Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

odemdir ins tatlim bu arada kilolarimizda cok yakin birbirine arada 300 gr var benim hedef 56 ya senin hedefin kac canim

merhaba kızlar:
ben 36 yaşındayım. bir oğlum var. okula gidiyor. ve çok yoğun çalışıyorum. yıllık 20 gün iznim var ve işim gereği bazı akşamlar okulda derse kalıyorum. karakter olarak çok arkadaş canlısıyımdır. arkadaşlarımla görüşeyim arayayım onlar beni arasın. arkadaşlarım öksürse defalarca kere ararım. nasıl oldun diye. küs olduğum bir iki kişinin bile başına birşey geldiğini duysam ararım.
işyerimde seven beni çok sever ama sevmeyenim de çok. işimiz gereği hasetlik, kıskançlık, çekememzlik çok olur bizim camiada. bunlardan ötürü de aranda bir şey yaşamadığın bir insanlar bakmışsın küssün. sen sebebini bile bilmezsin. ben bu insan ilişkilerinden dolayı çok yoruldum artık.
bundan sonra hayatımnda neleri değiştireceğim. lütfen siz de bazı maddeler ekleyin. beraberce yaşamı güzelleştirelim.

1. durup dururken bana küsen insanlar nedeniyle ya arkadaşlarımı da kaybedersem düşüncesinden kurtulup insanları zırt pırt aramıcam. onların beni araması için zaman vericem. beni merak ederler mi etmezler mi ona bakıcam...
2. yaşadığım bazı olumsuz şeylerden dolayı bunu yazıcam. bundan sonra arkadaşlığı bana bir şey katmayan, bir aray ageldiğimizde dedikodudan başka hayata dair bir şey konuşmayan insanları elicem. görüşücem ama az. kendini yetiştirmemiş, bayağı insanlardan uzak durucam. ben bu aralar insanların karakterlerini, olgunluklarını ve kalitesini facebook dan anlayabiliyorum. paylaşımlar herşeyi ortaya koyuyor.
3. ben iş yerimde çok yoğun olsam da evde hiç çalışmam. 2,5 yıldır evimde yardımcım var. her işimi yapıyor (demeyin ki evinde yardımcı olan ebruya nasıl tavsiyede bulundu. daha önce her işimi kendim yapardım) bu nedenle evde ne temizlik ne ütü ne de başka bir şey yapıyorum. fakat telefonda çok vakit geçiriyorum. oğlum da büyük olduğu için bakım sorunu yok. artık daha çok kitap okucam ve nette kişisel gelişim sitelerinde vakit geçiricem.
4. bazen hesapsız para harcıyorum onca borca rağmen ve genelde paramı kıyafete çizmeye yatırıyorum. önce kendime 2 ay verdim. 2 ay boyunca çorap dışında hiçbirşey almıcam. dolabımdaki kıyafet beni bir on sene idare eder. 3500 tl nin altına düşmeyen kredi kartı borcumu bu ay 3000 tl nin altına çekicem.
5. gezmek tozmak ile ilgili elime geçen her fırsatı değerlendiricem. yıllar önce güney amerikadaki bir ülkeden davet almıştım. ama gitmedim. çok pişmanım. paramı kıyafete değil gezmeye harcıcam. ve tabi borçları bitirmek de diğer amacım.
6. namazlarımı hiç bırakmıcam....bana çok faydası oluyor. resmen sinirli halimi çekip alıyor...
7. beslenemem ve spora ömrüm boyunca önem vericem. pastaları pasta olarak değil de löp löp yağ olarak görücem. çocuğum için ömrümce sağlıklı bir anne olmaya çalışıcam...
8.ne kadar kızsam da oğluma bağırmıcam. onunla daha sağlıklı iletişim kurmaya ve iyi anne olmaya çalışacağım...
9. eşime iyi eş olmak için elimden geleni yapıcam...

şimdilik aklıma gelenler bunlar. çok şey vardı ama böyle yazıya dökünce bir tuhaf oldu. var mı bana öneriniz. yazdığım maddeler ile ilgili beler diyebilirsiniz. özellikle merak ediyorum. sizin arkadaşlarla ilişkileriniz nasıl. ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz. ben farkındayım bazen çok gidiyorum insanların üstüne. ve itici oluyorum sanırım.

Aranızda yeniyim :)
aklıma koydum çok kararlıyım :) inş bende 5 kilo kadar werecem. Evde mekik falan çekiyorum az biraz farkediyorum sıkılaşmayı :) düm düz olacak inş karnım :))

hosgeldin canim bende yeniyim burda daha bi hafta olmadi 1 kg gitti bile burasi cok guzel cok iyi motive oluyosun ve tek basina degilsin hem 5 kulo 1 ayda gider yeterli iste

odemdir ins tatlim bu arada kilolarimizda cok yakin birbirine arada 300 gr var benim hedef 56 ya senin hedefin kac canim

benim boyum 1,66 o nedenle hedefim 60. ömrümce hiç görmedim bu rakamı. tabi ki genç kızlığımda falan öyleymişimdir ama ben hiç hatırlamıyorum. çünkü tartılmıyordum. kilo ile işim yoktu.

E=ebruli1820;34030627]Hiko : napim kociş götürdü. Oğlumd.ilk kez yedi oyuncak için kahvaltın çok güzel ve doyurucu. Ben kare Çavdar'ı kızarttım.etimek kıtır gibi oldu ve light peynir sürdüm doymadım. Il yerinde 1 poça yedimne anlamı kaldı evde yemenin . Hem 7:20 yiyiyorum acele acele. Ii yerinde 08.20 1 saat var. Tekrar yanıma yapıp getircem doymuyorum çünkü . O yüzden benim tost yada sandiviç gibi bişi hazırlamam lazım. 2 tahıl hakkım sabahtan gidicek ama napalım [/QUOTE]

Ebrucum, oglun ilk kez yediyse eslik etmissindir mecbuuurrr
Bi daha yemiceginden eminim. Yada ayda 1kez olabilir.
Sana soyluyorum ben ama kahvaltiyi yaptktan sonra 1bardak pprtakal suyu ictim.
Yaninda da beyaz cikolatali gofret yedimmm..
Ustunede 2koca bardak su ictim. Portakalda gofrette inanilmaz sekerlydi.
Seker komasina girocem sandim.
Suan mideni bi gorsen feci şişti..
Borazdan leslie yapicam.

Akskubra;34030645]gunaydin citirlarikosumm bu hafta kacamk yok soz elimden gelenin en iyisini yapicam :)[/QUOTE]

Küboş ben bugunde kacamak yaptm ama gofret yedim..
Bugun baska kacamak yok söz
Ortaagaaaam

Aranızda yeniyim :)
aklıma koydum çok kararlıyım :) inş bende 5 kilo kadar werecem. Evde mekik falan çekiyorum az biraz farkediyorum sıkılaşmayı :) düm düz olacak inş karnım :))

Eda hosgeldn, ne guzel vermen gereken az kilo var,
Burdan ayrilmazsan 1ayda gder

Aksamki kilona bayildim, bende denicem bugun.

benim boyum 1,66 o nedenle hedefim 60. ömrümce hiç görmedim bu rakamı. tabi ki genç kızlığımda falan öyleymişimdir ama ben hiç hatırlamıyorum. çünkü tartılmıyordum. kilo ile işim yoktu.

benim boyda 168 ama yas 22 hedefe 5.7 kaldi
senin cok az kalmis en kisa zamanda verirsin canim ins

canım aslında ben kendime de çok vakit ayırmıyorum. yani evden işe işten eve şeklindeyim. sinamaya falan gidiyorum ama işten erken çıkıp gidiyorum. yani iş vaktinde kendim için birşeyler yapıyorum. işten sonra hemen eve geliyorum. çünkü oğlum evde oluyor. onu bırakabileceğim bir yerde yok. ama o da bizimle bir kafeye gelebilir. yürüyüşe çıkabilir. havalar ısınsın azıcık onu da yaparız inşallah.
uzun zamandan sonra geçen hafta cilt bakımı yaptırdım.
19 mayıs haftasında da biryerler gitmek istiyorum. parasal durumlar izin verirse gerçekleştiricem inşallah.
benim boyda 168 ama yas 22 hedefe 5.7 kaldi
senin cok az kalmis en kisa zamanda verirsin canim ins
senin boyunla kıyaslayınca ben kısayım ama hedef kilom daha fazla. ben 50 li bir şey olsam nasıl olurum bilmiyorum ama iyi durmaz sanırım üstümde. hıh ben de oldum da iyi mi kötü mü onu düşünüyorum...

ben şimdi bir türk kahvesi içip leslie yapıcam.

papatyam benim esim cok kiskanc pek arkadasim yok...
bende kendimi tamamen kizima adadim

diDem, aksamko yemegin dicegime kilon demisim.
Allahm kafani kiloyla nasil bozduysam.

Papatya, cilt bakimi yaptirmana sewindim. Bende evde kendimce biseler yapiorum.
Sinemaya anca esimle gidebilirim. O da ne zamandr gitmioruz.
Oglunla yazin eglenceli seyler yapabilrsnz.
Bende leslie yaptim, oglis 20dk yapmama izin verdi yani uslu durdu.

Papatyam: kıyafetlerle kamufule ettigim için göbeğim olduguna inanmaz abarttıgımı sanarlar. Eskisidende lisede de 47 kilo çırpı bacak ama (hani 10-15 yaş ergenlik dönemi çocukların gibi)göbek sivri yuvarlak kocaman.geçen haberde 140 kiloluk yaşlı kadının karnından 40 kilo kitle bulup çıkarmış drlar kadın incecik kalmış göbeği yok olmuş . Acaba bazen düşünmüyor değilim karnında bişi mi var diye gülmeyin sakın vücuduma göre anormal

sabahtan bu yana 5buyuk bardak su içmişimdir.
Midemde inanilmaz şişti. Kendimi kilo almis gibi hissediorum yaaa.
Su icsem yariyor arkadaş
Hawa kapali, yürüyüs yalan oldu.
Bende 20dk leslie yaptim.
Bugun surekli leslie yapicam.

Kewom 22martta İstanbuldayimm, ogluşla.

Tunayyinnnn canlarrrrr
Papatyamm tarti yuzune gulmuss ne guzel masallah
Bide ne guzel kararlar almissinn ya hersey tam eksik bisey yokki
Yaz bi gelsin de bende kizimi alip arkadaslarima esimle vakit gecirmek istiyorummm
Yaz bi gelsinnnn gezicemm full
Benimde arkadaslarim var iclerinde sevmeyen de vardir belki bilmiuyorum ama fazla dusmem kimsenin ustune sadece cok ama cok yakin oldugumun duserim fazla sıkmam mesela bayadir gorusmuyoruz hep ben gidiyordum arkadaslarima bi gun baktim geldiler ozlettin kendin
Esim sagolsunnn nereye istesem goturur bırakır
Kendine haksizlik etme eminim iyi bi es guzell annesinn
Yazdiklarini bende uygulamak isterimmm
Ozellikle kendine vakit ayirmada kizim bi buyusun suan banyoyu bile zor yapiyorum malesefff

Hikoo gı neydiyinnn canim

Hikomm kasasiz belasiz gelinn insallahh canimmm senin icin cok guzel bi degisiklik olucak

Allah alhha ebrumya git istersen bi dr evet bende izledimm haberlerde

Ebrucum gerçekten merak ettim senin göbüşü daha önce foto eklemiştin a a hiç olarak dikkatimi çekmemiş demek ki. Ne yapmak gerek acaba kurtulmak için mekik ne kadar fayda eder uzmanlar farklı farklı şeyler söylüyor
Kevserim elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım. Insanları aramıcam beklemeye alıyorum kendimi
Didemcim Allah bağışlasın kızını

Hikomm kasasiz belasiz gelinn insallahh canimmm senin icin cok guzel bi degisiklik olucak

Napim kocis uyandi. Migren kriziyle tabii
Ona masaj yaptim. Basina.
Sen olmasan ben bu migrnle nasil ugrasirdim dedi.
Bu da bi iltifaat dimi amaaa
Kendime yesil cay yaptim, yaglari eritsin die,
Oglis reklama bakior, gece surekli uyandi, durmadi sipaaam.
Simdide durmuooor.
Sen napiosn ervam napio

selam canlarrr
nasılsınız bakalım?

kasvetli bir istanbul günü

yürüyüş yapamicam bugün belli oldu...

dün görümcem doğum yaptı.hastaneye yürüyerek gittim geldim.
malum,heryer yokuş oldugu için güzel spor oldu bana.

tok halimle 78 den yukarı çıkmıyorum artık.çok şükür...
extra spor yapmadım dün pek. bugün de yapmadım.
çünki dün olmam gereken regl gelmedi.
5 aydır 30. günün gecesi veya 31. günde şaşmadan olurdum.
bugün 32. gün.
emin olamadıgımız bir günden dolayı 17:) emziriyorum ondan aksıyor da diyemiyorum...
sonuçta düzenliydi hep.
kızlar benim bebişim daha küçük yaa
Rabbim hayırlısını nasip eylesin...

babamızın gelmesine son 2

citirlarim nasilsiniz tubii evet ayni kiloya geldik sen benden cok sonra basladin ama hemen benimle ayni kiloya indin canim tebrikederim artik sende benim kilodasimdin hikoss benim geliyo
sabah
1 hastanmis yum
1 dilim ekmek
dereotu maydonoz
1 kk peynir
3 siyah zeytin
ara muz
yesil cay
oglen
makarna salatasi yagzis
kucuk bir dilim sutlu irmik tatlisi
3 catal kek
ara
kiraz sapi cayi
aksam suan karnim tok bu saattem sobrada bisey yemegi dusunmuyorum bolsu icerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…