- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.481
Ebruuu
Yavrum sen meyve yiyor musun..bende seninle aynı moddayım nerde o eski günler diyorum sağlıklı beslenir gece ağzımıza lokma koymaz sporlarımızı bi güzel yapardık(spora yürüyerek gider 1saatte..sonra orda da bir saat spor yapardım ..haftada 600gram verince üzülüp dururduk yorulduk sanırım ama dinlendik yetti gari bu dinlenme..hani insan fazlaca uyuyunca bi baş ağrısı be miskinlikle uyanırya ağırlaşırya işte bizde o moda girmemek için mutsuz olmamsk için tekrardan başlamalıyız..spora ve diyete..bunun için cumaya kadar abartmayalım ama cumadan sonra şu kalori hesabıyla başlayalım..hergünki kalori hesabımızı yazalım buraya ve telefona..sonrada toplayıp bir haftalık hangimiz daha az almışız hesaplayalım cumartesi başlayalım bu işe ne dersin?
başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........gecen cuma
20---------01.3:58
21---------02.3:58
22---------03.3:
23---------04.3:
24---------05.3:
25---------06.3:57.7
26---------07.3:57.8-------bu hafta
27---------08.3.:58.2
28---------09.3:58.8
29---------10.3:59,3
30---------11.3:58.5--- hafta sonunun toplamaya çalışıyorum daha...
Bende ilk fırsatta gidiyim canım elbet bi nedeni vardır bu halimin.Ebrum nazar değdi sana kesin valla işten gel çocukla oyna evi temizle yemek yapp ooo ben yapamazdım sıkma kendini ben dahiliyeye gittim devlet hastahanelerinde diyetisyen Dr lar hixmet veriyormuş bu yüzden önce dahiliyeye sonra dahiliye uzmanı uygun görürse seni diyetisyene yönlendiriyor tamamen bu niyetle gitti Dr bana kan testi yaptı sonuç tiroitler , eve geldim araştırdım yorgunluk sinirlilik bir çok neden hep bu yüzden miş evi temizleyenezdim sabah kalksmazdım ama şim di ilaçtan beri daha iyiyim sende. Bi yaptır hem alt tarafı bi kan testi bişi yoksada piskolojik olarak da rahatlatsın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
geldi yine baş belasıYa da sen bilirsin haftasonu başlamayalım pazartesi başlayalım diyorsan o da olur seni beklicem..yoksa bende başlamıcam
Haklısın gidiecm.Spor yapmayınca daha da hantal oluyoruz aslında.Benim sonuclar normal cikti demir b12 hep. Seker Gibi bir cok tahlil yaptirdim yokmus guatir fakat oglusumun guatur degeri yuksek cikti biraz kontrolaltinda tutacaz bakalim degisken olabiliyormus cocuklarda 2. Test yuksek cikarsa cocuk dr. Gidecem bir ay sonra yaptiririm kendimle birlikte oglandanda kan aldirmistim yavrum cok agladi ikinciye nasil aldiracam bakalim hayatta yatmaz o sedyeye damar da zor buluyorlar offf ya 28 aylik daha kuzum. Haftaya persembe tekrar kan vereceğim iki kisi olabilirmiş hcg 45 cikti dr testi tekrar yapalim mens olmazsan dedi gecen ay 17 de olmustum evde yaptigim negatifti 18 de tekrar yaparim iki uc gun erken olur aslinda gecen ay sasti ilk defa ark. Hemsire ark.100 e kadar normal diyor kismet artik.
Ebru bunye kaldirmiyordur dr ihmal etme yavruna daha verimli olman icin bile gitmelisin. Spor aslinda yaparken yoruyor gibi geliyor fakat dinc olmamiza yardinci oluyor.
Hikmet sen kesin sicaklar baslayinca erime garantisiyle rahata aldin bu isi emziriyor olunca birde keyif yapiyorsun toplanda su isi sikiya al sonra pisnan olma ben gibiii
kızlar ğünaydın.. kendimi toplamam lazım ğünler ğeçiyorrrr ve artık herğün daha kötü oluyor..
ğece spor yamak yerine kendimi mutfakta bulldum..
2 minik mısır pat. çikolata---100 kalori
3 dilim kepekli üzerine çikolata
2 dilim kepekli ile 3 yk ezme
toplamda 1971 kalori oldu.. başarısız bir ğündü....
canım teşekkür ederim iltifatın için. kendine haksızlık etme. sonuçta sen de spor yapmaya özen gösteriyorsun. mekik çekiyorsun.Ppatyam sen kiloyu der ediyosun ya bak ben kilo vermem ragmen spor olamadıgı için hayatımda hala löp etli balık etliyim.Seninse sıkı taş gibi fizigin var daha ne istiyonSaol bu arada ama 53 oldugum foto yok orda çok iyiydim ve yine 52 55 arası olmak istiyorum
canımcım o 700 kalorilik karışık kızartmayı yemeseydin keşke şimdi aç olarak uyumazdın
daha faydalı gıdalar tüketmeye çalış kalori sayıyoruz diye de pastalar börekler yersek olmaz yani demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?