- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.401
hoşgeldin canım,kolaylıklar diliyorum...Kizlar merhaba araniza yeni katildm bugun diyetimin ikinci gynu bana sabir dileyin
your_app_name uygulaması kullanılarak demvice_name cihazından gönderilmiştir.
Kızlar nasılsınız ?
Bende bu gün temizlik yaptım , şu ilacı kullandığımdan beri evim tertemiz enerjim yerinde yesemde aynı kilom çok güzel ya Allah herkese saglık sıhat versin canım sıkıldı fırına pogaça yaptım attım buzluga atıcam eşime sabahları veririm kahvaltı için hazır fırın sıcakken birde havuçlu kek yapıcam , bu gün çok az yedim bişiler atıştıracam ki aksama abartmayayım dünden bugüne 200 gr - deyim her gün böle olsa ohhhj
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba
Burada olduğumdan anlayacağınız gibi zayıflamam lazım :26: başlık gerçekten cezbedici yazdıklarınız okudum biraz benim burda olmam lazım dedim şimdi kendimden basediyim biraz.
Çalışıyorum bir oğlum var 62-63 arasında kilom günlük değişiyor. 55 olmak istiyorum sizde yardımcı olursanız. Sabah kahvaltısı yapmadan güne başlayamıyorum iş yerinde kahvaltı yapıyoruz. Çaylarım bol şekerli :18: ara öğünlerimin tatlısı bol
iş yerinde yeme işini abartıyorum. Akşam yemeklerim yok denecek kadar az oğlana yemek yedirme telaşından kendimi unutuyorum. diyet yapamıyorum nasıl vercem bilmiyorum siz yardımcı olursanız sevinirim.
iyi gidiyorsun şuan kaç kilosun işe yarıyormu kalori sayımı?Sabah yarim ayva, 2avc s.leblebi
Ara yesil cay, yarim ayva, 1avuc s.leblebi
Ogle 5catal patatesli yumurta, 1domates, 1kk peynir, 1cavdar ekmegi,
Ara kek, yesil cay
Aksam 6yemek kasigi taze fasulye, bi kase yogurt, 1.5dilim cavdar ekmegi
Ara ,, daha bise yemedim. Belki kivi yada ayva yerim. Yada yogurt bilmiorm
Simdiye kadar aldigim kalori 1282 ..
canım ne ilacı kullanıyosun ki sen???:26:
Hosgeldiniz kizlarr..
Tamamdirrr kalorilerinize veda edin.
Burdaki kizlar sayesinde hedefiize dogru yol alacaksiniz.
Gülümmmm, nerdesin. Motiven yerinde cooook sevindimmm.
Ohh ohh ewde mis gibi olmustur.
Canım uzun zamandır kilo vermeye çalışıyordum ama veremiyordum Dr gittim troitlerim tembel miş troit ilacı kullanıyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iyi gidiyorsun şuan kaç kilosun işe yarıyormu kalori sayımı?
tatlım sık sık tatılmak kilo vermeyi olumsuzz etkiliyor.. o basküle çıkmak bir süre sonra stres yapar.. bence tatılma konusunda acele etmemelisin.. ayrıca 1000 kalorinin altına düştüğün deyitler sana çok kilo verdirmez sadece metabolizmanın yavaşlamasını sağlar.. ortalama olarak 1200-1500 arası diyet yapmalı 500 kalori sinide sporla yakarsan ğeri kilo almazsın..benden öneriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?