- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.521
Kuzuuuuuuum sen beni hatirladin mi Bu minikkelebk te bana hic yakismiyo be ya... BunuMinikkelebek nerde kilo bildirimin
Nerdesin kızzzzz
Canım coook gecmis olsun... Benim oglumda ateşli dün gece beni hiç uyutmadı sagolsun...:)) bunyeyi şaşırtmak icin senin yemeye ihtiyacın vardı ... Şifa olsun kilocuk olmasın :))))))Aaa kimsecikler ugramamış:44:Uykusuzum yorgunum kızlar.Saçlarımı kestirdim fön çektirdim.Oglum uyanmış kimsede durmamış.Bana aşırı düşkün oldu.Sözdeyken ateşi çıktı ve dr gittik.Salgınmış.Yine bi torba ilaçla eve döndük.Hiç halim yok börek tatlılar önüme ne konduysa yedim valla.Kim toparlycak beni kimsede yok
ebrucum geçmiş olsun oğluşunada sanada canım ben 2 gündür yoktum yengeme gittim büyük abime orda kaldm malum okulda tatil olunca banada çocukumada çok iyi geldi gezdik tozduk valla bu sabah tartılabildim ve 63.4 çıktım yok ya ben kendimi toparlıyamıycam artık öyle geliyo bana habire abur cubur yiyorum su içmiyorum düzenli yeşilçay içmiyorum iddayı kaybedicem zaten
Kuzuuuuuuum sen beni hatirladin mi Bu minikkelebk te bana hic yakismiyo be ya... Bunu
obezkelebk olarak degistirsem mi .... Kilo bildirimi Yok cunku sekilde goruldugu uzre dikkat etmiyorum... Kaynbabam bizde... Kardesi hasta onun icin gidip geliyo bu ara... Sizin de düğün merasimi bitmiştir artık ... Ablasi olarak seni tebrik ederim... Rabbim iki cihanda da mutlu etsin onları.. Bende 3 sene Once citi piti bi gelindim... bohuuuu aglamak istiyorum... iyice zayiflamistim... herkes barby gibi olmus diye konusuyodu...Tartıda gördüğüm rakamı 3 sene önce hayal bile edemezdim... Ben 80 kilo olucam cok uzakti... Şimdi beni bilenler görünce 2. Bi sok yasiyo düğünden nereye geldim yahu... Sana da iltifat ediyolar mis bak ne mutlu sanaaaa:) senin icin bende mutlu oldum azicikta kıskandım ama... Ben kendimi çözdüm bi hafta 1.5 kilo vermeyi başarıyorum :) sonra 2 hafta 900 gram almayı başarıyorm geriye kalan 600 gramda elde kalan oluyo Bu kagni hızıyla pek yol alınmaz :))
pazartesi yine burdayim...:) hepinizi öpüyorum... Müstakbel citirlar. Diycektim ama siz zaten citirsiniz
gercektenhayırlı gece tatlı rüyalar olsun
(cok uykum var umuyorum dogru cumleler yazmisimdir:26:)
Sağ ol canım inşallah hayırlı olur onlar içinKızlar oğlumun ateşi yükseldi.İgneydi kan tahliliydi yavrum perişan oldu.Şimdi uyudu arabadaBende bi yandan ishal migde bulantısı.Korktum neyseki yediklerim dokunmuş :)Bünye artık tatlı börek istemiyor ben zorlamışım:))
Özgecim özledim gel artık
Zorisimbuldm 'düğününüz hayırlı olsun canım.İltifat Alman ne güzel!
Minikkelebek saol canım senin yavrunada geçmiş olsun.Annelik zor zanaat !Özletme kendini!
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hemencik iyileşir inşallah minik kuzucuğun kıyamam ben onaKızlar oğlumun ateşi yükseldi.İgneydi kan tahliliydi yavrum perişan oldu.Şimdi uyudu arabadaBende bi yandan ishal migde bulantısı.Korktum neyseki yediklerim dokunmuş :)Bünye artık tatlı börek istemiyor ben zorlamışım:))
Özgecim özledim gel artık
Zorisimbuldm 'düğününüz hayırlı olsun canım.İltifat Alman ne güzel!
Minikkelebek saol canım senin yavrunada geçmiş olsun.Annelik zor zanaat !Özletme kendini!
değişiklik iyidir canım zaten biyere gidince dikkat etmek çok zor pazartesi yeni başlandgıç olsun hepimiz için bu gidişata bi dur diyelim pes edip bırakmak yokebrucum geçmiş olsun oğluşunada sanada canım ben 2 gündür yoktum yengeme gittim büyük abime orda kaldm malum okulda tatil olunca banada çocukumada çok iyi geldi gezdik tozduk valla bu sabah tartılabildim ve 63.4 çıktım yok ya ben kendimi toparlıyamıycam artık öyle geliyo bana habire abur cubur yiyorum su içmiyorum düzenli yeşilçay içmiyorum iddayı kaybedicem zaten
çocuk hasta olunca insan strese giriyo canı bişey yapmak istemiyo elde olanbişey değil canım stresteyken yeniyo öyle şeyler birde elinini altınca olunca tabiSaol canım.Bende toparlayamıyorum canım.Yukardan kalan börek baklava 10 çeşit yapılan ne varsa tabak tabak indridiler.Gidip gelip atıyorum agzımaOturup oglumdan yemek yiyemiyorum.Ateşi bi çıkıyor bi iniyor 3 gün böyle olucakmış
Canım unutmuyorum ki hatırlayım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Güzellkıskannn
Ki kendine daha çok dikkat et çünkü hesap vermen gerekecek biri var (ben) artık
Eski çıtır halimize geri dönücez bırakmak yok
Kızlar
Ben de düzenimi bozdum şu iki üç gündür mecburen
Düğünevi olunca düzensiz yedik bazen yiyemedik çok geç yedik gece biraz abur cubur yedik
Şu an yoldan bağlanıyorum kızçelerr
Eve dönüyorum yine dikkat edicem tabiyn
İçim bi garip ablamlardan ayrılmak her seferinde koyuyor
Kardeşlik ne kopmaz bi bağ ya
Düğün de çok güzel olduk hem ağladık hem verdik klasik işte
Yoldayken tansiyonum düştü şekerli kalorili şeyler yedim
Sabah da hep birlikte dışarda kahvaltı yaptık gözleme yedim:26:
Mönü bunlar yani
Bende bu diyete cok güveniyorum hemde coook sağlıklı bende mı yapsam ki yarın :)haftasonu memlekete gidicez pazartesi tam gaz bildiğiniz diyet başlıycam ayça kayanın diyetine ama harfiyen uyucam bu sefer İNŞALLAH
Bende bu diyete cok güveniyorum hemde coook sağlıklı bende mı yapsam ki yarın :)
Yarın muhtemelen 1 kilo artiyla tekrar başlıyorum ins... İlk hedef 68 :))))
Sabahları ne olursa olsun kalkıp spor yapicam soz size....
Canım Allah yardımcın olsun .... Himmm misafirim yoksa daha aktif olucam artıkKizlar dun menu yazicam artik demistim ama bu saate kadar( bakin saate)durmak bilmedim.oglen esimin parti toplantisi vardi ona eslik edeyim diye ben de gittim kizimla gec uyandik zaten kahvalti hazirlan cik oglen oldu ordan disarda yemek yedik sonra bi tlf yarin misafir gelcek hemiiideee15kisiii(cocuk+anne)dedim esime hemen eve ikram hazirliycam anneme gidelim 1 saat cay icelim oyle gidelim dedi olmadi pastaneden de bisiler alirsin takviye olur dedi iyi dedim gorumcem tasiniyo bu arada k.v evinin yan apt.ordalarmis ev darmadagin calisiyo zaten uzulduk esimle yardima ksldim 12 di eve geldim 2 cesit yaptim kizimi uyut evi topla bu saat oldu yarinda hazir bisiler alirim napim oldugu kadar
Zorisimbuldum kardesine bir omur boyu mutluluklar canim
Minikkelebek aktif olarak katil aramiza azminle kisa surede vericeksin ins.
Sehraa ozledimmm seni de kizzz
Papatyacim sen de hosgeldin kaldigimiz yerden devam canim
Ebru gecmis olsun canim ya atesi duser ins. Oglusun bulantin psikolojik olabilir hakikaten :26:
Elfff ben de seni
Bu tatil bana yaramadi valla kizlar duzen muzen hakgetire daha sirada gelcek misafirler varrrrr:18:
Sen su şok diyeti yapiyosun..bende çok beğeniyorum bu diyeti canım ben bugün başladım daha sabah gerçi sütli müsli yedim yeşil çay içtim birazdanda greyfurt yiyecem
ayça kaynın 2 menüsü varya ben 1 gün birini diğer gün öbürünü yapıcam sıkılmam bu sayede
şimdi 3 mil yürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?