Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tebrikler canım

canım olur mu öyle şey.bence sende istediğin zaman yazabilirsin burada... bende sonrada geldim buraya ve beni aralarına aldı arkadaşlar.. burada herkes birbirini önemsiyor..

sağol canım

sağol canım
şu lessieyi hiç denemedim
en yakın zamanda denemk istiyorum
oğlumdan fırsat kalırsa

çok sağol canımmmmm benimmmm
yorumlarını eksik etme

haikasın canımm

Son düzenleme:
kilo veren herkesi gönülden kutlarım. hadi silkelenelim ve bundan sonra çok daha dikkatli olalım...

Dökülüyorum bende doğumda aldığım 21 kilonun 17.5 unu verdim....:) digerinden kalan 13 ü duruyor toplam 16 kilo göz korkutucu bi rakam... Burdan çıkana kadar kilo almasam mutlu olcam ...seni gercekten tebrik ediyorum canım

Kızlar ben annemdeyim ve annemin tartısı kafayı yedi :)) burası yogun biraz giremiyorum fazla o yüzden ...
Dün güzel gecti... kızım uyurken pazara bile kaçtık bi saat... Ana benim bidikim ciddi manada hiç durmuyor... İyi ki gelmisim... Evde akıl saglimi kaybetmek uzereymisim... Bebisi burda herkes çok seviyor... Kapı kapı dolaşıyor.. Ama bu sefer gören herkes sen nasıl yapiyosun evde dedi... Ayy kız sürekli ağlıyor ...
Şükürler olsun saglıgımız yerinde... Geçer ins (her geldigimde aynı seyleri yazıyorum galiba) ama bu ara cidden bunalıyorum :)))
Dün cisssss yedim ama bikac seyden azıcık yedim.... Almadım biliyorum ama vermedim de...
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum....:))))

Sizin bana ettiginiz dualar kabul oluyor kızım ve beni dua ederken unutmayın olr mu

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Ben hariç herkes vermişCumanız mübarek olsun.Bugün dedeimn ölümnün 2. senesi hem cum günü şimdi Kuran okuycam.Hepiniz içinde dua edicem.Bugün kuran okuyan olursa dedeme bagışlarsa duasında onada yer verirse ne mutlu bana.Sizleri seviyorum

Canım Allah rahmet eylesin kabrini cennet bahçelerinden bi bahçe yapsın ins
seninde cumam mübarek olsun

Ellf canım ne yaptinz biraz stresliydiniz... Aynı durum bizde de mevcut..
bizimki is konusuyla ilgili...1 aya kalmaz belli olcak ins

bugun yeni kararlar aldım yine artık düzenli yapacağım şeyler
1-zaten bırakmadığım 3.5lt su yeşil çay ve tam tahıl ekmeye devam
2-7 den sonra hiç birşey yemiycem
3-yemekte kendime sıkıntı yapmıycam canım istediğini yiyecem tabi abartmadan
4-günlük bırakmadan yapılcak sporlar
pilates 30 dk karın egzersizi(haftanın 3 günü)
Bikini Blaster 1! HIIT IT HARD! youtube(hergün)yaza hazırlık yeni bikiniler için
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 youtube
5-kendim asla aburcubur almıycam

kızlar yanlış yamışım
bu hafta:66 olacaktı

papatya tebrik ederim kalan kilonuda eminim vereceksin canım, sabah sporunuda yapmışsınn süper

başlangıç 59
geçen hafta 57.4
bu hafta 56.7
giden 700
bu hafta hiç spor falanda yapmadım enteresan
elff tebrik ederim çok iyi gitmiş spor yapmamana rağmen

canım sıkma canını sağlık olsun ailecek sağlığınız yerinde olsun önemli değil kiloyu yine verisin

tebrik ederim süpersin

süpersin valla 17.5 çok ama çok iyi, ben hamileli,kte 12 kilo aldım, doğumdan sonra üstüne, 3 kilo daka aldım yani 15 kilo diyelim, şu ana kadar 12 kilo verdim, ama haömile kaldığım kilonunda altına düşmek istiyorumm, şöyle 10 kilo dahas versem varsa süper ötesi olacakkk

nelson 15 gün için 500gr çok ama çok iyi, ben o kiloyu 2 günde alıyorummm, eminim fazlasıyal vereceksinn, sen de çok azimlisinnn

Kizlar bir ara girip hizlica okudum ama cvp yazamadim kizim oglen uykusu uyumadi bugun ve evde de cok is vardi anca yazabiyorum kilo veren herkesi tebrik ederim supersiniz kizlar ebrucum sen de uzulme birlikte tekrar motive olucaz
Benim kilo bildirimim
Gecen hafta : 53.200
Bu hafta: 54.200
Gelen 1 kiloooo
Motivasyonum 0 arkadaslar hevesim yok hic kendimi suan umutsuz vaka olarak goruyorum bugun basladim dikkat etmeye bakalim
Sorun belli bi sure iyi gidip sonra tamamen bosluyorum Nolacak benim bu halim
Ebrucum don demissin ama hangi yuzle donucem
Zorisimbuldum ben de sizleri ozledim canim
Bu yaz tatil icin bol bol pareo alayim bariii fazlaliklarimi kapatirim ozellikle koca gobegimi

Özgecim biz seninle farkındaysan aynı gidiyoruz.Fazlaydakta eksiysekte aynıyızAma bundan sonra 51-52 olucaz hep aynı üzülme
Osibuledd ,aramıza hoşgeldin canım.Çekinmene gerek yok.Burda beraber zayıflıycaz inş.
Papatya ,sana sorucam unutuyorum hep.Hani sen ölçülerini almıştın ya baktın mı sonra incelme var mı diye?Bende yazmıştım bi yere bulunca bakıcam hemen sanmıyorum gerçide

Son düzenleme:

canım malesef bir değişim yok. ama ben incelme sağlayacak kadar spor yapamadım ki...
ahhhh şöyle şu sporu yeme içme ev işi pc başında oturma gibi rutin bir hale getirebilsem.
yok olmuyor. üşeniyorum resmen.
çocuk gibi birazdan birazdan derken gün bitiyor....
ama aynada gördüğüm beni de hiç ama hiç beğenmiyorum...
başka topikleri okuyorum, çözümü biliyorum ama olmuyor işte....
bugün menüm kötü malesef...
profiterol yapmıştım ondan yedim 3 adte
akşam yemeğinde de biber kızartması yedim...
allah izin verirse yarın oruç tutacağım.
sahura kalkmam da 12 gibi birşeyler yerim belki....

ayrıca birşey sormak istiyorum...
daha önce öteki topikte konuşulmuştu ama aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu onlarında fikrini almak isterim.
ben son bir aydır hergün tartılıyorum.
akşam gösterdiğim performasn hemen ertesi güne yansıyor...
akşam yemeğinden sonra birşey yemediysem bazen -800 gram a kadar çıkabiliyor fark.
herneyse sizler metabolizma ve vücut açısından bu tartılma olayının ne kadar zamanda bir olması gerektiğini düşünüyorsunuz...

Canım hemen hemen benzer kararları ben de aldım
Şu adet dönemi bi bitsin çünkü çikolatalı şeylere dayanamıyorum bu dönem
Onun dışında abur cubur yemicemmm
Birlikte yemeyelim o zaman

menüm biraz hamur işi ağırlıklı oldu (misafilerim vardı) ama kalori hesabını kaçırmadım sanırım.

sabah: 4 zeytin, çeyrek dilim incirli pasta, 4 adet biberiye turşusu, çeyrek dilim kaşar,yarım dilim ekmek

ara: 1 dilim inciri pasta, 4 tane kuru incir

öğleden sonra: 2 dilim börek, 1,5 dilim incirli pasta, 1 kase patates salatası, 2 yaprak marul
yakşalık 2,5 litre su, ve 5-6 bardak şekersiz siyah çay

sporlar: 100 tane plates topu yardımı ile mekik, 100 yarım mekik, 50 tane bel hareketi, 40 dakika plates,2 dakika ip atlamak
toplam:1378 kalori-- spor toplamı: yaklaşık 250 kalori

kalan kalorim: 1128 civarı

Son düzenleme:
Papatya
Canım bence her gün tartılmak yerine haftalık tartılmak en doğrusu
Mesela bazen arkadaşlar diyor bu hafta çok şaşırdım şu kadar vermişim halbuki spor yapamamıştım filan diye
Normal çünkü insan emeklerinin karşılığını bir hafta ya da kendi hızına göre iki hafta sonra alır
Geçen hafta çok kaçırıldıysa bu haftaya yansıyabilir
Bu nedenle bir karar alınca bir süre devam etmek gerekiyor vücudumuz çok hızlı bir şekilde cevap veremeyebilir
Hem hızlı alınan-verilen kilo verilir ya da geri alınır
Akşam tuzlu yersek ertesi gün vücut su tutar kilo artar
Ya da bağırsakalrımız tembelse bayağı fark eder
Bu nedenle ısrarcı olmak sabretmek gerekiyor ve haftalık tartılmak bence

Canım incir çok kalorili bayağı kullanmış menülerinde
Bir kuru incir yaklaşık 37 kalori sen düşün
Yani bu kalori seni daha çok yemeye iter vücut aniden yükselen şekerle coşar daha daha diye bağırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…