Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm:
sbh 1 haş yumurta
1 dlm çavdar ekmeği
5 zeytin
1 tatlı kaşığı salça
yeşil çay normal çay

ara şekersiz nescafe

öğle
1 servis kaşığı ciğer
1 domates
50 gr kadar turşu
1 kaşık yoğurt
1 dlm çavdar ekmeği

ara (burada cozuttum)
3 çiğ köfte ve 5 marul yaprağı
2 kare çiko

akşam
1kase yoğurt
1 koca tabak salata
1 servis kaşığı kadar haşlanmış kırmızı et.

şimdi misafir bekliyorum ikramlarımı yaptım.
Yemeyeyim Allahım diye dua ediyorum
2 çeşit turta yaptım özel tarif :)

cikolata fazla olmus canim

Kizlar menum
Sabah nestle meyveli
Ara iki hurma
Oglen
yarmali yogurt corbasi bir dilim ekmk
Ara haslamayumurta
Aksam zeytinyağlı yesil fasulye yogurt bir dilim ekmk
Spor 100 hundred ve ip atlama 3 litre su yatana kadar ya kizlar tuvalete cikamiyorum cok siskinim

canım menünü beğendim. çiğ köfte çok yenmediği sürece sıkıntı değil bence.

ebrucum börek ve metro fazla olmuş ama arkadaş hatrına çiğ tavuk bile yenir değil mi
çok güzel. ben akşamı geçiştiremiyorum akşam da mutlaka birşeyler yiyorum.
menün güzel canım. güle güle kullan canım hediyeni. biz de pek yoktur hediye işi. gününüz kutlu olsun...

kübracım menünü beğendim...

ve benim menüm
07:30 domates, salatalık, biber, 1 kk peynir, 2 zeytin, bir ceviz, bir dilim ekmek, yeşilçay
11:00 15 adet fındık badem
12:00 4 yk kadar tavuk sote, salata
15:00 bir kivi yeşilçay
18:00 2 kepçe şehriye çorbası, 2 biber dolma, yoğurt, salata,
19:30 türk kahvesi tek şekerli
spor yok

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Elma

Ogle
1 kase corba
1 tabak nohut yemegi
Yogurt 1 dilim ekmek

Aksam
1 tabak nohut
4 kasik pirinc pilavi
Salata yogurt

Ara
Sutlu nescafe sekersiz

Spor
1 saat yuruyus kizimla
1 saat plates

Menünü beğendim canım ama akşam azıcık fazla olmuş sanki. Bildiğim kadarıyla nohut çok kalorili . Sporla yakmışsındır diye düşünüyorum.
Ben bşr haftadır spor yapamıyorum yarın başlatacağım inşallah

Sabah:1 yumurta,1 tavuk salam,1 kk peynir,salatalik,1dilim ekmek ve kusburnu cay
Ara kusburnu cay

Ögle:1 kase sütlü corba,4 yk pilav ve kiymali bezelyeli patates yemegi

Aksam:minik bir kutu yogurt
Ara: yarim ayva, ceyrek pomelo

Spor

Doce men care kilo verme ve kalca bacak programi
1 saat yürüyüs

Sagolasinn papatyamm aaa ben bunu bilmiyordum nohut cok karolili demek bundan sonra dikkat ediyim soyledigin iyi oldu tsk ederim gitmisdir insallah da bu hafta zaten umudum yok
Bende bu hafta yapamamistim ozledim spor yapmayi

CANLARRRR özledim sizi ama kusuruma bakmayın ne olur ben halâ iyileşemedim boğazım feci ayrıca sinüzitim de azmış durumda bu arada oğlum da daha iyileşmedi öyle yani benden can sıkıcı haberler iyileşene kadar diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum merak etmeyin.bu haftayı da böyle bitireyim dönüşüm muhteşem olucak:)) Öpüyorum hepinizi:)))

Çok geçmiş olsun Tuba. Bazı haftalar böyle geçiyor bizim de. Iyileş de tam gaz dönersin inşallah aramıza

evet ekmek kaçtı buğün

cikolata fazla olmus canim
çiklata akşam yemeği fazla oldu .. midem bu kadar karştırmayı kabul etmedii.. istfirar ettim...

süperrrrr....

tatlım sporların iyi ama o kadar sprou boşa yapmışın desem bana kızarsın... bir kere nohut karbonhitrat.. ve yanında öğlen ekmek , akşamda pilav yemişinki pilav miktraın zaten fazla onu hesaba hiç katmıyorum...diyette iken pirinç pilavı kesinlikle önerilmiyor.. ha şeker yemişin ha pirinç pilavı.2yk pirinç bir dilim ekmeğe denk geliyorki içindeki şeker miktarını hiç saymayalım.... bulgur yemelisin...

menun güzel ama ebrulim ekmek yok... akşama ya bir dilim ek ek eklese imişin daha iyi olacakmış...metro fazla gibi duruyor ama öğle aldığın kalori imktarı çok değil onu dengeler bence.. eğer suyuda yeteri kadar içti isen sabaha eksi çıkar gibisin...

vucudundaki ödemi atmak için yeşil çay yada maydonoz çayı içmelisin.. yada benim şu tarçınlı çayı kesinlikle denemelisin...bazı vucutlar çok su içebile vucut o suyuda tutabiliyormuş...

kiZlar, oglis sonunda uyudu. Benimde enerjim bittii. Spor yapmak istiorum ama cook yorgunum.
Uyumak istiyorum.
Size guzel haberlerim war. Annem maart ayiinin sonunda istanbula gidecek.
Abimde bana bilet aldi biraz once.
23 martta istanbula gidiyoruz. 15gunlugune.
Aysegul ablam orada .. yigenlrr ablam cok mutlu olaacaklar.
Esimi zor ikna ettim.
Oglum o tarihte 1yasina basacak.
Basinctan oglan etkilenir. Durmaz. Hawa soguk olur orda.
Gibigibi daha biton nedenler soyledi. Sonra ikna oldu.
Gitmemiz iyo olacak. Hergun birbrmizi goruyoruz esim hep ewde ya
Birbrmzi ozleriz. Yoklugumu hisseder. Oglani feci ozler tabi de.
Benide ozlemeyi ogrensin.
Oglisimle ilk tatilimz. 4aylikken mersine yazliga gitmistik ama.
Ayy guzel bir tatil olacak.
Tabi esim biz gidene kadar soylenecek. Ama olsun sorun cikarmadi..
Bilede gidis donus 80 tl ye bulmus.
Cok iyi yani..

hikosum cok sevindim canimm degisiklik iyi olur kafa dagitirsinn benim icinde gezz

hikosum cok sevindim canimm degisiklik iyi olur kafa dagitirsinn benim icinde gezz

İstanbulu bekarken cok gezdim.
Ablamlarla vakit gecirirm. Yigenlerde war.
Ama senin icin istanbula doya doya bakarimmm.
Ahh ahh bekarken istanbula gittigimizde sahile gder kitap okurdu,.
Kadikoyu gezerdm.

Istanbulu ben ee çok seviyorum uzun zamandır gitmedim. Iyi tatiller canım. Tadını çıkar...

Ohhh süper hikmetcim evetböyle arada ayri tatiller gercekten cok iyi oluyor ..ben yaparim hep,,gerci esim olmayi ca ben tatilden birsey anlamiyorum cok yoruluyorum ama ayri kalmak iyi geliyor bana kiymetini anliyorum hep esimin
Buarada unutmusum offfff 74 görmüssün ben hala bir ileri iki geri yetisip gecip gideceksin bizi :////. Zayifladaaa sen tamam daaa bizde zayiflayalim ama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…