Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ne ğüzel sende boyatmışşın masanı.. şık durmuştur...senin evde ğeniş anladığım kadarı ile.. 3+1 mi
tatlım bende sevmiyorum kalabalık eşyayı,,salona masa oturma ğurubu belki de konsol alacağım. aynası gösterişli...

tayınım il merkezinemi başka ile mi çıkar diye soruyorsun bilmem ama...

il merkezi için sıkıntılı .. uzun bir süreyi bulur il merkezine ğitmem..evim il merkezinde ğidiş ğeliş yapıyorum herğün..

başka illereden çıkacak iller var il dışı tayınde.. çünkü hizmet puanım fena değil...ege zor ama diğer bölğeler çıkarda ben eşimi başka şehhire ğötüremiyorum kii.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?
hava buzzz :105:

akşam 700 küsür kaloriyle günü kapatmıştım.
fakat sonra eşim şehir dışından geç geldiği ve aç oldugu için yemek hazırladım,mecburen eşlik ettim.
4-5 kaşık bulgur pilavı (az yağlı) 4-5 kaşık ekşili patlıcan yemeği yedim.
1000kalori ancak olmuştur diye tahmin ediyorum...

dün gün içinde yemeklerden önce ve birkaç saat sonra sık sık tartıldım
ama sonuç çok saçma oldu tartıdaki rakam sürekli 78.3 ü gösterdi. takılmış gibi...
işin garibi sabah kalkınca yine 78.3 çıktım (her tartılma kıyafetli)
kahvaltı vs. yaptım. wc den sonra 77.8 e düşmüştüm.
tartı benimle oyun oynuyor heralde.
neyse cumaya kadar sabırsızlıkla beklemeye devam...

bugün 409 kalorilik güzeel bir kahvaltı yaptım.
sporlarımla düşürücem biraz sonra inşallah...

bolca mekik,alt karın kası,ip atlama ve zumba yapıcam.

popo ve göbekten 1 er cm daha gitmiş

tatlım sık sık tatılmak kilo vermeyi olumsuzz etkiliyor.. o basküle çıkmak bir süre sonra stres yapar.. bence tatılma konusunda acele etmemelisin.. ayrıca 1000 kalorinin altına düştüğün deyitler sana çok kilo verdirmez sadece metabolizmanın yavaşlamasını sağlar.. ortalama olarak 1200-1500 arası diyet yapmalı 500 kalori sinide sporla yakarsan ğeri kilo almazsın..benden öneriii

kahvaltım;
1.5 tane ev poğaçası:267
4 çay 2 şekerli:130
yarım kk peynir:50
1 küçük çiğköfte:45
1 haşlanmış yumurta:73
TOPLAM:565 KCAL

nelson ve mevcan:saolun kızlarRabbim hepimizn yavrusuna uzun ömürler versin.Nice yaşlarını göstersin.(amin)

ev eşya konuşulmuş.Ben evimi severek kv kp saolsun istedigim gibi (eski bina)tugla halinde kaızıyp herşeyini zevkime göre yaptırdılar ALLAH RAZI OLSUN.Ama muhit kötü ve oglumu güzel bir semtte büyümesini ve site içi bi ev hayalimiz eşimle.İnş belki gün gelir o da olur Allah büyük.Koltuklarımı ogluma oda yapınca dagıttım bi tek çekyat uyuyor diye bıraktım.Saolumda güzel fakat oglum küçükken kusma yememe tükürme ve her bebek gibi dökme nedenleriyle üçlü olanı çürüdü gibi koyulaştı sile sile birde yıprandı.Şimdilik polarla kamufule ediyorum.Yatak odamıda çok begenerek aldım ama iç malzemesi kötüymüş hep dagıldı söküldü.Prenses yatak odası istiyorum ama o eve istemiyorum .EE şimdi ev alamayız nolcak bilmiyorum.Saglık huzur olsun eşya öle yada böle olur kızlar.

mAMAcıkları dagıttım bitti.Bugün diyet modunda olmayarak kalori deniycem bakalım telden .

günaydın kızlaar
kahvaltımı yaptım, çamaşırları topladım katladım yerleştirdim, yeni yıkananları tekrar astım, oğluşun kahvaltısını yaptırdım uyuttum ve 2 saattir bilgisayar başında zaman öldürmedeyim neyse kalkıp mutfağı toplayıp yemeğimi koyup blşk mak yerleştiriyim bu araya oğlan uyanmış olur sonrada ip atlıycam gitsin kaloriler

sabah da 300 kalori civarında kahvaltı yapmışım ama 15 dk çocuk emzirmek baya hafifletti bu kalori yükümü bi de ip atlarsam oooohhh değmeyin keyfime

ne güzel kalori sayıyorsunuz ya

bende indirdim güya programı,işim başımdan aşkın ne yediğimi unutuyorum pofff

benim ev çok büyük degil ama ben küçük evden geldigim için bana büyük geliyor cnm 125 m2 ,
balkonlar hariç ama balkonlarımda devasa büyüklükte koltuk takımı at oturr.
eski ev küçük oldugu için bu ev bana iyi geliyor..

hani tayinin çıkarsa eve masraf edicekisn filan ya onun için sorudm
eşinnin memlektimi orası?

bende konsol almadım koltukalrımın kenar kısımlaır filan büyük baya doldurdu zaten mutfagımdaçok geniş oldugu için ekstra bri konsola ihtiyaç duymadım ama güzel bir tv ünitesi yaptırmayı planlıyorum..

ne güzel kalori sayıyorsunuz ya

bende indirdim güya programı,işim başımdan aşkın ne yediğimi unutuyorum pofff

Merhaba mev can bende ankaradayim sen hangi semttesin bu arada bende kalori sayimi yapiyoru.m 1000 kalori daha az aliyoruz deilmi kilo vermek icin biraz anlabilirmi bilen biri bu kalori sayimi nasil oluyor

Merhaba mev can bende ankaradayim sen hangi semttesin bu arada bende kalori sayimi yapiyoru.m 1000 kalori daha az aliyoruz deilmi kilo vermek icin biraz anlabilirmi bilen biri bu kalori sayimi nasil oluyor

bazal metabolizma hıznı hesapladınmı
çıkan sonuçtan 500-700 jkalori az alırsan kilo veririsn
ama az kaloride almamaya dkkat en en saglıklısı 1100-1200 dür

Ev hakkinda konusmusunuz benimde evde de eksikler var ama hic bisey almayi dusunmuyorum ev kendimin ama yasadigim yer kucuk oldugu icin merkezden ev almak istiyorum ins bigun aliriz orayi istedigim gibi doserim. bi tek kizimin odasi bos simdi yazin orayi halletcem.
Sizler de ins istediginiz gibi evler esyalar alirsiniz mutlu mesut yasarsiniz

Ev hakkinda konusmusunuz benimde evde de eksikler var ama hic bisey almayi dusunmuyorum ev kendimin ama yasadigim yer kucuk oldugu icin merkezden ev almak istiyorum ins bigun aliriz orayi istedigim gibi doserim. bi tek kizimin odasi bos simdi yazin orayi halletcem.
Sizler de ins istediginiz gibi evler esyalar alirsiniz mutlu mesut yasarsiniz
Bugunku menum
Sabah ispanakli yumurta sekersiz cay peynir zeytin
Ara portakal
Aksam tarhana corbasi 4 yk pilav salata
Ara muz

Ayşenin dedigi programı telefona indirdim.Yedigimi yazıyorum.Akşamada inş spor yaparsam onlarıda düşücem.Almam gerekn 1800 kalori 800 nasıl yeticek banaaaaa

bazal metabolizma hıznı hesapladınmı
çıkan sonuçtan 500-700 jkalori az alırsan kilo veririsn
ama az kaloride almamaya dkkat en en saglıklısı 1100-1200 dür

Teşekkürler masum hesapladim 2200 kaloriymis ben genelde spor hariç 1200almaya caliaiyorum sporu katarsak 900 _1000arasi birşey okuyo galiba nasil acaba

tatlım benim evde öyle çok çok büyük değil.. 150 m2 falan.. tayınımin çıkma olasığı yok şimdilik.. eşimin memleketindeyiz.. tüm çevresi burada.. ama küçük bir şehir.. bana ğöre şehir bile değil..zaten hayatımız mutfaka ğeçiyor.... orasını sevince sıkıntı yok..

salonu yaptırıp bir süre kapısını kapalı tutacağız misafirler haricinde...kadınız işte..

ebrulim benim kanepelerde sil sil mahvoldu.. modelini sevsem kaplatırırm ama modelinide sevmiyorum..çoçuklar küçükken eşyamı dayanıyorda. y odasıda taşınmaktan bil hal oldu.. sök montaj sök montaj. ama onları cçok önemsemiyorum.. girdiğim bir ğün parası ile bile değiştireblirim y odamı veya oturma odamı.. biraz eskiteyimm sıra onlara da ğelecek..

teşekkür ederim ğüzelim...,, inşallah sende gönlüne ğöre bir ev alırsınnn

kızlar şimdiden yediklerim 1050 kalori oldu daa akşam yemeim var.. ve açım.. ve 930 kalori almamm ğerekli idi

akşam ola hayrolaa

150m2 çok çok iyiymiş cnm benimde kullanılabilir alan 125 işte ama bana geniş geliyor eski evim 80m2 idi
mutfak güzelse zaten sorun yok bayanlar için
bende zevikime göre döşedim siyah beyaz dolaplarım
masam kırmızı halımı çok gbegenmiyorum ama onuda degiştircem ilerde..
perdemde simli grii

ama oturma odasına krımızı bi köşe koltuk da almak istiyorum tabiki off off hiç bitmyor isteklerr

i
Kizceler, merhabalarrrr.
Sabahdan buyana aldigim kalori 736 almisim.
Oglani uyutiyimm ,, gelirim.

Kızlar merhaba

Burada olduğumdan anlayacağınız gibi zayıflamam lazım :26: başlık gerçekten cezbedici yazdıklarınız okudum biraz benim burda olmam lazım dedim şimdi kendimden basediyim biraz.

Çalışıyorum bir oğlum var 62-63 arasında kilom günlük değişiyor. 55 olmak istiyorum sizde yardımcı olursanız. Sabah kahvaltısı yapmadan güne başlayamıyorum iş yerinde kahvaltı yapıyoruz. Çaylarım bol şekerli :18: ara öğünlerimin tatlısı bol
iş yerinde yeme işini abartıyorum. Akşam yemeklerim yok denecek kadar az oğlana yemek yedirme telaşından kendimi unutuyorum. diyet yapamıyorum nasıl vercem bilmiyorum siz yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…