Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsoncum hoşgeldin.
Diger kızlar hadi tatil bitiyor patır patır kürkçü dükkanına dönün fazla yaglarınızla,
Hawarım menün yine çok güzel

ebrucum çok geçmiş olsun yeniden. neyse ki atlatmışsın artık...allah bir daha göstermez inşallah...
nelson hoşgeldin...
ben yarından hiç umutlu değilim.
ama yarın profiterol yapıcam ilk defa bakalım başarabilecek miyim.
ondan da yicem...
inşallah artı çıkmam...

geç kaltım
sabah-öğle
yeşil çay
39kl ekmeğimle yaptığım kaşarlı tost
zeytin
akşam
1 dilim ekmek
yoğurtlu
cevizli kereviz salatası
bugun hava çok güzeldi kızımı koydum arabaya gezdimde gezdim çok yorulmuşum spor yook
bu sabah tartıldım 56.3 çıktım gerçekmi bu acaba diye her yerde tekrar tekrar tartıldım malesef heryerde farklı çıktı tartı benle oyu oynuyo sen misin bu kadar takan diye bakalım yarın ne söyliyecek

kızlar ben de her zamanki kahvaltımı yaptım cıs yoktu
türk kahvesi
arada bir kase azıcık sütle cornflex yedim
akşam eşim makarna istedi pek sever makarnamı
küçük tabakta makrna bolca salata iki kaşık yoğurt
acıkınca iki ince tarhana

canım valla biri kür dese çay dese ben kırk kere sorarım kimse merak etmiyor nedense
neyse vardır bi bildikleri
sen gelir gelmez merakımı gidermişsin
ben de kürler kraliçesi osibuleb den öğreniyorum
bugün tarçınlı balı içtim valla hemen etkiledi beni
ayrıca sarımsaklı çay da acayip metabolizma hızlandırıyor onu da yeni yeni denedim
osibuleb aklıma düşürdü

nelson hoış geldin
kızlar yarın yada cumartesi elektirikmkesintisi olacak sabahtan akşama kadar, anonsu net anlayamadım eyer yarınsa kilo bilidirimim akşama kalır, geçen cumayla aynı çıksam çok sevinecem, hatta bu akşam kendi ödülümü bile hazırladım, yarın yiyecemmm

herkese iyi geceler , tatlı rüyalar

tatlım ben bu tarçınlı kürü de denemedim. ama deneyeceğim. ama sarımsaklı çay nasıl hazırlanıyor bilmiyorum. biliyorsan paylaşır mısın

evet tatil bana yaramadı mı yaradı mı bilmem ama kilo almışım.. beklentim de buydu

tatil öncesi : 60,9
tatil sonrası: 61,4

gelen kilo :0,500 gramm

daha çok kilo aldım gibi gelmişti ama 500 gram ile atlatmışım tatili... yaşasınnn yaşasın :)

arkadaşlar motivasyonu iyi sağlayalım.. ve hızlı hızlı verelim şu kiloları.. artık hemencik zayıf olmak istiyorum.

kaçamak yapmayalım.çayımızı suyumuzu içelim.. umarım bunları ben de aksatmadan yapabilirimmm ve muhteşem sonuçu yani

tartıda 55 kg görebilirim...

sehra geldinmiii pazartesi başlıyormuyuz 60 gün geri sayımınaaa

tatlım ben bu tarçınlı kürü de denemedim. ama deneyeceğim. ama sarımsaklı çay nasıl hazırlanıyor bilmiyorum. biliyorsan paylaşır mısın

merhaba
konunuzu hep takip ediyorum ama siz o kadar iyi bir ekip olmuşsunuz ki
yazmaya çoğu zaman cesaret edemedim

ben anlatayım mı çayı

zorisim buldum teşekkür ederim

ben kuru zencefille yapıyorum

3 4 kupa su için:
kuruzencefil
3 4 sarımsak(kesip aıyorum)
limon suyu(2 ç k)
1 2 y k bal

üzerine kaynar suyu ekliyorum
5 dk demleniyor
ama bardakta bile çok beklerse acılaşıyor

canım olur mu öyle şey.bence sende istediğin zaman yazabilirsin burada... bende sonrada geldim buraya ve beni aralarına aldı arkadaşlar.. burada herkes birbirini önemsiyor..

merhaba arkadaşlarr
oo güzel kür tarifleri verilmiş, şu traçınlı olanı deneyeyim bir, gerçi ben yeşil çay demlerken bazen çubuk tarçın koyuyorum içine
gelelim kilo bilidirimine

başlangıç: 70
geçen hafta: 66.6
bu hafta: 60
giden :600gr
toplam giden: 4
hedef: 60 ( şimdilik)

açıkcası bu hafta beklemiyordum, çünkü pazartesi bayağı bir artı çıkmıştım, demek şişlikmişş
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm,
kızlar tatil bitti yavaş yavaş dönmeye başladınız umarım haftaya motivasyonumuz çok ama çok daha iyi olurrr

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açıkkk

tatlım bizim topiğimiz zayıflamak isteyen ve arkadaş arayan herkese açık...
biz burada zayıflamaya çalışırken güzel dostluklarda kurduk...
aramıza hoşgeldin...
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
5 gün önce: 63,0
bugün: 62,8
giden: 200 gram
gelen: yok
toplam giden: 2 kilo
hedef: 60

allahım ya topu topu vermem gereken 3 kilo var..
sıksam kendimi 3 haftalık iş. ama nedense bir motivasyon eksikliği var...
ben bugün işe gitmedim. 9'da kalktım. 30 dakik ayürüdüm. leslie ablamı açmadım ama artık ezberlediğim için oradaki hareketleri yaparak yürüdüm. 5 dakika iç bacak hareketi yaptım.
şimdi de 2 adet mandalina yedim...
oğlum henüz uyanmadı. uyanınca kahvaltı edicez inşallah...

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.4
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:52

Çokta üzülmedim desem yalan olurBu sabaha daha hasta öksürerek uyandım ama oglum iyi o yüzden mutluyumAma bu hafta oglum hasta diye dikkat edemedim motivasyonum sıfırdı ve sizlerde yoktunuzGelin sehra özge...... toplayın beni kızlar desteginize ihtiyacım var

sağ ol canımmm
ben hep senin topiğine gelip yazıyorum sen de yazabilirsin nolucak canım hem seni özel olarak da çağırmıştım
nelsoooooonnnn bak osibuleb yazmış ben taze zencefille de yapıyorum bi de bol limon sıkıyorum

tamam tatlım bende deneyeceğim. bir ara çarşıya çıktığımda zencefil ve tarçını mı alınca deneyeceğim..

geldik güzelim geldik artık kilo eklemek yok kilolarımızın üzerine.. sadece vereceğiz kilolarımızı.. birbirimize destekle inşallah incecik anneler olacağızz.. ve istediğimiz elbiseleri keyifle giyeceğiz.. topla kendini artık ödül kaçamak cısss falan yok.. dikkat et tatlım. kilo vermek istiyorsak sıkacağız dişimizi.. öyle hergün kaçamakla bu iş olmaz güzelimmm.. benimde motivasyonum çok değil. kaçamakları çoğalttım ama dikkat ederek ve birbirimize destyek olarak vereceğiz inşallah bu yağ ları vucudumuzdann

ama kaçamakk yokkk

kızlarrr
başlangıç 68 aslında 70 ama sıkı tutmaya başladığım 68
hedef 51
geçen hafta cuma 59.700
tatil başı 60.400
bu hafta cuma 59.600
giden 800
toplamda kızlar aldığım 25 kilonun 17.400 ünü vermişi

adetim bitsin bakalım haftaya nolucakkk
kızlar herkesi tebrik ediyorum pes etmek yok ona göreeeeeee
nelsonnnnn kıııııız 500 gr ne ki sen verirsinnn olimpik arkadaşım benimm
minikkelebekkkk dökülll bakalım noldun nettin
zuzu sen nerdesin canım
osibulebbbb azimli arkadaşım iyi gidiyorsun takipçinim
özge özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…