- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.421
günaydın kızlaar güzel bir gün olsun bugün
uzun zaman sonra ilk defa menü paylaşayım diyorum
dünkü menüm
sabah.... 1kk peynir,3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, bolca marul ve dereotu, 1 dlm kepek ekmeğin üzerine nutella, 1 çay
ara......... 1 bardak süt, 3 hurma
öğlen...... 6-7 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
akşam..... etli taze fasulye, 5-6 kaşık bezelyeli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 1 de yaptığım hlm kepek ekmek
ara......... evde yaptığım haşhaşlı kekten 2 ince dilim
bunların hepsi 1700 kalori civarı tutuyor. kalorisepetine göre 370 kalori emzirerek harcadım bi de akşama kadar ev temizlemeceen az 500 ünü göndermişimdir dimi yaaa
menünü beğendim canım ama hem bezelye hem de pilav olmaz..günaydın kızlaar güzel bir gün olsun bugün
dünkü menüm
sabah.... 1kk peynir,3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, bolca marul ve dereotu, 1 dlm kepek ekmeğin üzerine nutella, 1 çay
akşam..... etli taze fasulye, 5-6 kaşık bezelyeli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 1 de yaptığım hlm kepek ekmek
bunların hepsi 1700 kalori civarı tutuyor. kalorisepetine göre 370 kalori emzirerek harcadım bi de akşama kadar ev temizlemeceen az 500 ünü göndermişimdir dimi yaaa
Benim oglumda pazar günü 3 yaşına bastı yaşıtlar sanırımMERHABA EBRULi
Oğlum 2,5 yaşında emzirmiyorum kilolarda doğumdan kaldı
İyiyim cancagızımçok yoruldum çooook... ama hala işim bitmedi.. neyse artık yarın devam edeceğim bu günlük bu kadar yeter.. mutfağı topladım sildim süpürdüm yemeğimi koydum ocağa, salonu süpürdüm silmedim, antreleri süpürdüm sildim. yarın da ytk çck ve oturma odasını süpürür silerim.. ahh ev muhabbeti olmuş da büyük ev işin hiiiç bitmemesi demek.. hele de üç kişi yaşamana rağmen 4 oda kullanıyorsan.. bu gidişle salonun kapısını kilitleyeceğim ve eşime vermeyeceğim ya sinir oldum koskoca yemek masasında çay izleri, sakızlar, çöpler sanki küçük çocuk bi laf anlatamıyorumneyse benden böyle işte şu ana kadar toplamda 800 kalori civarında almışımdır ama emzirerek bunun 300 ünü amorti ettim tabi ev işleri helede yer silme var çünkü mop kullanmadım elceğizimle sildim ki daha çok kalori harcayayım bi de kek yapacağım akşama ama 1 dilim yerim inş yoksa sabahtan beri tüüüm uğraşlarım boşa gider hatta bi kalorisine bakayım da ona göre yerim, olmadı yarın yerim
sunaa hoşgeldin canım burdaki kızlar sayesinde verirsin takma kafanabaksana ben bile kalori hesaplar oldum öyle bi gaza getiriyorlar kii
ebrum nasılsın cancağızım?
diğer kızçeler hepiniz nasılsınız nerelerdesiniz?
Ohh sende temizlik yapmışın.Gül çok sevindim ilacının iyi gelmesine iyiki gitmişsin dr.?Sen hangi bölüme gittin bende mi gitsem?:44:Ayy canım havuçlu kek istedi bende yapayım ogluşaKızlar nasılsınız ?
Bende bu gün temizlik yaptım , şu ilacı kullandığımdan beri evim tertemiz enerjim yerinde yesemde aynı kilom çok güzel ya Allah herkese saglık sıhat versin canım sıkıldı fırına pogaça yaptım attım buzluga atıcam eşime sabahları veririm kahvaltı için hazır fırın sıcakken birde havuçlu kek yapıcam , bu gün çok az yedim bişiler atıştıracam ki aksama abartmayayım dünden bugüne 200 gr - deyim her gün böle olsa ohhhj
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım bol sabırlarKizlar merhaba araniza yeni katildm bugun diyetimin ikinci gynu bana sabir dileyin
your_app_name uygulaması kullanılarak demvice_name cihazından gönderilmiştir.
seni okudukça özeniyor ama bi çaba göstemeyip özenmekle yetiniyorumMerhaba kızlar
4 Fast mile yaptım bugün. Regl olduğum için başka birşey yapması.
Reglden midir nedir karnım kocaman
Tartıda sürekli artı diyor
Cumaya toparlarım belki
Herkese iyi geceler
bende 58 leri görmekten bıktım ama bunun içinde bişi yapmıyorum.günaydın çıtırlarım..
sohbet etmişşiniz. ne ğüzel..
o kadar yememe rağmen düne göre -200 çıktım.. .
bir iki ğündür üzerimde bir ğerğinlik var ,,,
stres oldum.. 58 lerdeki rakamları ğörmeken gına ğeldi......
daha cuma ğününkü rakamı yeniden ğöremedim...
neyse kaçamaksız ğüzel bir ğün ğeçiririrz inşallah
Canım aynı gün içinde iki çeşit pilav yemişsin.Dost acı söyler ve papatyamın dedigi gibi piriçte şeker bezelyede şeker bol bol küp küp şeker yemişsin gibi olmuş.Ya bezelye ya pilav.günaydın kızlaar güzel bir gün olsun bugün
dünkü menüm
Oglum tv bile kapatıyor dizilerden herşeyden habersizim onunla oyun oynuyorum.Bilgisayarı elime dahi aldrımuıyor.Onu uyuturken baygın gibi uyuyakalıyormuşumgünaydınnn
mevcan kolay gelisn cnm
papatya bende her akşam yapıcam fdiyorum lesile sonra kalıyor ama lesile acaip inceltiyor insanı
benim tek çözümüm akşamları yapmak anladım her akşam bi 45 dk ayırsam yeter
tahll sonuçlarını söylersin bizlerede canım.Kalori sayımna sende katıldın demekPapatya kolay gelsin sporlarin saolasin evet pek yazmiyorum kocisle papaz oluyoruz sonra dun tahlilleri vrrdim bugun gidecem insallah haber veririm sayenizde cal. Saymaya bende basladim
ebrucum bahar yorgunluğudur canım bi de çalışıyorsun akşama kadar yoruluyorsundur takma kafana işleridinlenmene bak sen
nelson papatyam teşekkür ederim yorumlarınız içinpapatyam 2 bardak pirinçle yaptığım pilava 3 yemek kaşığı bezelye koydum düşün yani bana kaç tane denk gelmiştir ama haklısın kalori sayarken uzak durmam gerek bunlardan cıss cıss
İyiyim cancagızımÖzledim seni Bayadır sohpet edemiyorduk.Ohh ev mis gibi olmuş.Bende ogluştan çok eşimin arkasını topluyorum Bende inş bugün başlıycam kalori sayımına.
Canım aynı gün içinde iki çeşit pilav yemişsin.Dost acı söyler ve papatyamın dedigi gibi piriçte şeker bezelyede şeker bol bol küp küp şeker yemişsin gibi olmuş.Ya bezelye ya pilav.
İnş öyledir canım.İşim rahat koca gün oturuyorum nerdeyse.Ev yoruyor beni.Vİtaminde almaya başladım ama hala o oglunu uyutup evi toplayıp pc bakınıp bazen spor bazen tv keyfi vsss off nerde kollarımda bi yük var sanki
Eki Görüntüle 1019066 İİste kahvaltimmm, coook cnm ckti. Corba yaptim.
Gunaydin citir annelerimmmm..
Dun gece kocise hazirladigim mantidan bi tabak yaklasik 7yemek kasigi manti yedim.
Sabahda tarti uzdu beni. Eee haliyleeee
Devkule, bn kocisde ck laf soyluyordu. Allahtan birakti. Sonuclri bildir bizede.
Ebrucum, is yerinde ck yoruluyorsundur. Hem ew hem is idsre etmek cok zordur.
Allaj yardm etsn.
Nel kuzu eksi cikmana coook sewindim. Bende bi ileri iki grri gitmekten cook sıkıldım yaaa..Spor da yapamadm.
Elifcim, emzirmeyi avantaja donusturmek elinde.
Pirinc pilavi ck yeme bence. Tamam kalori hesabiyla yiyosun neyse ye ye ,))
Papatyaa, cnm reglden iste siskinlikk, o yuzden kafana takma..
Mew, seninle sohbetiii ozledimm... ozellikle sakalarini.. beni ihmal ediyorsun ama.
Gecenin gusel gecmesine sewindim. Ohh stres atmissin. kolay gelsinn..
Banuuu, leslienin faydasi inanilmaz var. Eskiden aksamlari ew isi yapmaz or yapardm.Ssimdi spor yerine temzlk mutfk ..
Cok sinirlerm bozuluyor ama .. 45dk ahh ahh .. bugece yapicam walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?