- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.321
kendemi işi yaramaz gibi hissediyorum.. cuma 57,8 idim bugün 59,3
yani haftaya 1500 artı ile başlıyorummm,, eeee 3 ğün tika basa sanki açlıktan ölecekmişim ğibi yersem olacağı buydu.. yememi kontrol etmeliyimm...
kızlyar toplayın kendinizi..
ayy ayy kadınlar ğününüzü kutlamadım ben sizin kadınlar ğününnüz kutlu olsun.. kadınız özeliz değerlyizz..
ve ben kadınlar ğününde en ğüzel hediyemi aldığımı düşünüyorum.. çünkü papatyam ile konuştum.. çok mutlu oldum,, teşekkür ederim papatyam...
şükran tatlım nasıl oldun...
ve bende büğün kalori sepetine başlıyorum..
hayatımda aldığım kararların çoğu hüsranla sonuçlandı..
ama olsun bu benim başaramayacaaağım anlamınamı ğelir..:))
günaydın nelsonnn cnm kalori sepetinden verim alırsın ben ilk 6 ayda 15 kilo vermiştim kalori sepeti ile
yedikleirni tek tek yaz günlük atlama kesin sonuç alırsın cnm
yağmurlu ankara sabahından kocaman bir günaydınnn
süper ya 1100 gram maşallah...günaydın kızlaar
inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.. benimki pek bi sıkıcıydı hatta dün nerdeyse eşimle büyük bi kavga edecektik ama ya sabııır dedim geçtiama sabah sabah müthiş mutluyum -1100 gr görünüyorum nasıl oldu anlamadım ama kalori hesabı hakkaten işe yarıyo galiba biraz böyle devam ederim galiba.. bu arada tubi hiko siz paralı üyemi oldunuz kalorisepetine??
canım benim. artık aramak istedim seni. çok da iyi oldu. bundan sonra daha sık konuşalım inşallah...kendemi işi yaramaz gibi hissediyorum.. cuma 57,8 idim bugün 59,3
yani haftaya 1500 artı ile başlıyorummm,, eeee 3 ğün tika basa sanki açlıktan ölecekmişim ğibi yersem olacağı buydu.. yememi kontrol etmeliyimm...
kızlyar toplayın kendinizi..
ayy ayy kadınlar ğününüzü kutlamadım ben sizin kadınlar ğününnüz kutlu olsun.. kadınız özeliz değerlyizz..
ve ben kadınlar ğününde en ğüzel hediyemi aldığımı düşünüyorum.. çünkü papatyam ile konuştum.. çok mutlu oldum,, teşekkür ederim papatyam...
şükran tatlım nasıl oldun...
ve bende büğün kalori sepetine başlıyorum..
hayatımda aldığım kararların çoğu hüsranla sonuçlandı..
ama olsun bu benim başaramayacaaağım anlamınamı ğelir..:))
günaydın kızlar:
sabah sabah kuaföre gittim. saç baş makyaj derken anca geldim işe.
o kadar çok işim var ki çıldırmak üzereyim. ama tabi şöyle bir şey var biizm işimizde işi kendimiz yaratırız. bizim camiada gün bıyu facede oyun oynayan da vardır benim gibi kuduran da...
süper ya 1100 gram maşallah...
canım benim. artık aramak istedim seni. çok da iyi oldu. bundan sonra daha sık konuşalım inşallah...
bak ben hafta sonu senin ve mevcanın tavsiyeleri ile 12 yıllık esareti izlerdim. net sıkıntılıydı biraz ama izledim işte.
çok da beğendim.
öyle yılmak yok...
boşa geçirdiğin zamanları kaliteli hale çevireceksin...
bu arad çocuklarla ilgili yazdıklaırn çok güzeldi.
ben de zaman zaman gereksiz şeylerden dolayı bağırıyorum çocuğuma sonradan çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor.
bundan sonra daha dikkatli olucam bu konuda.
beni kendime getirdin sağol canım...
günaydın kızlaar
inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.. benimki pek bi sıkıcıydı hatta dün nerdeyse eşimle büyük bi kavga edecektik ama ya sabııır dedim geçtiama sabah sabah müthiş mutluyum -1100 gr görünüyorum nasıl oldu anlamadım ama kalori hesabı hakkaten işe yarıyo galiba biraz böyle devam ederim galiba.. bu arada tubi hiko siz paralı üyemi oldunuz kalorisepetine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?