Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım beni mahvedende aburcubur zaten kola içmiyorum,arada çok canım çekerse az çiku yiyom sen çabuk aldığın için çabuk vermi,şsin maşallah yoksa daha zor verirdin gibi:)

ne demek tatlımmm ben teşekkür ederim....:)

tebrikler canım ben 600 verdim bu hafta ama verdim aldım bi kç kere kaçamak yaptım regl oldum derken 600 ede şükür tabiii:)

Gunaydin kizlar kilo bildirimi
Baaslangic 62.7
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 59.8
Giden yok
Gelen 600 gr
Ama ben kilo oldugunu düşünmüyorum regl gunum yakin ondandir cunku kacamaksiz sporlu guzel bi hafta gecirdim bi iki gunden regl olurum ins gider sislik

kızlar ilk sayfaları okudum biraz ,herkesin bi rakibesi varmış o zamanlarşimdi niye yok olsa çokk iyi olur herkeste bi uyuşukluk var zaten,biraz canlanırız ebrucumm bu işe bir el at o zamanlar sen bakıyomuşsundaaaaaaaa

ebrucum leslie yap. ben bu derim valla. çünkü düzenli yapılabilşecek bir spor. jillian falan gibi haftada şu kadar gün yap şu kadar dinlen gibi zorunluluk yok. vaktine göre istediğin mili yaparsın. vaktin az ise 2 mil çok ise 5 mil. fırsatın yoksa o gün yapma gibi...
istersen yanına bölgesel ilave edersin. ben bu aralar ender saracı yapıyorum leslinin arkasından.
hikmetcim ne güzel şeyle rolmüş. maşallah. oğluşunun doğum günü şimdiden kutlu olsun...
mevcanım kv ne geçmiş olsun. benimki de ameliyat olacakmış herhalde.

Merhaba kızlar nasılsınız
Başlangıç :65.9
Iki hafta önce :60.5
Bu hafta:60.1
Hedef: 50

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar. Evdeki durumları biliyosunuz, eskisi kadar giremiyorum artık topiğe. Eşim de bu hafta gündüz evdeydi, tam yorum yazıyorum, yakalanıp fırça yiyorum. Neyse geçmişi okuyamadım daha. Çok da işim var. Öğle yemeğimi yiyip evi temizliycem.
Ebrucum, fotonu paylaşmışsın. Nihayet gördüm seni. Fıstık gibiymişsin. Çok beğendim seni. Ailecek çekilen fotonuzu da gördüm. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Oğlunun doğumgünü de kutlu olsun canım.
Diğer kızlar son durumları okuyamadığımdan sizlere ne yazıcam bilemiyorum. Sizlerle yazışmayı özledim. İnş durumlar müsait oldukça yazmaya çalışıcam yine. Şimdi geç de olsa bildirimime gelelim. Sabah aç karna tartıldım ama yoğun olduğum için sabah yazamadım. Önümüzdeki hafta buraya pek yazamasam da diyete ve spora devam edicem.

15 gün önceki cuma 56.1

Bu sabah

Kizlar bende kilo bildirimine katilmak istiyorum daha sevklendirir diye düşünüyorum bende cumartesi günleri tartuliyorum.gecen hafta 68.2 kalori sayimina baskayai yarin bi hafta olacak bakalim yarin neler olcak

masum:saol arkadaşım

ayşe silmeye fırsat olmadı.seni ekleyeyim sende gör öyle sileyim .

şüküm:merak ediyordum seni canımiyi sözlerin için saol arkadaşım.şükü sende koruyamayıp almaya başladın arkadaşın olarak uyarmak istiyorum

gördüm canım çok tşkkr ederim çok güzel çıkmışsın senin ölçülerin kaç?ideal görünüyorsun

Menum
Sabah 3 dilim peynirli borek 1batim recel 5 zeytin 1yk kaymak (sut yuzu) sekersiz cay
Ara 1portakal
Aksam haslama salata
Ara 1nar 2 burcak
Spor 20 dk leslie 300 ip 50 mekik 50 bacak
Yemek 938 kcal yapio sporla 300u gidiyo
Ebru canim dinlenme oturma falan die yaziyo ya sen aksama kadar otursan bile vucut o kadarini yakio
ebru hiko ayse lajoba nazilma tubilosh tebrikler kizlar papatya mevcan nelson ve ben uzulmeyelim kizlar bu hafta veririz
Aklimda bu kadarini tutabildim diger citirlar opuyorum hepinizi
hadi biraz ceki duzen verelim kendimize hic yoksa gunluk 30 dk spor yapalim kurtulalim yuklerimizden agirliklarimizdan
Bu arada elbisemi siparis verdim pazartesi yada sali gelir bide sal aldim ikiside cok guzel cok hosuma gitti dun cok keyifliydim de kayinimin kendini begenmis kizi hic guzel degil hic yakismaz diyene kadar ama kiskancliktan catliyo hasetinden ikiye yarilacak neredeyse o derece burnnu havada ayni anasi gibi dusundukce kizi bogasim geliy.ama gorurler onlar 55 e dusucem bi cocuk dogurda dagilirsin diyenlere inat kendi bekar 56 kilo ben evli cocuklu 59 um 4-5 kilo mu veremiycem veririm

ölçülerimi bilmiyorum canım:26:üst bölge kollarım göbegim geniş ama alt kısım popo küçük bacaklarım çalıçırpısı

ölçülerimi bilmiyorum canım:26:üst bölge kollarım göbegim geniş ama alt kısım popo küçük bacaklarım çalıçırpısı

olsun yinede güzelsin tatlım,bu arada önceki msjlarda yazmıştım.İlk sayfalarda bi rakibe olayı var şimdide yapsak bunu yarışsak beraber nası olur sen bakıyomuşsun o işlere

canım tabi verirsin çatlasın o kıskançlıktan boşver,onların sayesinde gaza geliyon işte ne güzel çok az kalori alıyon tebrik ederim ben en az 1500 alıyom spor olarak 45 dk lesli başka bişi yokkk: çıkabilsem yürüyüş yapcam az kalori alsam sütüm azalıyor ama yinede yavaş yavaş veriyorum çok şükür...

olsun yinede güzelsin tatlım,bu arada önceki msjlarda yazmıştım.İlk sayfalarda bi rakibe olayı var şimdide yapsak bunu yarışsak beraber nası olur sen bakıyomuşsun o işlere

saol ayşecim.EVet yarış yapıyorduk düne kadar ama herkes salınca kendini yarış bile etkili olmadıBu hafta yarışmak isteyen var mı arkadaşlar?

saol ayşecim.EVet yarış yapıyorduk düne kadar ama herkes salınca kendini yarış bile etkili olmadıBu hafta yarışmak isteyen var mı arkadaşlar?

Ben varim canim bu hafta een az 900 gr vercem 58 leri gorcem cumaya
Bu arada halley kac kcal bi tane yiyim mi :26: 968 lik bugun menum cok ciss olur mu malum gun yakin ya tatli kirizleri basliyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…