Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ellf canım inşallah kararlarını uygulayabilirsin....
allahım benim motive olmam lazım ama nasıl nasıl nasıl :26::26::26:
özellikle sporu düzene sokmam gerek....offfffffffff

Çorba içmedim kalorili diye yukardan sıcacık el açması2dl arnavut böreği geldi(yukarıya çaya çağırdılar pasta yapmışlar(Oyy başımı alıp nerelere gideyim

Sabah iki bar çay bir buçuk dilim ekmek az labne iki yumurta az b peynir iki zeytin salatalık domates
Sarımsaklı çay
Sütsüz cornflex
Eşim gelmeyince yine cornflex
Kızımdan meyve yemeğe bile vait yoktu
Akşam bir tabak nohutlu pilav üstü et üç kaşık yoğurt ekmek yok
İki bardak çay az çekirdek
Bir yeşil elma

Tüm gün evde yürüyüş
20 dakika merdiven
100 mekik

Çorba içmedim kalorili diye yukardan sıcacık el açması2dl arnavut böreği geldi(yukarıya çaya çağırdılar pasta yapmışlar(Oyy başımı alıp nerelere gideyim

Canım sen böyle kilo veremezsin evden börek kek eksik olmazsa nasıl zayıflayacaksın
Bir çözüm bulman gerek yoksa yaza çok üzgün gireceksin
Bi düşün istersen o börekleri almsan ayıp mı olur mesela çünkü insan görürse canı ister

Ebrucum alipbasini bize gelBirlikte derdimize yanalim
Bence alıp başımızı hawara gidelim en iyisiO bi çözüm buldu formülü bizden saklıyor galiba1 senedir kızçe bizimle kilo veremiyordu şimdi aldı başını gidioyrHawarım formülü bizede söyle:13:

14.buçuk aydır arkadaşlar bilir ne zorluklar çektigimi.Marifet normalde yememek degil marifet önünü her öglen her akşam börekler pastalar marifetli insanlar ve onların elinden çıkmış keyfe kedere bazen gece 12de can çekmiş diye yapılna milyonlarca farklı tarife hayır diyebilmek yegenYani canım ben buraya başlayınca hayır demeye ve oturmaya gidip gelimi kesmeye başladım.Bu binada ve eşimlede problemlere neden oldu.Çünkü gidersem yiycem çagırırsam yapıcam yine yiycem.Evlenince buraya 8 kilo aldım.Herkes birden elimi ayagımı çekmemi sadece diyete baglamaddı yanlış anladılar insan sevmiyor insan istemiyor dediler.Ben kulaklarımı tıkaddım ve hedef 55 ti ulaştım.2.hedef 52ydi 52.3 ulaştım.Eee derdin kiloydu zayıfladın niye deyince tekrar gidip gelmeye ve kilo vermemin rahatlıgıyla yine yemeye başladım.Ve gördügün gibi 53-54lerde kaldım.İşte böyle canım

BUGÜN:Aç karınla 1 kaşık bal
11:30=ekşimikli yumurta,3 çeri domates,4 zeytin,2dl. tb.ekmek
12:45=türk kahvesi
15:00=1 tabak türlü,1.5dl.beyaz ekmek,yarım turp
16:00=yeşilçay,4 küçük kabak tatlısı
19:00=1 kaşık tavuk sote

Şimdi yeşilçayımı içtim.Portakal yemek istedim ama geç oldu.Eşimde kv.de bende hastalandık.Burnum gözüm akıyor yine:2:Oglum yeni iyileşti bari geçmese.Ondan bize geçti sanırım.3 gündür ilaç kullanıyorum bugün kötüleştim anlamadım gitti.Hapşırmaya öksrmeye başladımSpor yapmayaı özledim.

Ebrucum hawarin sirri bence spor.45 dk plates yapiyor lesie ile yuruyor. Tabi beslenme aliskanligini da buyuk olcude degistirdi.
Sizden uzak kaldikca ve menu yazmadikca( yedigim icin utanip yazmiyorum) daha da kotu oluyor. Artik yesem de yazicam menumu ebrucum sporu mutlaka yapmak gerek yoksa olmuyo cidden ama icimden gelmiyo :26:

Canım Allah rahmet eylesin kabrini cennet bahçelerinden bi bahçe yapsın ins
seninde cumam mübarek olsun

Saol canım benim

Nelsonum,menün çok agır olmuş.Nerde o iradeli kız çorbayla durabilen kız nereye gitti

Ellfim,yeni kararların hayırlı olsun.İnş. uygular ve sonucunu alırsın canım:13:

Zorisimbuldum,canım menülerinde dikkatimi sabah az başlayıp akşam çogaltıyorsun.Ama tam tersini yapman lazım çnkü gün içinde yakarsın onları.Sbah zengin akşam fakir gibi

Papatyacım,üzülme inş.o rakamlar iyi anlamda degişir.Ben buldum notu 17sinde ölçmüşüm ama benimde degişme olacagını sanmıyorum ama 8 gün sonra bakalım sonucu yazarım.İnş. sende hawarım gibi bizi şaşırtıp patır patır verirsin bunu kendimden senden istiyorum

Sehraammmm zuuuzzzuuum nerdesiniz

Bugün 830.23cal ama açımmmmmmmmmmmmmGidip uyuyayım gözüm acıyor akıyor offf:2:

doğumlardan önce çıtır anne olan ben şimdi balina durumuna geçtim :**** benide aranıza alırmısınız motive edin beni beynimi yıkayın etim benim yağlarım sizin olmasın ucup buhar olsun emi spora başlıycam zaten havaların düzelmesini bekliyorum 15 güne kadar inşşş

off off hakkaten zor durummuş dört koldan saldırmışlar bacım zaten öyle olmaz mı yemeyincede amannn bi kere ye bi daa nerde bulcan bak hazır yaptık falan olurlar..

valla bravo bunların hepsini yaparsanız ne ala :)) bnmde bi kafaya takmam lazım kilolarımı ne gamsızım arkadaş en büyük derdim onlar olmalı dimi ama ama ne gerek var gelsin pogcalar gitsin kekler yeni yeni tarifler ... amanda amannnnn .. utanayım kendimden biraz da yemiyim bari

hemen kaç sen ordan tehlikeli bölge :))

menünüz gayet yapılabilir begendim. tek eklemeniz gereken kahvaltıda mutlaka yumurta olmalı hem tok tutar hemde protein ihtiyacınızı karsılayıp kg aldırmaz. ben gecen yıl 9 kg vermiştim 3 ayda hergün 1 yumurta muhakkak yedim :)

yaaa parmak kaldırıp duruyorum kimse beni görmüyo ben de katılmak istiyorum aranızaaaa fazla değil 10 kilocuk versem yeter(
2 gün oldu diyete başlayalı bende yeşil çay ve kistlerimden dolayı soğan suyu içmeye başladımmm
umarım kiloya da faydası olur ve ekmeği tamamen bıraktım
bu defa çok kararlı gördü kendimii sizinle beraber olmak ve kilolarıdan kurtulmak istiyorummmm
çıtır anne de değilim amaa

Ebru canım haklısın
Eşim akşam gelince insan birlikte yiyor
Diğer zamanlar yalnızım karnım doysun yeter mantığı
Neyseki geç yatıyorum yoksa yediklerim erimezdi heralde

Barbella ve Özlemsahin aramıza hoşgeldiniz.İnş.beraberce veririz kiloları.

Saat 6 dan 7 buçuga kadar salladım ama ayaklarım koptuBaktım ki ogluşun gözler fal taşı uyandık.Hep beraber kahvaltı ettik.Bugün özgecim seni dinleyip hawarım gibi plates yapıcktım.Ama uyurum herhaldePc fazla bakamıyorum gözlerim akıyor.Bugün başka bir dr gidicem gözüm yine mikrop kapt sanırım.Geldimi herşey üstüste geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…