- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.581
Sabah 1.5 yumurtadan peyniri omlet (1 dilim kadardı peynir) bi çatal bal
Avuç ici kadar ince pide
Ara 2 dilim elma
Ara yulafla yogurt
Aksam üzeri bi kase sehriye çorbası
Aksam 2 kasık nohut,
Cok yoruyolar beni... Bulduğum ilk fırsatta bi saat yürüyebildim ... Onun haricindede kızım uyumadı sagolsun ... Sürekli beni istiyo oyun istiyo...
Hayirlisiyla az biraz büyüseler ... Bende sinemaya hamileyken gitmiştim en son :))) iyi ki gitmisim.. Kızımda cok tepki vermişti içerden, o kadar sese (bebisi rahatsız ettim diye üzülmüştüm bide :)
Aksam kocacim koca bi pastayla geldi ... Neymiş dün canım tatlı çekti ama yemicem demisim ... Kendime eziyet etmemi istemiyormuş...
Onlar yedi... Ben yemedim... Oğluma yedirirken kendim yemiş gibi oldum zaten ... Yemediğim icin cok mutluyum :))))
umarım oğlu bir an önce sağlığına kavuşur, seninde dediğin gibi balgamı çıkarması iyi olmuş, sende çok yorma kendini bak sende hasta olursun sonraaDün akşam oglum iyileşti derken gece öksürükle beraber uykusunda 3 kere balgam kustuİyi oldu bi bakıma rahatladı yavrum ama tüm gece ateş fitil duş öksürük kusma derken bıktı artık.Sabahta çok erken ateş içinde uyandı Şimdi uyuyor bende evi süpürdüm toz aldım kaç makina çamaşır yıkıyorum.Yemegimi yaptım şimdi yiyip evi silicem.iNŞ. bu akşamki 2. igne daha iyi gelir.Benden haberler böyle.İyileşelim kendimi gezmelere atıcam.Bu arada star tv melek zayıflama anlatıyor onu izliyorum.Herkes iyidir inş.
kızlar nasılsınız
ayça kayanın diyetini yapıcam dedim ama sadece1 gün sürdü menülerim karmaşık olduğu için yazamadım bende durumlaar karışık ailecek önemli bi karar aşamasındayaız çok steresli bi durum
papatya geçmiş olsun canımm, menün aslında iyiymiş ama akşam işi bozmuş, ama o menüde dayanılacak gibi değil
benimde var biir dişim kırılmış en arkada onu çekmem lazım dr demişti emzirmeyi kesince gel bende bir ara gitsem iyi olur
menümü yazayım
sabah 11:00 2,5 dilim tam buğday ekmeği, 4 parça kavurma, 50gr köy peyniri,
7 yeşil zeytin, 1 domates, 1,5 kaşık pekmez
ara 1 armut
ara 1 elma
akşam 18:30 1 dilim uno denge light, 2 tabak brokoli ( kalorisi az diye bol bol yedim ) ve sarmısaklı yoğurt
ara 2 avuç beyaz leblebi 1248 kalori
2 fincan yeşil çay, bolca siyah çay, 2lt su
4 mil leslie, 4 dk yarım mekik (150 tane) toplam 354 kalori
teşekkür ederimseni ayakta alkışlıyorum. bu nasıl bir iradedir...
maşallah maşallah...
eminim bu hafta da iyi kilo vereceksin. sanırım insan kilo vermeye başlayınca motivasyonu daha da artıyor...
benim de zinciri kırmam gerek....
Ebrucum ins. Dedigin gibi igne iyi gelir canim oglusta eski neseli haline geri doner.
Elffcim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ayca kayanin diyetleri iyi ama kendi adima diyim belli bi listeye gore diyet yapmak bana gore degil o konuda istikrarli olamiyorum
Hawarcim papatyacim menuleriniz iyi( papatya bi tulumba olmamis)gidiyor disin icinse gecmis olsun canim
Bana gelinceee sabah tartildim +1 kilo
Okadar sacmaladimki anlatamam hic dikkat etmiyorum yedikce yiyorum regl oncesi zaten canim istiyor bi bosvermislik var tamam yarin eski duzene doneyim diyorum ama hep neyse bugunde yiyim yarin diyorum
Bosuna gitti 2 haftam offf offffff
Ebrucum ins. Dedigin gibi igne iyi gelir canim oglusta eski neseli haline geri doner.
Elffcim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ayca kayanin diyetleri iyi ama kendi adima diyim belli bi listeye gore diyet yapmak bana gore degil o konuda istikrarli olamiyorum
Hawarcim papatyacim menuleriniz iyi( papatya bi tulumba olmamis)gidiyor disin icinse gecmis olsun canim
Bana gelinceee sabah tartildim +1 kilo
Okadar sacmaladimki anlatamam hic dikkat etmiyorum yedikce yiyorum regl oncesi zaten canim istiyor bi bosvermislik var tamam yarin eski duzene doneyim diyorum ama hep neyse bugunde yiyim yarin diyorum
Bosuna gitti 2 haftam offf offffff
kızlar nasılsınız
ayça kayanın diyetini yapıcam dedim ama sadece1 gün sürdü menülerim karmaşık olduğu için yazamadım bende durumlaar karışık ailecek önemli bi karar aşamasındayaız çok steresli bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?