Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kizlar kayseride karli bi gun ozlemisim kari.dun ben 900 kcal almisim ama artiyla uyandim kabizlik var ondan yada masumun dedigi gibi kacamaklar sonradan cikiyo
Bugunku menum
Sabh 1 yumurta ile menemen 1 batim recel 4 zeytin sekersiz cay 1 dilim ekmek
Ara 1 havuc 1 minik portakal 1 isirik muz sutlu nescafe yarim c.k seker ile
Aksam 1 yk yag ile sotelenmis et 3 yk pirinc pilavi ayran
Ara 2 burcak 1 kucuk muz
Spor 20 dk leslie 50 mekik 250 ip bunu yaptim belki aksamda yaparim
Bu arada benim gogus 85 bel 68 kalca 92 sizce 38 beden elbise olur mu bana netten bi elbise begendim de kararsiz kaldim olur mu olmaz mi diye yardim lutfen

sabah:2 dilim cavdar+2yk tulum+3zeytin
öğle:1porsiyon lahana ve kuru patlıcan dolma+yeşillik+yarım dom+turşu+3yk yopurt+1dilim cavdar
ara:1 elma+1metro+salep
ara:sütlü kahve
akşamatlıcan salata+yoğurt+2dilim cavdar+1yk ezme+2minik lahana sarma

ve toplamda 1517 kaloriiii.. off yine gümlemişimmmmm..

sporlarımı yapınca yazarım...

Son düzenleme:

olur tatlım... bende 90-70-92 falanım 38 oluyorr

bi metro fazlalık gibi geldi ama sporları yapınca kalorilerin bi kısmını yakmış olacaksın zaten çok da fazla değil bence

bencede 38 olur canım zaten olmazsa değişme imkanın var yine siteyi iyi incele değişim şartlarını falan ama olur inş

iyi akşamlar ayşee

Son düzenleme:
Selâmün aleyküm kızlar Nasılsıniz iyisinizdir inşallah ben cok şükür ıyi olmaya çalışıyorum diyetime yarın başlamayı düşünüyor inşallah kilom 67.5 ile başlıyorum yarin herkese hayırlı aksamlar

bencede 38 olur canım zaten olmazsa değişme imkanın var yine siteyi iyi incele değişim şartlarını falan ama olur inş

iyi akşamlar ayşee [/QUOTE]

Var canimda al olmadi gonder terar bekle uzun surer o yuzden

Hayirli aksamlar canim iyi olda baslarsin diyete acele etme bagisiklik sistemini dusurme

Ebruuu
Yavrum sen meyve yiyor musun..bende seninle aynı moddayım nerde o eski günler diyorum sağlıklı beslenir gece ağzımıza lokma koymaz sporlarımızı bi güzel yapardık(spora yürüyerek gider 1saatte..sonra orda da bir saat spor yapardım ..haftada 600gram verince üzülüp dururduk yorulduk sanırım ama dinlendik yetti gari bu dinlenme..hani insan fazlaca uyuyunca bi baş ağrısı be miskinlikle uyanırya ağırlaşırya işte bizde o moda girmemek için mutsuz olmamsk için tekrardan başlamalıyız..spora ve diyete..bunun için cumaya kadar abartmayalım ama cumadan sonra şu kalori hesabıyla başlayalım..hergünki kalori hesabımızı yazalım buraya ve telefona..sonrada toplayıp bir haftalık hangimiz daha az almışız hesaplayalım cumartesi başlayalım bu işe ne dersin?

Ya da sen bilirsin haftasonu başlamayalım pazartesi başlayalım diyorsan o da olur seni beklicem..yoksa bende başlamıcam

Dün
Kk peynir bir dilim ekmek
Ara portakal
Öğle
Yoğurt
Lor peynirli salata
Turp
Ara bir but
Akşam bisürü pilav tavuk makarna salatası
3çikolata büyük
Meyve salatası(
Bugün öğle 2çiğköfte dürüm

Gördün mü bak halim içler acısı..cuma kilomu tahmin bile etmek istemiyorum motivasyon yok çünkü bi olcak tam olcak İnşallah hemi

selam canlar. birkaç akşamdır oldugu gibi yine rapor vermeye geldim :)
şu an çok açım ama birşey yemeyecegim
su içtim koca bir bardak.
fazla durmadan yatayım en iyisi. yoksa birşeyler yicem. bi başlasam da duramam gibi gelio.

bugün çok fazla yemedim ama kalorili beslendim.
spor da fazla yok. eşim erken eve gelince pek mümkün olmadı...

günlük alınması gereken: 2383 kal.
bugünki aldıgım:1011 kal.
artan:1372 kal.

hepinizi öpüyorummmm

canımcım o 700 kalorilik karışık kızartmayı yemeseydin keşke şimdi aç olarak uyumazdın

daha faydalı gıdalar tüketmeye çalış kalori sayıyoruz diye de pastalar börekler yersek olmaz yani demi ama

İyi geceler kızlar.Oglumu uyuturken tam içim geçiyordu ki uyuma kalk dedim yeter bu uuyku hali dedim.Şimdi resimleri ayalıyorum albüm yapayım geçmişe baktım da 52 iken ne güzelmişimsizde beni görmüş olursunuz hem.AZ SONRAAA

Ebrum nazar değdi sana kesin valla işten gel çocukla oyna evi temizle yemek yapp ooo ben yapamazdım sıkma kendini ben dahiliyeye gittim devlet hastahanelerinde diyetisyen Dr lar hixmet veriyormuş bu yüzden önce dahiliyeye sonra dahiliye uzmanı uygun görürse seni diyetisyene yönlendiriyor tamamen bu niyetle gitti Dr bana kan testi yaptı sonuç tiroitler , eve geldim araştırdım yorgunluk sinirlilik bir çok neden hep bu yüzden miş evi temizleyenezdim sabah kalksmazdım ama şim di ilaçtan beri daha iyiyim sende. Bi yaptır hem alt tarafı bi kan testi bişi yoksada piskolojik olarak da rahatlatsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Saat kaç oldu blmiyorum.Resim yükledim sizin için uyumadım kıymetimi bilinYorunlara yarın bakarım iyi gecelerr

Benim sonuclar normal cikti demir b12 hep. Seker Gibi bir cok tahlil yaptirdim yokmus guatir fakat oglusumun guatur degeri yuksek cikti biraz kontrolaltinda tutacaz bakalim degisken olabiliyormus cocuklarda 2. Test yuksek cikarsa cocuk dr. Gidecem bir ay sonra yaptiririm kendimle birlikte oglandanda kan aldirmistim yavrum cok agladi ikinciye nasil aldiracam bakalim hayatta yatmaz o sedyeye damar da zor buluyorlar offf ya 28 aylik daha kuzum. Haftaya persembe tekrar kan vereceğim iki kisi olabilirmiş hcg 45 cikti dr testi tekrar yapalim mens olmazsan dedi gecen ay 17 de olmustum evde yaptigim negatifti 18 de tekrar yaparim iki uc gun erken olur aslinda gecen ay sasti ilk defa ark. Hemsire ark.100 e kadar normal diyor kismet artik.
Ebru bunye kaldirmiyordur dr ihmal etme yavruna daha verimli olman icin bile gitmelisin. Spor aslinda yaparken yoruyor gibi geliyor fakat dinc olmamiza yardinci oluyor.
Hikmet sen kesin sicaklar baslayinca erime garantisiyle rahata aldin bu isi emziriyor olunca birde keyif yapiyorsun toplanda su isi sikiya al sonra pisnan olma ben gibiii

kızlar ğünaydın.. kendimi toplamam lazım ğünler ğeçiyorrrr ve artık herğün daha kötü oluyor..

ğece spor yamak yerine kendimi mutfakta bulldum..

2 minik mısır pat. çikolata---100 kalori
3 dilim kepekli üzerine çikolata
2 dilim kepekli ile 3 yk ezme

toplamda 1971 kalori oldu.. başarısız bir ğündü....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…