Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yediklerim:1231.64 cal(yarın tartı günü ve en fazla cal aldıgım günhiç şaşaırmadım iradesizligime)
Sporları düşünce:1032.056cal

Yatmadan 100 ip daha atlayıp. 1000 e tamamladım.İnş sabah yüzümüz güler uykuma devam öptüm

herkese günaydınn umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür

başlangıç: 70
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 66.6
giden: 700
toplam giden: 3.4

aslında bana hiç gitmemiş gibi geliyordu demek evde hep eşortmanla olunca fark etmedim bişey

Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:53.100
Bu hafta:53.200
Gelen:100
Giden:0
Hedef:51
Kızlar bi yanim mutlu bi yanim uzuntulu tum hafta dikkat etmedim spor yok hergun cikolata gezmelerde pasta borekler dun bile aksam halley yedim esim yemek yerken 1 dlm ekmekle tahin pekmez yiyip uyudum
Ama vucudum beni utandirdi 100 gr da olcak okadar dedim ama dikkat etsem cok iyi vercektim belki de 1 hafta bosuna gitti
Kilo veren herkesi kutlarim azminizden bana da biraz gonderin

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.2
Gelen:300
Hedef:52

Kızlar anlamıyorum artık.2 hafta aynı rakamda kaldım.Bu hafta onca ip atladım cal hesapladım.Ben nerde yanlış yaptım.Neden 100 gr bile veremeyip alıyorum:44apaptya seni çok daha iyi anlıyorum.Emeklerimin karşılıgında YA KOCAMAN BİR 0 YADA HEP ARTI HEP ARTI

Özgecim o kadar yemene iyi almamışsın ben dikkat etmeme ragmen alıyorum ve akşam 1000 e tamamladım ipimi ama olmadı
Hawarcım senin adına o kadar çok seviniyorumki.Şu cal hesaplamasına sırf sen verdin demek işe yarıyor diye üye olup hep hesap yaptım

Birazdan elbise bakmaya gidicez.Sözler nişanlar var malum.Ogluşu sırayla kucagımızda taşıycaz.Baya yürüycem anlaşılan.Ordan kv çaya gidicez.Hepinizi seviyorum

başlangıç 59
geçen hafta 57.7
bu hafta 57.3
giden 400
hedef 52
boy 1.66

bu sonucu beklemiyordum çünkü dün ankaraya gittik ve eve 10 geldik açıkdık bide çok yorgundum acayip yedim sonra çok pişman oldum ama kilo vermiş çıktım bi 2 gün sonra kilo olarak gelir heralde yinede mutluyum
hawarcım tam bir kilo verme dönemindesin tebrikler iyi değerlendir metebolizman senden yana bu ara

ebru sıkma canını güzelim, oluyor böyle arada biliyorsun ben 6 aydır bu moddaydım, 1ileir 2 geri gidip geliyordum, yeni yeni veriyorum kiloları sende sıkma canını, ama sporu arttır bence, açıkcası ben spor yapmayınca kilo veremiyorumm

ösge kendinde demişsin zaten, odikkat etmemişsin, ona rağmen çok iyi 100gr haftaya veririsin

saol canım çok teşekkür ederim, valla bende işe yaradı kalori hesabı, bi,de dedim ya spor çok etkili, bide siz çok yakınsınız ideal kilolarınıza, benim daha çok var ideal kiloma o yüzden bu aralar iyi kilo veriyorum, umarım böyle devam edebilirim

saol canım haklısın , bu aralar metobolizmam benden yana bunu elimden geldiğince iyi değerlendirmyeye çalışıyorum

Kızlar kilo bildirimini haftaya yapayım ablamın tartısı bozuldu
Ama kıyafetlerim bollaştı kızlar
Ben bayağı kilo verdim üstelik adetime günler kaldı
Bugün kınamız vardı
Ben bir aşağı bir yukarı kızımı emzirdim çocukla çok zorrr
Yarın da düğün telaşı kızımla bakalım napıcam
Ben galiba uykusuzluk ve stresten kilo verdim
Çok yorgunum uykusuzum şu an kızımı sallıyorum
Beni hergören iltifat etti ne tatlı anne olmuşsun
Hiç kilon kalmamış dediler
Ben tabi yok daha var dedim

Kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenler vücudumuzu şaşırtalım bence
Metobolizmamızı hızlandıracak karışımlar deneyelim olmicek böle

kızlar bu gün kimseler uğramamış, cuma olduğu için galiba, ben bu gün ödül vermedim kendime, yarın verecem çünkü dayımlara gideceğiz, yengemlerin yöresel bir yemeği var onu yapacak, çok ama çok kalorili bişey, bende havuçlu cevizli kek bide un kuarabiyesi yaptım onmlarıda alıp gidecem artık siz düşünün olacakları ama pazartesiden itibaren tam gaz devammmm

menümü yazayım
sabah 2,5 dilim uno denge light, 1 domates, 100gr köy peyniri, 5 zeytin, 1,5 yk pekmez
öğlen 5yk mantar, 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim uno denge light
ara 1 kuru kayısı
akşam 1 porsiyon, balık tava, bol salata, yarım batrdak şalgam
toplam 1342 kalori ( biraz fazla olmuş ama çok aşmadım kalori çizelgemi)

15dk yürüyüş, 15 dk koşo, 35 dk plates 400 kalori

Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:00=2dl.kepek,ıhlamur,3 çatal krem peynir,4 çatal acı sos,3 zeytin.
12:30=türk kahvesi
15:00=3küçük dl.börek,1 dl.mozaik pasta,1 kase yogurtlu turşulu çiçek şehriye salatası,çay
20:20=1 çig köfte,3 kuru pasta,çay yeşilçay

Bütün gün oglum kucagımda yürüdüm.Kimseye gitmedi ve hep kucagımdaydı.Bi ara belim koptu sandım ve uyudu kucagımda
Spor:2.5 saat ogluş kucagımda yürüyüş
1 saat yürüyüş(ogluş uyuyunca kv yatırıp tekrar elbise bakmaya gittik)

Yediklerim 1450.06 cal
Sporu düşünce:724.03
En iyi ve en çok cal harcayan spor yürümekkkkkkkkkkkkkk

sabah
yoğurt müsli
öğlen
bir tabak makarna
1 kase yoğurt
akşam
karnıbahar haşlama yoğurtlu
ve buraya kadar herşey güzeldi takii eşim cips alıp gelene kadar

haftasonu memlekete gidicez pazartesi tam gaz bildiğiniz diyet başlıycam ayça kayanın diyetine ama harfiyen uyucam bu sefer İNŞALLAH

Osledim kizceler sisi bekleyin anacim beni haftaya gadde

sabah
yoğurt müsli
öğlen
bir tabak makarna
1 kase yoğurt
akşam
karnıbahar haşlama yoğurtlu
ve buraya kadar herşey güzeldi takii eşim cips alıp gelene kadar
Ahh bu kocalar bütün günün emegini boşa çıkartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…