- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.641
Tarih=sukranunlu;34470632]Kızlar kalori sepetine ben de üye oldum ama menümün kalorisini nasıl hesaplayacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Canım ben seni bu aralar hayattan bezmiş görüyorum... Neden?????hikmetçiğim az uyku insanı dinç yapıyor çok uyku sersem.. ben uykuyu boşa gecen zaman gibi düşünüyorum.. az uyumak istiyorum genelde... gece 12-1 gibi yatıp sabah 6-6,30 gibi kalkıyorum...bana yetiyor.. gün boyu iş ev ödev oluyor ama olsun...spor yaptığımda daha dinç oluyordum bu aralar erken uyuyorum 10-11 gibi ama buda benim moralimi çok bozuyorr..ve tartı sana güklüuyor bellii.. maşallahh...
ebrulim geçmiş olsun cnm.. ben yarış istememiştim .. hiç sözümde durmadığım için ama yazmışsın beni papatyamla eş.. yarışalım bakalım bu hafta.. belki başarırım bu hafta....
masum üzülme cnm bende artıdayım hergün üzerine ekleyerek.. gidecek eninde sonunda bu kilolarr...
kevserim rtabloyu yaptım ama tablo şeklinde ekleyemedim kk ne.. nasıl ekleyeceğimki anlatsana.. sen hangi programda yapıyordun.. vord ve ekselde yaptım kabul etmedi uzantısından dolayı..
şükrancığım kendine güvenmen ne güzel.. bende kilo verdiğim günleri özledim...sıkıoldım artıdalarda dolanmaktan.. ama kendime güvenim yok..her hafta hayal kırıklığı yaşıyorum..
papatyam ortağım yarış ortağım.. ben kilo veremyirum ki nasıl olacak.. arınki günüme gidemeyeceğim büyük olasılıkla.. gidemeyincede kalorileri almayacağım.. sabah kb için 52 yemeği verilecekmiş.. kk demde olacağım.. yarın ayça kaya diyetine başlamayı düşünüyorum.. bu haftayı başarı ile geçirisem her hafta farklı bir diyet uygulamayı düşünüyorum.. bakalım.. hiçbir hedefime ulaşamaıyorumbu kez ne yapacagım..papatyam şu jalori hesabını sıkı tutalım .. şaşrtıruz belki vucudumuzu..buğün yedim.misafirlerim vardı...
sabah diyetteyim... off inşallah gidecek.. birde tartılmayacağım 3 gün...
ayşe kayra 18 günde 3 kilo süpersin cnm...
nagis-hkn güzelim teşekkür ederim bende h,ç acz kalorilamıyordum.. ne güzel anlatmışın sğolasın
tubiloshh - senide menulerini inceleyeceğim.. çok şey yeyip az kalori nasıl alınır incelemem lazım...öğrenmem lazım...
Canım ben seni bu aralar hayattan bezmiş görüyorum... Neden?????
Sen böyle boşvermiş bezmiş aman sen ee diyen birine mi dönüştün
Ama olmaz ki ben seni böyle tanımadım
Bu şekilde gidersen daha faLa kilo alacağını biliyorsun değil mi
Çünkü vücudumuz nankör. Azıcık dikkat etmeyince hemen geliyor kilolar
Ben bu yaz orda burda gezerken sporu bıraktım yedim yedim oğlumun En sonra doğumdan sonra gördüğüm ve 6 yıldır hiç tartıda görmediğim 67 hatta 68 i görüverdim hatta tok karna 70 e dayanmıştım
Yapma allahaşkına o aldığın elbiseleri rüyanda giyersin artık....
Toparla kendini ye ye nereye kadar
Yiyince mutlu değilsin o zaman yeme arkadaş....
Nasıl mutlu olacağını biliyorsun...
Hadi bakimmmmm kızlar herkes motive olsun artık
Bende dahil
Nelson bu hafta bana iyi hiç ortak olmak zorundasınbaşka yolu yok
papatyam evet kendime bıraktım hayatın akışına.. düşünmüyüorum yorulmuyorum.. ama kendimde değilimm. sanki başak biri sssizce benim hayatımı oynuyor..
o kadar güzel yazmışınki.. teşekkür ederim...şu an itiibari ile sana söz veriyorum.. kaçamaksız bir hafta geçireceğim.ve sana iyi bir ortak olacağım.. . spor yapmayada özen göstereceğim... bu kırılma noksaına ihtiyacım var.. kendime güvenimin geri gelmesi için...
Canım benim kendine gelmek zorundasın. Sen benimhayata farklı bakmamı sağladın
Bak bugün dışarı çıktım alışveriş yaptım. Evde oturmadım bu hafta sonu.spor yaptım kitap okudum film izledim
Dost acı söylemiş benden söylemesi bu şekildedevam edersen benden daha kilolu olacan
Tartıda 62 hatta 63 görmen an meselesi.
Söz verdin bak ona göre
Ben bu hafta 61 li birşey görücem inadım inat
15 gün sonra foto eklicem yine size gösterebileceğim bir değişim olmalı
Ben ne yazıyorsam senin iyiliğin için yazıyorum canım arkadaşım
günaydın kızlar. gerçi hiç uyumadım desem yeridir.Oglum geçen gece öksürükten kıpır kıpır az bi uyku uyumuştum.Dün dr götürdüler bogazları kızarık ilaç vermişler.Ve akşam tam uyuttum spor yapıcaktm ki oglum sayıklar gibi bi baktım birden 10-15 dk içinde ateşi çıkmış.Hastaneye gttk 2:30 geldk ateşi bi indi bi çıktı uyumadım bekledim ara ara dalar gibi olmuşum.Bıraktıgımda da eteşi çıkmaya başlamıştı.İnş bugün ilaçlar etkisini göstermeye başlar ve ateş olmaz.Ateşten çok korkuyorum.işlerimi halledeyim gelirim.
Ebrucum çok geçmiş olsun sen neden kendini suçluyorsun ki seninle ne alakası var.Ateş içinde geçen bir gece ve sabahında hastane yolu.10 da eve geldik.arabada uyudu ve 2 saat bizde uyumuşuz.Gece kustu ve konuşmları garipleşti titremeye başladı ve havale korkusuyla kendimizi hastaneye attık.hava verdiler kan tahlili ve iğne.SERUM dediler ama durmuyordu çok ağlıyordu ve öksürme krizi gibi dudakları morarana kadar öksürdü yavrum.Ama dr ateşi ilaç vermemze rağmen 38.5 deyince evdeki 2 ateşölçeri çöpe attım geliince. Uykusuzluk değil onun öksrdükçe benim içim parçalayan bi üzüntü var içimde.suçluluk duygusu ve yarın onu bırakıp işe gidicek olmam çay demleniyor kahvaltı edicez.Gerçi bişi yemiyor.Dr yemezse ve ateşi düşmezse mecbur gün içinde gelinde serum verelim dedi haklı olarak.herkes iyidir uyumarım.geçmişe bi ara bakabilirsem bakıcam.seviyporum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?