- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.501
Ebrum maşşallah çok güzelsin , çok beğendim bu topikteki herkes çok güzel tabi gördüklerim hiko ,kewo,Ebru,papatya ,mewcan ,masum, çıtır anneler güzel anneler olmalıymış
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sağol canım benim evet çok haklısın buradaki herkesin kendileri gibi gönülleri çok güzel maşallah topigimize her seferinde bu topige geldiğim için şanslı hissediyorum kendimiSaol gülüm ya sende çok güzelsin yüz hatların gözlerin.Kiloyuda verdin mi ohh degme keyfineBurdaki herkes çok iyi gönlü güzel insalar olgumuzu düşünüyorum.
ve herkes tam tahmn ettgim gibi hayalimdeki gibi felan yazmış.Kızlar nasıl tıpa tıp hayal ettiniz beni yaw
Eki Görüntüle 1021484
Kizlar, nasil olmus.
Düsüncelernizi merak ettim. bitirmeyi bekleyemedim.
Dewami mustafa berk 1yasinda yapicam.
Aklimda dahaa coook fikirler war.
Qnnemin salonundqki aynaya yaptim.
Ugrasi istior, ama oglise deger.
Eki Görüntüle 1021484
Kizlar, nasil olmus.
Düsüncelernizi merak ettim. bitirmeyi bekleyemedim.
Dewami mustafa berk 1yasinda yapicam.
Aklimda dahaa coook fikirler war.
Qnnemin salonundqki aynaya yaptim.
Ugrasi istior, ama oglise deger.
selam kızlar beeliba regl olmuşum bu kadar çabuk beklemiyordum kırkımız çıkalı 15 gün anca oldu kilom takıldı dünde bugünde 70.6 çıktım reglden dolayıdır inşallah...
Benim 40im ciktiktan 1hafta sonra normal regl basladi bende.
Daha erken senin icin kilo wermen. Sen emzirmene bak.
Yawas yawas gdicektr kilon.
Aburcubur kola tuketme, kilo almazsin.
Bn 40imdan snra kola aburcubur abartmistim.
80den 93e cikmistm. aman haaaa dkkt aysem
İyi geceler arkadaşlar.7 form çayımı içi size bakayım ogluş yuarıdayke dedim.sevmeye aldılar bende evi spürdüm topladım bm çm onu uyutunca yerleri silicem viledayla tabii inş uyumazsamOgluşa bakkaldan süt alırken gurme masu sanıp alıp yedim 536 cal ne güzel 869 cal almıştım onu yiyince 1461 felan oldu .Ama mekik spor ev işi birde avmde iş çıkışı yürüdüm.Ama telefondakini çok sevdim kalori hesaplayıcısını ama egzersiz bölümünü tam beceremiyorum.UYku dinlenme vs ekliyor otamatik.Bende yaptığım sporları netten bakıp kafan düşürüp yazıyorum.ogluşu alıp seveyim biraz İngilizce çalışıcaz.geçmişe yarın bakarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?