- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.081
Eki Görüntüle 978312
Kızlar günaydın
Bakınnnnn benim tartımda 62.8 in altını gösterebiliyormuş. Garibim yıllardır hiç göstermememişti
Dün yediğim pideye rağmen dünden bugüne 800 gram gitmiş
Giden yağ mıdır su mudur ödem midir bilmem ama gitti
Aranızda yeniyim :)
aklıma koydum çok kararlıyım :) inş bende 5 kilo kadar werecem. Evde mekik falan çekiyorum az biraz farkediyorum sıkılaşmayı :) düm düz olacak inş karnım :))
odemdir ins tatlim bu arada kilolarimizda cok yakin birbirine arada 300 gr var benim hedef 56 ya senin hedefin kac canim
Papatyacim, ne guzel hayatindan kesitler sozler yazmissin
Yapacsgin seylerde harika. Senden feyz almadm degil hani.
İnan ustune katacak pek bise kalmamis.
Ama sunu diim, oglumda buyukse kendine vakit ayir.
Ne bilim sinemaya git, yuryise cik.
Yalniz kal kendinle. Gez ama para harcama.
Harcicagn parayi kenara koy. Biriktir, kendin icin biseler yap o parayla
Mesela guzellk merkezine git. Ayda 1gun, yenile kendini.
Benim oglan kucuk oldgu icin banyo yapmaya zor vakit buluorm, vakot bulsamda uyuyorm.
Bide parasal sıkıntiliyiz. Ama allahma sukur, karnimiz doyuyor.
Onemli olan ogluşumun gelecgo, kocisde onun icin gec gunduz calisior.
Abim sagolan ucuz ucak bileti bulmsda kafami dagitmak iyi olavak. İstanbul bana iyi gelevk.
Sen harika bi annesin, eminim iyi bir eşsinde-
Erkeklere mukemmel olsakda yaranamayiz.
Kendin icin yapacsgn en iyi sey, kendinle ilgilen
Ben hasretmde
Aranızda yeniyim :)
aklıma koydum çok kararlıyım :) inş bende 5 kilo kadar werecem. Evde mekik falan çekiyorum az biraz farkediyorum sıkılaşmayı :) düm düz olacak inş karnım :))
gunaydin citir anneler
bugunku menum
sabah 9.30 1 portakal
ara 2 yulafli biskuvi
ogle domates soslu makarna
ara 1 mandalin
aksam havucu ve kara lahanayi soteleyip sarimsakli yogurtla yicem
ara yarim muz 2 yulafli biskuvi
spor : 20 dk lesli 200 ip 20 mekik 20ser bacak 20 oklava
benim boyum 1,66 o nedenle hedefim 60. ömrümce hiç görmedim bu rakamı. tabi ki genç kızlığımda falan öyleymişimdir ama ben hiç hatırlamıyorum. çünkü tartılmıyordum. kilo ile işim yoktu.
Papatyacim, ne guzel hayatindan kesitler sozler yazmissin
Yapacsgin seylerde harika. Senden feyz almadm degil hani.
İnan ustune katacak pek bise kalmamis.
Ama sunu diim, oglumda buyukse kendine vakit ayir.
Ne bilim sinemaya git, yuryise cik.
Yalniz kal kendinle. Gez ama para harcama.
Harcicagn parayi kenara koy. Biriktir, kendin icin biseler yap o parayla
Mesela guzellk merkezine git. Ayda 1gun, yenile kendini.
Benim oglan kucuk oldgu icin banyo yapmaya zor vakit buluorm, vakot bulsamda uyuyorm.
Bide parasal sıkıntiliyiz. Ama allahma sukur, karnimiz doyuyor.
Onemli olan ogluşumun gelecgo, kocisde onun icin gec gunduz calisior.
Abim sagolan ucuz ucak bileti bulmsda kafami dagitmak iyi olavak. İstanbul bana iyi gelevk.
Sen harika bi annesin, eminim iyi bir eşsinde-
Erkeklere mukemmel olsakda yaranamayiz.
Kendin icin yapacsgn en iyi sey, kendinle ilgilen
Ben hasretmde
senin boyunla kıyaslayınca ben kısayım ama hedef kilom daha fazla. ben 50 li bir şey olsam nasıl olurum bilmiyorum ama iyi durmaz sanırım üstümde. hıh ben de oldum da iyi mi kötü mü onu düşünüyorum...benim boyda 168 ama yas 22 hedefe 5.7 kaldi
senin cok az kalmis en kisa zamanda verirsin canim ins
Hikomm kasasiz belasiz gelinn insallahh canimmm senin icin cok guzel bi degisiklik olucaksabahtan bu yana 5buyuk bardak su içmişimdir.
Midemde inanilmaz şişti. Kendimi kilo almis gibi hissediorum yaaa.
Su icsem yariyor arkadaş
Hawa kapali, yürüyüs yalan oldu.
Bende 20dk leslie yaptim.
Bugun surekli leslie yapicam.
Kewom 22martta İstanbuldayimm, ogluşla.
Allah alhha ebrumya git istersen bi dr evet bende izledimm haberlerdePapatyam: kıyafetlerle kamufule ettigim için göbeğim olduguna inanmaz abarttıgımı sanarlar. Eskisidende lisede de 47 kilo çırpı bacak ama (hani 10-15 yaş ergenlik dönemi çocukların gibi)göbek sivri yuvarlak kocaman.geçen haberde 140 kiloluk yaşlı kadının karnından 40 kilo kitle bulup çıkarmış drlar kadın incecik kalmış göbeği yok olmuş . Acaba bazen düşünmüyor değilim karnında bişi mi var diye gülmeyin sakın vücuduma göre anormal
Papatyam: kıyafetlerle kamufule ettigim için göbeğim olduguna inanmaz abarttıgımı sanarlar. Eskisidende lisede de 47 kilo çırpı bacak ama (hani 10-15 yaş ergenlik dönemi çocukların gibi)göbek sivri yuvarlak kocaman.geçen haberde 140 kiloluk yaşlı kadının karnından 40 kilo kitle bulup çıkarmış drlar kadın incecik kalmış göbeği yok olmuş . Acaba bazen düşünmüyor değilim karnında bişi mi var diye gülmeyin sakın vücuduma göre anormal
Hikomm kasasiz belasiz gelinn insallahh canimmm senin icin cok guzel bi degisiklik olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?