Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

adı...............başlangıç........g. hafta.........bu hafta.........giden..........gelen.....................hedef

tubiloshh..........93,5.............. 78,5............77,1...........1400 ..........................................75

ebruli.............58,9.................58,4............58,2...........200............................................52
.
nelson............60,6................57,8............58,9...............................1100........................55

papatya...........67,2.................62..............62,2...............................200.......................60...
..
hadeka............59,3................56,7............57,3............600............................................

lajoba..................................66,6..............65,6......1000................................................

şükran................................56,1...............57,7................................1600.......................55...

devkule..........58,2..............57,5.................57,2.........300....................................................

mevcan...............................62,1................62,3 ............................200..........................60

hikmet...........93,3.............75,5.................74,8..............700..........................................70

nazlma...68,1....................54,3..................53,5................800.......................................50

ayşekayra....76..................70,7..................70,1................600...........................................

didemdefne...62,7.............59,2...................59,8.........................................600....................

rozeliz.......65,9..................60,5...............60,1.................400........................................50

hadin kızlar iyi geceler....

devkule bende 33 ümün içndeyim...

Son düzenleme:
Iyii geceler kizlar bildirmimi yapamadim simdi frisat bukrum gecen haftayla ayni 64.5 bi 60 olamadim bu hafta ne siyet be spor yaptim yaris istiyorum diyemiyiyorum kendimden emin degilim diyete uymam diye hepinize ii geceler

Günaydin kizlar, haftasonu bekciniz hikoş geldi,
Dun aksam inanilmaz bas agrisindan , oglani uyuttuktan sonra bende uyudum.
Artik cok uyuyorum ya . Ne war en gec 1de yatsam. Oglis zaten sabahlari en gec 7bucukda uyaniryor.
6saat uyku nereme yetmiyor. Papatya bu isde sen iyisin. Akil wer bana. Cok uyuyunca da sersem gibi oluyorum.
Suan oldugi gibi. Neyse oglan uyuyoken bm bosaltiyim.
Herkese mutlu hafta sonlari

Mutfagi hallettim, mis gibi oldu.
Ve tartildim, şoke oldum

Dun yedigim tadella , komsuda yedigim pirasali kek, sutlu muhallebi
Walla dun aksama kadar oturmadim ama.
1saat de oglisle yuruduk.
Komsuda oglanin pesinden koştum.
İns dgrudur. Kac kere tartildim hep ayni cikti.
Ama dun komsuda soyledi, hkmet gittikce zayifliorsun diye.
Hatta bi tane abla , iste benden 5yas buyuktur. hikmet nolmus sana nasil zayifLadin dedi, annesi de kizim aç geziyormus dedi. Tamam eskiden gercekten aç . Geziordum.
Ama smdi yiyorum da, kalori hesabi ise yaradi.
O yedigim kek, muhallebiden snra aksam yemek yemedm dengeledm.
Diye dusunuorm.

günaydın kızlar. gerçi hiç uyumadım desem yeridir.Oglum geçen gece öksürükten kıpır kıpır az bi uyku uyumuştum.Dün dr götürdüler bogazları kızarık ilaç vermişler.Ve akşam tam uyuttum spor yapıcaktm ki oglum sayıklar gibi bi baktım birden 10-15 dk içinde ateşi çıkmış.Hastaneye gttk 2:30 geldk ateşi bi indi bi çıktı uyumadım bekledim ara ara dalar gibi olmuşum.Bıraktıgımda da eteşi çıkmaya başlamıştı.İnş bugün ilaçlar etkisini göstermeye başlar ve ateş olmaz.Ateşten çok korkuyorum.işlerimi halledeyim gelirim.

[QUOTgecmoi1820;34463801]günaydın kızlar. gerçi hiç uyumadım desem yeridir.Oglum geçen gece öksürükten kıpır kıpır az bi uyku uyumuştum.Dün dr götürdüler bogazları kızarık ilaç vermişler.Ve akşam tam uyuttum spor yapıcaktm ki oglum sayıklar gibi bi baktım birden 10-15 dk içinde ateşi çıkmış.Hastaneye gttk 2:30 geldk ateşi bi indi bi çıktı uyumadım bekledim ara ara dalar gibi olmuşum.Bıraktıgımda da eteşi çıkmaya başlamıştı.İnş bugün ilaçlar etkisini göstermeye başlar ve ateş olmaz.Ateşten çok korkuyorum.işlerimi halledeyim gelirim.[/QUOTE]

Cok gecmis olsun canim. Ates kotudur, ilaclari almaya basladiysa bugun duser ..
Benim oglan sukur hastaliktan ateslenmedi hic. Asidan ateslenmisti. Hi pardon bide disi cikarken.

hiko sagol canım.Güne güzel bi rakamla uyanmışsın ne güzel.

nelsonum emegine saglık canım.

kevser salma kendini canım daha sık gel eskisi gibi.

yarış isteyenler yazsın.ayarlayayım 1 e kadar

En az calori ve en çok spor yapan kazansın.Ve gün içinde alınan cal ve en az bi spor yapılıp yazılacak.

örn:
bugün:677 cal
1.237 cal yemek
560 cal spor
gibii

devkule
hiko
papatyam
ebruli

yarışa eklenmek isteyenler.En az cal ve en çok kiloyu kim vericek bakalım

Günaydın
Ebrucum çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi olur oğluş
Hikmetcim az uyuyorum ben eskiden çok seversin uykuyu şimdi sabahları çok geç kalktığım Zaman hayatı kaçırıyormuşum gi hissediyorum
Hafta içi 06:30 hafta sonu da en geç 9 da kalkıyorum
Eskiden öğlene kadar yatardım
Bende yarış istiyorum
Şu programı bende indireyim
Kahvaltımı ettim
12 de spora başlayacağım
Öğleden sonra da dışarı çıkacağım
Nisan ve Mayıs aylarındaki gezilerim için spor birşeyler almam gerek

ebrucum çok geçmiş olsun bıdığına ben de ateşlenmesinden çok korkarım ama şükür önemli dercede hiç ateşlenmedi.. ilaçlarını düzenli kullanın 1-2 güne hiç bişeyi kalmaz inş canım..

bende yarış istiyorum hatta dişli bi de rakip arıyorum kendime ama benim kilomda kimseyi göremedim malesef

hikmet benim oğlan da saat 7 dedimi ayaktadır hatta bazen 6 bile olur bu ama ben buna rağmen gece 12-1 hatta 2 gibi yatarım erken yatınca sanki günümü boş geçirmişim gibi hissediyorum biraz alışkanlık meselesi canım.. sen de 1-2 hafta 6 saat uyusan bünyen alışır :) bu arada gözüm sende yaptığın hazırlıkları merakla bekliyorum

günaydın kızlarrr erkenden kalktım bende alışkanlık ve hafta sonunu dolu dolu geçirmek için erken kalkıyorum
tartıldım ve tabi kocaman bir hayal kırıklığı yine
hala 70.3

:26: Hikommmmmm Ne guzell bi rakamla uyanmissinn masalahh

Ebrum haklisin cnm saldim kenxdimi yaris bende isterim

Nelsonumm cnm ellerine saglik tablo isini ben yapicaktim ama anxa 4 bes kisi ozel mesaj ariyordu oyuzden biraktim yapmayi

Ebru, sekerimm aklini sewim. Ne guzel düsünmüssun.
Rekabettt super olur dedigin yontemle.
Warim yarisaaa.

Kizlar,esime gore ben uykucuyum.aslinda tamam oyleyim ama off ne bilim.
Evlendgmde hemen hamile kaldim.ilk aylar uyku aylari bilirsiniz. Adam beni oyle grdu.
Uyanma saatim en gec 7bucuk. Oglan uyumaz zaten.
Ama uyuma saatimi gee atmam gerek. En gec 1de yatmam gerek.
Mfagi da toparlarm, spprumu da yapatm.
Bu hafta hep gec yatmam gerek. Susleri hazirlamam icin.
Oglan gunduz pek uyumadigi icin anca gece yapablicem.
Ew temizlgi, ikramlar, bide ablam yaspasta resmi gonderdi watsapdan.
Onu yapicam. 1yazili degil ama suslu puslu bise. Allahi.m bu hazirliklarda yuzumu kara cikarmasn
Basarmak istiorm. Durun resmini cekim atim size.
Aynaya yaptgm daha bitmedi. Dun gece 10bucukda uyumasaydm biterdi offf.

Ebrucum çok geçmiş olsun oğluna. İnş kısa zamanda iyileşir. Benim oğlum da 3 gündür ateşliydi. önceki gün dr a götürdük. Boğazları şişmiş, bayağı bi üşütmüş dedi dr. 4 kutu şurup verdi. Bu arada kalori hesabı tutmaya başlamışsınız. Bi de öyle deneyelim bakalım. Yarışa varım.
Yarışa cesaret edemeyen kızlar. Güvenin kendinize. Daha önce kilo verdiniz de şimdi mi veremiyceksiniz. Bi yerden başlayın, yarışın içindeyken motivasyon geliverir.
Hikoşum başağrın geçti mi güzelim? Sabah tartıda güzel bi rakam görmüşsün. İnş devamı gelir. 70 e de inersin sen. İstanbula gidecek olmak motive etsiin seni. Az daha sabret, dikkat et yediklerine. Oğlunun doğumgünü de yaklaşmış galiba. Çok güzel geçeceğine eminim. Allah yüzünü kara çıkarmasın.
Kevserim ben de senin gibiydim. Regl ve tatlı krizlerim yüzünden, bi de oğlanın ateşi yüzünden saldım kendimi. Sen de gayret et toparlanalım canım. Herşey bizim elimizde.
Papatyam bahar geldi artık, geziler de başlar tabii. İnş bu yaz istediğimiz kilolara inip incecik kıyafetlerimizle gezip tozarız.
Banucum canını sıkma bi alırız bi veririz, arada oluyo böyle takılmalar. Haftaya verirsin canım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1023827

Dahbitmedi tabi, 1yasinda yazicam.

Bide bundan yapmak istiorm.

Zor ddegil aslinda yapmasi. Pelur kagidi bulmam gerek.
Şüküm, basmin agrisi gecti de sersemlik war hala.
Kewom tarti sewündürdü wallaaa

Son düzenleme:
tebrikler ğüzelim.. maşalllah

teşekkür ederim canım

tebrik ediyorumj maşallah...

teşekkürler papatyam

Aynen wc bekliorm. Az kalmis hedefine. Tubi, esin ne dior bu kilo werislerine,

evet hikom az kaldı hedefime.
eşim şu an için bişey demiyor
beni sürekli gördüğü için farketmiyor heralde. ama kilo verdiğimi söylemiyorum.
kalori takibi yaptıgımı biliyor ama...

yılmadan devammm

tubi harikasın canım tebrikler.....

teşekkürler hadekamm

ebrulim teşekkürler canım

Tubimmmm, harikasin sekerim, 77 dustugm zamanllri hatirladm . Ne mutluluk vermisti bana.
i

acaip mutlu oldum bendeee
sende harikasın hikomm... 74 gördün maşallah sanaa

hiko ve lajoba

devkule ve şükran

kevser ve ebruli

papatya ve nelson

bende yarış istiommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…