Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nel, hafta sonu da fazla kacirma.

Gülüm, formunu koruyorsun. Bu hafta daha iyi olacagiz ,))

Şüküm, ozledikkkkkkkkkkk. Sen esinden laf isitme. Arada yazarsin.
Kilona da takilma.

Sibelcim, yarin tartida ne cikicaksn bakalm.

Hdeka, ltfn bizi sensiz birakma, sohbetni ozluyorum.

Banucum, faturalari birakip ewn yolunu tutmşsundur.

Aysecim, 600gr gitmis negusel. Tebrikler walla.

Didem, regl dendir kesin. Sıkma canini.

Papatyacim, daha neler yapicam. Resm cekrr atarm size.

Sabah guzel bi menu ayarladim kendime 938 kcal yapiodu aamaevdeki hesap carsiya uymadi aksam bi dilim ekmek ve iki halley sonucu 1250 kcal oldu neyse artik yarin kacamak yapmiycam
Bu arada kalori sepeetinde bi hesap yaptim bi ayda 1179 kcal luk beslenirsem 56 kiloya dusermisim bende bu rakami gecmemeye caliscam bakalim ne olcak

bu aralarda mens olacağım. istikrarlı bir şekilde kilo kontrolündeyim.
lajoba cvp veremedim kusura bakma malesef dersi bende çok aksatıyorum yetiştirmek mümkün değil bu gidişle

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
spor yapmadım bu hafta

1.hafta 2.hafta 3. 4. 5. 6.mens 7. 8. 9. 10.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.2 57.4 57.3 57.5 57.2 57.5 57.2
göğüs 91 91 91 91 91 91 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 76.5 76 77 77 77 77 77
bel 80 79 77 78 76 76 76 76 77 77
simit 94 92 91 90 90.5 91 91 90 91 91
kalça 98 97 96 95 95 95 95 95 96 96
basen 91 90 90 90 90 91 91 90 91 91

hikmetçiğim özwen göstereceğimhafta sonu... yarış istiyorum d,iyemiyorum..kendime güvenimi kaybettim...şükran canım sende kiloalmışsın ama geri dönersin umarım hedefine..

papatyam spora pazar akşamı başlayım diyorum ama her yaptığım plana uyamadığım için korkuyorum yapamamaktan...adım yalancıya çıktı...

devkule tebrikler canım kilo vermişin canım...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Bende yarış istiyorum
Nelson canım neden yalancı olasın
Ben de bu akşam spor yapacaktım ama avm ye gittik şimdi geldik eve. Yapacak Halim yok
Yarına inşallah
En kısa zamanda başlayalım ve hiç bırakmayalım

Nelson saolasin 300 gr gitti benim metobolizma durunca aliyorum calisinca veriyorum alaka bu sanirim suyu cok arttiramiyorum birde cis cisss biktiriyor yaaaa sebzeci oldum tumden haftaya insallah 56 lk bir sey goreyim diyorum.

Rakip sectim sizleri kendime olmuyacak yoksa bu is boyle
Nazlima ilk firsatta kilonu tutacam.sakin kilo alma arkandayim ona goreee
Hadeka kiskandim seniii gecen hafta 56 yi gorup 57.3 olarak yanima gelmissin kesinlikle senden asagi kiloda olmaliyim.
Nelson senlede yakininiz senden daha fazla gr. Verecegim
Sakin kirilmayin kizlarrrr bu isi once hafta sonrada ay olarak takipte tutmaliyimmmm

Not. Emzirmiyorum sipami isim zor fakat yilmak yokkkk

tatlım öyleama inan kendime güvencim sarsıldı..

inşaşşlah sporu alışkanlık haline gertirriz..

Nelson saolasin 300 gr gitti benim metobolizma durunca aliyorum calisinca veriyorum alaka bu sanirim suyu cok arttiramiyorum birde cis cisss biktiriyor yaaaa sebzeci oldum tumden haftaya insallah 56 lk bir sey goreyim diyorum.

devkule tatlım ben boğazımı tutamıyorum ki.. bazen kıtlıktan çıkmış gibi sardırıyorum sağa sola...metabolizmam sanşlıyımhzılı çalışıyor ama ne fayda bende iş yok.. senin yaş kaçtı güzelim...

:) tatlımm tamam öyle olsun.. rakibinim.. kim önce hedefine ulaşacak görelim...

Bilgisayardan Ctrl c yani kopyala ctrl v yapistir yap dicem ama biliyorsundur tabiki ben telden cok yeni giriyorum baska biri yardimci olacak artik yas 31 oldu canim. Metobolizmandan sansliymissin ne guzel benimkini uyku duzensizligi bozuyor demekki troitte problem yokmus eeee bende de saglam irade var canim tutarim cenemi lahana corbasini bile bir gun ictimmm o kadar yaniii iradee cips kola kesinlikle yok meyve suyu dahil ciko da cok nadir yerim kabaktatlisi koyma yeterki onu hup yutarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…