- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.581
canım tabi verirsin çatlasın o kıskançlıktan boşver,onların sayesinde gaza geliyon işte ne güzelçok az kalori alıyon tebrik ederim ben en az 1500 alıyom spor olarak 45 dk lesli başka bişi yokkk: çıkabilsem yürüyüş yapcam az kalori alsam sütüm azalıyor ama yinede yavaş yavaş veriyorum çok şükür...
[/FONT
Ilk basladigimda 68 dim canim buraya 2. Ayin 10 unda geldim 62.7 idim simdi 59.8 im ( birazi sislik ) ustelik bi hafta annemlerin ordaydim dikkat etmedim yani bi ayda 3 kilo gibi oda fena sayilmaz bi ay sonra istedigim kiloda olurum bu arada bende 30-45 dk arasi yapiorum spor en az haftada 4 gun
Sen benden sonra geldin 6 kilo verdin bence cok iyi gidiyosun 1500 kcal de iyi hem bebegin daha kucuk sutun azalmiycak sekilde ye canim 45 dk leslie yapiyomusun o 500 fazlagigi yakiyosun zaten
sağol canım moral verdin bana:)
sağol canım moral verdin bana:)
Canim sen bugidisle 40-50 gunde istedigin kiloya ulasirsin 2 ay surmez bende su 4 kiloyu verseydim
Canim sen bugidisle 40-50 gunde istedigin kiloya ulasirsin 2 ay surmez bende su 4 kiloyu verseydim
yok canım daha nilerrrrrrrrr12 kiloyu 3 ayda versem mutluluktan uçarım fazlasında gözüm yok:)
yok canım daha nilerrrrrrrrr12 kiloyu 3 ayda versem mutluluktan uçarım fazlasında gözüm yok:)
Ayin dolmadan 6 gitti bile kalan 12 de gidecek sen daha yeni dogum yaptim abur cuburda pek yemiyosn dengeli besleniyosuun ee daha ne olcak 2 aya kalmaz gider bence
Ayin dolmadan 6 gitti bile kalan 12 de gidecek sen daha yeni dogum yaptim abur cuburda pek yemiyosn dengeli besleniyosuun ee daha ne olcak 2 aya kalmaz gider bence
Canım 6 kiloyu 2 ayda verdim buraya gelmeden biraz vermiştim ama inş dediğin gibi olur:)
tatlım öyleama inan kendime güvencim sarsıldı..Merhaba kızlar
Bende yarış istiyorum
Nelson canım neden yalancı olasın
Ben de bu akşam spor yapacaktım ama avm ye gittik şimdi geldik eve. Yapacak Halim yok
Yarına inşallah
En kısa zamanda başlayalım ve hiç bırakmayalım
Nelson saolasin 300 gr gitti benim metobolizma durunca aliyorum calisinca veriyorum alaka bu sanirim suyu cok arttiramiyorum birde cis cisss biktiriyor yaaaa sebzeci oldum tumden haftaya insallah 56 lk bir sey goreyim diyorum.
Rakip sectim sizleri kendime olmuyacak yoksa bu is boyle
Nazlima ilk firsatta kilonu tutacam.sakin kilo alma arkandayim ona goreee
Hadeka kiskandim seniii gecen hafta 56 yi gorup 57.3 olarak yanima gelmissin kesinlikle senden asagi kiloda olmaliyim.
Nelson senlede yakininiz senden daha fazla gr. Verecegim
Sakin kirilmayin kizlarrrr bu isi once hafta sonrada ay olarak takipte tutmaliyimmmm
Not. Emzirmiyorum sipami isim zor fakat yilmak yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?