Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım ben de en son açlık oyunlarına gitmiştim hamileyken aynı senin gibi üzülmüştüm kzıım kıpırdandı durdu karnımda
en çok da şafak vaktine gidemedim diye üzüldüm tüm seri kitaplarını okudum filmlerine de gittim bu en son filmdi gidemedim
hobbit vardı onu da görmek isterdim kardeşim de cem yılmazı övdü durdu ben tabi kızımla nasıl gideyim
pastayı yemediğin için tebrik ederim seni
bravooooo yoksa o pasta için 1 saat yürümüş olacaktın

Öncelikle hepiniz saolun kızlar.Kendi dr. iyi geliyor ama uzak diye götüremiyordum.İgne vuruldu bu akşam yavrum gülüp oynadıGece mamasını bile yedi.Çok mutluyum o iyiyse bende iyiyimUyuttum şimdi uyku düzenimiz bozuldu ama inş. yarın tekrar düzene gireriz.Şöyle bir göz attım.Yine bakıcam ayrıntılı sonra.Daha eşime ütü yapıcaam.Uykusuzluktan pc bakınca çok gözlerim agıyor.

Zorisimbuldum,canım o miniler o kadar büyük kaloriliki çok şaşırmıştım görünce
Minikkelebek,menün güzel canımPastayı yememende büyük bir azim
Hawarımm,hadi gözünaydın atlatmışsın darısı tualet egitiminin başına
Özgecim,bencede nisan gibi kes mayıs sonu gibide tualet egitimne başla.Tatilede ramazanada rahat girersin canım

Papatya ve hawar herzamanki gibi menüler harika
Sehraaa çok özledim seni bilmeden kırdık mı?Sen bizsiz yapamazdınEn zor anlarında bile ugrar haberdar ederdin.Ki tatildesin daha çok girmen gerekirken ne olddu canım söyle
Nelsoncum sen nerelerdesin
Elffim de yok

Ösge bende bir bedeğogun önerisiyle bu şekilde davrandım o geceyide azaltarak yapmamı söylemişti ama onu başaramadım, bide o bana 9. aydan sonra 3 ay içinde bıraktır demişti, ben uzattım süreyi

Ebru saol canım ama benim kzıım hala emiyormuş gibi 2 saat arayla kalkıyor kucağıma alıyorum sırtını ovuyorum geri uyuyor

kızlar menüme ek yapayım, 2 avuç beyaz leblebi yedim 20:30 ile 21:00 arası
ve 3 mil leslie yaptım daha yeni , şimdide gidip uykuya
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Dün akşam oglum iyileşti derken gece öksürükle beraber uykusunda 3 kere balgam kustuİyi oldu bi bakıma rahatladı yavrum ama tüm gece ateş fitil duş öksürük kusma derken bıktı artık.Sabahta çok erken ateş içinde uyandıŞimdi uyuyor bende evi süpürdüm toz aldım kaç makina çamaşır yıkıyorum.Yemegimi yaptım şimdi yiyip evi silicem.iNŞ. bu akşamki 2. igne daha iyi gelir.Benden haberler böyle.İyileşelim kendimi gezmelere atıcam.Bu arada star tv melek zayıflama anlatıyor onu izliyorum.Herkes iyidir inş.

kızlar nasılsınız
ayça kayanın diyetini yapıcam dedim ama sadece1 gün sürdü menülerim karmaşık olduğu için yazamadım bende durumlaar karışık ailecek önemli bi karar aşamasındayaız çok steresli bi durum

umarım oğlu bir an önce sağlığına kavuşur, seninde dediğin gibi balgamı çıkarması iyi olmuş, sende çok yorma kendini bak sende hasta olursun sonraa

hayırlısı neyse o olsun, insanın kafası karışıkken hiçbişey yapası gelmiyorr

bu aralar az uğruyonuz kızlarrr, motivasyonunuz düşmesinn, ben de durumlar iyi ama işin ucunu kaçırmama az kaldı, bu günü atlatsam yarın geçerde, herşeye saldırasım varrr

ama biraz önce sporumu yaptımm, yemeyi ocağa koydum , kızımın uyanmasını bekliyorum, eşim gelincede duşa girecem malum evde küçük bir çocuk varken yıkanmak bile problem, sonrada akşam yemeği

Minikkelebek tebrik ederim dün akşam göstermiş olduğun iradeden dolayıı
sehraaa, nelsonn, zuzu sizler nerelerdesiniz yawww ses seda çıkmadı sizler bu hafta dönecektiniz öyle hatırlıyorum ben acaba yanıldım mı:44:

bugün geçen ay beni canımdan bezdiren dişimi çektirdim.
yüzümün sağ tarafı uyuşuk ve başım ağrıyor.
sporu akşama bırakmıştım. ona bile mecalim yok yani...
menüm de pek iyi değil bugün...
10:30 bir küçük patates haşlama, 6-7 adet yeşil zeytin, 1 kk dan az peynir, 1 dilim çavdar,
12:00 bir yeşil elma
14:00 2 kepçe şehriye çorbası, 1 dilim çavdar
bu arada diş çektirdiğim için hiç birşey yiyemedim.
18:00 3-4 yk piyaz, bir porsiyon ızgara köfte, ayran, bir dilim ekmek, 3-4 tulumba
akşam çok kötü oldu...

papatya geçmiş olsun canımm, menün aslında iyiymiş ama akşam işi bozmuş, ama o menüde dayanılacak gibi değil
benimde var biir dişim kırılmış en arkada onu çekmem lazım dr demişti emzirmeyi kesince gel bende bir ara gitsem iyi olur

diş işi zor... o kadar çok acıkmıştım ki...yedim işte ama sonunda çok pişman oldum. zaten çok canım sıkılıyor. neden ben kilo vermeyi başaramıyorum. sporda yapamadım bugün.
pazartesi 63 idim. cuma en azından 62,6 olmayı umuyorum. bu menüyle nasıl olacaksa...
haftalık 400 gram hedef koydum kendime. gram da alsam yada bu 400 gramlık hedefe ulaşamazsam ödül yok. bu şekilde ceza vereceğim kendime...
kafam kocamanmış gibi geliyor. canım çekilen dişimin yerinde...sana da kolay gelsin.

menümü yazayım
sabah 11:00 2,5 dilim tam buğday ekmeği, 4 parça kavurma, 50gr köy peyniri,
7 yeşil zeytin, 1 domates, 1,5 kaşık pekmez
ara 1 armut
ara 1 elma
akşam 18:30 1 dilim uno denge light, 2 tabak brokoli ( kalorisi az diye bol bol yedim ) ve sarmısaklı yoğurt
ara 2 avuç beyaz leblebi 1248 kalori

2 fincan yeşil çay, bolca siyah çay, 2lt su
4 mil leslie, 4 dk yarım mekik (150 tane) toplam 354 kalori

seni ayakta alkışlıyorum. bu nasıl bir iradedir...
maşallah maşallah...
eminim bu hafta da iyi kilo vereceksin. sanırım insan kilo vermeye başlayınca motivasyonu daha da artıyor...
benim de zinciri kırmam gerek....

Ebrucum ins. Dedigin gibi igne iyi gelir canim oglusta eski neseli haline geri doner.
Elffcim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ayca kayanin diyetleri iyi ama kendi adima diyim belli bi listeye gore diyet yapmak bana gore degil o konuda istikrarli olamiyorum
Hawarcim papatyacim menuleriniz iyi( papatya bi tulumba olmamis)gidiyor disin icinse gecmis olsun canim
Bana gelinceee sabah tartildim +1 kilo
Okadar sacmaladimki anlatamam hic dikkat etmiyorum yedikce yiyorum regl oncesi zaten canim istiyor bi bosvermislik var tamam yarin eski duzene doneyim diyorum ama hep neyse bugunde yiyim yarin diyorum
Bosuna gitti 2 haftam offf offffff

teşekkür ederim "aynen öyle canım insan biraz kilo verince motivasyonu artıyor, ama ben bu hafta geçen cumayla aynı çıksam bana yeter, çünkü dün söylemiştim artıdayım diye, inanki sende biraz kilo verince daha çok çabalayacaksınnn

Ösge dediğin çok doğru insan bir defa saldımı diyor bu günde geçsin, bu günde kaçırdım yarın başlarıtm derken bakıyoruz hafta bitmiş, bak ben cumartesi pazar yedim bi haftam boşa gitti, bir an önce toparlan canımmm, bence cumayaı falan bekleme yarın başla dikkat etmeye

ebru oğlun nasıl oldu umarım iyisinizdirrr

Mönü
Sabah bir dilimden az fazla k ekmeği az labne iki çatal vişne reçeli bir tabak salata yaptım bana bana yidim bir sürü yeşil zeytin az zeytin yağı yarım bar çay
Arada bir büyük portakal
Öğleyin kalan salatayı bitirdim sadece
İkindi dünden kalan tavuklu patates ama az yedim bir dilim ekmek soğan dört kaşık yoğurt
Türk kahvesi
Akşam ezmemsi salata kara lahana salatası bir dilim ekmek bir avuç corn flex sütsüz
Bir avuç çekirdek 5 fıstık 5 şekerli leblebi
Akşam eşim yoktu çok geç geldi
20 dakika merdiven
200 mekik

Yarın buranın pazarı elma armut filan alıcam inşallah
Hep portakaldan sıkıldım

Canım boşver üzülme bir kilo değil mi sıkma canını
Stres yapınca daha kötü oluyor

Canım hayırlısı neyse olur inşallah ama merak etmedim desem yalan olur
Gizemli haller hımmm

Kızlar bugün hava çok güzeldi
Bir anda güzel bir his geldi
Kendimi kızımla birlikte baharda yazda hayal ettim
İncecik olmuşum kendimi iyi hissediyorum filan
Kendi kendime motive oluverdim ayaküstü

Kendimde tespitler yaptım kızlar
Ben kilo vericem diye kendimi kasarsam stresten kilo veremiyorum
Günlük kaloriyi çok az tutarsam bitkin düşüyorum
En güzel kiloyu çok düşünmeden beynimde kilo veriyorum hissini koruyarak sık sık yiyerek veriyorum
Canım bir şeyi çok isterse biraz yemezsem sonra aklımda hep o oluyor bu sefer oturup kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor
Hem doktorlar bile şekeri tamamen kestirmezlermiş yoksa vücut şekerli ilk yediğin şeyi bile depoluyormuş
Bundan sonra böyle daha fazla yicem spora devam meyveden daha az kısıcam
Sarımsaklı çay içicem
İşte kararlarım inşallah daha faideli olucekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…