- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.561
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hemencik iyileşir inşallah minik kuzucuğun kıyamam ben ona
değişiklik iyidir canım zaten biyere gidince dikkat etmek çok zor pazartesi yeni başlandgıç olsun hepimiz için bu gidişata bi dur diyelim pes edip bırakmak yok
çocuk hasta olunca insan strese giriyo canı bişey yapmak istemiyo elde olanbişey değil canım stresteyken yeniyo öyle şeyler birde elinini altınca olunca tabi
genç çifte sonsuz mutluluklar
düğün dolayısıyla bu kadar kaçamak yeter eski düzene geri dönelim
özge
Kizlar dun menu yazicam artik demistim ama bu saate kadar( bakin saate)durmak bilmedim.oglen esimin parti toplantisi vardi ona eslik edeyim diye ben de gittim kizimla gec uyandik zaten kahvalti hazirlan cik oglen oldu ordan disarda yemek yedik sonra bi tlf yarin misafir gelcek hemiiideee15kisiii(cocuk+anne)dedim esime hemen eve ikram hazirliycam anneme gidelim 1 saat cay icelim oyle gidelim dedi olmadi pastaneden de bisiler alirsin takviye olur dedi iyi dedim gorumcem tasiniyo bu arada k.v evinin yan apt.ordalarmis ev darmadagin calisiyo zaten uzulduk esimle yardima ksldim 12 di eve geldim 2 cesit yaptim kizimi uyut evi topla bu saat oldu yarinda hazir bisiler alirim napim oldugu kadar
Zorisimbuldum kardesine bir omur boyu mutluluklar canim
Minikkelebek aktif olarak katil aramiza azminle kisa surede vericeksin ins.
Sehraa ozledimmm seni de kizzz
Papatyacim sen de hosgeldin kaldigimiz yerden devam canim
Ebru gecmis olsun canim ya atesi duser ins. Oglusun bulantin psikolojik olabilir hakikaten :26:
Elfff ben de seni
Bu tatil bana yaramadi valla kizlar duzen muzen hakgetire daha sirada gelcek misafirler varrrrr:18:
Hastaneden geldik.Kustugu için ilaç veremedim ateşi dahada uükseldi igne yedi geldk(Gün boyu ateşi devam etti yavrumun.Banyıdanda ilaçlardan da yemektende soğudu (Her yerim ağrıyor gözlerim kapanıyor.1Saat arayla alarm kurdum kalkıcam.Herşeyinbaşı saglık!İyi geceler kızçeler
ahh ahh sorma canım geberdim yorgunluktan halim kalmadı topiğe girecek
önce kına vardı bir aşağı bir yukarı çıktım kızımı emzirdim sakinleştirdim
sonra düğün günü hemen hemen hiç oturmadım evde de kızım hiç durmadı
sabah erkenden uyandı ağla ağla
kaç gündür çokkkk uykusuzum
bir de eve geldik yol yorgunluğu eklendi
eve geldim her yeri sil süpür toz al her temizliği bitirdim çamaşırları yıkadım
ama yine uyku yok kızım geceden başladı uyanmaya
gözlerimin altı şişti yorgunluktan valla
inşallah artık girerim düzenli olarak
kızını sütten kkazasız belasız kesmişsin. sana da kızına da geçmişolsun. zor bir süreçtir bilirim.ebru çok çok geçmiş olsun canımm, insanın çocuğu hasta olmasında ne olursa olsun, insan kıyamıyor
düğününüz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sende bizim çalışkan kızlardanın anlaşılannn
bana gelince hafta sonu evde yoktuk o kadar çok şey yedimki anlatamam, ama kendime çok kızıyorum, çünkü bu sabha tartıda 67,4 gördüm, bütün bir haftam boşa gitmiş olduu
kızım memeyi bıraktı, ösge datısı başına 2 gün zor oldu biraz ağrasifi, ağladı ama ben daha çok tepki bekliyordum beklediğimden kolay oldu, ama hala ara ara yokluyor, gelip pat pat göğsüme vuruyor anni meme diyor annem süt bitti diyorum bişey demiyor
bu arada 2 dan sonra sinemaya gittim hükümet kadın güzeldi bayağı güldükk
Ebru aman oğlun iyi olsunda menü önemli değil, ne zor ya çocuk büyütmekk
menümü yazayım
sabah 10:30 100gr köy peyniri,7 yeşil zeytin, domates, 1yk pekmez, 2 dilim uno denge light
ara 14:30 1 armut
ara 16:30 1 küçük ayva
akşam 18:15 5yk fırında köfte patates ( 4 köfte, 3 dilim patates ), bol salata
2fincan yeşil çay, 2 lt su, bolca siyah çay( şekersiz)
spor yok bu gün akşam kızım erken uyursa leslie ablayla yürürüm, ama biraz zor
İnsminikkelebk gireceksin o kıyafetşne az kaldı
burda hep birlikte kutlicaz tey tey tey
kızını sütten kkazasız belasız kesmişsin. sana da kızına da geçmişolsun. zor bir süreçtir bilirim.
ben en son ne zaman sinemaya gittiğimi bilmiyorum...çoluk çocuk iş güç kendimizi fazla mı ihmal ediyoruz bilmiyorum...
en son kaç çıkmıştın tartıda. cumadan beri ne kadar artış var. ben mesela geçen hafta 800 gram almışım. annemin güzel yemeklerinin getirisi oldu bana.
menünü beğendim canım.
bende leslie yapmak istiyorum ama bir taraftan da üşeniyorum. şimdi koltuğa yayılıp tv izlemek daha cezbedici...
Zorisimbuldum seni okurken yoruldum valla yol yorgunlugu ustune temizlik hemide bebekle ins.yag yakmissindir bu tempoda kizini uyut al elind yesilcayi uzan dinlen
Ebrucum kiyamam yaaaOglusuna gecicej ins. tatlim en kisa surede.Allah sifa versin tekrar
Papatya ben de su 10 gundur fena cozuttum ilk hafta vucut sok oldu heralde 100 gr ama bu hafta kesin daha kotu cikicam cunku hem regl olcam az kaldi hem de dikkat etmedim
Hawar ohh cok sukur atlattin canimZor bir surec ben kara kara dusunuyorum esim de cok hassas aglasa hic kiyamiyo bir de ona dert anlaticam.daha dun konusu gecti misafirler varken cok duskun nasil biraktircan diyorlar eltimin de kizi 14 aylik suan o mart nisan gibi kesicem ben cok gec kalmicam dedi ben de 24 aylikken biraktirsam tuvalet egitimi ramazan ve tatile gidicez ramazan hemen oncesi hepsi ust uste zor olur nisan gibi biraktirsam cok yaza kalmadan iyi olur gibime geliyo ama nasil bi onerin var mi canim gece ne yaptin sen:26:
İnssen de zayiflamissindir... Menülerin öyle abartılı degildi
papatya,hawar menüleriniz cok güzel kızlar
Ebru canım ya en kesin çözüm iğne yavrum benim bitmiştir o ...Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?