Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar ,bende 105 kilodan 5 yıl içinde 62 kiloya kadar düşenlerdenim ,tabi zamana yayarak oldu bu iş ,önce azim sonra diyetisyenimin desteği ile ,şu an 55 ideal kiloma ulaşmak istiyorum ,bende form çay içiyorum ama bağırsak gurultusundan şikayetçiyim,hem gurultu hemde gaz sancısı yapıyor ,wc ye zor gidiyorum ,birde dışarda yakalanırsam fena yani ..günde 1 tane içsemde öyle 3 tane içsemde ..

geçmiş olsun canım minikler hemen iyileşir inşallah sütünün gelmesinede çok sevindim aman nazar değmein
o şok diyet değil canım gayet güzel zaten 2 menüyüde karıştırıp yapıyorum

Oglum uyanmak üzere.Gece eşimle nöbet tuttuk.Ateşi hep yükseldi şurupla fitille soguk duşla düşürdük hepBugünde aynı ateşle uyandık güne.Dr. salgın var 3 gün sürer demişti.Bugün 3.günümüz inş. akşama rahat uyur yavrum.Dagıtmam ragmen kalan 1.5 şöbiyet ve 1dl baklava yedim ve migdem bulanıyorKlan 1dl. baklavayıda çöpe attım napim kimse yemiyor

Özgecim çok yoruyorsun kendini o saatlere kadar.Bu gece inş buluşuruz
Papatyacım canım senin patlıcan kebabtan istedi yaptım hemenAma ben sogan koymadan yapıyorum.Sen koymuştn sanırım nasıl oluyor öyle?
Minikkelebek geçmiş olsun canım.Saolgın varmış.Rabbim yavrularımıza şifa versin.

ben şurada 5 kiloyu veremedim gitti. maşallah ne diyeyim...nasıl verdin o kadar kiloyu...

tekrar tekrar geçmiş olsun...
canım ben soğan koyuyorum. daha doğrusu fırında yaptığım her yemeğe ilave ediyorum. biz seviyoruz. istersen 1-2 dilim koyup bir dene...
minik kelebek sütünün yeniden gelmesine çok sevindim. bol sıvı almalısın...ayrıca çok geçmiş olsun...

hemen menümü arzediyorum...
10:30 bir adet zeytin, 1 kk peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 çavdar, 2-3 adet küp doğranmış patates kızartması, 2 adet ceviz,
12:30 bir kivi, ceviz büyüklüğünde 3 adet yer elması
14:00 bir kase şehriye çorbası, yoğurt
15:30 bir elma, bir portakal (oğluma kesmiştim, yemedi, benim de canıma minnet)
18:30 3 yk köfteli patates yemeği (köftesi çok, patatesi az), 3 yk pirinç pilavı, turşu, yoğurt
şu anda yeşil çay
az sonra 2 adet kuru kayısı yicem

spor olarak sabah kahvaltıdan önce 2 mil leslie yaptım.
spora devam edicem. bacak hareketleri falan yapıcam.

vücudumu özellikle de bacaklarımı şekle sokmalıyım. selülitlerim de arttı.
neler önerirsiniz kızlar...
bugün işe gitmedim. kafadan tatil yaptım kendime...

Sabah 11 gibi 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir, 2 dilim k.ekmegi (erken kalktım ama kahvaltı yapmaya fırsat vermediler)15:30 2 yemek kasığı kadar tavuk kuşbaşı (kavurdum ) 1 kase yogurt 1 dilim ekmek kadar pide
Ara bi isirik muz :)
Aksam 1 tabak etli nohut (bunun kalorisi ne cokmus ya )
3 kasık yogurt
3 minicik kornişon salatalık
Umuyorum daha bisi yemicem ... Bugün cok yorucuydu... Biri kolumda biri dizimde... Babamızda mesaiye kaldı geç gelicek... Akşamları az biraz rahatlıyorum yoksa :)
1 saat yürüdüm
100 tane ip atladım üstüne

geçmiş olsun canım minikler hemen iyileşir inşallah sütünün gelmesinede çok sevindim aman nazar değmein
o şok diyet değil canım gayet güzel zaten 2 menüyüde karıştırıp yapıyorum
Benim icin şok valla :))) haftada 3 kilo yazıyordu da o listede... Ama canım senin cok kilon olmadıgı icin onda güzel gider kilolar ins

Menün güzel canım ... Selülit icinse su ve yüzmekten güzeli yok... En önemlisi bolca su icmek

menünü beğendim canım. ah o nohut yok mu.. nasıl da masum görünüyor...ben de şok olmuştum görünce. nohut yiyeceğime bir posiyon kıymalı pide yerim daha iyi...

Menün güzel canım ... Selülit icinse su ve yüzmekten güzeli yok... En önemlisi bolca su icmek
teşekür ederim önerilerin için.
su içmekten yana sıkıntım yok. aslında okulumda kocaman olimpik yüzme havuzu da var da kim gidecek oraya...bacaklarım çok sinirimi bozuyor...

Yürüyüş te cok faydaliymis.... Yuruyebilirsin... Ayrıca bitkisel yağlardan bi karisim var... Biraz yakıyormuş ama yapanlar cok faydası olduğunu söylüyor ... İmkanin varsa gitsen ya ne güzel... Su cocuklar bi büyüsün ilk is ben yüzmeye gidicem :)
sanki bende hiç problem yok ama ben kilolarımı cok taktığımdan o boyuta geçemedim :) cok fazla su iciyorum bunun faydasını gördüğümü söyleyebilirim ama

faydası olur mu olmaz mı bilmem ama az önce ısınma amaçlı önce 20 dk. yürüdüm leslie gibi.
arkasından da 10 dakika bacak hareketleri yaptım...
bugün 1087.997 kalori almışım. öyle diyo sepet....

sabah
3yk müsli 1 bardak light süt
yeşil çay
spor
2 mil lesli
100 ip atlama
öğlen
1 yumurta
az peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek 39.8 kal. olandan
1 çatal kahvaltılık biber sosu
spor
pilates 30 dak
ara
1 bardak light süt türk kahveli
akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt

Kız osge :))) misafirler gelicekler mi :)
Evet canim geldiler ayrintilar asagida
Kizlarr dun gece 04.30 da uyumustum ve sabah o yorgunluga ragmen 08.30 da uyandim bir cesit daha hazirladim kalan islerimi yaptim oglene dogru gozlerim kapaniyodu kizim da uyku uyuyamadigi icin hiccc durmadi saolsun ama atlattim cok sukur cok guzel agirladigim misafirlerimi
Ebrucum coookk haklisin kendimi cok yoruyorum hep temizlik takintim yuzunden

Hastaneden geldik.Kustugu için ilaç veremedim ateşi dahada uükseldi igne yedi geldk(Gün boyu ateşi devam etti yavrumun.Banyıdanda ilaçlardan da yemektende soğudu(Her yerim ağrıyor gözlerim kapanıyor.1Saat arayla alarm kurdum kalkıcam.Herşeyinbaşı saglık!İyi geceler kızçeler

Allah sifa versin canim ya tahmin edebiliyorum halini saglk cidden herseyin basi olmadimi olmuyor
En kisa zamanda iyilesir ins. Emir.sen de dinlenmeye calis firsat buldugun zaman birak is guc kalsin bir sure

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun

Ebru canm o hastalık ne zordur bilirim oğlum gecen sene birkaç kere geçirmişti ... Allah yardımcın olsun ... Zannedersem bugün biraz daha hafiflemistir...
osge hadi gecmis olsun bu cumada beni misafirim var...ins minnaklarim o güne kadar iyileşir ...
zorusbuldum canım Nerdesin sen burayı ihmal etmezdin

ahh ahh sorma canım geberdim yorgunluktan halim kalmadı topiğe girecek
önce kına vardı bir aşağı bir yukarı çıktım kızımı emzirdim sakinleştirdim
sonra düğün günü hemen hemen hiç oturmadım evde de kızım hiç durmadı
sabah erkenden uyandı ağla ağla
kaç gündür çokkkk uykusuzum
bir de eve geldik yol yorgunluğu eklendi
eve geldim her yeri sil süpür toz al her temizliği bitirdim çamaşırları yıkadım
ama yine uyku yok kızım geceden başladı uyanmaya
gözlerimin altı şişti yorgunluktan valla
inşallah artık girerim düzenli olarak

canım heba oldunuz ikiniz de yazık
sağlık çok önemli gerçekten
insan çocuğu hasta olacağına kendi hasta olsun valla hiç kıyamıyor insan

sağ ol canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…