- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.541
başla bir an önce. sen işten bana göre daha erken çıkıyorsun sanırım. o arad yapabilirisn belki. ben genelde akşamları yapıyorum. eskiden oğlan uyuduktan sonra yapardım şimdi o oyun oynarkan yapıyorum. akşam 8-9 arası oluyo genelde. ne bileyim dikkat etseydim belki verirdim.
kazaklardan kurtulmamıza az kaldı. valla ben bu yaz oramı buramı çekmek istiyorum içime. şöyle rahat olmak istiyorum.
şu sizin telefona yüklediğiniz program ne. bende yükleyeyim diyorum.
mutsuz olma. harekete geç...
neyin seni mutlu edeceğini biliyorsun öyleyse hadi hemen uygulamaya başla...
ebru ben de enin gibiyim
ikiileri iki geri
bi düzene girmek lazım
çok uyuyorum diyordun geçti mi?
bu arada resimlerine baktım seninle tanışmak güzeldi :)
çok memnun oldum
hayalediyordum şöyle biridir falan diye
düşündüğüm gibisin
kılon da çok değil sıkılaşmak lazım
regl öncesi günlerinde misin vücudun su tutmuş olabilir.
tubi harikasın canım tebrikler.....
papatya spor o yediklerini eritiyor ne güzel
artı görmüyorsun
cıslar olmasa eksi olacak
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım hemencecik sonra bi ara hepinize yorum yazarım artık
geçen hafta 66.6 idi yanlış hatırlamıyorsam
bugün 65.6
giden 1000gr
dünkü baklavalar sarmalar olmasa 3-4 bardak meyve suyunuda hüpletmesem daha fazlaydı ama olsun buna da şükr
hiko tartılmanı bekliyorum hadiiiii
kim kabuk tarçınla form tutuyormuş
ben de kabuk tarçınlı su içiyorum ama
tatlı yeme isteği gitmiyor
fatsecret programın adı.tabisii bugün ve ben h sonları daha az yiyorum işte oturdugum yerden ne yesem diye düşünüyorum.İkram olucak elbet ama çok sevdigimiz bir çeşiti yiycez tabaktan.çiko yerse akşm ekmek yemiycem vs...Ebru appstoredan ne indirdin de bana aynını bende indireyim ortak olsun nelll evet yeter artık 55olmam için kaç kalori ve ne zamana yaycam hepsini yazcam ebru ne zaman başlıcaz şimdi..ya lütfen tam olarak pazartesi başlayalım mı?ne bileyim tekrar eski günlerdeki gibi ama o güne kadar abartmayalım..hesabımızı kitabımızı yazıp paylaşalım nell gibi..gitmicem artık ölmek var dönmek yok 2gün bi mayalansın düşüncelerimiz fikir alışverişlerimiz..son güzel kahvaltımızı yapalım çünkü maraton sataşma kavga dövüş bizi beklicükkk
üzülme canım haftaya verirsin.ebrulim sehram evet başlayalım.. cuma başlayalım ertelemeyelim sehra.. hafta sonu kilo vermesekse almayalım en azından..
hikmet hazırlıklar muhteşem..
menu yazacak yüzüm yok tıkındım ve sabaha koca bir artı ile uyanacağım.. regl + çiğ köfteler löpür löpür yağ oldu...
ben de kendime hedef koyayım..kalori sepetine danışınca size yazarım zamanını..... 55 den 54e çekiyorum hedefimi.sanki 55 dştümde 54 ü kaldı..amahayallerde güzeldir.......çevremdekilere aç karnına ve çıplak 55 im demek istemiyorumda ondan...
diğer kızçeler hepinizi öpüyorum....
saol sibel ama uyku ve dinlenme bilmem kaç kalori gösteriyor ve onlarıda ekliyor otomatik olarak bugün deniycem saolasınEğer bendeki programda ki öyle gözüküyor egzersiz kişinin alt tarafında egzersiz ekle var yaptigin egzersizleri oradan secebiliyosun ebruli
oluyor öle buhran hallerimi arada hepimize.Bazen havlardan bazen evde bunalmadan bazen başka sorunlardan bazen hormonlarımızdan.Bakar babası tabi bizim gibi bakamazlar ama az bi saat diliminde idare edebilecektir canını sıkma ve rahat git psikologa.Bende gidebilsemKızlar iyi geceler. Nasılsınız bakalım. Bende motivasyon yerle bir. Sanirim sizinli yazışamadım bu yüzden. .diyet iyide ama spor çoooiok kötü. Hiç yapmıyorum. ..bayadir hemde..şimdiye kadar yapsaydım oooooo kim bilir nasıl olmuşdum.kendime kızıyorum iştekızlarrrrr haydiiii eleştirin beni nolur....baskı yapın ceza verin bir şeyler söyleyinde mecbur yapiyimm offf ki ne offfff. ....geçmişe de bakamıyorummm.... iyice uzaklaşıyorummm yavvv
Yarln psikolog randyevum var.uzak bize hemde çok..35 kmyine bulanıcak midem yolda..en büyük problem ise küçük kızçem...kızlar a babaları bakıcakk...Küçüğüm ü yedire bilirmi..ağlar filan..hiç yalnız kalmamışlar babasıyla...umarım becerirde bakar minik kuşuma:26:çokkkkj gerginim..haaahhg bide yarin regl olucam o yüzden de sinirliyim gerginim huysuzum aksiyim negatifim kocişdr bana aylık keçilerin geliyor diyor hep duygusuz ne anlarki hormonlar dan öptüm hepinizi canlar.iyi geceler yarın bildirimi yapıp sonra gidicem in Şa Allah. ..kaçıyım ben şimdi
bravo cnaımgünaydın canlarrr...
kilo bildirimi yapılmamış bugün daha.
hepinizin kilosunu acaip merak ediyorum.
bakalım kimler kalorisepetinden aldıgı motiveyle incelmiş,kimler regl veya diğer nedenlerden dolayı aynı kiloyu korumuş. kimler cıss yiyerek kilo almış :18:
benim dün akşam misafirlerim vardı yemekte.
bi güzel yemegimi yedim, ardından çayla abur cubur lüplettim.
ama çok üzüldüm. 1 hafta güzel gitmişken son gün yapılırmıydı bu bana
sabah güzel bir rakam göremem diye üzüldüm.
ama hamd olsun neşem yerinde :)
neeerrdeyse 76 lı rakam görcekmişim yeaaa...
veeeeeeee kilo bildirimiiiiimmm
Başlangıç :.........93,5 (Aralık)
geçen hafta :......78,5
bu hafta:............77.1
bu hafta giden:...1,4 gr
toplam giden:.. 16,4 gr
hedef ilk 75 sonra 73
boy:1.78
Bunlara ragmen 200 iyi tabi sporbaşlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,0
bu hafta: 62,2
gelen: 200 gram
giden: yok
toplam giden: 5 kilo
hedef: 60
kızlar artık spora olan inancım daha da perçinlendi. bu hafta regl haftamdı. tüm hafta menü yazmadım ama yediğim cısları özetleyeyim...
çiğ köfte
pide
lahmacun
sayısız çokoprens halley
kaşık kaşık pilav
sarma
kurabiye
nutella
yani spor yapmasam çok kilo alırdım.
hadi kızlar herkes spora....
aynen hergün bi tatlı bişi atıcam agzımagünaydın kızlar
bu hafta size eşlik edemedim
kılom başlangıç: 59.3
geçen hafta 56.7
bu hafta 57.3
gelen 600
iki ileri bi geri gidiyorum pek kılo verdiğim söylenemez
tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum
yemek yerine tatlı yemeyi istiyorum
bu ara tatlı düşkünlüğüm iyice arttı
bana ne oluyor bilmiyorum az bile
almışım yediğim tatlılarla
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım hemencecik sonra bi ara hepinize yorum yazarım artık
geçen hafta 66.6 idi yanlış hatırlamıyorsam
bugün 65.6
giden 1000gr
dünkü baklavalar sarmalar olmasa 3-4 bardak meyve suyunuda hüpletmesem daha fazlaydı ama olsun buna da şükr
ebryapamamos8808 .!.:hiko el emegi ne güzel yadurum pek musaotsın.Ben üşendim bu sene herşeyi hazır aldım.Yoksa diş ve 1 yaş kurabilerini kendim yapmıştım acilden igne yedigim halde.Ama bu sene hem iş hem takatim yoktu.700 iyi bende tebrik ederim canım.
Baslangic:temmuz 93.3 eylul 88.4
Gecen hafta: 75.5
Bu hafta: 74.8
Gelen yok
Giden: 700gr şükür
Toplam giden: 18.500 gr
Hedef: 70
Boy:1.75
İste boyle kizlar, verdim de bu hafta korumam gerek. Ya 21ine kdr 73e düşsem keske.
Olmazsa ptsi sok diete baslicam.
günaydın kızlar,
anca yerime oturdum,aldığım çayın üstü soğuktan köpük bağladı
bitsin artık bu hafta,nefes alamıyoruz ya
kayınvalidem pzt günü ameliyat oluyor,pazar günü kurandan sonra babam gelicek,yürüyüşe başlıyorum yanii haftada 4 gün yürüsem bile yeter yaa
haftasonu kesinlikle kaçımıycam kendime söz veriyorum,düğünler geldi ben halen aynı yerdeyim
geçen hafta: hatırlayamadım
bu sabah :62.3
ama+ kilodayım bundan eminim ama kaç + onu bilmiyorum
10 nisan doğumgünüm dişimi sıkıp 60 olsam öpüp başıma koyucam
gecede olsa gidicem artık yürüyüşe,çok bunaldım zaten saatler ileri alınıcak yakında eşim akşam gelene kadar 40 dak yürüsem bile yeter bana
geçmişe yarım baktım
güzel kilolar veren kızlar gördüm hepsini tebrik ederim
benim gibi kilo alan güzel annelerde üzülüp motivasyonunu bozmasın bahar geldi kurtuluruz bu kilolardan beee
fatsecret programın adı.tabisii bugün ve ben h sonları daha az yiyorum işte oturdugum yerden ne yesem diye düşünüyorum.İkram olucak elbet ama çok sevdigimiz bir çeşiti yiycez tabaktan.çiko yerse akşm ekmek yemiycem vs...
üzülme canım haftaya verirsin.
saol sibel ama uyku ve dinlenme bilmem kaç kalori gösteriyor ve onlarıda ekliyor otomatik olarak bugün deniycem saolasın
oluyor öle buhran hallerimi arada hepimize.Bazen havlardan bazen evde bunalmadan bazen başka sorunlardan bazen hormonlarımızdan.Bakar babası tabi bizim gibi bakamazlar ama az bi saat diliminde idare edebilecektir canını sıkma ve rahat git psikologa.Bende gidebilsemBu arada bende tanıştıgımıza memnun oldum Herkes tahmin ediyormulş beni boşuna resim eklemişim yaw Evet spor ve sıkılaşmak yaz geldi ben hala çaba göstermiyorum dün akşam içim geçiyordu kalktım duş aldım çamaşırları astım.
bravo cnaım
Bunlara ragmen 200 iyi tabi sporben hangi sporları yapayım ilk ne ile başlayayım papatyam de bana
aynen hergün bi tatlı bişi atıcam agzıma
çok iyi canım
Günaydın yol arkadaşları m.ben aceleyim bu gün. .bildirrin
Başlangıç. 68.1
Geçen hafta 54.3
Şimdi 53.5
Giden 800gr
Toplam giden 14.600
Hedef 50
Boy 164
Tubimmmm, harikasin sekerim, 77 dustugm zamanllri hatirladm . Ne mutluluk vermisti bana.
Çinare, o kadar soylendin masallah 800gr gitmis. Tebrikleer,
EBrucum, narin arkadssm bnm, 200gr hic yoktan iyidir walla. Dewam dewamm
Nel, o gelen eminim yarisi siskin odemdir.. sıkma canini.. durmak yok,
Papatya, o 200gr vucutta su dur. Odemdir uzulme. Sen ztn fittsin. Resimlrr oyle dio sekeri,
Hadeka, cnm yoksun ne zamandr, ben ock ayinda net yoktu die tam 17gun sizsiz kaldim. Ve ben artilarla geri donmustum, ara vermee.
Elifff, ayseye tskkr etmemiz gerek. O bizi ayiktirdi. Kalori hesabi cok iyi gercekten.
Mew, 200gr cik aman boswer, yuruyuslernde baslicakms ne gusel hepsi gder.
Digrr kizceler napti acceba. Kewo gülüm ayse zehra yok ztn, serciş, şükom ve diger kizlar gelin hadi
bebeğim süpersin yaaa
bende vakit olunca eski msjlardan aratacaktım
200 grammış yawww, ben daha çok zannetmiştim
bak keyiflendim şimdi
çok güzel vermişsin tebrikler canımGünaydın yol arkadaşları m.ben aceleyim bu gün. .bildirrin
Başlangıç. 68.1
Geçen hafta 54.3
Şimdi 53.5
Giden 800gr
Toplam giden 14.600
Hedef 50
Boy 164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?