Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sefam olsunda 2kase ictim diye 540 kalori aldim
Yap yap, kocis bayilir diyede yaptim. Bide aklima bse gelmedi.
Yanina da tabimkocise makarna yaparim. Cikss ben yemem.
Ama haklisin yaas, hergun ne yemek yapssm die kafayi yiyoruz.

ben 2 yıl lesile yaptım kimse kiloma inanmıyordu simitleimr gitmiş , midem küçümüş belim incelmişti

İsteee banu en'cok istedigimmm mideeem kücülseeee.
Arkadas ne yesem löp löp et cikiorrr cildiriprummm.
Hatta kocisde diyor yemeken once ve sonrasinda acayp frk wsr dieee.
Yaz da gelior. Hadimsmdi ceketle kamufle ediorum ama yazaaa... yk yok bu mdidenin kuculmesi erimesoo gerek

hikmet şeker ve ekmek bel simit göbek mide düşmanı cnm bunlaır azaltmak hata tketmemek laızm
yani şöle ekmegi tb ve ya çavdar
şekeri ise meyvedne almak lazımm

hikmet şeker ve ekmek bel simit göbek mide düşmanı cnm bunlaır azaltmak hata tketmemek laızm
yani şöle ekmegi tb ve ya çavdar
şekeri ise meyvedne almak lazımm

Banucummm, eee ben yazdan buyana seker kullanmiyorum ki...
Normal ekmekte asla tuketmemm.
Meyvede asiri yen bi onsan deglm. Muz jaftada 3 en fazla,
Ayva ck sewiorm.

Kizlar, 21ine oglisin dogum gunu war.Ewde kendimce bisler yapmak istiyorum.
Salonu suslemek istiorum. Malum butce pek ayiramam. Parasal idare eder ama bi gun snra ist a gidicez.
Ee esim mecbur para werecek.
Bende diorum ki salonu kendim süslesem. İnternnten cook arastorma yaptim.
Fon grafon kagitlariyla biseler yapicam. Ponpon falan.
Sizin aklinizda ilginc fikirler warmiiiii..

Cok insan gelmicek. Aile arasinda yapicaz. Kolay pasta tarifi felanda olabilir.

Son düzenleme:
Sefam olsunda 2kase ictim diye 540 kalori aldim
Yap yap, kocis bayilir diyede yaptim. Bide aklima bse gelmedi.
Yanina da tabimkocise makarna yaparim. Cikss ben yemem.
Ama haklisin yaas, hergun ne yemek yapssm die kafayi yiyoruz.

oyy iki kase çorba o kadar kalori varmıymış yaa daha az kalorili bişiler bulmam lazım benim :44: yoksa gün boyu aç kalırım yaaaaa

bu arada mantı cıksss olmamış
benim pilavda olmadı ama dediğin gibi kalorisine göre yiyorum çok sıkıntı yok ama daha dikkat edeceğim bi hırslandım ki sorma gitcek bu kilolar başka yolu yok

Aynen yemegi ısıt yanına meze salata yap ogluşu yedir.bm yerleştir çamaşır at çıkar as ogluşla oyna sütünü içir23:00 ve pil bitik.Sbah06:50 kalkıyorum bendeOgkluşu daha erkene çeksem uyku saatini ama doyamıyorum ki 22:00 süt alarmı çalınca bile içim bi tuhaf oluyor uyutucam die
Haklısın dr gitsem iyi olacak kafama göre vitamin aldım.Belki başka nedeni vardır:44:Motve olmana ve eksi olmana çok sevindim darısı benim başıma:13:
benimde canım çorba çektiii hikmettttt

Banucummm, eee ben yazdan buyana seker kullanmiyorum ki...
Normal ekmekte asla tuketmemm.
Meyvede asiri yen bi onsan deglm. Muz jaftada 3 en fazla,
Ayva ck sewiorm.

şeker derken , çikolata pasta, şeker içeren herşey demek istedim
ben mesela günde 1 porisyon meyve yiyorum sadece
sen zaten incesin ben genel anlamda söyledim cnm incelten gıdaları

ebru aslında erken uyutsan çok iyi olur alışır erken yatmaya çalışan anneler hep öle cnm ancka hafta sonu
kendinede zaman ayırırsın hemm

hikmetttt ben artık kalori ile ugraşmıyorum çok fazla üşeniyorum.
3 yıldır bu diyet olayıiçindeyim 30 kilo verdim ve bu dönemd eögrendim birçok şeyi
misla diyetesiyene gtmiyorum çünkü verecegi listeyi biliyorum şimdiiden
kaloris diyeti evet iyi ama şöle bri örnek vereyim yediign 500 kalorilik bir pasta ile 500 kalorilik bir salatanın
etkileri aynı dgeildir vucuda

öenmliolan saglıklı şeylerden almak kaloriyi

30kilo wermia biri olarak sen, bize gusel bilgiler soylemen gerek sekerim.
Ve dogru soyluyorsun. Onemliolan dogru beslenmek

hikmetcim oğlunun doğum günü için barmar diye bi site var parti malzemeleri pasta malzemeleri falan var bi incele istersen fiyatları bana baya uygun geldi bende şimdiden bakıyorum oğluşun doğum gününe 3 ay var halbuki

evet ya masum haklısın kalorileri sağlıklı besinlerden almalıyız dediğin gibi bi dilim pastayla salata aynı etkiyi yapmaz :44: sen boşver söyle uyar bizi ahkam kesmek bunun neresinde sonuçta burda hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz isteyen ders alır isteyen almaz dimi ama
bu arada 30 kilo mu maşallah maşallah

hikmet dogum günü kutlu olsun kuzucugun atlamışım...

lajoba evet cnm 30 veridmde ama çok zor killo veren bir bünyem var
10 kilo filan tekrar aldım
şuan onlaırvermeye çalışıyorum zorda olsaaa

kızlar ben bugün tam 700 gr fazla çıktım hiç anlamıyorum akşam 6 da çorba içtim eşim gelince 2 kaşık kabak yemeği yedim 21.30 civarı o mu bana 700 gr dönecek çok saçma,öncki gün 10 civarı 6 tane kurabiye yedim yinede kilo verdim. bende böyle oluyor bi gün ver öteki gün al

hikmet:lajobanın dedgi siteden ben oglumun 1 yaş için resimli magnet yaptırmıştım çok uyguna

masum: canım olur mu öyle şey.Herkes bildigini duydugu diyet spor herşey paylaşsın herkes faydalansın.

cumaya kadar 69.5 olcam diyede söz verdim kendime ama böyle giderse yandım dün hatta 1600 kcal almıştım bide herzaman 2000 i geçer kilo verirdim.Neyse yarına görcez bakalım:18:

bazen kaçamaklar üstünden bir kaç gün geçtiginde kendini gösteriyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…