- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.661
Çorba içmedim kalorili diye yukardan sıcacık el açması2dl arnavut böreği geldi(yukarıya çaya çağırdılar pasta yapmışlar (Oyy başımı alıp nerelere gideyim
Çorba içmedim kalorili diye yukardan sıcacık el açması2dl arnavut böreği geldi(yukarıya çaya çağırdılar pasta yapmışlar (Oyy başımı alıp nerelere gideyim
Bence alıp başımızı hawara gidelim en iyisiEbrucum alipbasini bize gelBirlikte derdimize yanalim
Canım sen böyle kilo veremezsin evden börek kek eksik olmazsa nasıl zayıflayacaksın
Bir çözüm bulman gerek yoksa yaza çok üzgün gireceksin
Bi düşün istersen o börekleri almsan ayıp mı olur mesela çünkü insan görürse canı ister
Canım Allah rahmet eylesin kabrini cennet bahçelerinden bi bahçe yapsın ins
seninde cumam mübarek olsun
menüm
sabah aç karnına ılık su
kahvaltıda 1 dilim ekmeğin içi oğluşa kenarları anasına 12 zeytin 2 kk peynir çay 1 çatal bal
ara türk kahevesi bisküvi
öğle patatesli avuçlu brokoli haşlama az yağ ve az tuzla yoğurt ekmek yok
ara kv le nescafe 3 çıtır
akşam 4- çatal brokoli ve brokoli çorbası ve yoğurt ekmek yok
su 2.5 litre
spor 1000 kere ip atlama artık bugünden itibaren haftaya pazartesi ye kadar 1000 kere atlıycam 1 hafta sonra bunu 1.300 çıkarıp bir hafta daha 1.300 olarak yapıcam git gide her hafta bu sayımı çoğaltıcam inşallah yalnız iple deilde ip atlarmış gibi yapıorum kollarım falan çalıştırıyorum acayip yanma yapıyo kollarım umarım işe yarar
birazdan yeşilçayımı içicem
Temizli yaparken çarpıldım sanırım.Üşüme geliyor ve burnum tıkandı.Şimdi yeşilçayımı içip ve 1 portakal yiycem.İnş. hasta olmam.Yarın malum günümüz var.Ama bu seferki pilav ve tatlılı olcakmış.Akşamı hafif kapatırım.Birde bunlar mantıyıda pilavıda ekmekle yiyorlar
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?