- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.541
Bütün isimi bıraktım ve kızım uyurken 1 saat yürüdüm ... Kilo vermek bile fedakarlık istiyo :) cam silicektim bugün ... Ama kızımda ateslendi abisi gibi... Soğuk soğuk terliyolar....ins çabuk atlatir...kızlar bana dua eden herkese cok teşekkürler sutum az da olsa kendine gelmeye başladı :))) artık mama vermiyorum kızıma ... Gece krizlerinde mecbur kalkıp yapmak zorunda kaliyodum çünkü ....:)) ins. Diyetimde tekrar kesilmez... O zaman moralim cok çöküyo bisi dusunemez oluyorum... Böylece ailecek cok geriliyoruz çünkü :))))
Benim dolapta duran bi elbisem var... Doğumdan az önce almıştım onu giymek cok istiyorum... Fermuari henüz kapanmıyor ... Onu rahat rahat giyebildigim gunü Bayram ilan edicem kendime :))))
Canım Allah yardımcın olsun .... Himmm misafirim yoksa daha aktif olucam artık
Sen su şok diyeti yapiyosun.... Yok ben digerini elimden geldiğince uygulamaya caliscam canım ... Emziriyorum o bana cok az gelir...
merhaba kızlar ,bende 105 kilodan 5 yıl içinde 62 kiloya kadar düşenlerdenim ,tabi zamana yayarak oldu bu iş ,önce azim sonra diyetisyenimin desteği ile ,şu an 55 ideal kiloma ulaşmak istiyorum ,bende form çay içiyorum ama bağırsak gurultusundan şikayetçiyim,hem gurultu hemde gaz sancısı yapıyor ,wc ye zor gidiyorum ,birde dışarda yakalanırsam fena yani ..günde 1 tane içsemde öyle 3 tane içsemde ..
Oglum uyanmak üzere.Gece eşimle nöbet tuttuk.Ateşi hep yükseldi şurupla fitille soguk duşla düşürdük hepBugünde aynı ateşle uyandık güne.Dr. salgın var 3 gün sürer demişti.Bugün 3.günümüz inş. akşama rahat uyur yavrum.Dagıtmam ragmen kalan 1.5 şöbiyet ve 1dl baklava yedim ve migdem bulanıyor Klan 1dl. baklavayıda çöpe attım napim kimse yemiyor
Özgecim çok yoruyorsun kendini o saatlere kadar.Bu gece inş buluşuruz
Papatyacım canım senin patlıcan kebabtan istedi yaptım hemenAma ben sogan koymadan yapıyorum.Sen koymuştn sanırım nasıl oluyor öyle?
Minikkelebek geçmiş olsun canım.Saolgın varmış.Rabbim yavrularımıza şifa versin.
Benim icin şok valla :))) haftada 3 kilo yazıyordu da o listede... Ama canım senin cok kilon olmadıgı icin onda güzel gider kilolar insgeçmiş olsun canım minikler hemen iyileşir inşallah sütünün gelmesinede çok sevindim aman nazar değmein
o şok diyet değil canım gayet güzel zaten 2 menüyüde karıştırıp yapıyorum
Menün güzel canım ... Selülit icinse su ve yüzmekten güzeli yok... En önemlisi bolca su icmekhemen menümü arzediyorum...
10:30 bir adet zeytin, 1 kk peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 çavdar, 2-3 adet küp doğranmış patates kızartması, 2 adet ceviz,
12:30 bir kivi, ceviz büyüklüğünde 3 adet yer elması
14:00 bir kase şehriye çorbası, yoğurt
15:30 bir elma, bir portakal (oğluma kesmiştim, yemedi, benim de canıma minnet)
18:30 3 yk köfteli patates yemeği (köftesi çok, patatesi az), 3 yk pirinç pilavı, turşu, yoğurt
şu anda yeşil çay
az sonra 2 adet kuru kayısı yicem
spor olarak sabah kahvaltıdan önce 2 mil leslie yaptım.
spora devam edicem. bacak hareketleri falan yapıcam.
vücudumu özellikle de bacaklarımı şekle sokmalıyım. selülitlerim de arttı.
neler önerirsiniz kızlar...
bugün işe gitmedim. kafadan tatil yaptım kendime...
menünü beğendim canım. ah o nohut yok mu.. nasıl da masum görünüyor...ben de şok olmuştum görünce. nohut yiyeceğime bir posiyon kıymalı pide yerim daha iyi...Sabah 11 gibi 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir, 2 dilim k.ekmegi (erken kalktım ama kahvaltı yapmaya fırsat vermediler)15:30 2 yemek kasığı kadar tavuk kuşbaşı (kavurdum ) 1 kase yogurt 1 dilim ekmek kadar pide
Ara bi isirik muz :)
Aksam 1 tabak etli nohut (bunun kalorisi ne cokmus ya)
3 kasık yogurt
3 minicik kornişon salatalık
Umuyorum daha bisi yemicem ... Bugün cok yorucuydu... Biri kolumda biri dizimde... Babamızda mesaiye kaldı geç gelicek... Akşamları az biraz rahatlıyorum yoksa :)
1 saat yürüdüm
100 tane ip atladım üstüne
teşekür ederim önerilerin için.Menün güzel canım ... Selülit icinse su ve yüzmekten güzeli yok... En önemlisi bolca su icmek
Yürüyüş te cok faydaliymis.... Yuruyebilirsin... Ayrıca bitkisel yağlardan bi karisim var... Biraz yakıyormuş ama yapanlar cok faydası olduğunu söylüyor ... İmkanin varsa gitsen ya ne güzel... Su cocuklar bi büyüsün ilk is ben yüzmeye gidicem :)menünü beğendim canım. ah o nohut yok mu.. nasıl da masum görünüyor...ben de şok olmuştum görünce. nohut yiyeceğime bir posiyon kıymalı pide yerim daha iyi...
teşekür ederim önerilerin için.
su içmekten yana sıkıntım yok. aslında okulumda kocaman olimpik yüzme havuzu da var da kim gidecek oraya...bacaklarım çok sinirimi bozuyor...
Evet canim geldiler ayrintilar asagidaKız osge :))) misafirler gelicekler mi :)
Hastaneden geldik.Kustugu için ilaç veremedim ateşi dahada uükseldi igne yedi geldk(Gün boyu ateşi devam etti yavrumun.Banyıdanda ilaçlardan da yemektende soğudu (Her yerim ağrıyor gözlerim kapanıyor.1Saat arayla alarm kurdum kalkıcam.Herşeyinbaşı saglık!İyi geceler kızçeler
Ebru canm o hastalık ne zordur bilirim oğlum gecen sene birkaç kere geçirmişti ... Allah yardımcın olsun ... Zannedersem bugün biraz daha hafiflemistir...
osge hadi gecmis olsun bu cumada beni misafirim var...ins minnaklarim o güne kadar iyileşir ...
zorusbuldum canım Nerdesin sen burayı ihmal etmezdin
Hastaneden geldik.Kustugu için ilaç veremedim ateşi dahada uükseldi igne yedi geldk(Gün boyu ateşi devam etti yavrumun.Banyıdanda ilaçlardan da yemektende soğudu (Her yerim ağrıyor gözlerim kapanıyor.1Saat arayla alarm kurdum kalkıcam.Herşeyinbaşı saglık!İyi geceler kızçeler
Kızlarrrrr....
ben geldim. telefondan takip ettim ara ara...
kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum....
ebrucum çok geçmiş olsun...
zorisimbuldum rabbim mutluluk veriri inşallah kardeşine ve eşine...
bende durum nedir...
eve yeni geldim, bavulları boşalttım.
kilo durumuna gelirsek yarın sabah tartılınca görücem nedir ne değildir....
tabi annemde pek dikkat edemedim.
ama olsun...
kaldığım yerden ki aylardır aynı yerdeyim devam edicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?