Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikooo: tebrik ederim canım çok sevindim

Mevcan: bizimde yk hamilelikte şişince bızdurduk Salak gibiok pişmanım özel yaptırmıştık şimdi eşim al diyo ikimiz alalım diyorum ama fiyatlar uçmuş. Ucuz normal tek taş var idare ediyom. Yüzük bağlamaz çok biliyorum tanıdıklardan çıkarıp aldattıklarınıama alsak ne güzel olur olmayınca takası geliyor daha çokseni bilmiyom hiç durmuyosun sende :)bende ilk oturup bakayım dedim Aglamaktan mahfoldum

Didem: sütlaç 285 cal. Yani ya öğle ye akşama yakmaya çalış sporla yada yeme canım

Mew,,Esinin jesti cok guzel. SSanslisin. Durumunuzu zorlamamanda bi alkisi hadekiorr

didem, menun iyi de o sutlac ciksss olmaz. Bi kase yeme de yarim kase ye. Ve 6dan sonra asla yeme.

Son düzenleme:
herkes konuşuyor muhteşem diziyi bende ögleden sonra açar izlerima rtık merak ettim ya(

ebru benden sana tavsiye kuşum kocanı alıştır artık sen çalışan bi bayansın öyle çok yorulursun cnm dagınıklıgını toplasın en azından
ama sen herşeye yetişirsen oda rahat rahatt hareket eder tabiki.
ayys end ebenim gibi huylusun yania klıma geldiyse bi yemek yapmak yada bir iş gece bile olsa yapıcam onu rahat uyuyamam
bende çok biirim gece gece tavuk , bakliyat vs pişirdigimi
haftanın 1 günü kahvaltılık hazırlsann kurtarıcı olur ebrum ben öyle yapıyorum
börek oluyor dolapta her daim bi çay bir börek yanınd akahvaltılık genelde cuma günleir oluyor bu günlerde
artık hafta sonu açışmıyorum benn ama bi düze henüz kuramadım
her hafta sonu misafilreirmle ugraştımm çünküü

tv izlerken yegane işim çm katlamakk , hatta sabaha kalıyordu bm artık
onuda saat tam 10 da çalıştırcam ki yatmadan açlışsın
sabah hem kahvaltı hem çocuklar hemde bm yetişmiyorrr

Eki Görüntüle 975845

Kiizlaaarrr

Bendeee inanamadimmmm...

Bu sewincleee bol yesillikli kahvalti hazirladimm..
Cuma gunu yani yarin sabaha muhteseeem kilomla gelicem
çok güzel yaaaaa
azmin zaferini görüyorum sende hiko
sen gr gr vererek nerelere geldin yaaaa
sana hayranım
ya ben kaç aydır buradayım iki ileri bir geri modunda duruyorum.
herkes yorum yapmış ama ben de yapmadan geçemeyeceğim.
sütlaç olmaz akşam

mevcan eşin ne güzel düşünmüş.
tabi sen daha güzelini düşünmüşsün.
güle güle tak saatini.
kılolar da gram gram gidiyor demek ki.

uykusuzluğumun sebebi yoktu düne kadar kızlar ama
dün bir sebep oluştu. artık onu takarım kafama.
zaten dün gece ağlamaktan içim çıktı.
maddi olarak çok zorlanıyorduk dün eşim bi kredi daha çekti. zaten 2 kredimiz vardı hem de yüksek miktarlarda.
ve ben evlendiğim günden beri borç ödemekten yoruldum. çalışıyorum ama
kazancım hep borçlara. tabi eşiminki de.
ailevi borçlar diyelim.
sonuç boğazıma bir yumruk oturdu sanki gece nefes alamıyordum.
tasarruflu olmaya çalışıyorduk artık iyice kemer sıkacağız.
çocuklarıma ve kendime gönlümce alış veriş yapamadığım için üzülüyorum en çok da.

Hadeka canim cok tesekkur ederim. Aynen gr gr gidiyor cok sükür

Ben yaptiysam eminim herkes yapar. Ben cok yiyen biriydim, encok da aabur cuburu.
Hala arada ciku kacamaklarm oluuyor.

hadekam inan bizde aynıyız,12 sene oldu evleneli evlendiğim günden beri borç ödüyorum ama elde var sıfır,en son ev kredisi çektik,10 yıl onu ödüycez,onun dışında başka kredilerimizde var,benim maaşım az ama şükür eşimin geliri iyi buna rağmen bir çok şeyi kısmak zorunda kalıyoruz,dün akşam o alyansı alsam biliyorumki aylarcaaaa onun sıkıntısını yaşıycam,sürekli yetmemenin gerginliği olacak bende alyansın çeyrek fiyatında bi saat alarak kendimi hem mutlu ettim hem stresten kurtuldum

hedakacım üzülme lütfen diycem ama biliyorumki insan üzülüyor..
biz çok sıkıntıdıyız şu dönemde hemde çok fena amaa iyid eoldu diyorum insnaalrı tanımış oldum çevremdeki
valla kimle konuşsam güya herkes sıkıntıda ama alışveriştende geri drmuyorlarr valla anlamaıdm ben bu işten bişiyy
napalım bziimde kadermizmiş deriz.. sıkma canınıı lütfen
hergün gelip geçiyor bunlarda geçicek diye umutla bekliyorum:26::26:

mevcan öpeirm senide canımm

sağolun kızlar ben de bu günler gelip geçecek diye diye kendimi avuttum ama sonu yok bunu anladım artık.
hayata pozitif bakamıyorum şu anda.
mev seni çok iyi anlıyorum ben de pahalı şeyler alamıyorum aylarca beni sıkıntıya sokacak diye.
masum dediğin gibi çevredekiler de bizde de yok diyip diyip harcıyorlar o da çok üzücü oluyor.

en çok çocuklarım büyüyor ve ben onları istediğim kalitedeki şartlarda büyütemiyorum.
eğitim harcamaları giyim harcamaları hep kısmak zorundayım. bir oyuncak alırken bile düşünmek zorundayım. offff
gözlerim doluyor bugün sürekli.
geçecek ama zaman da akıp gidiyor tutamıyorum. gençlık de gidiyor hevesler de kursağımda kalarak gidiyor işte.
neyse kızlar bu konuyu kapatayım.
bir derdim vara döndürdüm topiği
çekin karınlarınızı içeri.
ben öğle yemeğine gidiyorum hiç canım istemese de.

Hadeka kızlar kıyamam ya. Borçsuz insan varmı? Napalım ödenir elbet. Düşünün ki borç yok kaza iyi ama kanser olundu .o çok para bile kurtarmıyor insanı hastane kokusu ayrı ölüm korkusu ayrı ama borcum yok param çok ne anlamı var. Bende bunalınca böyle en kötüsünü düşünür ağlamam kesilir için rahatlar .

Masum : işte onun rahatlığı benim yapacağımı bilmesinden kaynaklanıyor . Kahvaltı evet Perşembe yada cuma kahvaltı olsun benimde . Hiç canımızın kıymetini bilmiyoruz

hadekam sonu yok bunun gerçekten,bende senin gibiyim pahalı şeyler almayı geç,mağazanın önünden bile geçmem,sezon sonlarını takip ederim,yada eski sezon ürünlerini alırım,ihtiyaç bu almadanda olmuyor işte,hele çalışınca iş ortamında lüksü götürüyorsa debelenip duruyoruz bi şekilde,benim en büyük + da sanırım tek çocuğumun olması

neyse tamam konuştukça üzülüyoruz

karınları çekelim hanımlar

kizlar uzelmeyin ya evlerinizin kredisi bitince eviniz olcak en azindan ilerde kira ile ugrasmiycaksiniz herseyin basi saglik esiniz ve siz saglikli oldukca o borclarda biter rahatada kavusursunuz insaalllah

tabi beterin beteri var.

bir arkadaşıma msj attım hissettiklerimi de bana evliya çelebiye babasının nasihatini yazmış.
sonuç
kanaat et....

kılzar merhaba
sabahtan uğrayamadım. önemli bir sınav vardı. öğleden sonra da toplantım var.
hikmet maşallah nazar değmesin canım ya...
mevcanım güle güle kullan...
ebrucum bak herşey nasıl da düzene giriyor...
hadeka bizde de var borç. hem ev hem de araba ödüyoruz. bitecek gibi de değil ama ne yapalım. allah sağlık versin ödenir gider inşallah...
öylke çok işim varki gerginlikten damarlarımdaki kanım çekiliyor resmen. bu aralar evde spor yapamıcam. oğlan uyuduktan sonra çalışmam gerek.
bugün menüm iyi gidiyor. bakalım akşma ave yarına ne olacak.
bu arada en kısa zamanda size hayatla ilgili aldığım kararları yazıcam

sutlaci kizima yaptim oda yemedi atmak istemiyorum aksam yemeyim o zaman simdi corbanin ustune yiyim yogurdu da iptal edeyim

bekliyorum heycanlaaa papatya

Allah kolaylık versin işlerine.
hayatla ilgili kararlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

sutlaci kizima yaptim oda yemedi atmak istemiyorum aksam yemeyim o zaman simdi corbanin ustune yiyim yogurdu da iptal edeyim
yoğurdu iptal etme yoğurdu da ye çünkü karın bölgesi yağlarını en etkili eriten şey yoğurt.
ben de bunları bılıyorum ama düzenli uygulayamıyorum.
ama akşama çay yapacağım. metabolizma hız. çayı :)

selam canlar...benim diyet cortladı
akşam misafirim geldi. ve adetime çok az kaldıgı için tatlı krizlerine girdim.
yedikçe yedim tutamadım kendimiii
sabah tartıda hayli + gördüm...
bu hafta artıdayım maalesef

eşimle görüntülü konuştuk
çok özlemişimmm...
akşam saçlarımı boyamıştım. (bitkisel boya ile)
çok tatlı bir renk oldu.
kahvemsi,karamelimsi bişey çıktı ortaya
bakışlarından beğendiği belliydi

amaaa gel gelelim hedeflediğim 75 i göremedim 15 gün içersinde.

adet dönemlerim çok zor geçio yaa durduramıyorum kendimi
geçen adet dönemi çok iradeliydim oysaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…