Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hguaim menünü beğendim. Ben de akşamları çok acıkıyorum. Mesela şuanda karnım çok aç. Bende mi yoğurt yesem ki

Papatya canim, ya ben acikmiyorum da canim feci aksamki corbadan istedi. ondan iciorm bi kase.
Acili eskili hmmm ay cok gusel ypmisim, kac kalori aldm acebaa

Yogurt ye bencede

yok canim ya cok olmamis oglen yedigini aksama eritmisindir bende menumun disinda 1 bardak cola ictim onun icin fazladan 200 ip atladim 16)5 mekik sag bacak sol bacak oklava yaptim ama simdi her yerim agriyo hamladim samirim

Yoğurdun içine kırmızı pul biber ekledim yedim ama yine de çok açim. Ben yatayım en iyisi . Iyi geceler herkese

evetttt ortagimmmm nazlimmm ortizzzz cnmmm diger hanimlar 2.seciceklerr:))) dermisimmm bide bu hafta artida oluyormusumm yokk bu hafta olamam gecicezz nazlimm hic sıkınti yokk:)))

Hikomm sende benm canim bidenemmmm herseyyy

bende vermeliyim ortim ya yine 56 tikandim.iki hafta önce 58 de tıkanmıştım..bide 5 gündür sporda yapmadım...6 gün olmalısına izin vermiycem Allahın izniyyle.cardio yapicam şimdi....

Beni de ekleseydiniz benim gibi cok katilamayip ders calisan ortak lazim lajoba biz esleselimmi ayyy ben 5. haftadan sonra verdim kimsede secmez haklisiniz neyse ben de takilirim boylee bu arada ilk defa tel. Den yaziyorum yapabilirsem resimli menu yapmaya calisirim. Iyi geceler.

Çıtırlarım geçmiş Sevgililer Gününüz kutlu olsun :)) umarım dolu dolu geçmiştir :)) çok öpüldünüzzz :))

Günaydın arkadaşlar .dün menüm güzeldi yazacaktım ama akşam burgerde ve burger ve ayran yedim. Artıdayım .Bugünde Dr gidicem arkadaşımla ordan gezmeye yemek yemeye ama akşama balık salata yapıp yiycez annemle bi aksilik olmazsa.

günaydiiiinn kizceler..
Dun aksam bir firtina cikti Adanada. Ardindan feci bir yagmur.
Suan da hawa kapali. Kocis 8de uyudu. Yani biz uyandik, o uyudu.
Oglisi de simdi uyuttum. Yatagina yatirim, dunku corbadan icicem.
Cok canim cekiorr. Snrada oglsn uyanmazsa leslie ve cardio yapicam.

Ebrucum, burger mi yedinnn hmmmm hiiiccccc sewmem(!)

Cavdar ekmginden kasarli tost
Yarim bardak süt
Light peynir
Maydanoz, dereotu,yesil sogan
5yesil zeytin vee aci biber tursusu

Oglis uyuyoken kahvaltimi yapim bari

Sevgiler

Kızlar günaydın
Bakınnnnn benim tartımda 62.8 in altını gösterebiliyormuş. Garibim yıllardır hiç göstermememişti
Dün yediğim pideye rağmen dünden bugüne 800 gram gitmiş
Giden yağ mıdır su mudur ödem midir bilmem ama gitti

Hiko : napim kociş götürdü. Oğlumda ilk kez yedi oyuncak için kahvaltın çok güzel ve doyurucu. Ben kare Çavdar'ı kızarttım.etimek kıtır gibi oldu ve light peynir sürdüm doymadım. Il yerinde 1 poça yedimne anlamı kaldı evde yemenin . Hem 7:20 yiyiyorum acele acele. Ii yerinde 08.20 1 saat var. Tekrar yanıma yapıp getircem doymuyorum çünkü . O yüzden benim tost yada sandiviç gibi bişi hazırlamam lazım. 2 tahıl hakkım sabahtan gidicek ama napalım

Kızlar albüme foto ekledim bi bakın benim obez göbüş ne durumda

Aranızda yeniyim :)
aklıma koydum çok kararlıyım :) inş bende 5 kilo kadar werecem. Evde mekik falan çekiyorum az biraz farkediyorum sıkılaşmayı :) düm düz olacak inş karnım :))

Papatyam çok mutluyum sanki benim beklediğim rakammış gibi inş daha da eksileri görürsün canım arkadaşım. Ben salar gibiyim tut elimden

Edaslan: mekiği bırakma canım uzun vadede olsa görürsün sonuçlarını . Hoşgeldin Sefa getirdin

Sehra : YALANCIIIIııııııııııı😡

Çok fark var ne güzel gitmiş. Benim göbüş senin eski halinin 2 katı bacaklar ince daha da çok göze batıyor . Bende taytla foto çekineyim bakalım sonuç ne olacak?

edaslan hoş geldin aramıza
ebrucum sağol canım. bence de sehra yalancı. ceee diyor kaçıyor. kayboldu yine. halbuki biz onu ne çok seviyoruz.
bu sabah bomba gibiyim

gunaydin citir anneler
bugunku menum
sabah 9.30 1 portakal
ara 2 yulafli biskuvi
ogle domates soslu makarna
ara 1 mandalin
aksam havucu ve kara lahanayi soteleyip sarimsakli yogurtla yicem
ara yarim muz 2 yulafli biskuvi
spor : 20 dk lesli 200 ip 20 mekik 20ser bacak 20 oklava

Çok fark var ne güzel gitmiş. Benim göbüş senin eski halinin 2 katı bacaklar ince daha da çok göze batıyor . Bende taytla foto çekineyim bakalım sonuç ne olacak?

canım sağol. yanlarım gitmiyor bir türlü. sende foto koyda bi bakalım. göbeğin o kadar yoktur bence sen abartoyorsun. bana da diyetisyen obezsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…