Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sağ ol canım aminnn
ben de dün pizza ve tadımlık sufle yedim temizliğin üstüne
bugün dikkat ederim artık

ah canım sağ ol inşallah sen de misafirleri az yiyerek atlatırsın kendini bu kadar yorma dicem ama ben de senin gibiyim
ev tertemiz olacak üç dört çeşit yapılacak hörmet hörmet akşama da yorgunluk yorgunluk

kızlar benim adetim çok yakın ufaktan kilom tartıda fazlalaşmaya başladı
pazartesi tartıldım 59.700 geldim
bu cuma daha fazla çıkabilirim adet yüzünden
ama kıyafetlerimden anladfım daha zayıf olarak döndüm eve
bugün spor yapamam sadece mekik çekerim
kızımın diş yerleri i,yice sertleşti bir türlü çıkamadaı şu diş
hep huzursuz özellikle sabahları ağlıyor:18:

ebru çok çok geçmiş olsun canımm, insanın çocuğu hasta olmasında ne olursa olsun, insan kıyamıyor

düğününüz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sende bizim çalışkan kızlardanın anlaşılannn

bana gelince hafta sonu evde yoktuk o kadar çok şey yedimki anlatamam, ama kendime çok kızıyorum, çünkü bu sabha tartıda 67,4 gördüm, bütün bir haftam boşa gitmiş olduu
kızım memeyi bıraktı, ösge datısı başına 2 gün zor oldu biraz ağrasifi, ağladı ama ben daha çok tepki bekliyordum beklediğimden kolay oldu, ama hala ara ara yokluyor, gelip pat pat göğsüme vuruyor anni meme diyor annem süt bitti diyorum bişey demiyor
bu arada 2 dan sonra sinemaya gittim hükümet kadın güzeldi bayağı güldükk

Nasılsınız arkadaşlar?Bugünde hastanedeydik.Başka bi dr. götürdük.3 gece igne vurulacak bi sürü kan tahlili yaptılar.Yavrum eve eve diye agladı hep her yeri delik deşikRabbim beterinden saklasın yinede.Sabahtan beri 2 çubuk krekerle duruyorMigdesi bulanıyor yiemiyorUykusuzluktan ne tv ne pc fazla bakamıyorum gözlerim başım agrıyor hep.O iyi olsunda ben razıyım.Akşama inş. artık menü yazıcam artık fırsat bulabilirsem.Özledim sizleri kendinize bebişlerinize dikkat edin.

ebrucum çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir kuzucuk...
menüm geliyorrr:
08:00 2 kuru kayısı
08:30 1 kk peynir, 7-8 adet yeşil zeytin, 1 dilim çavdar, yeşilçay
11:00 kivi
13:00 1 kase mercimek çorba, bir porsiyon tavuk bonfile
15:00 5 adet burçak bisküvi
16:00 bir mandalina
17:30 3-4 yk köfteli patates yemeği, 2 yk pirinç pilavı, turşu ve yoğurt
şu anda yeşilçay....

Ebru aman oğlun iyi olsunda menü önemli değil, ne zor ya çocuk büyütmekk

menümü yazayım
sabah 10:30 100gr köy peyniri,7 yeşil zeytin, domates, 1yk pekmez, 2 dilim uno denge light
ara 14:30 1 armut
ara 16:30 1 küçük ayva
akşam 18:15 5yk fırında köfte patates ( 4 köfte, 3 dilim patates ), bol salata
2fincan yeşil çay, 2 lt su, bolca siyah çay( şekersiz)

spor yok bu gün akşam kızım erken uyursa leslie ablayla yürürüm, ama biraz zor

kızını sütten kkazasız belasız kesmişsin. sana da kızına da geçmişolsun. zor bir süreçtir bilirim.
ben en son ne zaman sinemaya gittiğimi bilmiyorum...çoluk çocuk iş güç kendimizi fazla mı ihmal ediyoruz bilmiyorum...
en son kaç çıkmıştın tartıda. cumadan beri ne kadar artış var. ben mesela geçen hafta 800 gram almışım. annemin güzel yemeklerinin getirisi oldu bana.

menünü beğendim canım.
bende leslie yapmak istiyorum ama bir taraftan da üşeniyorum. şimdi koltuğa yayılıp tv izlemek daha cezbedici...

minikkelebk gireceksin o kıyafetşne az kaldı
burda hep birlikte kutlicaz tey tey tey
İns sen de zayiflamissindir... Menülerin öyle abartılı degildi
papatya,hawar menüleriniz cok güzel kızlar
Ebru canım ya en kesin çözüm iğne yavrum benim bitmiştir o ...Allah şifa versin

Ay kizlar cizelgelerinize baktimda harikasiniz ya nasilda gitmis kilolarBazen netten arastiriyorum kimi sitelerde yesilcay,greyfurt,su,yogurt vs. yag yakar kilo vermeyi hizlandirir kimi sitelerde kilo vermeyle alakalari yoktur diyor,hangisine inanayim sasirdim,ben kahvaltida ve aksam yesil cay yemeklerin yanina yogurt gun icinde portakal,nar,greyfurt suyu iciyorum,devam edeyimmi,sasirdim:44:

saol canım gerçekten zor iş süt işleri, bir yandanda dişlerimi çıkıyor acaba yanlış zaman mı falan dedim, ama neyse diş çıkmıyormuş vijdanım rahatladı en azından, evet ya ben 2 yıl diyorumde belkide daha fazla olmuştur sinemaya gitmeyeli en son newyorta beş minareye gitmişytim yanlış hatırlamıyorsam, dayımlara yakın alışveriş merkezi var kızı oraya bırakıp gidip geldik, lazım arada rahatlamak için
canım cuma 66.6 çıkmıştım, bu sabah 67.4 çıktım yani 3 günde 800 gr, bir hafta olsaydı ne olurdu bilmiyorumm

bende senin menünü beğendim canım, aynen hafta sonu spor yapmadım, dün yaptım bu gün çok üşeniyorumbide kızımı uyutmamalazım yoksa imkanım yok oda 18:00 da uyandı o yüzden geç uyur sanırım, sen biraz tv seyret sonra leslie ablayla yürü biraz senin oğlan büyük karışmaz sana, benim kız paçama yapışıyor, anne anne diye

Zorisimbuldum seni okurken yoruldum valla yol yorgunlugu ustune temizlik hemide bebekle ins.yag yakmissindir bu tempoda kizini uyut al elind yesilcayi uzan dinlen
Ebrucum kiyamam yaaa Oglusuna gecicej ins. tatlim en kisa surede.Allah sifa versin tekrar
Papatya ben de su 10 gundur fena cozuttum ilk hafta vucut sok oldu heralde 100 gr ama bu hafta kesin daha kotu cikicam cunku hem regl olcam az kaldi hem de dikkat etmedim
Hawar ohh cok sukur atlattin canim Zor bir surec ben kara kara dusunuyorum esim de cok hassas aglasa hic kiyamiyo bir de ona dert anlaticam.daha dun konusu gecti misafirler varken cok duskun nasil biraktircan diyorlar eltimin de kizi 14 aylik suan o mart nisan gibi kesicem ben cok gec kalmicam dedi ben de 24 aylikken biraktirsam tuvalet egitimi ramazan ve tatile gidicez ramazan hemen oncesi hepsi ust uste zor olur nisan gibi biraktirsam cok yaza kalmadan iyi olur gibime geliyo ama nasil bi onerin var mi canim gece ne yaptin sen:26:

Sabah 1.5 yumurtadan peyniri omlet (1 dilim kadardı peynir) bi çatal bal
Avuç ici kadar ince pide
Ara 2 dilim elma
Ara yulafla yogurt
Aksam üzeri bi kase sehriye çorbası
Aksam 2 kasık nohut,
Cok yoruyolar beni... Bulduğum ilk fırsatta bi saat yürüyebildim ... Onun haricindede kızım uyumadı sagolsun ... Sürekli beni istiyo oyun istiyo...
Hayirlisiyla az biraz büyüseler ... Bende sinemaya hamileyken gitmiştim en son :))) iyi ki gitmisim.. Kızımda cok tepki vermişti içerden, o kadar sese (bebisi rahatsız ettim diye üzülmüştüm bide :)
Aksam kocacim koca bi pastayla geldi ... Neymiş dün canım tatlı çekti ama yemicem demisim ... Kendime eziyet etmemi istemiyormuş...
Onlar yedi... Ben yemedim... Oğluma yedirirken kendim yemiş gibi oldum zaten ... Yemediğim icin cok mutluyum :))))

canım benim eşimde çok hassa aslında ağlamasında ne olursa olsun modunda, ama ben hep bunun doğru olmadığını söylüyorum kendisine, anlıyorda yinede kıyamıyor diyeyim
ben önce 2 gün falan gündüz kaç defa emiyor onu saydım, sonra birer birer azaltmaya başladım
mesela kızım günde 8 kere emiyordu, geceler hariç, ilk önce 7 indirdim, sonra 6 , 5 derken sıfırladık, sonra geceye geldi sıra, ama onda çok başarılı olamadım, çünkü bazen 4 defa emiyor bazen 2 defa belli olmuyordu, ama uyandığında mutlaka emmek istiyor, bide ben sabah işe gittiğim için pek zorlayamadım tek tek bıraktırmaya, ende ebrunun yöntemini denedim, gögüs ucunu yara bandı ile kapattım azıcıkta kızmızı kalemle boyadım, kızım gece kalkınca dedim anneciğim yara oldu uf oldu ağrıyor, biraz baktı ağladı uyudu, o gece 3 defa uyandı 3ünde de aynı şey oldu ama çok ağlamadı, 2 gün daha çok ağladı, 3 gün unutmuştu hala arada yoklama çekiyor anne meme diye bende süt bitti diyorum
bide ben bu kesme işini yapmadan 2 gün önce başladım kızım sen aryık büyüdün, süt bitti, kızım artık emmeyecek falan diye fırsat buldukça söyledim, gece ve gündüzü ayrı kesmem bana şöyle faydalı oldu gögüslerim süt dolup ağrımadı

Hawarcim saol uzun uzun anlatmissin.Benim esim de yanlis oldugunun farkinda ama kiz babalari daha mı hassas oluyo ne?
İzledigim bir pedagogda azaltarak birakmayi oneriyordu gunduz tamamen kesilcek gecede git gide azaltilcak tavsiyelerine uyucam kesicegim zaman gene paylasirim neler yasadigimi darisi benim de basima diyim zorlanmadan birakir ins.

kızlar bugün
sabah bir dilim ekmek bir bardak çay az labne bir haş yumurta azıcık b peynir biraz da vişne reçeli
öğleyin küçük çiğ köfte dürümü ve bir bardak şalgam
arada 4 mandalina
akşam bir dilim ekmek bir tabak tavuklu patates yemeği soğan söğüş salatalık domates 4 kaşık yoğurt
çay bardağıyla neskafe veeeeee ne yazık ki 3 küçük browni intense adet yüzünden
şimdi çekebildiğim kadar mekik en az 100 tabiyn

İns sen de zayiflamissindir... Menülerin öyle abartılı degildi
papatya,hawar menüleriniz cok güzel kızlar
Ebru canım ya en kesin çözüm iğne yavrum benim bitmiştir o ...Allah şifa versin

inşallah canım gözleme yerken bile yarısını eşime verdim valla
ama yine de bayağı kaçırdım
o kadar yorulmuşum ki tatilde yine de zayıfladım sanki
bi de bugün adet oldum sonunda
cumaya tartı fazla gösterebilir yani:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…