Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kizlar nasil geciyor hafta sonunuz..ben oglumun maci icin 150 km yol gittim git gel yoruldum
Kizimda malum cok hareketli..
Sabah
1 brocin, 4balik kroket, 1kk peynir , 2 fincan ada cayi

Aksam 1 salamli tost

Spor ilerleyen saatlerde dinlenince yaparim ins ..simdilikd aha yapmadim:/

Papatya canim yazdiklarini okudum burada kendimizi ne kadar ifade edemesekte ne kadar fedakar ve vericiymissin...inan bende öLeyim özel hayatimda ve ayni senin hissettigin gibi hissediyorum bazen ..bir garip oluyorum yalaka gibi bile hissediyorum kendimi ama diyorum ki hersey sevgiyle allah icin kimin ne dusundugunu bosver diyip kendimi biraz rahatlatiyorum

Zaman zaman bence böyle gözden gecirip temizlik yapmak lazim,,bende senin gibi yillarca egitimci olarak calistim yurtdisindayim asagi yukari tahmin ediyorum benzer ortamlar,, ciddi hayatima tecrübe katicak seyler yasadim,,,simdi daha sakin daha affediciyim hic birseyi buyutmuyorum diyebilirim ki cözümü kimseden birsey beklememekte buldum,,kimseden birsey beklemiyorum,,ve önceliklerim belli... Yakin bi dostum bi hata yaptigindada olabilir diyorum hata yapti afediyorum ama dikkat ediyorum..bir iki yildir cok iyi hissediyorum ..

Kisisel gelisim kitaplari okur uygulamazdim ,,sonra yazarak müzakere ederek üzerine giderek uygulamaya calistim ekstra caba harcadim ..bazen okuyup unutuyoruz hayata gecirmiyoruz hic bir anlami kalmiyor,,
Kendimize zaman ayirdigimizda cocuklarimiz saygi duymayi ogreniyor hayat sadece onlar uzerine kurulud egil onlara adadiginizda kendimizi cocuklar sürekli beklenti icinde olan pasif kimseler oluyor,,, cocuklarima davranislarimda yanilmadigimi onlarin basarilarindan anliyorum ,,basari da bir butun ,,süper ders notlarina sahip mutsuz cocuklarda istemem,,kizim 1. siniftayken ögretmeni toplantida ilk cumlesi kiziniz cok mutlu bi cocuk demisti,,bana yetmisti,,,cok saygi duyarlar kendim icin birsey yapmamaa sorgulamak yerine tesvik ederler,,
Neyse mevzu cocuklar degildi:) madde madde yazamadim papatyacim ama benimkiler böyle
Herkesi sev , ama önceliklerin olsun
Affet
Büyütme
Takilma
Insan iliskilerinde özellikledikkat ettiklerim bunlar
Önderim hz muhammet..onun kisilerle iliskisi

Gecikmedenkendin icin bi duzenleme yapman cok iyi olmus ..bizde hatirladik yeniden

Ebrucummmm canimcimmm yine ortak olmusuzzz
Diger ismi anlayamadim :// nickide hic görmedim burada özur

Bu hafta 2 kilo gidecek cunku zaten bir iki üc haftalik bu kilolarrrrrr bu hafta dagiticam burayi hikmet arkamdan baka kalicaaakkkkkk ayyyyyy hikmeti kiskanmaya basladim ayooolll bu ne irade kardesimmmm

kızlar önce kilo bildirimim

dün :59,1
buğün :59,3 (gecenin 12 sinde koca bir tabak sucukla 3 dilim kepekli yemiştim)

kızlar yazdıklarınız okudum..papatyam seninkileride ama bir ara cevap yazarım..

sabahtan beri boya yapıyorum...hemde yatak odası takımımı boyamaya başladım..bitince resimlerini paylaşırım....öldüm yorgunluktan..daha 3-4 gün sürer sanırım

09,00:4-5çatak sucuk+ 3yk menemen+2dilim ekmek+2 zeytin
13,00: az şakerli türk kahvesi
15,00: bir tabak makarna+ üzerine 3 yk yoğurt+bir top kek
19,00: 1 hanım göbeği tatlısı

saat 11.00 den 13,00 e kadar ve sonra 15,00 den 18,30a kadar boya yaptım...

şimdi arkadaşlar gelecek oturmaya.. sadece çay içerim.. zaten yanına birşey de hazırlamadım...

Uuuuuu papatyaaa bende gördüm fotograflariiiii

Süper ötesi görünüyorsun ne karin var ne popisss suan cok ideal guzel gorunuyosun ama galiba kusursuz olmak istiyorsun azicik basenleri yontucaksin

Zaten masaallah herkes basliga uygun citiranne ben pompik anne

Kendimi bu aralar çok halsiz hissediyordum tamamen pidkolojik olduğunu düşünüyorum evde oldugum için sıkıntıdan sanırım bunalıma girdim bu yüzden canım hiç bişi yapmak istemedi diyetede ara verdim Çarşamba saat 11.00 da Dr randevu aldım tahlilim falan yapıp diyetisyene gidicem geç olucak sma saglıklı ve kontrol altında kilo vericem . Bu arada beni yalnız bırakmayan canım arkadaşım hikoma teşekkür ederim okudum gördüm istanbul gelicekmişsin mutlaka görüşelim hikom

Hepiniz iyiki varsınız herkes güzel kilolar vermiş yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelediniz kızlar bu topik bağımlılık yapar ve kilo verdirir .

İyi bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur inşallah. Bugün izmirdeydik gezdik. Dışarıda yedik. Menu başarısız ama yorgun ve mutluyum. Eşim Turta istedi yaptım. Şimdi yiyecek. Sinir oluyorum ıki gune bir Turta yapıp sonra da yememeye çalışmaktan.

Gül hoşgeldin.
Papatyam çok hoş görünüyorsun.
Tartı sana gulumsemiş 60 da gelecek eminim.
Ebru guzel bir 14 Şubat hediyesi almışsın.
Nelson. Sen de benım gibi bi alıp bi veriyorsun bu ara.
De vkule canım lahana bayrağının yok.
Nazım kevser şükran ve diğer güzeller nasılsınız

İyi geceler hatunlarim.
Kv kp ve sevgilisi geldiler.
Oturduk muhabbet , gülüşmeler cok guzel bir aksam gecirdik.
Kv ler gelirken kuru pasta almislar. Bide simit.
Yarim simit yedim. 2tanede sekerli pasta yedim. 3sekerisz cay ictim.
Maaile oglisle oynadik. Sipam cok tatli herkese ne gülüsler ne gülüşlerr..
Biraz once gittiler. Kocis hepsini ewlerine birakicak.
Oglisde uyudu. Yatagina ystiricsm dalsinda.
Hrrkes iyi ne guzel sorunlar yok.
Tubi walla ne diimm ewladin kucuk oldgu icin ins hamil degilsindir.

Menumu yazm.

Pek ic acici degil ama uyumadan spor yapicam. Sözzzz

Sabah cavdr ekmekli tost, yarim bardak sūt, 1kk peynir, 4y.zeytin,
Yesil sogan, derrotu,aydanoz

Oglen 2sigara boregi, 1nagget

Ara yesil cay

Aksam yarim simit, 2sekerli kuru pasta, 3sekersiz cay

Bu kdrr.. hii uyumadan yogurt yerim.

Akskubra;34030645]gunaydin citirlarikosumm bu hafta kacamk yok soz elimden gelenin en iyisini yapicam :)

Küboş ben bugunde kacamak yaptm ama gofret yedim..
Bugun baska kacamak yok söz
Ortaagaaaam

Eda hosgeldn, ne guzel vermen gereken az kilo var,
Burdan ayrilmazsan 1ayda gder

Aksamki kilona bayildim, bende denicem bugun.[/QUOTE]

Kararlıyım ama çikolatadan uzak duramıorum :) sabh az yiyiyorum gece yemegni bıraktım ama akşam kendimi kaybediyorum :)

Son düzenleme:
hosgeldin canim bende yeniyim burda daha bi hafta olmadi 1 kg gitti bile burasi cok guzel cok iyi motive oluyosun ve tek basina degilsin hem 5 kulo 1 ayda gider yeterli iste

5kg bnm için yetrli. Boyum 1.68 kilo 60. Zayıflasam bile göbekten gitmiyo

İçtiğiniz bitkisel bi çay veya kür var mı yada başka bişi

Yeşil Kahve Faydaları:

* İçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır ve zayıflatır,
* Bazal metabolizmayı hızlandırır. Kalori yakımını hızlandırır ve klo verme sağlar.
* Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler.
* Enerji verir, yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir.
* Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır.
* Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır.

Aldım ama çekirdek halinde kabuğu çok sert ezilmiyo :)

5kg bnm için yetrli. Boyum 1.68 kilo 60. Zayıflasam bile göbekten gitmiyo

İçtiğiniz bitkisel bi çay veya kür var mı yada başka bişi

yok canim ben icmiyorum yesil cayi bile icemiyorum damak tadima uymuyo sanirsam
ben yediklerime dikkat ediyorum mekik cekiyorum ip atliyorum bacaklarimi calistiriyorum ve leslie yapiyorum ( onda yeni ogrendim) ha bide benim yyanlarimda sorun var onun icin oklava yapiyorum

canım leslie nasıl oluyo anlamadım =) benimde tek sorunum yan ve göbek. yazda geliyo tişörtte hoş bi görüntü değil =)

selam canlar. iyi akşamlar...

eşimle konuştum. çok özlemişim
ciciler almış bana.
Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın...
kimsenin eşini başından eksik etmesin...

yine misafirlerim vardı.
hamd olsun beni yalnız bırakmıyorlar eşimin yoklugunda.
kocalarına söylüyolar birkaç saatliğine bırakıyorlar buraya.
biz de kız kıza oturuyoruz

sohbet muhabbet derken saatler geçip gidiyor işte...

bugün yine 2 tepsi poaça ve kek yaptım. buzluga atmak için.
malum,gelen giden olucak bol bol.buzluktan çıkartıp denedim geçenki attıklarımı,taze yapılmış gibi oldular.
bende daha fazla yapıp hazır edeyim dedim.

regl olayında bir sonuç yok maalesef...
yarın da olmazsam test almayı düşünüyorum.

hepinizi öpüyorum. iyi gecelerrr

gunaydin citirlar bugun sabah 61 geldim dun adet oldum sanirim sislik gidiyoo
bugunku menum
sabah maydonozlu baharatli 2 yumurtali omlet 1 tatli kasigi recel sekersiz cay 1dilim ekmek
ogle yesil mercimekli kofte corbasi yogurt
ara 1 portakal
aksam 2 baget salata
ara 1 muz 2 burcak
spor 20 dk leslie 250 ip 25 mekik 25 bacak 25 oklava
ins cumaya 60 dan duserim
bide kizlar ben telden giriyorum resim yukleyemiyorum bilen varsa bana yardim edebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…