- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.621
hiko ve lajoba
devkule ve şükran
kevser ve ebruli
papatya ve nelson
ebrucum çok geçmiş olsun bıdığına ben de ateşlenmesinden çok korkarım ama şükür önemli dercede hiç ateşlenmedi.. ilaçlarını düzenli kullanın 1-2 güne hiç bişeyi kalmaz inş canım..
bende yarış istiyorum hatta dişli bi de rakip arıyorum kendime ama benim kilomda kimseyi göremedim malesef
hikmet benim oğlan da saat 7 dedimi ayaktadır hatta bazen 6 bile olur bu ama ben buna rağmen gece 12-1 hatta 2 gibi yatarım erken yatınca sanki günümü boş geçirmişim gibi hissediyorum biraz alışkanlık meselesi canım.. sen de 1-2 hafta 6 saat uyusan bünyen alışır :) bu arada gözüm sende yaptığın hazırlıkları merakla bekliyorum
En az calori ve en çok spor yapan kazansın.Ve gün içinde alınan cal ve en az bi spor yapılıp yazılacak.
örn:
bugün:677 cal
1.237 cal yemek
560 cal spor
gibii
devkule
hiko
papatyam
ebruli
yarışa eklenmek isteyenler.En az cal ve en çok kiloyu kim vericek bakalım
herkeze iyi haftasonlarııııııı
regl in yaklaşması dolayısıyla tatlı krizlerine girmiş bulunmaktayım.
sabah namazında 1 paket çikolata lüpletmiş bulunmaktayım (80. gr)
ardından kahvaltıda tost ve büyük boy coco star hafta sonunu yine diyeti bozarak geçirmeme sebep oldu
herneyse aldıgım kalori toplam 787 oldu :18:
az sonra pazara çıkıcam. tempolu ve yokuş yürücem.
azaltiim şu kalorileri dimi ama
sabah namazında yediğim çikolata ve akşam yatmadan yediğim kadayıfın üzerine sabah tartıda gördüğüm rakam
77.0
HEMDE PİJAMALIIIII
yeni bir haftaya aynı motiveyle başlayalım inşallah...
ben kiminle eşleşicem acebaa???
biz kazanıcazzzzz
1000 kaloriden az alan arkadaşlar gün boyu neler yiyosunuz mesela? acıkmıyomusunuz?nasıl dayanıyosunuz yaaa çok imrendim size... benim kahvaltım 600 700 kalori oluyo siz ne yiyonuz?
canımmm ben öğretmenim okulumla evim arası arabayla 3 saat sürüyor 2 servis değiştiriyorum sabah 6:00 da evden çıkıyorum evden çıkmadan önce 1 bardak süt içiyorum yanımada bi saklama kabına 1 domates 1 biber 5-6 zeytin 1 dilim peynir alıyorum okula gidince saat 10 gibi kahvaltı yapıyorum 2 tane kepekli etimekle götürdüklerimin yarısını yiyorum 12 gibi 2 dilim kepekli etimekle geri kalanını yiyorum saat 3 te okul bitiyor 1 elma yiyorum saat 6 da evde oluyorum 7 gibi akşam yemeği yiyorum diyetkolik diye bir site var tüüm yemeklerin kalorisi var orda akşam evde olan yemeklerin kalorisine bakıyorum 300 kaloriyi aşmayacak şekilde onlarda yiyorum ve bolca salata yiyorum toplamda tüm gün almış olduğum kalori 600-650 cal civarı olutor. eve eliptik bisiklet aldım akşam saat 9 gibi ona biniyorum 20 dak.da 60 cal onunla veriyorum duş alıp 12 gibi yatıyorum benim 1 günüm böyle. inan hiç acıkmıyorum açlık hisstetiğimde su içiyorum.
bravo bravoooooooooooooooooooooooooo! bennen eşleşirsin belkim yana yana eş arıyom da:)
1000 kaloriden az alan arkadaşlar gün boyu neler yiyosunuz mesela? acıkmıyomusunuz?nasıl dayanıyosunuz yaaa çok imrendim size... benim kahvaltım 600 700 kalori oluyo siz ne yiyonuz?
eşleşiriz kuzu yaa neden olmasın??
yazsın kızlar ismimizi. zaten başka kimse yoksa mecburen beraber eşlenicez
gitsin kilocuklar
canım benim geçtiğimiz hafta boyuncaki mesajlarıma bakabilirsin
kalorisepetinden resim ekledim hep. yediklerimi.
görebilirsin 1000 den az neleer neler yedim :)
kızlar bu kalori sepeti harika bi siteymiş emzirmenin bile kalorisi var bir sürü şey yedim yaptığım sporu yazdım daha diyoki 1000 kaloriden az aldınız diyo akşam yemeğimi yemedim ama onuda hespladığım halde diyo buniiiiiiiiiisağol tubiloshhhhh:))
Ortagim ebrumm canim oglusuna cok gecmis olsun simdi nasil
Evet bu gun aldim kalori 1664
Spor olarak ta
2saat ev temizligi
40 dk plates
18 dk basen
10 dk yan
30 dk lesille yarinki sonucu cok merak ediyorum
Nazlim baban nasil oldu iyilestimi
Kubra, fenodo, hadkea, sehra, zehra, baskaaa unuttuklarim vardir eminim nerelrdesinizz bakimmm
Hikomm ve tabikii gulumm♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?