiyip içtiği tabak bardakları koltuğun yanına dizer😡diş macunu jöle pijamalarını yatağı herşeyi ben yopluyrm Sabah'ta giyeceklerini çorabını kemerini bile hazırlayıp koyuyorum önüne . Yemeğim bitti akşamdan karnıbAhar kaldı bi çorba yaptım bulaşıkları yıkarken. Dedim adam çalışıo o kadar karnıbahR sevmez bi çorbaya olmaz sevdiği tavuklu mantar sote yaptım 12 de 1 e yaklaşırken çıktım mutfaktan.ayyy ne dıluymuşum şüküm sen ve masumcum yazınca döktüm bende içimi

Nelsonum: canım bak menülerime 4 tahıl hakkım varken dün 3132 bitirdim 4333 normali açtım yani. Ama karnım davul gibi eskiye nazaran o kadarrr az yiyorum ki. Eskiden 1 tabak makarna yerdim cıss değil diye şimdi 2 yk hakkımı yesem mi yemesemmi diye 10 kere düşünüp yemiyorum .su sebili yanımda :) patronun bile dikkatini çekmiş su kurbası diyorlar bi su bi wc diyorlar :)) yanlış Akşm yemeği geçe kalıyor 19:30 19:40 oluyor ondan olabilir başka neden bulamıyorum

Bu aradaki güzel eksikiyorsun canım çok mutlu oluyorum senin adına

Son düzenleme:

Kiizlaaarrr

Bendeee inanamadimmmm...

Bu sewincleee bol yesillikli kahvalti hazirladimm..
Cuma gunu yani yarin sabaha muhteseeem kilomla gelicem

günaydın çıtırlarım

dün iş çıkışı eşimle buluştum çok sevdiğim bir bayan arkadaşımda yanındaydı,süpriz dedi ve kuyumcuya götürdü

biliyorsunuz altınlarım gitmişti:2:,alyansımın olmaması çok üzüyordu beni ( çakma takı kullanıyordum)

hadi sana bi alyans alalım dedi,beğendiğim modeller 1,5 civarı 2 tane alsak 3 bin nerdeyse,kartlada ödeyecek bende istemedim,durumumuz toparlanınca beraber alalım tek bana almanın mantığı yok dedim kalbini kırmamak içinde o halde bi saat alalım dedim,sevgililer günü hediyemi kaptım anlıycanız

ordan kızımı alıp eve geçtik,az bi ödevi varmış onu yaptırıp,hikaye okuyup yatırdım,evi süpürüp toz aldım saat 10 gibi tv karşısına kuruldum , dizi izlemem ama dün muhteşem yüzyıla baktım:2::2: bakmaz olaydım içime öküz oturdu,nefesim kesildi acıdan,sabaha kadar kabus gördüm sormayın

eşimde kızdı seyretmediğin dizinin ölüm sahnesine ne diye bakarsın diye,

bir daha töbe cnbc e den başka dizi bakmam o neydi ya,

dün aç yatmanın mükavatını sabah gördüm,halen + da yım ama az+ dayım,bugün çok dikkat edip geçen haftaki kilomun altına düşmek istiyorum

gunaydin kizlar benim bugunku menun
sabah : 1 yumurta 1 kk peynir 2-3 zeytin salatalik domates
ara 2 galate
ogle mercimek corba 1 dilim ekmek k.kase yogurt
ata 1c.bardagi sut
aksam taze fasulye cacik 1 dilim ekmek
yatarkende sutlac yicem
ama sekeri cok az ve kucuk bi kase
bugun 20 dk leslie 25 mekik 25 sag 25 sol bacak 500 de ip atliycam

hikommmm

eprum masumm bende aynıyım anacım,totom bi yer görmez eve gidince,iş yapmadan duramam,birazda pinpirikliyim bende uzanıp tv keyfi yapmak istiyorum evimde ama olmuyor,dün aylar aylar sonra oturdum tv karşısına onda bile çm katlayıp,törpü yaptım durdum

nelsonum diet moduna girdim canım ama benim eksiğim spor,güya bu hafta yürüyecektim ama her akşam bir şey çıktı,sporla beraber inceceik olucam inş.

bu akşam eve gidince deneyeceğim. faydası olacağı kesin.

hikosummm dal gibi olmussun masallah dal dal,, baktim fotograflarina simdi sporla
Tesekkürler canim tam benlik bende deniycem,,,eminim sekerimizide dengeler bu cay
inşallah dengelenir şekerimiz canım.

4 ğünde 1700
halen ödem olduğunu düşünüyorum.. kaç ğün sonra azalacak yada duracak bu eksi çıkma merak ediyorum...

10.2: 60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9
ödem mödem gidiyor kılolar geliyor eksiler nel bence sevin :)

nelsonn supersin canim birak gitsin kilocuklar :)))
kübra o menüye ne yorum yapsam dedim. iyi başlayan gittikçe kalori miktarı artan bir menü olmuş. sen de farkındasın.
çok söze lüzum yok. bugünden itibaren dikkat edersin.

şükran sen tartıyı dert etme.
nasıl azimle kılo vediğini biliyorum yine verirsin.

gorursun canim ya bencede odem olabilir ben baslayali 4 gun oldu 3 gundur sabiittim bugun eksilme olmus sanirim bendede sislik var cunku bu hafta benim gunum adeti olunca ins gider kilocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…