Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çok yoruldum çooook... ama hala işim bitmedi.. neyse artık yarın devam edeceğim bu günlük bu kadar yeter.. mutfağı topladım sildim süpürdüm yemeğimi koydum ocağa, salonu süpürdüm silmedim, antreleri süpürdüm sildim. yarın da ytk çck ve oturma odasını süpürür silerim.. ahh ev muhabbeti olmuş da büyük ev işin hiiiç bitmemesi demek.. hele de üç kişi yaşamana rağmen 4 oda kullanıyorsan.. bu gidişle salonun kapısını kilitleyeceğim ve eşime vermeyeceğim ya sinir oldum koskoca yemek masasında çay izleri, sakızlar, çöpler sanki küçük çocuk bi laf anlatamıyorum neyse benden böyle işte şu ana kadar toplamda 800 kalori civarında almışımdır ama emzirerek bunun 300 ünü amorti ettim tabi ev işleri helede yer silme var çünkü mop kullanmadım elceğizimle sildim ki daha çok kalori harcayayım bi de kek yapacağım akşama ama 1 dilim yerim inş yoksa sabahtan beri tüüüm uğraşlarım boşa gider hatta bi kalorisine bakayım da ona göre yerim, olmadı yarın yerim

sunaa hoşgeldin canım burdaki kızlar sayesinde verirsin takma kafana baksana ben bile kalori hesaplar oldum öyle bi gaza getiriyorlar kii

ebrum nasılsın cancağızım?

diğer kızçeler hepiniz nasılsınız nerelerdesiniz?

Kızlar nasılsınız ?
Bende bu gün temizlik yaptım , şu ilacı kullandığımdan beri evim tertemiz enerjim yerinde yesemde aynı kilom çok güzel ya Allah herkese saglık sıhat versin canım sıkıldı fırına pogaça yaptım attım buzluga atıcam eşime sabahları veririm kahvaltı için hazır fırın sıcakken birde havuçlu kek yapıcam , bu gün çok az yedim bişiler atıştıracam ki aksama abartmayayım dünden bugüne 200 gr - deyim her gün böle olsa ohhhj

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
sabah:2 dilim çavdar ekmekği+1yumurta+2zeytin+1patlıcan közleme
ara:1 bardak ayran
öğle:1kuru patlıcan+3-4 minikcik kuru biber sarma+2kase kadar ygurt+bolca salata+dom+salatalık
ara:1minik muz
akşam:1minik kuru patlıcan dolması+1 çupra+1fırın patates+bol salata+biraz turşu+2 dilim cavdar

toplamda 1900 kalori civarında.. daha spor yapmadım.. yok yapsam ne olacakkiii.. yapınca sporlarımı yazarım...

Son düzenleme:
Kizlar merhaba araniza yeni katildm bugun diyetimin ikinci gynu bana sabir dileyin

your_app_name uygulaması kullanılarak demvice_name cihazından gönderilmiştir.

Suna ve Nagis aramıza hoşgeldşniz
Kızlar devkule pek yazmıyor değil mi yoksa benim gözümden mi kaçtı

canım ne ilacı kullanıyosun ki sen???:26:

hoşgeldin canım vermen gereken kilo azmış hemen verirsin merak etme:)

Sabah yarim ayva, 2avc s.leblebi

Ara yesil cay, yarim ayva, 1avuc s.leblebi

Ogle 5catal patatesli yumurta, 1domates, 1kk peynir, 1cavdar ekmegi,

Ara kek, yesil cay

Aksam 6yemek kasigi taze fasulye, bi kase yogurt, 1.5dilim cavdar ekmegi

Ara ,, daha bise yemedim. Belki kivi yada ayva yerim. Yada yogurt bilmiorm

Simdiye kadar aldigim kalori 1282 ..

Hosgeldiniz kizlarr..
Tamamdirrr kalorilerinize veda edin.
Burdaki kizlar sayesinde hedefiize dogru yol alacaksiniz.

Gülümmmm, nerdesin. Motiven yerinde cooook sevindimmm.
Ohh ohh ewde mis gibi olmustur.

iyi gidiyorsun şuan kaç kilosun işe yarıyormu kalori sayımı?

Hosgeldiniz kizlarr..
Tamamdirrr kalorilerinize veda edin.
Burdaki kizlar sayesinde hedefiize dogru yol alacaksiniz.

Gülümmmm, nerdesin. Motiven yerinde cooook sevindimmm.
Ohh ohh ewde mis gibi olmustur.

Evet hikom , baya motiveyim , dün den beri bakıyorum yoksunuz kevo ve sen, eee sen de durumlar nasıl ne zaman gelicen buraya, kewoda geldim geyikte buluşalım , ama bu gün şura ve Seyit var izleriz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

önerin için teşekkür ederim canım. dikkate almaya çalışacagım

selam canlarrr...

bugünki kalori cetvelimi paylaşmaya geldimmm

toplam alınması gereken kalori: 2383 kal.
bugünki aldıgım kalori: 1062 kal.
artan kalori : 1321 kal.

bebek emzirmek 15 dk yazmısım aslında daha fazla ama önemli değil okadar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…