Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrum maşşallah çok güzelsin , çok beğendim bu topikteki herkes çok güzel tabi gördüklerim hiko ,kewo,Ebru,papatya ,mewcan ,masum, çıtır anneler güzel anneler olmalıymış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Saol gülüm ya sende çok güzelsin yüz hatların gözlerin.Kiloyuda verdin mi ohh degme keyfine Burdaki herkes çok iyi gönlü güzel insalar olgumuzu düşünüyorum.

ve herkes tam tahmn ettgim gibi hayalimdeki gibi felan yazmış.Kızlar nasıl tıpa tıp hayal ettiniz beni yaw

Sağol canım benim evet çok haklısın buradaki herkesin kendileri gibi gönülleri çok güzel maşallah topigimize her seferinde bu topige geldiğim için şanslı hissediyorum kendimi

kızlarrrr
bütün iltifatlar için çok teşekkür ederim...
şimdilik bu halimle mutluyum. ağustos ayındaki halime geri dönmek istemem tabi ki...
kocamandım o zaman...

selam kızlar...
bugün güzel devam ediyorum diyetime.

hedef kilomu 75 den 73 e çektim...

bu istatistiklere göre kalorisepeti şöyle der;
Nisan 15 e kadar (doğum günüm)

Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori : 1326 kal.
Hedefinizi tamamlamanız için: 33 gün

buna uyarak ilerlersem 33 günde 73 kilo olabilirmişim...
bir deneyeyim bakalım

Kizlar, nasil olmus.
Düsüncelernizi merak ettim. bitirmeyi bekleyemedim.
Dewami mustafa berk 1yasinda yapicam.
Aklimda dahaa coook fikirler war.
Qnnemin salonundqki aynaya yaptim.
Ugrasi istior, ama oglise deger.

Son düzenleme:

güzel olmuş canım nasıl yaptın ki bunu :44: tabisiiii onlara herşeyimiz feda

Hikom eline saglık çok güzel olmuş eminim hersey çok güzel olucak , sen hazırla bende elizin dogum günü için fikir oluştururum aklımda kafana takılan bişi olursa elimden geldiğin ce fikir konusunda yardımcı olmak isterim ,

Hikom ben elizin diş buğdayında marketten pembe plastik tabak ve bardak almıştım üzerine ştiker yaptı eşim tarih ve elizin resmi yakınında dijital baskı yada özalit varsa yaptırabilirsin fazla tutmaz ücreti stikerker 1 telden biraz büyüktü yuvarlak mesela ikramlıklarada kürdan takıp ucuna bu stikerlardan yapıştırabilirsin

selam kızlar ben galiba regl olmuşum bu kadar çabuk beklemiyordum kırkımız çıkalı 15 gün anca oldu kilom takıldı dünde bugünde 70.6 çıktım reglden dolayıdır inşallah...

Çok erken olmuş gercekten ben 5 ay sonra oldum tam ek gıda vermiyorsun dimi su falan , emin ol regliden sonra çok rahatlayacaksın şişligin falan gider )

Elif, gülümmm cok tesekkurler kizlar,
Gecen bim e gitmistim.
Defter kaplari wardi, bu desen hpsuma gttii.
0.25kurus. Alimde oglisib dpgum gnune biseler yaparim dedim.
İyiki de almisim. Bide kagidin ustunde harfler war , harflerin yaninda da jayvan resimleri war.
O harfleri keserek de beyaz kartonun ustune yapistiricam. Frkli dusunceler bol kafamda.
Elifcim, bunu da nasil yaptim. Haffleri kestim.
Once kagidin resimsiz yerine harfleri cizdim' duzenli olsun dye
Sonra koli bani wardi, onu kucuk keserek yapistirp, aynaaaya yapstrd.
Gülümm aklnda fikirler warsa baska paylas bnmle.
Daha cook aklmda fikirler war.
Meselaa buuuu, karton alip yapicam.

Cerceveeee nasil amaa, gulum elifcim bayildimmmm yaaaa

selam kızlar beeliba regl olmuşum bu kadar çabuk beklemiyordum kırkımız çıkalı 15 gün anca oldu kilom takıldı dünde bugünde 70.6 çıktım reglden dolayıdır inşallah...

Benim 40im ciktiktan 1hafta sonra normal regl basladi bende.
Daha erken senin icin kilo wermen. Sen emzirmene bak.
Yawas yawas gdicektr kilon.
Aburcubur kola tuketme, kilo almazsin.
Bn 40imdan snra kola aburcubur abartmistim.
80den 93e cikmistm. aman haaaa dkkt aysem

Hikom bak böle yapabilirsin mavi bi karton al bi şekil seç öle kes kürdanlara daha küçük digerlerine daha büyük sonra eşine söle pc den mustafaberk 1 yaşında diye bi yazı yazıp onu a4 kağıdı içi kadar çoğaltsın boyu anlatabildim mi bilmiyorum a4 ün içinde bir sürü mustafaberk 1 yaşında diye sonra o yazıları kes bu karton sekillere yapıştır

Netten o paylastigini da gordum. O da aklimda.
Dedigini de yapabilirim, kv lerde cikti war.
Oglis uyusun , aynaya dewam edicem.
Fotosunu ceker yollarim size de.

Ebru appstoredan ne indirdin de bana aynını bende indireyim ortak olsun nelll evet yeter artık 55olmam için kaç kalori ve ne zamana yaycam hepsini yazcam ebru ne zaman başlıcaz şimdi..ya lütfen tam olarak pazartesi başlayalım mı?ne bileyim tekrar eski günlerdeki gibi ama o güne kadar abartmayalım..hesabımızı kitabımızı yazıp paylaşalım nell gibi..gitmicem artık ölmek var dönmek yok 2gün bi mayalansın düşüncelerimiz fikir alışverişlerimiz..son güzel kahvaltımızı yapalım çünkü maraton sataşma kavga dövüş bizi beklicükkk

İyi geceler arkadaşlar.7 form çayımı içi size bakayım ogluş yuarıdayke dedim.sevmeye aldılar bende evi spürdüm topladım bm çm onu uyutunca yerleri silicem viledayla tabii inş uyumazsamOgluşa bakkaldan süt alırken gurme masu sanıp alıp yedim 536 calne güzel 869 cal almıştım onu yiyince 1461 felan oldu .Ama mekik spor ev işi birde avmde iş çıkışı yürüdüm.Ama telefondakini çok sevdim kalori hesaplayıcısını ama egzersiz bölümünü tam beceremiyorum.UYku dinlenme vs ekliyor otamatik.Bende yaptığım sporları netten bakıp kafan düşürüp yazıyorum.ogluşu alıp seveyim biraz İngilizce çalışıcaz.geçmişe yarın bakarım artık

ebrulim sehram evet başlayalım.. cuma başlayalım ertelemeyelim sehra.. hafta sonu kilo vermesekse almayalım en azından..

hikmet hazırlıklar muhteşem..

menu yazacak yüzüm yok tıkındım ve sabaha koca bir artı ile uyanacağım.. regl + çiğ köfteler löpür löpür yağ oldu...

ben de kendime hedef koyayım..kalori sepetine danışınca size yazarım zamanını..... 55 den 54e çekiyorum hedefimi.sanki 55 dştümde 54 ü kaldı..amahayallerde güzeldir.......çevremdekilere aç karnına ve çıplak 55 im demek istemiyorumda ondan...

diğer kızçeler hepinizi öpüyorum....

Eğer bendeki programda ki öyle gözüküyor egzersiz kişinin alt tarafında egzersiz ekle var yaptigin egzersizleri oradan secebiliyosun ebruli

Kızlar iyi geceler. Nasılsınız bakalım. Bende motivasyon yerle bir. Sanirim sizinli yazışamadım bu yüzden. .diyet iyide ama spor çoooiok kötü. Hiç yapmıyorum. ..bayadir hemde..şimdiye kadar yapsaydım oooooo kim bilir nasıl olmuşdum.kendime kızıyorum iştekızlarrrrr haydiiii eleştirin beni nolur....baskı yapın ceza verin bir şeyler söyleyinde mecbur yapiyimmofff ki ne offfff. ....geçmişe de bakamıyorummm....iyice uzaklaşıyorummm yavvv
Yarln psikolog randyevum var.uzak bize hemde çok..35 kmyine bulanıcak midem yolda..en büyük problem ise küçük kızçem...kızlar a babaları bakıcakk...Küçüğüm ü yedire bilirmi..ağlar filan..hiç yalnız kalmamışlar babasıyla...umarım becerirde bakar minik kuşuma:26:çokkkkj gerginim..haaahhg bide yarin regl olucam o yüzden de sinirliyim gerginim huysuzum aksiyim negatifimkocişdr bana aylık keçilerin geliyor diyor hepduygusuzne anlarki hormonlar danöptüm hepinizi canlar.iyi geceleryarın bildirimi yapıp sonra gidicem in Şa Allah. ..kaçıyım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…