- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.921
çok güzel yaaaaaEki Görüntüle 975845
Kiizlaaarrr
Bendeee inanamadimmmm...
Bu sewincleee bol yesillikli kahvalti hazirladimm..
Cuma gunu yani yarin sabaha muhteseeem kilomla gelicem
herkes yorum yapmış ama ben de yapmadan geçemeyeceğim.gunaydin kizlar benim bugunku menun
sabah : 1 yumurta 1 kk peynir 2-3 zeytin salatalik domates
ara 2 galate
ogle mercimek corba 1 dilim ekmek k.kase yogurt
ata 1c.bardagi sut
aksam taze fasulye cacik 1 dilim ekmek
yatarkende sutlac yicem
ama sekeri cok az ve kucuk bi kase
bugun 20 dk leslie 25 mekik 25 sag 25 sol bacak 500 de ip atliycam
mevcan eşin ne güzel düşünmüş.günaydın çıtırlarım
dün iş çıkışı eşimle buluştumçok sevdiğim bir bayan arkadaşımda yanındaydı,süpriz dedi ve kuyumcuya götürdü
biliyorsunuz altınlarım gitmişti:2:,alyansımın olmaması çok üzüyordu beni ( çakma takı kullanıyordum)
hadi sana bi alyans alalım dedi,beğendiğim modeller 1,5 civarı 2 tane alsak 3 bin nerdeyse,kartlada ödeyecek bende istemedim,durumumuz toparlanınca beraber alalım tek bana almanın mantığı yok dedim kalbini kırmamak içinde o halde bi saat alalım dedim,sevgililer günü hediyemi kaptım anlıycanız
hadekam inan bizde aynıyız,12 sene oldu evleneli evlendiğim günden beri borç ödüyorum ama elde var sıfır,en son ev kredisi çektik,10 yıl onu ödüycez,onun dışında başka kredilerimizde var,benim maaşım az ama şükür eşimin geliri iyi buna rağmen bir çok şeyi kısmak zorunda kalıyoruz,dün akşam o alyansı alsam biliyorumki aylarcaaaa onun sıkıntısını yaşıycam,sürekli yetmemenin gerginliği olacak bende alyansın çeyrek fiyatında bi saat alarak kendimi hem mutlu ettim hem stresten kurtuldum
sağolun kızlar ben de bu günler gelip geçecek diye diye kendimi avuttum ama sonu yok bunu anladım artık.hedakacım üzülme lütfen diycem ama biliyorumki insan üzülüyor..
biz çok sıkıntıdıyız şu dönemde hemde çok fena amaa iyid eoldu diyorum insnaalrı tanımış oldum çevremdeki
valla kimle konuşsam güya herkes sıkıntıda ama alışveriştende geri drmuyorlarr valla anlamaıdm ben bu işten bişiyy
napalım bziimde kadermizmiş deriz.. sıkma canınıı lütfen
hergün gelip geçiyor bunlarda geçicek diye umutla bekliyorum:26::26:
mevcan öpeirm senide canımm
hadekam sonu yok bunun gerçekten,bende senin gibiyim pahalı şeyler almayı geç,mağazanın önünden bile geçmem,sezon sonlarını takip ederim,yada eski sezon ürünlerini alırım,ihtiyaç bu almadanda olmuyor işte,hele çalışınca iş ortamında lüksü götürüyorsa debelenip duruyoruz bi şekilde,benim en büyük + da sanırım tek çocuğumun olmasısağolun kızlar ben de bu günler gelip geçecek diye diye kendimi avuttum ama sonu yok bunu anladım artık.
hayata pozitif bakamıyorum şu anda.
mev seni çok iyi anlıyorum ben de pahalı şeyler alamıyorum aylarca beni sıkıntıya sokacak diye.
masum dediğin gibi çevredekiler de bizde de yok diyip diyip harcıyorlar o da çok üzücü oluyor.
en çok çocuklarım büyüyor ve ben onları istediğim kalitedeki şartlarda büyütemiyorum.
eğitim harcamaları giyim harcamaları hep kısmak zorundayım. bir oyuncak alırken bile düşünmek zorundayım. offff
gözlerim doluyor bugün sürekli.
geçecek ama zaman da akıp gidiyor tutamıyorum. gençlık de gidiyor hevesler de kursağımda kalarak gidiyor işte.
neyse kızlar bu konuyu kapatayım.
bir derdim vara döndürdüm topiği
çekin karınlarınızı içeri.
ben öğle yemeğine gidiyorum hiç canım istemese de.
tabi beterin beteri var.Hadeka kızlar kıyamam ya. Borçsuz insan varmı? Napalım ödenir elbet. Düşünün ki borç yok kaza iyi ama kanser olundu .o çok para bile kurtarmıyor insanı hastane kokusu ayrı ölüm korkusu ayrı ama borcum yok param çok ne anlamı var. Bende bunalınca böyle en kötüsünü düşünür ağlamam kesilir için rahatlar .
kılzar merhaba
sabahtan uğrayamadım. önemli bir sınav vardı. öğleden sonra da toplantım var.
hikmet maşallah nazar değmesin canım ya...
mevcanım güle güle kullan...
ebrucum bak herşey nasıl da düzene giriyor...
hadeka bizde de var borç. hem ev hem de araba ödüyoruz. bitecek gibi de değil ama ne yapalım. allah sağlık versin ödenir gider inşallah...
öylke çok işim varki gerginlikten damarlarımdaki kanım çekiliyor resmen. bu aralar evde spor yapamıcam. oğlan uyuduktan sonra çalışmam gerek.
bugün menüm iyi gidiyor. bakalım akşma ave yarına ne olacak.
bu arada en kısa zamanda size hayatla ilgili aldığım kararları yazıcam
Allah kolaylık versin işlerine.kılzar merhaba
sabahtan uğrayamadım. önemli bir sınav vardı. öğleden sonra da toplantım var.
hikmet maşallah nazar değmesin canım ya...
mevcanım güle güle kullan...
ebrucum bak herşey nasıl da düzene giriyor...
hadeka bizde de var borç. hem ev hem de araba ödüyoruz. bitecek gibi de değil ama ne yapalım. allah sağlık versin ödenir gider inşallah...
öylke çok işim varki gerginlikten damarlarımdaki kanım çekiliyor resmen. bu aralar evde spor yapamıcam. oğlan uyuduktan sonra çalışmam gerek.
bugün menüm iyi gidiyor. bakalım akşma ave yarına ne olacak.
bu arada en kısa zamanda size hayatla ilgili aldığım kararları yazıcam
yoğurdu iptal etme yoğurdu da ye çünkü karın bölgesi yağlarını en etkili eriten şey yoğurt.sutlaci kizima yaptim oda yemedi atmak istemiyorum aksam yemeyim o zaman simdi corbanin ustune yiyim yogurdu da iptal edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?