- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.441
afiyet olsun şekerim ohh sefan olsun bak benimde canım çekti şimdi bi mercimek çorbası mı yapsam bende yaa ama düdüklüm bozuldu tencerede yapiiim bari akşama yemeğimiz olur hemoyy hergün ne pişirsem derdi gerdi beni valla kafayı cozuttum bak senin çorbadan ben nerelere geldim
ben 2 yıl lesile yaptım kimse kiloma inanmıyordu simitleimr gitmiş , midem küçümüş belim incelmişti
İsteee banu en'cok istedigimmm mideeem kücülseeee.
Arkadas ne yesem löp löp et cikiorrr cildiriprummm.
Hatta kocisde diyor yemeken once ve sonrasinda acayp frk wsr dieee.
Yaz da gelior. Hadimsmdi ceketle kamufle ediorum ama yazaaa... yk yok bu mdidenin kuculmesi erimesoo gerek
hikmet şeker ve ekmek bel simit göbek mide düşmanı cnm bunlaır azaltmak hata tketmemek laızm
yani şöle ekmegi tb ve ya çavdar
şekeri ise meyvedne almak lazımm
Sefam olsunda 2kase ictim diye 540 kalori aldim
Yap yap, kocis bayilir diyede yaptim. Bide aklima bse gelmedi.
Yanina da tabimkocise makarna yaparim. Cikss ben yemem.
Ama haklisin yaas, hergun ne yemek yapssm die kafayi yiyoruz.
Aynen yemegi ısıt yanına meze salata yap ogluşu yedir.bm yerleştir çamaşır at çıkar as ogluşla oyna sütünü içir23:00 ve pil bitik.Sbah06:50 kalkıyorum bendeebru bend eistiyorum sprou ama olmuyor ya çünkü eve git çocukalır yedir içir
kv ben yeidreyim diyor ama ben kendim yedirmek istyorum akşam yemekleirni
birkite keyifle yemek yiyoruz.. ortalıgı topla bm boşalt çocukalrı yatır derken saat 9 oluyor
sonrahalim kalmıyor sabah 6:30 dakalktıgım için
Haklısın dr gitsem iyi olacak kafama göre vitamin aldım.Belki başka nedeni vardır:44:Motve olmana ve eksi olmana çok sevindim darısı benim başıma:13:başla canım kalori sayımı işe yarıyorben cumadan beri dikkat ediyorum dün 1500 eksideydim bugün düne göre +400 üm ama wc çıkamadım inşallah ondandır evet ya haklısın hem iki çeşit pilav hem de bezelye pirinç mahvetti günümü haa bide akşamki kek neyse bugün daha dikkat edeceğim cumaya kadar 64 görmek istiyorum tartıda bi heyecan kapladı beni sorma
canım böyle devam ederse bi dr a mı gitsen acaba belki başka ilaçlar vitaminler verir onlar işe yarar.. çünkü epeydir aynı şeyden şikayetçisin.. bi de sen bedenen yorulmuyorsundur da beynen baya yoruluyorsun oğluşu düşünerek, o yüzden olabilir.. :44:
benimde canım çorba çektiii hikmetttttafiyet olsun şekerim ohh sefan olsun bak benimde canım çekti şimdi bi mercimek çorbası mı yapsam bende yaa ama düdüklüm bozuldu tencerede yapiiim bari akşama yemeğimiz olur hemoyy hergün ne pişirsem derdi gerdi beni valla kafayı cozuttum bak senin çorbadan ben nerelere geldim
Banucummm, eee ben yazdan buyana seker kullanmiyorum ki...
Normal ekmekte asla tuketmemm.
Meyvede asiri yen bi onsan deglm. Muz jaftada 3 en fazla,
Ayva ck sewiorm.
Aynen yemegi ısıt yanına meze salata yap ogluşu yedir.bm yerleştir çamaşır at çıkar as ogluşla oyna sütünü içir23:00 ve pil bitik.Sbah06:50 kalkıyorum bendeOgkluşu daha erkene çeksem uyku saatini ama doyamıyorum ki 22:00 süt alarmı çalınca bile içim bi tuhaf oluyor uyutucam die
Haklısın dr gitsem iyi olacak kafama göre vitamin aldım.Belki başka nedeni vardır:44:Motve olmana ve eksi olmana çok sevindim darısı benim başıma:13:
benimde canım çorba çektiii hikmettttt
http://www.kalorisepeti.com/mbl/diyet_yemekleri.php
Banucum burda az kalorili yemeklerden war bak istersen.
Manti olmadi tabiii, yemegi hazirlarken telkinde blundum kendimeee. Yemeee yemeee yemeee
Diyeee beni ben dinlemedii
Ebruuu canim canin cekmesin boswer kaloriiisii cooook, bi daha bi kase belki yerim.
2kase mahfettibenii
hikmetttt ben artık kalori ile ugraşmıyorum çok fazla üşeniyorum.
3 yıldır bu diyet olayıiçindeyim 30 kilo verdim ve bu dönemd eögrendim birçok şeyi
misla diyetesiyene gtmiyorum çünkü verecegi listeyi biliyorum şimdiiden
kaloris diyeti evet iyi ama şöle bri örnek vereyim yediign 500 kalorilik bir pasta ile 500 kalorilik bir salatanın
etkileri aynı dgeildir vucuda
öenmliolan saglıklı şeylerden almak kaloriyi
30kilo wermia biri olarak sen, bize gusel bilgiler soylemen gerek sekerim.
Ve dogru soyluyorsun. Onemliolan dogru beslenmek
hikmetcim tabiki söyleirmde bazne insnalar yanlış anlıyor ahkam kesmekk gibi düşünüyorlarr
oyüzden sesiz sessiz takipteyimmm
kızlar ben bugün tam 700 gr fazla çıktım hiç anlamıyorum akşam 6 da çorba içtim eşim gelince 2 kaşık kabak yemeği yedim 21.30 civarı o mu bana 700 gr dönecek çok saçma,öncki gün 10 civarı 6 tane kurabiye yedim yinede kilo verdim. bende böyle oluyor bi gün ver öteki gün al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?