Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Epru kizlar pazartesi sixlerleyim cumartesi donuyorum istanbula

Sabah 1 yumurta -1 dilim peynir-
1 dilim tam buğday ekmegi 1 çay kasığı bal
Ara bi bardak süt
Aksam üzeri yarım kase sehriye corbasi- 2 dilim yemisimdir herhalde tam buğday ekmegi
Aksam 3 parça (küçüktü ) kemikli kuzu eti bi kasık nohut 2 kasık pilav, yogurt
Ara 3-4 fındık 1 dilim ananas
Bi saat yürümeye çalıştım (yürüdüm denilmez 30 kere kestiler) sürekli uyandılar sagolsunlar... Kızım bütün gün hiç durmadı... Bu kız bebekken böyle degildi... perişan etti beni...
Boynumun arkasındaki damarlar gerilmiş stresten (( bu arada cok sukur abur çubura dur diyebiliyorum... Şükürler olsun... Aksam cayda yine yok yoktu.... yemedim ama... mutlu mutlu uyucam...ama tartida hic oynama yok...Cok ısrar ettiler aksam uzeri...yarın bütün aile toplancaz teyzemde ... Bende kalktim anneme geldim...esim getirdi sagolsun yoksa benim evden çıkacağım yoktu...allahım halimi anlatıyorum kimse anlamiyo... Bu kiz durmuyoooooooooo.....Kaç saattir annemle uyutmaya çalışıyoruz uyumadı kız.. (Halbuki cok uykusu var) Sonunda annemi yolladım sen git yat bari sen uyu biraz dedim....ayağımda şimdi uyudu hanfendi :) anannesi şokta ... Valla anası böyle değilmiş (bu ben oluyorum):)... Annem anlatiyo da... Sen bebek gibiydin bazen ağlardin :))) ins uyur boncukum ya...allahım sen bütün annelere sabr ver...
Yarın biliyorum envai çeşit olacak... Umuyorum dengelerim...
Gözüm kapaniyo gecmisi yarın okucam... Sevgiyleee

Epru kizlar pazartesi sixlerleyim cumartesi donuyorum istanbula
sehra özledik. bizliyoruz seni dört gözle....

canım ben de senin gibi düşünüyorum. yasakladıkça daha da cazip hale gelmeye başladı. beni eski arkadaşlar bilir. tatlıyla aram yoktur. abur cubur yemem. ama son zamanlarda kedi gibi kendimi oğlumun bisküvi çikolota çekmecesinin önünde buluyorum.
dün akşam komşum kek getirmiş. eskiden olsa hayatta yemezdim. ben oturdum iki dilim yedim.
yediğim herşeye kalori gözüyle bakıyorum.
bu durumu sigarayı bırakırken de yaşamıştım. tam bir kısır döngü. içmicem diyordum. hopppp 3-5 gün sonra kıtlıktan çıkmış gibi içiyordum. onu bırakana kadar da çok mücadele verdim.
eskiden herşeyden gönül rahatlığı ile yerdim. kilom pek değişmezdi.
nasıl verilecek şu 3 kilo bilemiyorum ama benim de canım çok sıkılıyor.
hem yemiyorum hem de kilo veremiyorum...

merhaba kızlarrr
kalktık kahvaltımızı yaptık, tatilin son günleri ya kahvaltıları biraz abartıyorum

minikkelebek ve papatya haklısınız insan kendini çok sıkınca sonra çok abartılı yiyor insan

ebru nasılsın oğluş nasıl oldu, merak ettim, umarım iyisinizdir, ösge sende yoksun ortalarda

günaydın kızlar
dün eski günlerdeki gibi kafama takmadan 1 tabak yaprak sarma yedim ve akşam çayla falan bişey yemek istemedim hatta yatarken karnımın aç olduğunu farkettim açama abartıyomuyum diye düşündüm huzurlu bi yemek yemeyi özlemişim kafama taksaydım belki 2. tabağı yerdim hatta akşam çayla bişeyler yerdim ama kafam dolu olduğu için yemeği düşünmedim ve yatarken karnımın aç olduğunu ve gayet huzurlu olduğumu farkettim
HAWAR çok iyi gidiyosun nazar değmesin sen bizim olduğumuz kiloya gelcen ben hala aynı olcam heralde
PAPATYA çok haklısın kafaya takdıkca normalde yemiyeceğimiz şeyler bile daha cazip geliyo neden acaba
minikkelebek Allah sana sabır versin canım ne o öyle 3 lere kadar uyumamış minik cadı annendeymişin ya ondandır bzde başka biyerde yatınca hemen düzeni değişirdi
zorisbuldum yok canım gizemli bişey tam netleşince söylerim totem yapıyorum netleşmeden dile getirmiycem
ebrucum oğlun iyidir inşallah
ösge boşver çok takmammak lazım sonra iler daha çok sarpa sarıyo

Tünaydın kızlarrrr
Geç bi kahvaltı yaptım şimdi türk kahvesi içiyorum
Minikkelebek ben de bir aydır filan üçte dörtte yatmaktan kurtuldum canım darısı sana
Tabi hala yaramaz ama buna da şükür
Elff hadi totemin tutar başarılı olur inşalllah
Ebru nettin canım ufaklık iyidir inşallah:18:
Papatya canım benim gibi bir hafta dene bakalım kafaya bu kadar takmadan severek ye
Tabi abur cubur olmasın mümkün olduğunca ama çok canın çektiyse ucundan ye spora devam
Bakalım böyle nasıl olacak

Kızlar bu arada bugün 59.600 geldim ama adetim
Adet bitince bakalım ne olacak
Demek ki hafta sonu kilo aldığımı düşünmekte haklıymışım
Ama geçen hafta içi kızımla yorulmaktan geri vermişim gramlarımı:))))
5 le başlayan rakamları tartıda görmeyeli bayağı olmuştu ağlamak istiyorum
İyice motive oldumm bu gazla kim tutar beni

Son düzenleme:
Kızlar önclikle hepiniz saolun halimi oglumu sormuşsunuz.Gece 2.ignesini vurulmasına ragmen 1 kere ateşlendi yine.Ama sabahtan beri henüz ateş olmadı çok şükür.Olmazda inş.Ama halsiz kafası kalkmıyor oyun oynamıyor.Onun bu hali benim beden yorgunlugumdan çok manevi açıdan mahvetti.Ara kanamam oldu ilk kezKorkup dr. gittim stresten dedi.Dün dr. gittim banada geçmiş.Antibiyotik felna verdi.Yavrumu şimdi daha iyi anlıyorum.Aç olmama ragmen bogazımda lokmalar büyüyor.Birde o öksürüyor balgam kusuyor ateşli o napsınDün gece yatakta oturup agladım.Onun neşeli oynayan halini özledim. 6 gün oldu böyle yavrumİnş. bu geceki igneden sonra iyileşir.Annelik zor zanaat Rabbim tüm annlere güç kuvvet versin.Annelerimizn kıymatini bilelim.Geçmişe oglum uyanmazsa bakıcam.Hepinizi seviyorum

Hawar ve papatya menüleriniz ve özellikle hawarın kararlı gidişatı ve degişimini canı gönülden tebrik ediyorum
Sehraaa,epru demenü bile özlemişim Seni bu kadar özleyecegimi rüyamda görsem inanmazdım
Mninikkelbek,Çocuk büyütmek çok zormuş cidden.Rabbim tüm annelere güç kuvvet sabır versin canım.
Ve elff zorisimbuldum ve bütün kızçeler hepiniz saolun.İnş. saglıgımıza kavuşalım eski düzenimizi oturturuz.Ve sürekli girince hep beraber sayfalar ilerliycek ve bu topik coştukça coşacakkk:118:

menümü yazayım
sabah11:00 çeyrek lavaş ekmeği, 1 dilim uno denge light, 9 zeytin, 1 domates, 100gr lor, 2 kaşık pekmez
ara 1 kivi, 1 avuç beyaz leblebi
ara yarım ayva,1 armut
akşam 18:15 6yk tae fasulye, 1,5 porsiyon haşlanmış harnıbahar ve brokoli, 3yk sarmısaklı yoğurt,

2 fincn yeşil çay, bolcay siyah çay 2 lt su, toplam kalori 1040, yatana kadar 1100 olur
spor yapamadım eyer kızım erken yatarsa leslie ablayla yürürüm, yürürüsem yazarım kızlarr

yedim eğlendim gezdim dolaştım ve ben geldim.. ve kalan kilolarıma birazda kilo ekleyip :) kilolarımdan kurtulmaya devam etmeye geldim..yarın sabah tartılıp kaç kilo aldığımı paylaşırım sizinle... hedefim 55...ve bu hedefe ulaşana kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım...

geçmiş olsun güzelim.

selam kılar topiğe şöyle bir göz gezirdim.. gözden kaçırdıklarım olabilir. ama ben geldim tam gaz kilo vermeye geldim. sabah başlıyacağımmm.. ne yapıyormuşuz kilolarımızı hep beraber veriyormuşuz.. nerede çıtır annelerin topiğinde...

tarçın ve bal

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su,1 kaşık bal.
11:00=2 kandil simiti,ıhlamur
12:00=türk kahvesi
14:30=1 tabak y.mercimek,2dl.tb.ekmek,3 biber turşusu
15:45=1 portakal,yeşilçaykp*
17:00=1 kepçe çorba(ogluştan kaldı)
19:20=ekşimikli biber,2dl.beyaz ekmek
20:30=yarım ayva tatlısı

Şimdi yeşilçayımı içtim.Akşam için karnıbahar aldım haşlıycaktım.Ama perşembe ya illa yiycem.Eşim beyaz sıcak ekmegi banınca bende oturup yedim bi güzel.Yukarıya çıktım bişi sormaya hayde ayva tatlısı geldi önüme ve başlatma tartından artık dendiNeyse yarından umutlu degilim herzamanki gibi yine hüsrana ugrayacagım.Ama sizin gibi kendimi kısmıyorum ne zamn canım isterse yiyorum.Saate felan bakmıyorum.50 dk yürüdüm bugün.Oglum iyi çok şükür şimdi son ignesini vurdurmaya gidicez.Hava almaya şöyle deniz knerında yürümeye ihtiyacım var.Kaç gündür evde hastane kokusu ilaç kokusu.Çok şükür atlattık sanırım.Rabbim beterinden korusun.Geçmişe yarın bakarım.Yemegimide yaptım(türlü)ve kabaktatlısınıda şekere bastım.Canım istedi bunları.Yarın oglumla ilgilenmeye zamanım kalsın diye.Yarına mutlu güzel uyanmak tartıda artıda çıksam saglıkla uyanmak oglumla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorum şöyle agız tadıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…