- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.501
ebru sıkma canını güzelim, oluyor böyle arada biliyorsun ben 6 aydır bu moddaydım, 1ileir 2 geri gidip geliyordum, yeni yeni veriyorum kiloları sende sıkma canını, ama sporu arttır bence, açıkcası ben spor yapmayınca kilo veremiyorummKilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.2
Gelen:300
Hedef:52
Kızlar anlamıyorum artık.2 hafta aynı rakamda kaldım.Bu hafta onca ip atladım cal hesapladım.Ben nerde yanlış yaptım.Neden 100 gr bile veremeyip alıyorum:44apaptya seni çok daha iyi anlıyorum.Emeklerimin karşılıgında YA KOCAMAN BİR 0 YADA HEP ARTI HEP ARTI
Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:53.100
Bu hafta:53.200
Gelen:100
Giden:0
Hedef:51
Kızlar bi yanim mutlu bi yanim uzuntulu tum hafta dikkat etmedim spor yokhergun cikolata gezmelerde pasta borekler dun bile aksam halley yedim esim yemek yerken 1 dlm ekmekle tahin pekmez yiyip uyudum
Ama vucudum beni utandirdi 100 gr da olcak okadar dedim ama dikkat etsem cok iyi vercektim belki de 1 hafta bosuna gitti
Kilo veren herkesi kutlarim azminizden bana da biraz gonderin
Özgecim o kadar yemene iyi almamışsın ben dikkat etmeme ragmen alıyorum ve akşam 1000 e tamamladım ipimi ama olmadı
Hawarcım senin adına o kadar çok seviniyorumki.Şu cal hesaplamasına sırf sen verdin demek işe yarıyor diye üye olup hep hesap yaptım
başlangıç 59
geçen hafta 57.7
bu hafta 57.3
giden 400
hedef 52
boy 1.66
bu sonucu beklemiyordum çünkü dün ankaraya gittik ve eve 10 geldik açıkdık bide çok yorgundum acayip yedim sonra çok pişman oldum ama kilo vermiş çıktım bi 2 gün sonra kilo olarak gelir heralde yinede mutluyum
hawarcım tam bir kilo verme dönemindesin tebrikler iyi değerlendir metebolizman senden yana bu ara
Ahh bu kocalar bütün günün emegini boşa çıkartıyorlarsabah
yoğurt müsli
öğlen
bir tabak makarna
1 kase yoğurt
akşam
karnıbahar haşlama yoğurtlu
ve buraya kadar herşey güzeldi takii eşim cips alıp gelene kadar
haftasonu memlekete gidicez pazartesi tam gaz bildiğiniz diyet başlıycam ayça kayanın diyetine ama harfiyen uyucam bu sefer İNŞALLAH[/Q
Hayırlı yolculuklar canım.İnş dönnünce tam gaz devam edersin.
Osledim kizceler sisi bekleyin anacim beni haftaya gadde
Hep bekliyoz ama sen gelmiyonSen buraya girmeden duramazdın bişi mi oldu?Bilmeden kalbini mi kırdık?Niye haftaya?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?