Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

citilarim nasilsiniz eve yeni geldim kizimla dolasmaya cikmistik iyi oldu yuruyus yapmis oldum bende :))
bugun cok dikkat ettim bakalim yarin ins guzel bi rakam gorurum
hadeka mevcan masumm papatya kizlar uzulmeyim su dunyada herkesin az yada cok borcu var borc olmasada ev kirasi var ins hepiniz rahatliga ulasirsiniz bizim borcumuz yok cok sukur kredi kartindaki taksitleride bitirdik gecen ay simdi esim maasini bana veriyo ordan hesaplayarak harcama yapiyoruz ama bizimde ev kiramiz var iste o insanin zoruna gidiyo ins bi an once evimiz olur
hikosss harikasin 74 leri bende bigun gorurum ins ama bu hafta anladimki ben dikkat edersem baya veriyorum dun kacamak olmasaydi 3 gunde 800 gr gitmisti neyse haftaya ins :)
papatya hayat hakkinda kararlarini en kisa zamanda bekliyorum canim
ebrum sen nasilsin ins hersey yolundadir gerci okuyorum mas duzenli bi hayatin var :)))

yoğurdu iptal etme yoğurdu da ye çünkü karın bölgesi yağlarını en etkili eriten şey yoğurt.
ben de bunları bılıyorum ama düzenli uygulayamıyorum.
ama akşama çay yapacağım. metabolizma hız. çayı :)[/QUOTE

tamam canim artik yogurdun faydasini da ogrendim artik gunde bi ogun mutkaka yerim ana veya ara yemeklerde uyardigin icin tsk ederim

Merhabalarr sizleri okudum ama yazamadim bu sabah kizimin kahvaltisini yatpirdiktan sonra yuruyuse parka gittik kızımla sallandikk annesinin bi tanesi cok sevindi

Hikommm cnmmm masallahhhh sana bidenemm

Hadekam cnm ya insallah bi gun su borclar biter gercekten cok zor ya biz kaA yaptiktan sonra kredi karti 5 bin oldu bide arabanin kendi borcu var kredii cok zorlaniyoruz insallah biter annemler olmaaa napardim bilmiyoru m iyiki varlar hep yardimci oluyoroar en azindan kızıma:) biticek insLlah seneye borcumuz bittiginde rahatlariz insallahh sağlık olsun ne yapalim hepsi biter

Simdi kizimla yemek yapicaz beraber temizlik yaptik bn silerken oda bez aldi sildiii:))

Papatyam hayatinla aldigin kararlarini bende buyuk merakla bekliyorummm

citirlarim menum geliyor
sabah
yagsiz tost
dereotu
domates
3 siyah zeytin
ara ve oglen disardaydim yiyemedim
aksam
3 ad kofte izgara
yagsiz kis salatasi (karnabahar brokoli havuc kabak kormizi biber soteledim ustune yogurt )
spor 1 saat yuryus simdilik yapinca yazicam ger kalanini acikirsam merye yerim

oglisle yūrüyüse cciktik. Ohhh 1saat yürümüşüz.
Malum yarin sevgililer gunu, kirtasiyeden renkli karton aldim, 10addrtte renkli balon.
Maddi sikintimiz oldgu icin hediye yerine karton balon aldm.
Guzrl sozler yazicam kartonlara .. balonlrida sisirp iple kartonlara eklicem.
Kocis ins sewinir. Biraz sewmez de. Burnumdan gelmez ins.
Kizlar, hadeka uzulmeyn. Allahm sagligmzila sinamasin bizi. Evlatlarmzla hiic sinamasin.
Bizde maddisel cok sinkintidayiz. Herseye cok sukur diorum. Allahm huzurla donatsin evlerimizi.
Kizlae, ben hedefe yaklastikca hala kilolu hissediorm kendimi. Acebaa hedefi 68 65 e mi ceksek.
Bel cevresnde hala yag var. Yogurt tuketimimi arttiricam. Cok su, evde cok hareket. Valla bi oglani ayagmda sallarken oturuorm.
Onun haricinde oglisin totosunun pesindeym.
Kizlar, size bir itiraf ewimi ozledimmmm. Bugun ewdeyken cektgm fotolara baktimda nasil ozledgmi anladi,.
Ama annemn ewi de rahat. Sicak. Gunesli. Yuruyuse cikabliorm mrket yakin. Guzel nedenler coook
Simdi oglisi yatirimde, karnimi doyurim. Kocis disarda kardesinin arabasni tamire goturduler.
Onu beklersem gec yemis olurum.
Tebriklerniz iicnde tesekurler.
Kewoom sende bidenemsin.
Papatyaa meraktayimm bende.

E=Btlkubra;34002237]citilarim nasilsiniz eve yeni geldim kizimla dolasmaya cikmistik iyi oldu yuruyus yapmis oldum bende :))
bugun cok dikkat ettim bakalim yarin ins guzel bi rakam gorurum
hadeka mevcan masumm papatya kizlar uzulmeyim su dunyada herkesin az yada cok borcu var borc olmasada ev kirasi var ins hepiniz rahatliga ulasirsiniz bizim borcumuz yok cok sukur kredi kartindaki taksitleride bitirdik gecen ay simdi esim maasini bana veriyo ordan hesaplayarak harcama yapiyoruz ama bizimde ev kiramiz var iste o insanin zoruna gidiyo ins bi an once evimiz olur
hikosss harikasin 74 leri bende bigun gorurum ins ama bu hafta anladimki ben dikkat edersem baya veriyorum dun kacamak olmasaydi 3 gunde 800 gr gitmisti neyse haftaya ins :)
papatya hayat hakkinda kararlarini en kisa zamanda bekliyorum canim
ebrum sen nasilsin ins hersey yolundadir gerci okuyorum mas duzenli bi hayatin var :)))[/QUOTE]

Küboş dikkat et lutfen. Ay allahdan benim misafir gezmem yook

nelsonum bende icebilirmiyim bu karisimi emziriyorum ya birsey yapmaz demii oglusumuda zayiflatmasin da

tubiiii
cnm regli krizleirne incir ye, tarçınlı yogurt veyaz süt çok keser
gün kurusu kaysıyı kakoya batırıp yee birde sade kahve tavsiye ederim cnm

hikooo
kız ne gzüel düşünmüşsün cm önemli olan maddiyatı olan hediyeler dgeilki
sevgini belli et yeter baybii

hayirli aksamlar guzel ve citir hatunlar bugun temizlikle ugrastim ve tabi hem kocisle hemde oglanla eim oglen yemege geldigi icin yemek yap bi yandan temizlik bi yandan oglan bi ein temizligini aksama kadat anca bitirebiliyorum.kizlar herkein maddi sikintilari var cok daha kotu durumdakileri dusununce ben hep cok sukur derim uzulmeyin hic saglik olsun geri kalan hersy hallolur.
sukom sen ye zaten kilon yokki bebisini emzirde yine verirsin.
hiko kiz ne azim bu boyle kirkbinkete masallah.
mevcan esinin surprizi cok guzel onemli olan pahali hediye degil deger verildigini bilmek cok sevindim canim hep mutlu olun insallah.
diger kizlar umarim herkes iyidir ya ben tuvalete cikamiyorum sabah eksi gormezsem cok uzulurum aylardir ayni yerdeyim ya aksama menumu yazacgm herkesin menusu guzel bu arada ikramliklari reddedin ama

canlar motive felan kalmadı bende...

bugün yediğimin haddi hesabı yok. 80 e çıkıcam bu gidişle

durduramıyorum kendimi...
yediklerimi yazsam şaşırırsınız :)

5-6 susamlı çubuk kraker,
1 tane laviva (begenmedim)
yarım kase sade cips
4 tane eti cin
3 tane yulaflı bisküvi
5-6 hurma
2 kaşık nutella

oooy oy fena yemişim yaa.yazınca daha iyi anladım

sabah da yarım kepçe mercimek çorbası...

eve aburcubur almamak lazım. adete yakın ipi koparıyorum ben

Bugün
Sabah :lor peynirli biber,1dl ekmek
Öğle:1 kepçe sulu köfte.1dl börek,4 çatal haşlanmış sebze
Ara:1 metro(arkadaşa kırıldım oda farkedip almış ye nolur affettiğini anlarım dedi yedim)
Ara: 1 kepçe yogurt ,yarım muz
Akşam : mantar sote,1 kase cacık

hikmet canim valla cok iyi kilo vermisin cok guzel olmusun darisi kala kilolara oglusunda cok tatli massallah opuyprum onu

tatlim mubun cok guzel de cikolatada olmayaydi iyiyydi neyse aksam sporla eritirsin

menümü yazayım unutuyorum

kahvaltı
2 dlm ekmek
3 ymk maydanozlu lor,
şekersiz çay
2 zeytin
1 çk reçel diyabetik

öglen
mantarlı domatesli bürüksel lahana
yogurt

ara kahve

akşam
2 yumurta haşlama
1 kase yogurt

ya aslında arada meyve çerez filan yiyorum ama unutmuşum yanımd agetirmeyi bugün
fazla getirmiyorum yiyecegim kadarını getiriyorum çünkü hepsini yerimm eminim
1 elmam kalmıştı onund açüürümüş bi tarafı kahveye kaldım
yogurt vardı ama cnm istemedi

Sükrancim tesekkürler evet hemen basladim zira feci bir hiz,a kilo aliyorum m..masum evet motivem tam bakalim
Ebruli canim böyle anlattimca anliyorum seni cok fedakar bi insansin ama inan kiymet bilinmiyor sen kendini dusunmezsen kimse dusunmuyor seni.bu konu üzerinede düsün canim bence

Hedeka canim gercekten en zengin insan kanaat sahibi insandir,,arkadasinin gönderdigi sey cok guzelmis..halimize sükretmek bazen zor sartlar cok zorluyor bizi ama elhamdulillah saglikliyiz ve saglikli bir ailemiz var gecim sikintisi herkes yasiyor allah bizleri zekatini sadakasini veremiycegimiz cok maldanda korusun,,

Mevcannnn güle le kullan saatiniiiiii

Uyarilari dikkate alip sutlac yemeyi ertelemissin

Süperr

Dostluk icin bir metroya katlanicaz artik naaapalim bide börek kacmis arada ama genel olarak guzel

Menün cok guzel olmus afiyet olsun

Menüm

Sabah 1kk light peynir, yarim bardak süt, 2catal sucuklu yumurt
1dlim cavdar ekmegi, dereotu, maydanoz,yesilsogan

Ara 1sekersiz kahve, 2parca bitter ciku

Ogle yok

Ara 3tane saklikoy tahilli biskuvi, 1yesil cay

Aksam(16;30) 3yemek kasigi bezelye yemegi, 1kase yogurt, tursu, 1dilim cvar ekmegi

Ara daha bise yemedim. Karnim tok, uyumadan onc yogurt yerim.

Spor 1saat yürüyüş

Sabah 100mekik, kol 5dk, bacak 5dk
Lesie 20dk

Gecede spor yaparim. Yapinca yazarim.

Kizlar, oglis sabah 6da uyanmisti. Suan inanilmaz uykum war.
Oglisde gun icinde 1saat toplasan uyumadi.
Aksama erken yatar.
Kizlar, kocis disaridaydi ya. Elinde kucuk biposetle gelmis. biblo almis.
Gelin damat sarilmis birbirne. Oyle bir biblo. İnanin hic beklemiordum
Dedi bizde sewgiliyiz ondan icimden geldi aldim dedi
Walla pirlanta tektas alsa bukadar sewinmezdm.
Pirlanta da hayal yani
Canim kocisim aradakizsamda sewerim kocacigimi
Sagolsun.

6,30 dşilim kep+1yk tuklum+4 zeytin+10 badem
10,:4yk yoğurt
12,00:2 dilim kepekli arası 2yk tulum maydonoz+1 portakal
14,00:2 dilim ekmek+3yk kuşburnu marmelatı
15,00:1 portakal
15,30: bir çikolata8100 kalori)
16,30:1 sütlü ama şekersiz neskafe
19,00: bir parça haşlanmış et+1dilim ekmek+10 tane cin biber+yarım kase çorba+1 dilim başemal soslu ıspanak

Son düzenleme:
kızlar sıkıntılarım hakkında yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.
menü güzel gönlünü çiko ile almaaymış arkadaşın keşke
olsun artık sporla destekle canım.

afiyet olsun menü güzel

sevgililer günün kutl olsu şimdiden. eşinin ei güzlolmuş.

gün içinde fazl ekmek yemişsin cım talılr da fazla olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…