Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
4 Fast mile yaptım bugün. Regl olduğum için başka birşey yapması.
Reglden midir nedir karnım kocaman
Tartıda sürekli artı diyor
Cumaya toparlarım belki
Herkese iyi geceler

günaydın çıtırlarım..
sohbet etmişşiniz. ne ğüzel..

o kadar yememe rağmen düne göre -200 çıktım.. .
bir iki ğündür üzerimde bir ğerğinlik var ,,,
stres oldum.. 58 lerdeki rakamları ğörmeken gına ğeldi......
daha cuma ğününkü rakamı yeniden ğöremedim...

neyse kaçamaksız ğüzel bir ğün ğeçiririrz inşallah

günaydın kızlaar güzel bir gün olsun bugün

uzun zaman sonra ilk defa menü paylaşayım diyorum

dünkü menüm

sabah.... 1kk peynir,3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, bolca marul ve dereotu, 1 dlm kepek ekmeğin üzerine nutella, 1 çay

ara......... 1 bardak süt, 3 hurma

öğlen...... 6-7 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

akşam..... etli taze fasulye, 5-6 kaşık bezelyeli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 1 de yaptığım hlm kepek ekmek

ara......... evde yaptığım haşhaşlı kekten 2 ince dilim

bunların hepsi 1700 kalori civarı tutuyor. kalorisepetine göre 370 kalori emzirerek harcadım bi de akşama kadar ev temizlemece en az 500 ünü göndermişimdir dimi yaaa

menü ğüzel canım...

günaydın canlar
hala şişkinliğim devam ediyor. hatta bugün elbise giyecektim ama göbek nasıl fırtlamış. hiç cesaret edemedim. diyet konusunda pek dikkat etmiyorum. ben bildiğiniz üzere spora sardım.
menünü beğendim canım ama hem bezelye hem de pilav olmaz..
bezelye çok kalorili bir besin....

günaydın çıtırlarım

bol kalorili bir kahvaltı yaptım,günün kalanını hafif geçirmem lazım

dün eşim arkadaşlarıyla bowlinge gitti,kızımda erken yattı cnbc-e de eski bir amerikan filmine denk geldim,bol müzikli bol dans lı bir filmdi çok keyif aldım ama baya uykusuz kaldım

bugün çok yoğun olucam,yine bir ihale aldık toplantılarımız var öğleden sonra,uğrarım umarım

papatyam bende spora başlayınca kiloma bu kadar takılmıycam,amacım incelmek olucak,saatler ileri alınınca her akşam yürüyüşe gidicem yine sabırsızlıkla bekliyorum

günaydınnn
mevcan kolay gelisn cnm

papatya bende her akşam yapıcam fdiyorum lesile sonra kalıyor ama lesile acaip inceltiyor insanı
benim tek çözümüm akşamları yapmak anladım her akşam bi 45 dk ayırsam yeter

Papatya kolay gelsin sporlarin saolasin evet pek yazmiyorum kocisle papaz oluyoruz sonra dun tahlilleri vrrdim bugun gidecem insallah haber veririm sayenizde cal. Saymaya bende basladim

Günaydın kızçeler....2 hafta olucak tartılmayalıkarnım şiş spor yok oglumu uyuturken uyuyakalıyorum.Eskş enerjim gece yarılarına kadar işimi bitirmeden yatamayan bana noldu hala anlayamadım.Vitaminde bi işe yaramadı

ebrucum bahar yorgunluğudur canım bi de çalışıyorsun akşama kadar yoruluyorsundur takma kafana işleri dinlenmene bak sen

nelson papatyam teşekkür ederim yorumlarınız için papatyam 2 bardak pirinçle yaptığım pilava 3 yemek kaşığı bezelye koydum düşün yani bana kaç tane denk gelmiştir ama haklısın kalori sayarken uzak durmam gerek bunlardan cıss cıss

MERHABA EBRULi
Oğlum 2,5 yaşında emzirmiyorum kilolarda doğumdan kaldı
Benim oglumda pazar günü 3 yaşına bastı yaşıtlar sanırımBenimde sezeryan göbüşüm kaldı
İyiyim cancagızımÖzledim seniBayadır sohpet edemiyorduk.Ohh ev mis gibi olmuş.Bende ogluştan çok eşimin arkasını topluyorumBende inş bugün başlıycam kalori sayımına.
Ohh sende temizlik yapmışın.Gül çok sevindim ilacının iyi gelmesine iyiki gitmişsin dr.?Sen hangi bölüme gittin bende mi gitsem?:44:Ayy canım havuçlu kek istedi bende yapayım ogluşa
Kizlar merhaba araniza yeni katildm bugun diyetimin ikinci gynu bana sabir dileyin

your_app_name uygulaması kullanılarak demvice_name cihazından gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım bol sabırlar
Merhaba kızlar
4 Fast mile yaptım bugün. Regl olduğum için başka birşey yapması.
Reglden midir nedir karnım kocaman
Tartıda sürekli artı diyor
Cumaya toparlarım belki
Herkese iyi geceler
seni okudukça özeniyor ama bi çaba göstemeyip özenmekle yetiniyorumTartıyı boşver kıyafetlerdeki bedenine ve aynadaki görüntüne bak
bende 58 leri görmekten bıktım ama bunun içinde bişi yapmıyorum.
Canım aynı gün içinde iki çeşit pilav yemişsin.Dost acı söyler ve papatyamın dedigi gibi piriçte şeker bezelyede şeker bol bol küp küp şeker yemişsin gibi olmuş.Ya bezelye ya pilav.
Oglum tv bile kapatıyor dizilerden herşeyden habersizim onunla oyun oynuyorum.Bilgisayarı elime dahi aldrımuıyor.Onu uyuturken baygın gibi uyuyakalıyormuşumO yüzden spor yokKeşke başlasak ve papatyam gibi hep yapsak yaz geliyor tişörtlerden saklayamıycam koca bi göbekle yaza girmek istemiyorummmm
Papatya kolay gelsin sporlarin saolasin evet pek yazmiyorum kocisle papaz oluyoruz sonra dun tahlilleri vrrdim bugun gidecem insallah haber veririm sayenizde cal. Saymaya bende basladim
tahll sonuçlarını söylersin bizlerede canım.Kalori sayımna sende katıldın demek

zehra ugramıyor mu ben mi görmüyorum:44:

fenedo da yok bu aralar??

hawarım dogum yaptı mı acaba gelmiyor hiç?

zuzum okul maratonunda sanırım ondan ugrayamıyor

İnş öyledir canım.İşim rahat koca gün oturuyorum nerdeyse.Ev yoruyor beni.Vİtaminde almaya başladım ama hala o oglunu uyutup evi toplayıp pc bakınıp bazen spor bazen tv keyfi vsss off nerde kollarımda bi yük var sanki

ebru bend eistiyorum sprou ama olmuyor ya çünkü eve git çocukalır yedir içir
kv ben yeidreyim diyor ama ben kendim yedirmek istyorum akşam yemekleirni
birkite keyifle yemek yiyoruz.. ortalıgı topla bm boşalt çocukalrı yatır derken saat 9 oluyor
sonrahalim kalmıyor sabah 6:30 dakalktıgım için

İİste kahvaltimmm, coook cnm ckti. Corba yaptim.

Gunaydin citir annelerimmmm..

Dun gece kocise hazirladigim mantidan bi tabak yaklasik 7yemek kasigi manti yedim.
Sabahda tarti uzdu beni. Eee haliyleeee

başla canım kalori sayımı işe yarıyor ben cumadan beri dikkat ediyorum dün 1500 eksideydim bugün düne göre +400 üm ama wc çıkamadım inşallah ondandır evet ya haklısın hem iki çeşit pilav hem de bezelye pirinç mahvetti günümü haa bide akşamki kek neyse bugün daha dikkat edeceğim cumaya kadar 64 görmek istiyorum tartıda bi heyecan kapladı beni sorma

canım böyle devam ederse bi dr a mı gitsen acaba belki başka ilaçlar vitaminler verir onlar işe yarar.. çünkü epeydir aynı şeyden şikayetçisin.. bi de sen bedenen yorulmuyorsundur da beynen baya yoruluyorsun oğluşu düşünerek, o yüzden olabilir.. :44:

Eki Görüntüle 1019066 İİste kahvaltimmm, coook cnm ckti. Corba yaptim.

Gunaydin citir annelerimmmm..

Dun gece kocise hazirladigim mantidan bi tabak yaklasik 7yemek kasigi manti yedim.
Sabahda tarti uzdu beni. Eee haliyleeee

afiyet olsun şekerim ohh sefan olsun bak benimde canım çekti şimdi bi mercimek çorbası mı yapsam bende yaa ama düdüklüm bozuldu tencerede yapiiim bari akşama yemeğimiz olur hem oyy hergün ne pişirsem derdi gerdi beni valla kafayı cozuttum bak senin çorbadan ben nerelere geldim

Devkule, bn kocisde ck laf soyluyordu. Allahtan birakti. Sonuclri bildir bizede.

Ebrucum, is yerinde ck yoruluyorsundur. Hem ew hem is idsre etmek cok zordur.
Allaj yardm etsn.

Nel kuzu eksi cikmana coook sewindim. Bende bi ileri iki grri gitmekten cook sıkıldım yaaa..Spor da yapamadm.

Elifcim, emzirmeyi avantaja donusturmek elinde.
Pirinc pilavi ck yeme bence. Tamam kalori hesabiyla yiyosun neyse ye ye ,))

Papatyaa, cnm reglden iste siskinlikk, o yuzden kafana takma..

Mew, seninle sohbetiii ozledimm... ozellikle sakalarini.. beni ihmal ediyorsun ama.
Gecenin gusel gecmesine sewindim. Ohh stres atmissin. kolay gelsinn..

Banuuu, leslienin faydasi inanilmaz var. Eskiden aksamlari ew isi yapmaz or yapardm.Ssimdi spor yerine temzlk mutfk ..
Cok sinirlerm bozuluyor ama .. 45dk ahh ahh .. bugece yapicam walla

ben 2 yıl lesile yaptım kimse kiloma inanmıyordu simitleimr gitmiş , midem küçümüş belim incelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…