Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlaar

inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.. benimki pek bi sıkıcıydı hatta dün nerdeyse eşimle büyük bi kavga edecektik ama ya sabııır dedim geçti ama sabah sabah müthiş mutluyum -1100 gr görünüyorum nasıl oldu anlamadım ama kalori hesabı hakkaten işe yarıyo galiba biraz böyle devam ederim galiba.. bu arada tubi hiko siz paralı üyemi oldunuz kalorisepetine??

güanaydın bu sabah yagmur var ankaradaaa, gözlerim dolu dolu oluyor sana her baktığımda
çok yagıyor neyse bolluk bereketlik demektir herkese muutlu haftalar diliyorum kızlarr

kendemi işi yaramaz gibi hissediyorum.. cuma 57,8 idim bugün 59,3

yani haftaya 1500 artı ile başlıyorummm,, eeee 3 ğün tika basa sanki açlıktan ölecekmişim ğibi yersem olacağı buydu.. yememi kontrol etmeliyimm...

kızlyar toplayın kendinizi..

ayy ayy kadınlar ğününüzü kutlamadım ben sizin kadınlar ğününnüz kutlu olsun.. kadınız özeliz değerlyizz..

ve ben kadınlar ğününde en ğüzel hediyemi aldığımı düşünüyorum.. çünkü papatyam ile konuştum.. çok mutlu oldum,, teşekkür ederim papatyam...

şükran tatlım nasıl oldun...

ve bende büğün kalori sepetine başlıyorum..

hayatımda aldığım kararların çoğu hüsranla sonuçlandı..

ama olsun bu benim başaramayacaaağım anlamınamı ğelir..:))

başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........gecen cuma
20---------01.3:58
21---------02.3:58
22---------03.3:
23---------04.3:
24---------05.3:
25---------06.3:57.7
26---------07.3:57.8-------bu hafta
27---------08.3.:58.2
28---------09.3:58.8
29---------10.3:59,3

kilo alma diyetine ğirdim mübarekkkk

günaydın nelsonnn cnm kalori sepetinden verim alırsın ben ilk 6 ayda 15 kilo vermiştim kalori sepeti ile
yedikleirni tek tek yaz günlük atlama kesin sonuç alırsın cnm

kızlar kalori sepetine ğöre bilğilerimi paylaşacağım ama yarın sabah tatıldıktan sonra.. çünkü kendimi şişmiş ğibi hissediyorum...yarın en aznda 58 li rakamları görüp ona göre kalori hesabı yapıp kilo vereceğim..aaa ben kiloo vereceğim yazmışım

günaydın nelsonnn cnm kalori sepetinden verim alırsın ben ilk 6 ayda 15 kilo vermiştim kalori sepeti ile
yedikleirni tek tek yaz günlük atlama kesin sonuç alırsın cnm

evet canım bende takip edeceğim inşallah.. ve ğitmeli bu kilolar.. artık çok sıkıldımmmmmmmm 58-59 lar arasında dolanmaktannn,, inan ağlamak istiyorum kendi iradesizliğimin sonuçlarını tartıda ğördükçe...ben bu kadar iradesiz olmak istemiyoorummmm

Günaydın kızlar, annemlerden döndük akşam. İşlerim çok birikti yazamadım yine. Hepinizin kadınlar gününü kutlarım. Moral bozukluğu,regl ve kabızlık sonucu 58.0 ile haftaya başladım. İnş toparlarım yine.
Nelsoncum yazdıklarına çok teşekkürler. Yazın beni çok duygulandırdı. Çok şükür daha iyiyim. İlaç kullanıyorum ve daha sakinim artık. Kendime de şartları zorlayıp zaman ayırıyorum.
Hikoşum, sağol canım. İnş seninki bu kadar hiperaktif olmaz. Çok zor gerçekten.
Ebrucum beni düşündüğün için teşekkürler canım. Napalım gönüller bir olsun. Biz birbirimizi sevsek de çocukların hastalıkları ve eşler engel teşkil ediyo gidip gelmeye.
Diğer kızlar isim isim yazmaya vaktim yok şimdilik, hepinizi seviyorum, iyi haftalar

sabah 58 leri görmek icin bunları yiyeceğim...

7,00:yumurta+3zeytin+1ekmek
ara :1bardak ayran
12,00:5 yk pirinçli ıspanak(içinde pirinç oldugu için ekmek yemeyeceğim)+salata+ayran
16,30:1 greyfurt
18,30:1bardak yogurt+haşlanmış karnıbahar+2 dilim ekmek+salata
21,30:bir kase yogurt

toplam kalorisi 1257--sponlarım daha yokkk

1olmuyor olmuyor

nefret ediyorum haftasonlarından,her hafta sonu dikkat edicem diyorum olmuyor..

cuma günü çok dikkat ettim,cmt sabahı güzel bir sayı gördüm

cmt günü şöyle böyle geçti,akşam arkadaşlar bende toplandın sinema keyfi yaptık,azıcık kaçırdım

ama pazar günü dananın kuyruğu koptu offfffffff

sabah yine +1 ile başladım güne

cumaya kadar tartılmıycam ve bu hafta çokkk dikkat edicem

bu hafta sonu evde kuranım var,cmt günü ablam gelicek istesemde yiyemem işten güçten

nisan geldi ben aynı yerimde sayıyorum halen

günaydın kızlar:
sabah sabah kuaföre gittim. saç baş makyaj derken anca geldim işe.
o kadar çok işim var ki çıldırmak üzereyim. ama tabi şöyle bir şey var biizm işimizde işi kendimiz yaratırız. bizim camiada gün bıyu facede oyun oynayan da vardır benim gibi kuduran da...
süper ya 1100 gram maşallah...
canım benim. artık aramak istedim seni. çok da iyi oldu. bundan sonra daha sık konuşalım inşallah...
bak ben hafta sonu senin ve mevcanın tavsiyeleri ile 12 yıllık esareti izlerdim. net sıkıntılıydı biraz ama izledim işte.
çok da beğendim.
öyle yılmak yok...
boşa geçirdiğin zamanları kaliteli hale çevireceksin...
bu arad çocuklarla ilgili yazdıklaırn çok güzeldi.
ben de zaman zaman gereksiz şeylerden dolayı bağırıyorum çocuğuma sonradan çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor.
bundan sonra daha dikkatli olucam bu konuda.
beni kendime getirdin sağol canım...

İşte kahvaltim..
beyazpeynirr domates cavdar ekmekli tostum.
Veee kahvaltimin wazgecilmeziii Salataaam.

Keyfim yerinde, dun aksamki ciko selalesinden meyveli cikolata , biraz once tartildm.
200gr gelmis. Ama birazcik kabizlik war.
Ee mutluyum, kahvaltimi yapim. Gelirim muck

papatya günaydın cnm 12 yıllık esareti begendinse the book thhief tavsiye ederim
çok güzel bir film

günaydın çıtırlarımmmm

sabah eşim şehir dışına çıktı
gitmeden bize poaça ve açma almışş
neyse dedim sabah yiim, spor ve gün içinde daha düzenli bir kalori dağılımıyla hallederim.
saat 6 da yaptık kahvaltımızı.
şimdilik 400 küsür kalori almış bulunmaktayım.
bol bol da emzirdim. emirmek de güzel kalori yaktırıyormuş

sabah tartıda normal bir rakam gördüm.ama kıyafetle tartıldım.
cumaya kadar pijamalarımla tartılıcam.
cuma günü pijamasız şok rakamı görürüm inşallah :)

en düşük rakam 77.7 görmüştüm diyetimde.
o sayının da altında olmak istiyorum cumaya kadar.

moralim yüksek,kaloriler kontrol altında. e daha ne olsun

lajobam ben ücretsiz üye oldum.
zaten ücretli bir site değil diye biliyorum ben? :44:

az önceki mesajımı yazdıktan sonra dönüp bir okuyayım dedim.
sabah kahvalısı için 400 küsür çok geldi gözüme.
hemen kalorisepetini açım.
tam 480 kalori almışım .
hemen mekik ,ip atlama derken 345 e düşürdüm

kontrollü kaloriyi çok sevdim

gün içinde zumba ve daha fazla mekikle desteklemeyi düşünüyorum.

gelsin eski motivemizzzzzz

1:bugün çok şık güne pozitif ve baş arısına ragmen güzel uyandım
2:dün oglumun dogum günüydü.Çok güzzel geçti iyiki dogurmuşum yavrumu
3:daha tartılmadım:18:ama hala salsırmışyorum.onca çeşitten yaruınısı yemişimdir.Geri kalanını dagıtım iş yerine getirdim.
4:iş yerine bilgisayarım geldi
5:sizi çok özledim ve tek tek kim ne yaptı nasıl merak ediyorum

tel bende ayşenin verdigi kalori hesaplyıcısını indirdim.ama henüz kullanmadım inş yarın başlarım kullnamya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…