Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

evet canım ya hadi toplayalım kendimizi ... sıkıldım artık kilo almaktan verememekten keçemek yapmaktan.. aynı kiloları görmekten.. tam bir yıldır 4 kilo icin uğraşıyorum.. ne karar beceriksizim yaaaa....

kızlar kendime verdiğim 35 ğünlük hedefi 32 ğünde bitiriyorum.. amacım herğün 160 gram verip amacıma ulaşmaktı ama olmadı..

60,6 ile başladığım serüvenimi 58,5 ile bitiriyorum.
2100 gram verdim 32 ğünde...

biraz ğerginim sanırım regl yaklaşıyor.. acayıp tatlı yeme isteğim var.. ki kusana kadar tatlı yemek istiyorum...

..bundan sonra kalori sepetine ğöre devam edeceğim....

yarın kilo bildirimimden sona hedef zamanıma ve ğünlük almam ğereken kalori miktarını paylaşırmmm...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr herkesle riyidir umarım
ankara kasvetli bir kar, bri yagmur bir güneşş:26::26::26:

gazetelere bi göz ataıyım gelirimmm
çok üzülüyorum gerçi okudukça ama

karlı ankara sabahından kocaman günaydınnnn

okuyorum okuyorum ama yazamıyorum,bu hafta anlaşılan böyle yoğun geçecek,tek tesellim bu kadar yoğunluğun bana güzel bir maaş artışı olarak dönecek olması

sabahları bol kalori alıyorum ama günün diğer saatlerinde dengeliyorum,akşamları hiç bir şey yemiyorum,umarım + kilomu vermişimdir.

bu haftasonu kesin karalıyım sıfır kaçamak yapıcam,özellikler akşamaları hiç bir şey yemiycem

cmt günü ablam eniştem gelicek

pazar günü kuranım var evim sevdiklerimle dolup taşıcak

yorucu ama zevkli bir haftasonunda az yemeliyim az

sehram seni görmek çok güzel canım

yoğunluk başlamadan biraz net ve çay keyfi yapayım uğrarım umarım

masum ğüzelim buralarda soguk.. öyle bir ayaz varki dışarıda totomuz donuyor resmen..

oo mevcanım hafta sonu yogun ğececek desene.. allah yardımcın olsun.. kuranı da allh kabul etsin.. eğer sende bende bu haftasonunu artı ya çıkmadan atlatırsak muhteşem olacak...

benimdde cuma ğecesinden başlıyor yoğunluğum.. cuma akşam yemeğine arkadaştayız..
cumartesi kız kardeşim ğelecek kahvaltıya.. akşama yemeğindede döktürmek istiyorum.. ğerçi onlara ne yapacağıma daha karar veremedim ,,,,yaprak sarayım diyorum zeytinyağlı olarak, arabaşı çorbası da düşünüyorum.sebze yemiyormuş enişte,, tavuk da hormonlu diye yemiyormuş..... önerilerinizi bekliyorum..tatlım haşhaşlı revani+peynirli açma tarzı börek pugaca tarzı birşey yapacağım çayın yanına..

ve pazarda ğünümüz var.. bol yemekli bu hafta sonu artı çıkmadan ğeçerse alkış banaaaa

Kahve aldım size bakıyorum.Kilolu daha çok kötü fotolarım var ama bulduklaırmı alel acele boyutlarını küçltüp ekledim.

Gunaydin annelerimmm...
Oglisi uyutuyorum, yatsin mutfakta az bulasigim war. Onlari halledio, karnimi doyurucam.
Kiyaftle tartildim. 75kusur gostrdi. Ac ciplak tartilimde bakim kackiloyum. 74kusur bekliorm inss.
Hawa gusel burda oglisle oglen yuruyuse cikarz.
Herkes iyi gibi gorunuyor.
Ben oglisin dogum gunu icin netten inanilmaz fikirler buldum.
İns yapmaya basladm hatta. Size de foto cekip gondericem.
Kizlar, o dedgnz site baktim. Ama bizim kredi kartimiz yook. Hic kullanmioruz.
O yuzden sparis veremem. Oyle sus ler buldum ki benim yapacagm aklinz sasirir.
Ben gordukce aklim gitti.
hadi kizlar, salmak yook. Diyete dewaaam. Sporda birbirimiz gayretlendirelim lutfeeen.
Destek ckalim. Kiskirtalm birbrmzi.
Ahh ne ah seninle yaptgmz o yarisi unutamiormmmmmm.

günaydın kızlar:
ben anca geldim işe. hep artıdayım hala artıdayım ama artı hiç takılmıyorum.
ebrucum ben şimdi baktım fotolara. bi kere senin öyle aman aman abartığın kadar sivri bir göbeğin yok.
evet eskiden kilolymuşsun. fakat iyi kilo vermişsin. tebrik ederim.
ama yine de bi kaç kilo giderse iyi olur canım.
fakat kendini germeni strese sokmanı gerektirecek hiç bir şey yok.
bu arada yüzün çok güzel...
kuzucuğunu da öperim..
nelsonum ben de başaramadım valla. aslında ilk başta ne kadar hevesli idim.
kızlar bu hafta hiç acıkmadım biliyor musunuz. çok yediğimden değil. yani karnım kocaman. gaz vardır bilemedim. hiç açlık hissetmiyorum.

Bende ilk fırsatta gidiyim canım elbet bi nedeni vardır bu halimin.İlaçların iyi gelmesine sevindim.
Ya da sen bilirsin haftasonu başlamayalım pazartesi başlayalım diyorsan o da olur seni beklicem..yoksa bende başlamıcam
geldi yine baş belası yok hemen başlayalım sehram ama kaybolmak yok
Haklısın gidiecm.Spor yapmayınca daha da hantal oluyoruz aslında.
bende dün kalori sayıcam die hep ne yesem biri bişi ikram etsede yesem modundaydım.Ama düşünmedigim zaman acıkmıyorum bile:44:

Ppatyam sen kiloyu der ediyosun ya bak ben kilo vermem ragmen spor olamadıgı için hayatımda hala löp etli balık etliyim.Seninse sıkı taş gibi fizigin var daha ne istiyonSaol bu arada ama 53 oldugum foto yok orda çok iyiydim ve yine 52 55 arası olmak istiyorum

canım teşekkür ederim iltifatın için. kendine haksızlık etme. sonuçta sen de spor yapmaya özen gösteriyorsun. mekik çekiyorsun.
öyle löp etli falan da değilsin sen. mavi elbiseli fotoda çok iyi duryorsun.
belki havalar ısınınca biraz da daha vaktin olur spor yapmaya. çocukla dışarı falan çıkarsan...

nelsonum teşekkür ederim canım,evet şu haftasonları ağzımızı kapamamız lazım,sanada kolay gelsin şimdiden

papatyam kilon gayet iyi,bencede kiloya takılmadan sıkılaşmak çok daha önemli,fiziğin gayet iyi daha fazla sporla daha da süper olacaksın bence

eprumm kk öncesi ve sonrası arasında müthiş bir fark var,üzülecek kadar da löp löp bi kilon yok bence

Gunaydin kizlar
Ebru kendine haksizlik etme baya degisim var ve devamida gelcek azcik azim.
Nelson mevcan hafta sonu kacamak yapmayin kizlar tutun kendinizi
Papatyam canim sana biswy demiyorum ben cok iyi gorunuyosun kilonu takma gorunusunnun harika
Devkule tahlillerinin iyi cikmasina ssevindim ins oglunda ki de degiskendir de bi sorun cikmaz
Hikmet canim fotolari dort gozle bekliyorum benimde kizimin dogum gunu tam icime ssinmedi babasi gelince tekrar kutlasam mi accaba die dusunuyorum .anneannesi dedesi teyzeleri dayilariyla birlikte die bizimkisi bi gelsin de bakalim
Iki gundur bende kcal sayiyoum sali 900 crsm 110 kcal aldim bugun menumu kafamda olusturayim yazarim simdi

Kızlar hepiniz saolun .Ama ben sadece kilo verdim sıkılaşmadım.Kollarım tutulamazken önceleri şimdi kollarım yumuşacık deri gibi sanki.Bu arada yüzümü kapatmadım sizlerle tanışmak istedim.Sankibuluşup görüşmüş gibi hissettim kendimi .Akşama silerim fotoları .

lajobam kalorisepetinde karışık kızartma sadece 1 porsiyon olarak vardı bende onu seçtim.
ama yarım porsiyon ancak yemişimdir.
okadar da abartmadım canıııııımm

bazı yiyeceklerde tek seçenek oldugu için mecburen öyle seçiyorum...

bugün kahvaltım 340 kaloriydi.
sporla 222 ye indirdim...

yarın kilo bildirim günü. 77.7 dim bikaç hafta önce. tabi 78.5 e çıktımdı.
bakalım 77 veya 76 lı bir rakam görebilicekmiyim yarın...

ebrum çok güzelsin Tanıştığımıza sevindim ben de de bi foto yayınlama isteği uyandırdığın için biraz kızgınım sana aslında ama gerçekten bayaa kilo vermişsin ve bu halinle çok da güzelsin biraz da sıkılaşırsan süper çıtır anne olursun

tubii haklısın canım bende yaşıyorum kalori sepetinin o sıkıntısını ama o zaman olmayan kalori ekle diye bi seçnek varya ordan yarım porsiyonu ekleyebilirsin ben de dün keşfettim bunu 77 li bi rakam da görürsün inşallah yarın canım ben de 64 lü bişeyler bekliyorum ve bugün tartılmadım yarını sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum

papatyam artıdayım diyorsun ama regl şişliği de olabilir dert etme spora devam et hahaa slogan gibi oldu

hikmet yaptıklarını bizimlede paylaş bende oğlumun doğum günü için çok güzel şeyler yapmak istiyorum fikirlere ihtiyacım var zaten doğumda hiçbişey yapamadım içimde ukte kaldı çok çok güzel olsun istiyorum hatta bi de mevlüt okutayım diyorum kısmet bakalım.. bu arada kredi kartı kullanmamanız da süper

nelson ve mevcan maşallah ne güzel ya haftasonu dolu dolu geçiriyorsunuz çok hoşuma gidiyor imreniyorum
mevcan Kuranı Allah kabul etsin canım güzel geçer inş

devkule canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim inş oğlunun ki de değişkendir, bi sıkıntı yoktur inş.. gebelik testi falan da yaptırmışsın anladığım kadarıyla ama hcg 45 çok düşük canım Allah gönlüne göre versin bu arada kpss yoldaşım ders çalışıyormusun ne yapıyorsun ben hiiç çalışmıyorum bıraktım resmen ya vicdan azabı çekiyorum ama bu saatten sonrada yetiştiremem nasıl olsa diye başlayasım gelmiyoo

diğer kızlar nerdeler yaa şükran abla, kevser, kübra, zehra abla nerdesiniz iyimisiniz başkada unuttuğum varsa kusura bakmasın kafa mı kaldı bende yaşlılık hali

Menum
Sabah 2 kucuk papates 1 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin sekersiz cay 1.5 dilim ekmek
Ara 1 portalal
Aksam taze fasulye ayran
Ara muz 2 burcak
Spor 30 dk leslie 300 ip 50 mekik 50 bacak (25-25)
Toplam 1168 kcal 500 spor dersek 668 kkcal

Lajoba:sende eklede bende tanışayım senleSaol canım haklısın sıkılşamka ve spor off düşüncesi bile üşenmeme neden oldu

dün diyet moduna girince yeme isteegim uyandı yine.1461 cal aldım.Size yazdıktan sonra gece mekik ev işi yaptım.1.100 kaldı 700 artırabildim(1800)Bugün inş. daha iyi olur.Ve ben 2 haftadır tartılmıyorum artıdayım ama yinede merak ediyorum.

telefondan hesaplıyorum ben.Ayşenin verdigi programı indirdim ve porsiyon yarım kase 1/4 gibi kabuklu ceviz ezilmiş ceviz kırıklı ceviz gibi biçok seçenek var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…