- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.561
Benim 40im ciktiktan 1hafta sonra normal regl basladi bende.
Daha erken senin icin kilo wermen. Sen emzirmene bak.
Yawas yawas gdicektr kilon.
Aburcubur kola tuketme, kilo almazsin.
Bn 40imdan snra kola aburcubur abartmistim.
80den 93e cikmistm. aman haaaa dkkt aysem
Tubimmmm, harikasin sekerim, 77 dustugm zamanllri hatirladm . Ne mutluluk vermisti bana.
Çinare, o kadar soylendin masallah 800gr gitmis. Tebrikleer,
EBrucum, narin arkadssm bnm, 200gr hic yoktan iyidir walla. Dewam dewamm
Nel, o gelen eminim yarisi siskin odemdir.. sıkma canini.. durmak yok,
Papatya, o 200gr vucutta su dur. Odemdir uzulme. Sen ztn fittsin. Resimlrr oyle dio sekeri,
Hadeka, cnm yoksun ne zamandr, ben ock ayinda net yoktu die tam 17gun sizsiz kaldim. Ve ben artilarla geri donmustum, ara vermee.
Elifff, ayseye tskkr etmemiz gerek. O bizi ayiktirdi. Kalori hesabi cok iyi gercekten.
Mew, 200gr cik aman boswer, yuruyuslernde baslicakms ne gusel hepsi gder.
Digrr kizceler napti acceba. Kewo gülüm ayse zehra yok ztn, serciş, şükom ve diger kizlar gelin hadi
Masum ekledim senide sende görde sileyim albümü herkes gördü sanırım
Baslangic:temmuz 93.3 eylul 88.4
Gecen hafta: 75.5
Bu hafta: 74.8
Gelen yok
Giden: 700gr şükür
Toplam giden: 18.500 gr
Hedef: 70
Boy:1.75
İste boyle kizlar, verdim de bu hafta korumam gerek. Ya 21ine kdr 73e düşsem keske.
Olmazsa ptsi sok diete baslicam.
masum:saol arkadaşım
ayşe silmeye fırsat olmadı.seni ekleyeyim sende gör öyle sileyim .
şüküm:merak ediyordum seni canımiyi sözlerin için saol arkadaşım.şükü sende koruyamayıp almaya başladın arkadaşın olarak uyarmak istiyorum
ölçülerimi bilmiyorum canım:26:üst bölge kollarım göbegim geniş ama alt kısım popo küçük bacaklarım çalıçırpısı
Menum
Sabah 3 dilim peynirli borek 1batim recel 5 zeytin 1yk kaymak (sut yuzu) sekersiz cay
Ara 1portakal
Aksam haslama salata
Ara 1nar 2 burcak
Spor 20 dk leslie 300 ip 50 mekik 50 bacak
Yemek 938 kcal yapio sporla 300u gidiyo
Ebru canim dinlenme oturma falan die yaziyo ya sen aksama kadar otursan bile vucut o kadarini yakio
ebru hiko ayse lajoba nazilma tubilosh tebrikler kizlar papatya mevcan nelson ve ben uzulmeyelim kizlar bu hafta veririz
Aklimda bu kadarini tutabildim diger citirlar opuyorum hepinizi
hadi biraz ceki duzen verelim kendimize hic yoksa gunluk 30 dk spor yapalim kurtulalim yuklerimizden agirliklarimizdan
Bu arada elbisemi siparis verdim pazartesi yada sali gelir bide sal aldim ikiside cok guzel cok hosuma gitti dun cok keyifliydim de kayinimin kendini begenmis kizi hic guzel degil hic yakismaz diyene kadar ama kiskancliktan catliyo hasetinden ikiye yarilacak neredeyse o derece burnnu havada ayni anasi gibi dusundukce kizi bogasim geliy.ama gorurler onlar 55 e dusucem bi cocuk dogurda dagilirsin diyenlere inat kendi bekar 56 kilo ben evli cocuklu 59 um 4-5 kilo mu veremiycem veririm
canım tabi verirsin çatlasın o kıskançlıktan boşver,onların sayesinde gaza geliyon işte ne güzelçok az kalori alıyon tebrik ederim ben en az 1500 alıyom spor olarak 45 dk lesli başka bişi yokkk: çıkabilsem yürüyüş yapcam az kalori alsam sütüm azalıyor ama yinede yavaş yavaş veriyorum çok şükür...
[/FONT
Ilk basladigimda 68 dim canim buraya 2. Ayin 10 unda geldim 62.7 idim simdi 59.8 im ( birazi sislik ) ustelik bi hafta annemlerin ordaydim dikkat etmedim yani bi ayda 3 kilo gibi oda fena sayilmaz bi ay sonra istedigim kiloda olurum bu arada bende 30-45 dk arasi yapiorum spor en az haftada 4 gun
Sen benden sonra geldin 6 kilo verdin bence cok iyi gidiyosun 1500 kcal de iyi hem bebegin daha kucuk sutun azalmiycak sekilde ye canim 45 dk leslie yapiyomusun o 500 fazlagigi yakiyosun zaten
olsun yinede güzelsin tatlım,bu arada önceki msjlarda yazmıştım.İlk sayfalarda bi rakibe olayı var şimdide yapsak bunu yarışsak beraber nası olur sen bakıyomuşsun o işlere
saol ayşecim.EVet yarış yapıyorduk düne kadar ama herkes salınca kendini yarış bile etkili olmadıBu hafta yarışmak isteyen var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?