- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.641
merhaba arkadaşlarr
oo güzel kür tarifleri verilmiş, şu traçınlı olanı deneyeyim bir, gerçi ben yeşil çay demlerken bazen çubuk tarçın koyuyorum içine
gelelim kilo bilidirimine
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.6
bu hafta: 60
giden :600gr
toplam giden: 4
hedef: 60 ( şimdilik)
açıkcası bu hafta beklemiyordum, çünkü pazartesi bayağı bir artı çıkmıştım, demek şişlikmişş
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm,
kızlar tatil bitti yavaş yavaş dönmeye başladınız umarım haftaya motivasyonumuz çok ama çok daha iyi olurrr
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açıkkk
canım olur mu öyle şey.bence sende istediğin zaman yazabilirsin burada... bende sonrada geldim buraya ve beni aralarına aldı arkadaşlar.. burada herkes birbirini önemsiyor..
tatlım bizim topiğimiz zayıflamak isteyen ve arkadaş arayan herkese açık...
biz burada zayıflamaya çalışırken güzel dostluklarda kurduk...
aramıza hoşgeldin...
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
5 gün önce: 63,0
bugün: 62,8
giden: 200 gram
gelen: yok
toplam giden: 2 kilo
hedef: 60
allahım ya topu topu vermem gereken 3 kilo var..
sıksam kendimi 3 haftalık iş. ama nedense bir motivasyon eksikliği var...
ben bugün işe gitmedim. 9'da kalktım. 30 dakik ayürüdüm. leslie ablamı açmadım ama artık ezberlediğim için oradaki hareketleri yaparak yürüdüm. 5 dakika iç bacak hareketi yaptım.
şimdi de 2 adet mandalina yedim...
oğlum henüz uyanmadı. uyanınca kahvaltı edicez inşallah...
sağ ol canımmm
ben hep senin topiğine gelip yazıyorum sen de yazabilirsin nolucak canım hem seni özel olarak da çağırmıştım
nelsoooooonnnn bak osibuleb yazmış ben taze zencefille de yapıyorum bi de bol limon sıkıyorum
kızlarrr
başlangıç 68 aslında 70 ama sıkı tutmaya başladığım 68
hedef 51
geçen hafta cuma 59.700
tatil başı 60.400
bu hafta cuma 59.600
giden 800
toplamda kızlar aldığım 25 kilonun 17.400 ünü vermişi
adetim bitsin bakalım haftaya nolucakkk
kızlar herkesi tebrik ediyorum pes etmek yok ona göreeeeeee
nelsonnnnnkıııııız 500 gr ne ki sen verirsinnn olimpik arkadaşım benimm
minikkelebekkkk dökülll bakalım noldun nettin
zuzu sen nerdesin canım
osibulebbbb azimli arkadaşım iyi gidiyorsun takipçinim
özge özledim valla
Dökülüyorum bende doğumda aldığım 21 kilonun 17.5 unu verdim....:) digerinden kalan 13 ü duruyor toplam 16 kilokızlarrr
hedef 51
geçen hafta cuma 59.700
tatil başı 60.400
bu hafta cuma 59.600
giden 800
zuzu sen nerdesin canım
özge özledim valla
Canım Allah rahmet eylesin kabrini cennet bahçelerinden bi bahçe yapsın insKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Ben hariç herkes vermişCumanız mübarek olsun.Bugün dedeimn ölümnün 2. senesi hem cum günü şimdi Kuran okuycam.Hepiniz içinde dua edicem.Bugün kuran okuyan olursa dedeme bagışlarsa duasında onada yer verirse ne mutlu bana.Sizleri seviyorum
Ellf canım ne yaptinz biraz stresliydiniz... Aynı durum bizde de mevcut..
bizimki is konusuyla ilgili...1 aya kalmaz belli olcak ins
merhaba arkadaşlarr
oo güzel kür tarifleri verilmiş, şu traçınlı olanı deneyeyim bir, gerçi ben yeşil çay demlerken bazen çubuk tarçın koyuyorum içine
gelelim kilo bilidirimine
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.6
bu hafta: 60
giden :600gr
toplam giden: 4
hedef: 60 ( şimdilik)
açıkcası bu hafta beklemiyordum, çünkü pazartesi bayağı bir artı çıkmıştım, demek şişlikmişş
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm,
kızlar tatil bitti yavaş yavaş dönmeye başladınız umarım haftaya motivasyonumuz çok ama çok daha iyi olurrr
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açıkkk
papatya tebrik ederim kalan kilonuda eminim vereceksin canım, sabah sporunuda yapmışsınn süpertatlım bizim topiğimiz zayıflamak isteyen ve arkadaş arayan herkese açık...
biz burada zayıflamaya çalışırken güzel dostluklarda kurduk...
aramıza hoşgeldin...
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
5 gün önce: 63,0
bugün: 62,8
giden: 200 gram
gelen: yok
toplam giden: 2 kilo
hedef: 60
allahım ya topu topu vermem gereken 3 kilo var..
sıksam kendimi 3 haftalık iş. ama nedense bir motivasyon eksikliği var...
ben bugün işe gitmedim. 9'da kalktım. 30 dakik ayürüdüm. leslie ablamı açmadım ama artık ezberlediğim için oradaki hareketleri yaparak yürüdüm. 5 dakika iç bacak hareketi yaptım.
şimdi de 2 adet mandalina yedim...
oğlum henüz uyanmadı. uyanınca kahvaltı edicez inşallah...
elff tebrik ederim çok iyi gitmiş spor yapmamana rağmenbaşlangıç 59
geçen hafta 57.4
bu hafta 56.7
giden 700
bu hafta hiç spor falanda yapmadım enteresan
canım sıkma canını sağlık olsun ailecek sağlığınız yerinde olsun önemli değil kiloyu yine verisinKilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.4
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:52
Çokta üzülmedim desem yalan olurBu sabaha daha hasta öksürerek uyandım ama oglum iyi o yüzden mutluyum Ama bu hafta oglum hasta diye dikkat edemedim motivasyonum sıfırdı ve sizlerde yoktunuz Gelin sehra özge...... toplayın beni kızlar desteginize ihtiyacım var
kızlarrr
hedef 51
geçen hafta cuma 59.700
tatil başı 60.400
bu hafta cuma 59.600
giden 800
zuzu sen nerdesin canım
özge özledim valla
süpersin valla 17.5 çok ama çok iyi, ben hamileli,kte 12 kilo aldım, doğumdan sonra üstüne, 3 kilo daka aldım yani 15 kilo diyelim, şu ana kadar 12 kilo verdim, ama haömile kaldığım kilonunda altına düşmek istiyorumm, şöyle 10 kilo dahas versem varsa süper ötesi olacakkkDökülüyorum bende doğumda aldığım 21 kilonun 17.5 unu verdim....:) digerinden kalan 13 ü duruyor toplam 16 kilogöz korkutucu bi rakam... Burdan çıkana kadar kilo almasam mutlu olcam ...seni gercekten tebrik ediyorum canım
Kızlar ben annemdeyim ve annemin tartısı kafayı yedi :)) burası yogun biraz giremiyorum fazla o yüzden ...
Dün güzel gecti... kızım uyurken pazara bile kaçtık bi saat... Ana benim bidikim ciddi manada hiç durmuyor... İyi ki gelmisim... Evde akıl saglimi kaybetmek uzereymisim... Bebisi burda herkes çok seviyor... Kapı kapı dolaşıyor.. Ama bu sefer gören herkes sen nasıl yapiyosun evde dedi... Ayy kız sürekli ağlıyor ...
Şükürler olsun saglıgımız yerinde... Geçer ins (her geldigimde aynı seyleri yazıyorum galiba) ama bu ara cidden bunalıyorum :)))
Dün cisssss yedim ama bikac seyden azıcık yedim.... Almadım biliyorum ama vermedim de...
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum....:))))
Sizin bana ettiginiz dualar kabul oluyor kızım ve beni dua ederken unutmayın olr mu
evet tatil bana yaramadı mı yaradı mı bilmem ama kilo almışım.. beklentim de buydu
tatil öncesi : 60,9
tatil sonrası: 61,4
gelen kilo :0,500 gramm
daha çok kilo aldım gibi gelmişti ama 500 gram ile atlatmışım tatili... yaşasınnn yaşasın :)
arkadaşlar motivasyonu iyi sağlayalım.. ve hızlı hızlı verelim şu kiloları.. artık hemencik zayıf olmak istiyorum.
kaçamak yapmayalım.çayımızı suyumuzu içelim.. umarım bunları ben de aksatmadan yapabilirimmm ve muhteşem sonuçu yani
tartıda 55 kg görebilirim...
sehra geldinmiii pazartesi başlıyormuyuz 60 gün geri sayımınaaa
Dökülüyorum bende doğumda aldığım 21 kilonun 17.5 unu verdim....:) digerinden kalan 13 ü duruyor toplam 16 kilogöz korkutucu bi rakam... Burdan çıkana kadar kilo almasam mutlu olcam ...seni gercekten tebrik ediyorum canım
Kızlar ben annemdeyim ve annemin tartısı kafayı yedi :)) burası yogun biraz giremiyorum fazla o yüzden ...
Dün güzel gecti... kızım uyurken pazara bile kaçtık bi saat... Ana benim bidikim ciddi manada hiç durmuyor... İyi ki gelmisim... Evde akıl saglimi kaybetmek uzereymisim... Bebisi burda herkes çok seviyor... Kapı kapı dolaşıyor.. Ama bu sefer gören herkes sen nasıl yapiyosun evde dedi... Ayy kız sürekli ağlıyor ...
Şükürler olsun saglıgımız yerinde... Geçer ins (her geldigimde aynı seyleri yazıyorum galiba) ama bu ara cidden bunalıyorum :)))
Dün cisssss yedim ama bikac seyden azıcık yedim.... Almadım biliyorum ama vermedim de...
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum....:))))
Sağolasın canım benim inan ki başlangıçta benim sesim bile değişikti kilodan
Gözüm öyle korkmuştu ki bu kilo nasıl gider diyordum hep ağlamaklıydım dışarı çıkasım gelmiyordu
Hiiiiç gözünde büyütme oluyor bak benim 8 kilom kalmış sen de elbet verirsin kalan kilolarını
Hem çocukla uğraşmak çok yoruyor o da kilo vermeye etken
Seni çok iyi anlıyorum benim kızım da hep ağlıyor derdi hiç bitmiyor
Ama sağlıklı olsun da napalım
Bugün gerçekten oturup ağlicaktım gecenin beşinden beri perişan oldum
Uykusuzluk zor
Üstüne kızım da hem uyumak istiyor hem de uyutulmadan uyumak
Sonuç pert olmuş anne
Bugün evde tur attım yürüyüşüm fazlasıyla tamam yani
Anlican seni gerçekten anlıyorum bazen öyle bunalıyorum ki
Ben hep senin için dua edicem merak etme canım
Özgecim biz seninle farkındaysan aynı gidiyoruz.Fazlaydakta eksiysekte aynıyızAma bundan sonra 51-52 olucaz hep aynı üzülme
Osibuledd ,aramıza hoşgeldin canım.Çekinmene gerek yok.Burda beraber zayıflıycaz inş.
Papatya ,sana sorucam unutuyorum hep.Hani sen ölçülerini almıştın ya baktın mı sonra incelme var mı diye?Bende yazmıştım bi yere bulunca bakıcam hemen sanmıyorum gerçide
bugun yeni kararlar aldım yine artık düzenli yapacağım şeyler
1-zaten bırakmadığım 3.5lt su yeşil çay ve tam tahıl ekmeye devam
2-7 den sonra hiç birşey yemiycem
3-yemekte kendime sıkıntı yapmıycam canım istediğini yiyecem tabi abartmadan
4-günlük bırakmadan yapılcak sporlar
pilates 30 dk karın egzersizi(haftanın 3 günü)
Bikini Blaster 1! HIIT IT HARD! youtube(hergün)yaza hazırlık yeni bikiniler için
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 youtube
5-kendim asla aburcubur almıycam
Canım incir çok kalorili bayağı kullanmış menülerindemenüm biraz hamur işi ağırlıklı oldu (misafilerim vardı) ama kalori hesabını kaçırmadım sanırım.
sabah: 4 zeytin, çeyrek dilim incirli pasta, 4 adet biberiye turşusu, çeyrek dilim kaşar,yarım dilim ekmek
ara: 1 dilim inciri pasta, 4 tane kuru incir
öğleden sonra: 2 dilim börek, 1,5 dilim incirli pasta, 1 kase patates salatası, 2 yaprak marul
yakşalık 2,5 litre su, ve 5-6 bardak şekersiz siyah çay
sporlar: 100 tane plates topu yardımı ile mekik, 100 yarım mekik, 50 tane bel hareketi, 40 dakika plates,2 dakika ip atlamak
toplam:1378 kalori-- spor toplamı: yaklaşık 250 kalori
kalan kalorim: 1128 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?