Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet ne güEl bir şeymiş o öyle
İnşallah çok güzel geçer
Ebrucum eşleşme yapmışsın
Şimdilik 8 kişiyiz şükranın dediği gibi herkes katılsa yarışlara motivasyon Yükselir
Nelsonum eline sağlık tablo yapmışsın
Ve ortağızzzzz bu hafta ikimiZde kıralım şu şeytanın bacağını
Ben sporumu yaptım bir armut ve 3 kuru kayısı yedim yeşil çayla
Şimdi dışarı çıkacağım

sen kaç kilosun ki beraber yarışak:)

herkeze iyi haftasonlarııııııı

regl in yaklaşması dolayısıyla tatlı krizlerine girmiş bulunmaktayım.
sabah namazında 1 paket çikolata lüpletmiş bulunmaktayım (80. gr)

ardından kahvaltıda tost ve büyük boy coco star hafta sonunu yine diyeti bozarak geçirmeme sebep oldu

herneyse aldıgım kalori toplam 787 oldu :18:

az sonra pazara çıkıcam. tempolu ve yokuş yürücem.
azaltiim şu kalorileri dimi ama

sabah namazında yediğim çikolata ve akşam yatmadan yediğim kadayıfın üzerine sabah tartıda gördüğüm rakam
77.0
HEMDE PİJAMALIIIII

yeni bir haftaya aynı motiveyle başlayalım inşallah...

ben kiminle eşleşicem acebaa???
biz kazanıcazzzzz

canımm ben az kalori alamam ama hergün 45 dk lesli yapıyorum veeeee son 18 günde tam 3 kilo vermişim,kilomla kazanırım belkim

bravo bravoooooooooooooooooooooooooo! bennen eşleşirsin belkim yana yana eş arıyom da:)

Ama ama ama ama ya ben ya ben bende istiyorum yarışmak bana ne bana ne

1000 kaloriden az alan arkadaşlar gün boyu neler yiyosunuz mesela? acıkmıyomusunuz?nasıl dayanıyosunuz yaaa çok imrendim size... benim kahvaltım 600 700 kalori oluyo siz ne yiyonuz?

1000 kaloriden az alan arkadaşlar gün boyu neler yiyosunuz mesela? acıkmıyomusunuz?nasıl dayanıyosunuz yaaa çok imrendim size... benim kahvaltım 600 700 kalori oluyo siz ne yiyonuz?

canımmm ben öğretmenim okulumla evim arası arabayla 3 saat sürüyor 2 servis değiştiriyorum sabah 6:00 da evden çıkıyorum evden çıkmadan önce 1 bardak süt içiyorum yanımada bi saklama kabına 1 domates 1 biber 5-6 zeytin 1 dilim peynir alıyorum okula gidince saat 10 gibi kahvaltı yapıyorum 2 tane kepekli etimekle götürdüklerimin yarısını yiyorum 12 gibi 2 dilim kepekli etimekle geri kalanını yiyorum saat 3 te okul bitiyor 1 elma yiyorum saat 6 da evde oluyorum 7 gibi akşam yemeği yiyorum diyetkolik diye bir site var tüüm yemeklerin kalorisi var orda akşam evde olan yemeklerin kalorisine bakıyorum 300 kaloriyi aşmayacak şekilde onlarda yiyorum ve bolca salata yiyorum toplamda tüm gün almış olduğum kalori 600-650 cal civarı olutor. eve eliptik bisiklet aldım akşam saat 9 gibi ona biniyorum 20 dak.da 60 cal onunla veriyorum duş alıp 12 gibi yatıyorum benim 1 günüm böyle. inan hiç acıkmıyorum açlık hisstetiğimde su içiyorum.

maşallah canım sana şu emzirme işi bitsin bende 1000 laloriyi geçmiycem inş:)

bravo bravoooooooooooooooooooooooooo! bennen eşleşirsin belkim yana yana eş arıyom da:)

eşleşiriz kuzu yaa neden olmasın??

yazsın kızlar ismimizi. zaten başka kimse yoksa mecburen beraber eşlenicez
gitsin kilocuklar

canım benim geçtiğimiz hafta boyuncaki mesajlarıma bakabilirsin
kalorisepetinden resim ekledim hep. yediklerimi.
görebilirsin 1000 den az neleer neler yedim :)

canım kalori sepetine üye mi oldun ?bende oliim bari:)

kızlar bu kalori sepeti harika bi siteymiş emzirmenin bile kalorisi var bir sürü şey yedim yaptığım sporu yazdım daha diyoki 1000 kaloriden az aldınız diyo akşam yemeğimi yemedim ama onuda hespladığım halde diyo buniiiiiiiiii sağol tubiloshhhhh:))

rica ederim ayşekayra cım
ben bu hafta boyunca oradan hesapladım hep.
1 haftada tam 1.40 gr verdim. emziriyorum bende.
yiyorum, bakıyorum ki kalorilerim artmış, hemen spor ve emzirmeyle kalorileri düşürüyorum :)

bugün okadar yedim ama 77.3 üzerine çıkmadım hiç.
aslında yememem gerek ama hafta sonu olunca kendime izin veriyorum sanki

kalori cetvelim der ki bugün 700 küsür kalori almışım...
2300 e kadar serbest.. ama nisan 15 e kadar 73 kilo olmak için 1300 ü geçmemem lazım.
bugün abur cubur yedim yaa hep :125:
ama kontrol altında tutmaya çalışıyorum.

Iyi akşamlar
Bugün 1166 kalori almışım . Bunun 231 kalorisini sporla yakmışım. Kalan 935 kalori .
Ben daha önce de yapıyorsun kalori hesabı uzun zamandır bırakmıştım
Bakalım bu sefer faydası olacak mı
Bu sabah düne göre +400 gram fazla çıkmıştım
Yarın sabah eksiye inerim inşallah

Ortagim ebrumm canim oglusuna cok gecmis olsun simdi nasil

Evet bu gun aldim kalori 1664
Spor olarak ta
2saat ev temizligi
40 dk plates
18 dk basen
10 dk yan
30 dk lesille yarinki sonucu cok merak ediyorum

Nazlim baban nasil oldu iyilestimi
Kubra, fenodo, hadkea, sehra, zehra, baskaaa unuttuklarim vardir eminim nerelrdesinizz bakimmm

Hikomm ve tabikii gulumm♥♥

Kizlar, merhaba. Oglen kvlere gittik. Oglisle yuruyrrek gittik. Yani onu bebek arabasina koydum.
Yarimsaat yurümüşüzdür. Yediklerimii hesaplamadm. Yarin full dikkat edicem. Bugun pek dikkat etmedim.
Kizlr, oglani uyuttugumda brn bu sefer uyumicam. Süslerle ugrasicam.
Nel tablo yapmssin tesekkurler.
Elifcigimle eşleşmişiz. Ortakim sewgiler. Hep destek full destek

Kızlar kalori sepetine ben de üye oldum ama menümün kalorisini nasıl hesaplayacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Kwom masallah ne kalori yakmissindir. Harikasinnnn..
Sabah eksi cikacagindan eminim.
Ama aç yatman gerekior. En azindan bu saatten sonra bise yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…