Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar iki ğün üç ğün kafamı rahatlatayım.. yemek davetlerimi.. ğünümü ve kardeşimi ağırlayımmm hafta sonu.. pazartesi yeniden başlayım diyorum.. çünkü ben yine kendimi tutamayıp kaçamak yapacağım sonra yediğim kendimi yiyecek.. ondan pazartesi başlayım diyorum..

evet canım haklısın.. zaman bula bilirim aslınr-da spora.. akşam uyuyuşk uyuyuk oturmaktansa spor yapmalıyım..

ttalım geglin 2. ğünümdeyim.. vucudum şiş elliremden anlıyorum.. bu şişliği ğece yenen çiğ köfte+çok iş yapmak+regl yapıyor bana.. yoksa bu hafta kaçamaklardan dolayı kilo veremesemde çok çok kilo almazdım ki dün sabah:58,2 ğelmiştim.. gündüz özen ğöstersem daha az ğelirdim ama tatlı krizlerimi enğelleyemedim..

tebrikler ğüzelim.. maşallahhh

hiko tartılmanı bekliyorum hadiiiii

kim kabuk tarçınla form tutuyormuş
ben de kabuk tarçınlı su içiyorum ama
tatlı yeme isteği gitmiyor

hiko tartılmanı bekliyorum hadiiiii

kim kabuk tarçınla form tutuyormuş
ben de kabuk tarçınlı su içiyorum ama
tatlı yeme isteği gitmiyor

Canimmm kendimi meraklandiriormm ,, ve korkuyorum. Brn tartildiktan sonra sizlere yorum yapicigim.
Demet akalin, ay yazmamis miyim. Seyda coskunla cipcitir olur yine.
11gibi tartilicam oglani da uyutmam grek.

günaydın kızlar,

anca yerime oturdum,aldığım çayın üstü soğuktan köpük bağladı

bitsin artık bu hafta,nefes alamıyoruz ya

kayınvalidem pzt günü ameliyat oluyor,pazar günü kurandan sonra babam gelicek,yürüyüşe başlıyorum yanii haftada 4 gün yürüsem bile yeter yaa

haftasonu kesinlikle kaçımıycam kendime söz veriyorum,düğünler geldi ben halen aynı yerdeyim

geçen hafta: hatırlayamadım

bu sabah :62.3

ama+ kilodayım bundan eminim ama kaç + onu bilmiyorum

10 nisan doğumgünüm dişimi sıkıp 60 olsam öpüp başıma koyucam

gecede olsa gidicem artık yürüyüşe,çok bunaldım zaten saatler ileri alınıcak yakında eşim akşam gelene kadar 40 dak yürüsem bile yeter bana

geçmişe yarım baktım

güzel kilolar veren kızlar gördüm hepsini tebrik ederim

benim gibi kilo alan güzel annelerde üzülüp motivasyonunu bozmasın bahar geldi kurtuluruz bu kilolardan beee

Baslangic:temmuz 93.3 eylul 88.4

Gecen hafta: 75.5

Bu hafta: 74.8

Gelen yok

Giden: 700gr şükür

Toplam giden: 18.500 gr

Hedef: 70
Boy:1.75

İste boyle kizlar, verdim de bu hafta korumam gerek. Ya 21ine kdr 73e düşsem keske.
Olmazsa ptsi sok diete baslicam.

fatsecret programın adı.tabisii bugün ve ben h sonları daha az yiyorum işte oturdugum yerden ne yesem diye düşünüyorum.İkram olucak elbet ama çok sevdigimiz bir çeşiti yiycez tabaktan.çiko yerse akşm ekmek yemiycem vs...
üzülme canım haftaya verirsin.
Eğer bendeki programda ki öyle gözüküyor egzersiz kişinin alt tarafında egzersiz ekle var yaptigin egzersizleri oradan secebiliyosun ebruli
saol sibel ama uyku ve dinlenme bilmem kaç kalori gösteriyor ve onlarıda ekliyor otomatik olarak bugün deniycem saolasın
oluyor öle buhran hallerimi arada hepimize.Bazen havlardan bazen evde bunalmadan bazen başka sorunlardan bazen hormonlarımızdan.Bakar babası tabi bizim gibi bakamazlar ama az bi saat diliminde idare edebilecektir canını sıkma ve rahat git psikologa.Bende gidebilsemBu arada bende tanıştıgımıza memnun oldumHerkes tahmin ediyormulş beni boşuna resim eklemişim yawEvet spor ve sıkılaşmak yaz geldi ben hala çaba göstermiyorumdün akşam içim geçiyordu kalktım duş aldım çamaşırları astım.
bravo cnaım
Bunlara ragmen 200 iyi tabi sporben hangi sporları yapayım ilk ne ile başlayayım papatyam de bana
aynen hergün bi tatlı bişi atıcam agzıma

çok iyi canım

canım sen sormuşsun uykumu ama ben herşeyi nazlma arkadaşa yazmışım yanşılşıkla.Sizi hep karıştırıyorum nickler yakın geliyor bana.Uyumamaya çalışıyorum canım.Bende tanıştıgımıza memnun oldum

Günaydın yol arkadaşları m.ben aceleyim bu gün. .bildirrin
Başlangıç. 68.1
Geçen hafta 54.3
Şimdi 53.5
Giden 800gr
Toplam giden 14.600
Hedef 50
Boy 164

hiko el emegi ne güzel yapmışsın.Ben üşendim bu sene herşeyi hazır aldım.Yoksa diş ve 1 yaş kurabilerini kendim yapmıştım acilden igne yedigim halde.Ama bu sene hem iş hem takatim yoktu.700 iyi bende tebrik ederim canım.

Dispartisi yapamamistim. Dogum gununu de yapamazsam ck uzulurdum.
Elimden geldgince biseler yapicam. Hazir almaya durum pek musait degil.
İns yaptgm hersey gusel olur. Walla gcen hafta siskinlik miydi yoksa cddden kilo m verdm blmiorm cnm

ooo parika 700 gram,, tebrikler canım sana kalori sepeti yaradı..

mevcan üşünmüdin ğecen haftaki kilona baktım..

62,1 miş öyle çok çok artıda değilsin canım.. üzülmee..

ebrulim sabaha göre moralim daha iyii,, vereceğiz kiloları.. inşallah..

Başlangıç. 68.1
Geçen hafta 54.3
Şimdi 53.5
Giden 800gr
Toplam giden 14.600
Hedef 50
Boy 164

tebrik ederim nazlma .. iyi ğidiyorsunn...

nazlmA:çok iyi

şüküm yok o görmedi fotoları ve zehramm sanırm oda yok bu aralar

Tubimmmm, harikasin sekerim, 77 dustugm zamanllri hatirladm . Ne mutluluk vermisti bana.

Çinare, o kadar soylendin masallah 800gr gitmis. Tebrikleer,

EBrucum, narin arkadssm bnm, 200gr hic yoktan iyidir walla. Dewam dewamm

Nel, o gelen eminim yarisi siskin odemdir.. sıkma canini.. durmak yok,

Papatya, o 200gr vucutta su dur. Odemdir uzulme. Sen ztn fittsin. Resimlrr oyle dio sekeri,

Hadeka, cnm yoksun ne zamandr, ben ock ayinda net yoktu die tam 17gun sizsiz kaldim. Ve ben artilarla geri donmustum, ara vermee.

Elifff, ayseye tskkr etmemiz gerek. O bizi ayiktirdi. Kalori hesabi cok iyi gercekten.

Mew, 200gr cik aman boswer, yuruyuslernde baslicakms ne gusel hepsi gder.

Digrr kizceler napti acceba. Kewo gülüm ayse zehra yok ztn, serciş, şükom ve diger kizlar gelin hadi

bebeğim süpersin yaaa

bende vakit olunca eski msjlardan aratacaktım

200 grammış yawww, ben daha çok zannetmiştim

bak keyiflendim şimdi

yeniden bir türlü uygulayamadığım ayça kaya diyetlerine bir ğöz ğezdirdim.. diyette devamlı başarı hikayelirini okumak yada listeleri ğözden ğeçirmek bizi daha çok adapte eder sanırım..

inşalla ğüzelimmmm.. bu hafta sonu diyet modundan çıkıp abartmadan yiyeceğim...

pazartesi inşallah devam...

bebeğim süpersin yaaa

bende vakit olunca eski msjlardan aratacaktım

200 grammış yawww, ben daha çok zannetmiştim

bak keyiflendim şimdi

ne ğüzel.. mutlu etti isem senii..

Başlangıç. 68.1
Geçen hafta 54.3
Şimdi 53.5
Giden 800gr
Toplam giden 14.600
Hedef 50
Boy 164
çok güzel vermişsin tebrikler canım
hikom ben yoğun olduğum için gelemiyorum

ebru maşallah cnm yaa çok iyisin hele mini etekli ve abiyeli haline bayıldımm.
takacak kadar bir kilon yok bencede..

mevcan send eok artıda dgeilmiş cnm gözün aydın..

hikmet güel vermişsin cnm tebrikler ve kilo veren herkeis tebrik edippp kaçıyorum kurum faturaları elimden öperrr

günaydın biraz geç günaydın için ama neysee...
başlangıç kilom:76
geçen cuma:70.7
bu cuma :70.1
toplam giden:5.9 kg
geçen cumadan bu cumaya sadece 600 gr gitti sürekli aldım verdim bu hafta böyle oldu artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…