Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bugunku menum
uyaninca 1 bardak limonlu su
sabah 1 bardak sut yarim kete 3 zeytin 1 kk peynir
ogle 1 tabak yesil fasulye
ara 1 mandalina
aksam balik salata 1 dilim ekmek
bugunku spor: 20 dk leslie 500 ip 30 mekik 30 sag ve sol bacak 30 da bisiklet

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10 .02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5
13.02 :58.4
14.02 :58.3

Giden :600 ama hiç mutlu değilim. Daha azlarını gördüğüm için. Önceden daha çoklarını görüp cumaya 100 gr eksi çıkınca mutlu olurdum.ama yetmio bana artık az yiyorum 1 tabak makarnam oldu 2 kaşık tadımlık resmen canım çekip bitirmek isteyip yapmıyorum.o yüzden moralimi bozmayıp devam edicem inat edicem

genelimiz kilo wermisiz.
Tebrikleeerrr ,, haftaya da bu azimlw bekliorm

Sukumm emzirior die almis, o sorun degil benc.
Mewcanimda önümüzdeki hafta dahada dikkat ederek 60in altina düsücektir eminim..

Ara olarak yarim kase yogurt yiyorum. Oglan uyanmazsa kucuk seyler kitabini okucam.

Herkese simdiden iyi hafta sonlarii.

Cumanız mübarek olsun
Sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Çoğunluk vermiş ne güzel
Papatyam : ben buldum nedeni az yedik ama gündür spor yapmadım sende yapmadın . Bu hafta bol bol yapalım bakalım sonuç ne olacak pes etmek yok tamm mı

400 gr hic fena degil hem bu hafta dikkat ederek daha fazla verirsin motivasyonunu dusurme

bugunku menum
uyaninca 1 bardak limonlu su
sabah 1 bardak sut yarim kete 3 zeytin 1 kk peynir
ogle 1 tabak yesil fasulye
ara 1 mandalina
aksam balik salata 1 dilim ekmek
bugunku spor: 20 dk leslie 500 ip 30 mekik 30 sag ve sol bacak 30 da bisiklet

kizlar, kocise kahvalti hazirlayim sonra oglisle yürüyüse cikicaz. hawa cok guzel. . sabaha 74basini yada 73leri gormek istiorummm.
midem şiş degil. eee mutluyummm[\B]

Kilo veren kızlariı teebrik ederimmmmmm darisi basima insallah hu hafta
Baslangic:73.5
Gecen hafta:63.9
Bu hafta:64.5

Bekledigimden gene az ciktim
Ben yaris istiyorum yaris isteyen kizlar varmi

400 gr hic fena degil hem bu hafta dikkat ederek daha fazla verirsin motivasyonunu dusurme
Haklısın cnm.ama insan daha çok görmek istiyor.sen çok iyi vermişsin tebrik ederim
Kilo veren kızlariı teebrik ederimmmmmm darisi basima insallah hu hafta
Baslangic:73.5
Gecen hafta:63.9
Bu hafta:64.5

Bekledigimden gene az ciktim
Ben yaris istiyorum yaris isteyen kizlar varmi

bende yarış istiyorum....

Aynı şekilde bende istiyorum yarış...belki bu haftalık başka türlü yarış yapalım.motivasyonumuz artsın hırs yapalım...

Aklıma şöyle bir Şey geldi....mesela kazananlar haftaya eşleşmeleri yapsın.istediklerini eşleşdirsinler...yani şampiyonluk hediyesi gibi:26:

Selam kızlar, ben de yarış istiyorum. Yoksa süt olması için bile olsa, yemem kontrolden çıkacak, göbeğim şimdiden hamiş gibi oldu. Bugün annemlere gidicem, 2 gün menü bildirimi yapamıycam ama yediklerime dikkat edip spor yapıcam. Pazara ve markete de gider bayağı yürüyüş yaparım. Şimdiden iyi hafta sonları. Beni yarışa almayı unutmayın ha

ebrucum bence de spor yapmak gerek. ama bu gün yöntemi ben de işe yaradı. mesela bugün cozutmuyorum. gerçi öğlen azcık fazla yedim dışarda çok yağmur yağıyordu. kantinden birşeyler söylemek zorunda kaldım artık. spora başlıyorum inşallah bugün.

ebru snein kilon için 600 gr bence normal cnm ya az degil yani
ha bird eherşeyden yiyorsunn onuda düşünürske gayet iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…