- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.381
bende yeni evime salonuma koltuk takımı halı perde aldım
masamıda beyaz lakeye boyattım rengi koyu idi şimdi toparlanınd abir tv sehpası ve raf yaptırcam dolaplı raf olcak ama
çünkü konsol güöüşlük vs bişiy yok ferah evi seviyorum ben taşınırken dagıttım bütün salon eşyalaırmı gümüşlügümüde kilere koydum
çok güzle erzak dolabı oldu...
ama sırada çok iş var ebeveyn banyomu kullamıyorum şimdi onu yaptırcma en başta
içine pek bişiy harcamadım ben evin sadece mutfak dolabının planınıd egiştirim birde ankastre
kalanını müthait yaptı solapları banyoyu vss
nelson snein tayin çıkma durumu var mı yoksa hep orada mı kalcaksın:26::26:
günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?
hava buzzz :105:
akşam 700 küsür kaloriyle günü kapatmıştım.
fakat sonra eşim şehir dışından geç geldiği ve aç oldugu için yemek hazırladım,mecburen eşlik ettim.
4-5 kaşık bulgur pilavı (az yağlı) 4-5 kaşık ekşili patlıcan yemeği yedim.
1000kalori ancak olmuştur diye tahmin ediyorum...
dün gün içinde yemeklerden önce ve birkaç saat sonra sık sık tartıldım
ama sonuç çok saçma oldutartıdaki rakam sürekli 78.3 ü gösterdi. takılmış gibi...
işin garibi sabah kalkınca yine 78.3 çıktım (her tartılma kıyafetli)
kahvaltı vs. yaptım. wc den sonra 77.8 e düşmüştüm.
tartı benimle oyun oynuyor heralde.
neyse cumaya kadar sabırsızlıkla beklemeye devam...
bugün 409 kalorilik güzeel bir kahvaltı yaptım.
sporlarımla düşürücem biraz sonra inşallah...
bolca mekik,alt karın kası,ip atlama ve zumba yapıcam.
popo ve göbekten 1 er cm daha gitmiş
ne ğüzel sende boyatmışşın masanı.. şık durmuştur...senin evde ğeniş anladığım kadarı ile.. 3+1 mi
tatlım bende sevmiyorum kalabalık eşyayı,,salona masa oturma ğurubu belki de konsol alacağım. aynası gösterişli...
tayınım il merkezinemi başka ile mi çıkar diye soruyorsun bilmem ama...
il merkezi için sıkıntılı .. uzun bir süreyi bulur il merkezine ğitmem..evim il merkezinde ğidiş ğeliş yapıyorum herğün..
başka illereden çıkacak iller var il dışı tayınde.. çünkü hizmet puanım fena değil...ege zor ama diğer bölğeler çıkarda ben eşimi başka şehhire ğötüremiyorum kii.
ne güzel kalori sayıyorsunuz ya
bende indirdim güya programı,işim başımdan aşkın ne yediğimi unutuyorum pofff
Merhaba mev can bende ankaradayim sen hangi semttesin bu arada bende kalori sayimi yapiyoru.m 1000 kalori daha az aliyoruz deilmi kilo vermek icin biraz anlabilirmi bilen biri bu kalori sayimi nasil oluyor
bazal metabolizma hıznı hesapladınmı
çıkan sonuçtan 500-700 jkalori az alırsan kilo veririsn
ama az kaloride almamaya dkkat en en saglıklısı 1100-1200 dür
benim ev çok büyük degil ama ben küçük evden geldigim için bana büyük geliyor cnm 125 m2 ,
balkonlar hariç ama balkonlarımda devasa büyüklükte koltuk takımı at oturr.
eski ev küçük oldugu için bu ev bana iyi geliyor..
hani tayinin çıkarsa eve masraf edicekisn filan ya onun için sorudm
eşinnin memlektimi orası?
bende konsol almadım koltukalrımın kenar kısımlaır filan büyük baya doldurdu zaten mutfagımdaçok geniş oldugu için ekstra bri konsola ihtiyaç duymadım ama güzel bir tv ünitesi yaptırmayı planlıyorum..
Ev hakkinda konusmusunuz benimde evde de eksikler var ama hic bisey almayi dusunmuyorum ev kendimin ama yasadigim yer kucuk oldugu icin merkezden ev almak istiyorum ins bigun aliriz orayi istedigim gibi doserim. bi tek kizimin odasi bos simdi yazin orayi halletcem.
Sizler de ins istediginiz gibi evler esyalar alirsiniz mutlu mesut yasarsiniz
tatlım benim evde öyle çok çok büyük değil.. 150 m2 falan.. tayınımin çıkma olasığı yok şimdilik.. eşimin memleketindeyiz.. tüm çevresi burada.. ama küçük bir şehir.. bana ğöre şehir bile değil..zaten hayatımız mutfaka ğeçiyor.... orasını sevince sıkıntı yok..
salonu yaptırıp bir süre kapısını kapalı tutacağız misafirler haricinde...kadınız işte..
ebrulim benim kanepelerde sil sil mahvoldu.. modelini sevsem kaplatırırm ama modelinide sevmiyorum..çoçuklar küçükken eşyamı dayanıyorda. y odasıda taşınmaktan bil hal oldu.. sök montaj sök montaj. ama onları cçok önemsemiyorum.. girdiğim bir ğün parası ile bile değiştireblirim y odamı veya oturma odamı.. biraz eskiteyimm sıra onlara da ğelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?