Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi akşamlar çıtırlar,6.30 da evdeydim şimdi oturdum.peynirli poğaça yaptım 3 tepsi,birazını buzluğa attım kızım için,eşim şimdi çay ve sıcacık poğaçayı götürüyor,bende uzandım tv keyfi yapıcam az,nelsonum evet canım haftasonlarına bi çağre bulmamız lazım,eprumm oğluşunun doğumgünü kutlu olsunnnn

ii akşamlar papatyacımm
3 gündür 3 mil lesli yapıyorum tecrübelerine dayanaraktan soruyorum ben sonuçları ne zaman görmeye başlarım,özellıkle bel ve karın bölgemi toparlarmı,yani sende işe yaramış sanırım:))

Şu kalori hesabı ne ola ki?ıphona mı yükleniii bi iman sahibi çıkıp deyivesünn

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Netten mi hesaplanıyor

Şu kalori hesabı ne ola ki?ıphona mı yükleniii bi iman sahibi çıkıp deyivesünn

Kalorisepeti diye yaz. Netten hesaplanior.
Ama ben dun tlefona da yukledm. Hatta daha bakamadim bile.
Cok iyi gercekten.

başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........gecen cuma
20---------01.3:58
21---------02.3:58
22---------03.3:
23---------04.3:
24---------05.3:
25---------06.3:57.7
26---------07.3:57.8-------bu hafta
27---------08.3.:58.2
28---------09.3:58.8
29---------10.3:59,3
30---------11.3:58.5--- hafta sonunun toplamaya çalışıyorum daha...

hafif kar yağışlı,adamın totosunu saniyede donduracak ankaranın ayaz sabahından günaydınn

erken geldim bugün işe,dün akşam yapıpta yiyemediğim poğaçam var yanımda

karnımı doyurup gelicem birazdan

günaydın kızlar:
berkin elvanın ölümü sabah beni yıktı geçti resmen. yüreğim parça parça oldu...oğlum için çok korkuyorum. rabbim yavrulaırmıza sağlıklı ömürler versin...
bugün regl olmam gerek. tartı uçuyor resmen benim de canım sıkılıyor ama çok da takmıyorum. çünkü ben diyetten çok spora umut bağlamış durumdayım.
ayşecim benim albümümde 28 ağustos ve 21 eylül fotoları var. zaten fotoların altında yazıyor tarihleri. değişime oradan bakabilirsin. ben ne desem boş şimdi...
papatya bende leslie istiyorum ama akşam ve gidince fırsat olmuyor
sabah mı yapsam diyorum yaa yapabilirmiyim acaba?

canım sabah da yapabilişrisn. 2 mil ile başla. zamanla artırışın. bir de süresi aynı olup daha fazla kalori yaktıran videolarda var...zamanla onlara başlarsın. 45 dk önce kalksan yeter bence...

ğünaydın çıtırlarım... halen bir ğerğinlik var içimde..

ben ne yaptım...

diyetime özen ğösterdim.. büğünde kalıi sepetine ğöre bir hesaplama yaptımm..

bana dediği

58.5 den ----55 e ğüşmem icin 20 ğünde 929 kalorilik beslenmem ğerekli imiş,, tabi kilo verdikçe almam ğereken kalori miktarıda düşmeli.... bakalım birde böyle deneyelim..

ben salonumu dekore ettirmek istiyorrdum.. tavan duvan kapı petek bir sürü değişiklik yaptırmak istiyorum.. ama dün asma tavan fiatlarını öğrenince alt üst oldum.daha duvar falan da soramadım bilee. benim hyaller yatarrr gibi ğörendü.. zaten borç icindeyiz sıkış sıkış birde salona mobilya alalım dedik bir kaç ay sonra ben tek mobilya almak istemedim. tammamen değiştirmek istedim.. ama ama off yaaa ..moralım alt üst yani...bana bir akıllll arkadaşlar,, yaklaşık 3000-3500 lira ğerekli fazladan

papatyam bende dün haberlerde görünce allah ailesine bağışlasın demiştim,sabah acı haberi duyunca çok üzüldüm ve bende çok korkuyorum yavrularımızı nasıl bir gelecek bekliyorr.

nelsonum ev kiramı kendinizinmi,sizin ise şu dönemde eliniz sıkışıksa acele etme istersen,şimdi mobilya alsan salonun hoşuna gitmiyorsa o eşyayı koysanda içine sinmez

biliyorsun ben sıfır ev aldım ama işçilik çok kötü,bir sürü yerini yaptırdım ama kapılar ve salona asma tavan olmayınca içimde çok uhde kaldı,

tek tesellim 5-6 sene sonra burayı satıp istediğim muhitte,site içi güzel bir ev alıcak olmam allahın izni ile elbet

günaydınnnn geçmişe hiç bakamadım hemden kaçıyorum
sabah kan verdim bakalım sonuçlarım ne çıkıcak öpüyorumm
kesilmesi gerekn 20 fatura beni bekler

canım bence de mevcanın dediği gibi biraz bekle istersen. ben de yatak odamı yenilemek istiyorum da herşeyiyle yeni olsun diyorum. borçlar azıcık azalınca yenilerim diye sabrediyorum.
ben 4 ay önce oturma odamı yeniledim.
mobilyaya bile 3500-5000 tl arası fiyat veriyorlardı. ben odanın herşeyini 4500 tl ye kapattım. sana bnir ara özelden eski ve yeni halini mesaj atarım.
ayrıntılı yazarım.

nelsonn

bende sıışıksan biraz bekle asma tavan konusund aşunud iyip acaip toz oluyor
ve dehşet para istiyorlarrr, bizim müthait asma tavan yaptı salonları ama ben istemedim çünkü annemden biliyorum
tozla başa çıkmak çok zor
benimde evimde eksikler var ama napalım beliyorum yapmak için hiç bir destek yok herşeyi kendimiz yaptık evde
kalanlarıd ayaptırcam en azındna dışını aldım içi yapılır diyorum eski evime göre çok daha iyi bri evde oturyorum çünkü.
sende degiştirirsinn kısa zmanda cnm inşş

günaydınnnn geçmişe hiç bakamadım hemden kaçıyorum
sabah kan verdim bakalım sonuçlarım ne çıkıcak öpüyorumm
kesilmesi gerekn 20 fatura beni bekler
masum tahlillerin iyi çıkar inşallah canım..

tatlım ev bizim ama mağlum kredi borcumuz var ..evlendiğimde adam akıllı bir salonum olmamıştı.. yıllar yılları kovaladı büğüne ğeldik..bendi istiyorum ki herşeyi ile ğüzel bir şekilde yaptırayım..balkon kapısı fransız olandan sürğülü hale ğetireyim.. tavannı asma tavan yaptırayım duvarı ya tamamen kağıt yada tek duvarı kağıt yaptırayım.. perde halı mobilya masa zaten rutin alınacaklar.. şu an için hepsinin üstesinden ğelemeyiz.. eşimide bu konuda sıkmak istemiyorum.. ama yaptırmakta istiyorum.. ertelemekten de sıkıldım ki 12 yıldır isteklerimizi erteliyorum.. 2-3 ay sonra mobilyayı alırız demişti eşim ama ben sadece mobilya alalım istemiyorum.. oda sormuş fiatları ,, bir yorum yapmadı ama durum ortadaa..bilmiyorummmm.. ertelemek istemediğim için üzüldümmm

papatyam gönder resimlerini bakayım..

Son düzenleme:
nelson seni çok iyi anlıyorum cnm umarım kısa zmanda yaparsın
anne baba destegi filan yoks anırım sizdede bizim gibi

sırayla yaparsın cnm , benimde diger evimde çok küçüktü
buraya geçinc ebirazını yenileidm ama daha var eksik
bakalım kısmett

kahvemi yaptım geldim,

canım yanlış sayfaya girmişim teeee bi sene önceki mesajına cevap yazmışım kusura bakma:)

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım anne babalardan fayda yok.. herkes kendi yağı ile kavruluyor,, evimizi de kimseden 1 kuruş destek almadan aldık. ğerçi verende yoktu yaa..o dönem kv çoçuga bakmamak için sorun çıkarmışı üstüne üstlükk.... ama evim geniş ve planını seviyorum.3,5 yıl oldu alalı,.sıfır bina idi.yeni ev bir sürü borç masraf taşınma çok şükür hallettik.. üzerine neler bile ödendi..salonuda zamanla yaparız inşallah ama o süreç yoracak ğibi bizi.

bende mutfağıma ilave -dolap ankastre- masa- perde tamamladım yavaş yavaşşş,ki tek tek alınca sıkıntı olmadı ama şimdi hesapladımda toplamda bayağı çok olmuş :)

çoçuk odamı hallettim.. ğerçi mobilyasını kv aldı--bize tek desteği--- :) bizde perde halıyı yaptırdık..

bende yeni evime salonuma koltuk takımı halı perde aldım
masamıda beyaz lakeye boyattım rengi koyu idi şimdi toparlanınd abir tv sehpası ve raf yaptırcam dolaplı raf olcak ama
çünkü konsol güöüşlük vs bişiy yok ferah evi seviyorum ben taşınırken dagıttım bütün salon eşyalaırmı gümüşlügümüde kilere koydum
çok güzle erzak dolabı oldu...

ama sırada çok iş var ebeveyn banyomu kullamıyorum şimdi onu yaptırcma en başta
içine pek bişiy harcamadım ben evin sadece mutfak dolabının planınıd egiştirim birde ankastre
kalanını müthait yaptı solapları banyoyu vss

nelson snein tayin çıkma durumu var mı yoksa hep orada mı kalcaksın:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…