Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatyam sana smöz verdiğim için mümkün olduğunca iyi geçirmeye çalıştım bu günü.. sporlarlada aldığım kalorilerin büyük kısmını yakacağım... zorlu bir günndü rahmetli kb için yemek verildi.. ona koşturdum.. arkasına günüme gittim. inan okadar çeşitin içinde sadece iki tanesini yedım.. ortagım akşam acıkırsam bir meyve yada yopurt yerim...sporsdda yapacağım.. ütülerimin hepsini bitireceğim kalorileri yakmak için.. yarın daha güzel olacak benim için....

9,00 :1 yumurta+dereoru+marul+i dilim kepekli+4zeytin
13,00:1 pide bol yeşillik+1ayran+3tulumba
15,30:1 dilim börek+1incirli tatlı+şekersiz cay bolca

buğünlük yeme işini bitirdim

toplamda:1450 kalori

sporlarım:

lesie ile 2 kez 3 mil
60 dak ütü
5 dak mekik
5 dak ip atlama
toplam 650 kalori

kalan 800 civarı

Eklentiler

• $chart.webp
    6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
ebrulim geçmiş olsun cnm.. allah şifalar versin...

hikmetçiğim kolay gelsin.. sabır et herşey güzel olsun...

Ebrum geçmiş olsun güzelim Emire..canım benim yaa.çocuklar hasyalanınca öyle oluyor işte tahmin ediyorum. .Allah başka dert vermesin....paşamızda çabucak iyileşsin

selam çıtırlarım...

hafta sonları bende motive olmuyor yaa...
cozuttum iyice
77.5 çıktım sabah. ama sorun değil pazartesi toparlarım hemen inşallah...

yarın tam motive devammmmmm

Maşallah Nelsonum
Yarın tartıda iyi bir rakam göreceğini düşünüyorum
Ben ee bu hafta 61 li bir rakam görmeyi ümit ediyorum
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı ettim çok abartmadım
3 gibi bir kivi bir muz ve 4 adet çilekle meyve salatası yaptım yeşil çayla yedim
18:30 da da 2 yk çoban kavurma 1 tahta kaşık kadar pirinç pilavı ve salata yedim
Amaaaa saat 16:30 bir dilim kek yedimi olmasaydı iyi olacaktı
Neyse az sonra 3 mil yapıcam
Ben kalori hesabını pek sevmedim
Kalori hesabı yapmadım bugün belki yarın oradaki bilgilerimi güncellerip başlarım yeniden hesaba

papatyam beni fırçalarsın sanıyordum ama alkış aldıms enden çok mutluyum....

akşama misafirlerim geldi.. şimdi evi bir toplayımda lesie ile ikinci 45 dak lik yürüyüşümü yapacağım.

tatalım sende kalori hesabına başla.. yarın bende tartıma göre kilomu güncelleyeceğim.. bazen yediklerimiz bayağı kalori ediyor...farkına bile varmıyoruz.. yarın hamur işi kaçamaklarım olmayacak.. İNŞALLAHHHHHH

TATLIM bana göre menun süper.. hatalarımız var ama hafta sonu diye es geçtik.. yarın bol bol eleştiri istiyorum menulerime bende seni eleştireceğim çünkü. haberin olsun.. kalori lerinide yaz canım ..bu hafta sen 61 leri gör.. bende 57 leri.. zor ama inşallahh...2500 kilo vermem çok zorr ama çoğu ödemdir diye düşünüyorum.. çok zorlayacağım bu haftaaa.. gözüm yerse sabahalrı işe gitmeden 2 mil yürüyüm diyorumama uykudan gözümü açabilirsem.. papatyam bu hafta pirinç pilavı yeme ek sporda yap bence ...bu benim önerim....silkindimm ve kendime geldimmmm

Son düzenleme:
Nelsonum yemicem pirinç pilavı
Yarın öğlen tavuk salata yiyeceğim
Akşama da nohut
Ara olarak da armut ve portakal
Sabah kahvaltıda ekmek domates salatalık biber ve 5 adet çilek yicem
İnşallah bu plan tutar
Ben yıllardır 61.8 in altına hiç inmedim bu hafta umutluyum kendimden
Yurtdışı seyahatimden önce vermeliyim çünkü orada çok kalorili beslencem biliyorum
Seni çok azimli gördüm devam bu şekilde
Yarın kalori hesaplarım belki
Bu hafta bizim dönüm noktamız olsun
Öpüyorum

senin sayende bu azimim papatyam...
bu azmimii hafta boyunca sürdürmeyi ümit ediyorum..ayrıca sabah tartılıp cumaya kadar tartılmayacağım...çünkü tartılmak ve kilo aldığımı görmek beni strese sokuyor..sonra devamlı artı gelmeye başlıyorum...hem merak içinde bekleyeceğim ne kadar verdiğimi...

Selam kızlar
Hikmetcim ortağım űzgunum gelemedim bugün ve dün dün akşama kadar çocukla evle uğraştım bi ara eşimi kandirdim pazara gittik, bugün de akşama kadar elektrik yoktu saat 6 gibi elektrik geldi bende yarı odasını supurdum banyoyu yikadim anca işlerimi halledebildim birazdan da sandiviç ekmeği tarifi buldum onu deniycem yarın ınş bomba gibi seninleyim :) t artı durumları nasıl bilmiyorum yarın görürüz :) sende sıkma canını ınş herşey istediğin gibi olur

Ebrucum geçmiş olan canm uzme kendini cocular elbette hasta olacak böyle böyle büyüyecekler ınş Allah şifa versin yarın da babaannesi gözü gibi bakar endisilenme sen..

Gozlerim seni aradi heeep.
Neyse affedildin. Yrn full bekliorm seni..
Optm

Günaydın kızlar. Şimdi ateşi düşürdüm Yine tüm gece olsugu gibi eşime tost yapıyorum yatıcam birazdan oglum dalmışken . Akşm yine Hastanedydk 39 A ramak kaldı ve çok korktuk Eşimle onun baygın hali gülmemesi beni bitirdi resmen. İşten izin aldım bugün inş iyi olur yavrum. Herşeyin başı saglık yoksa herşey anlamsız kalıyor

Ebrucum çok geçmiş olsun. Çok mu üşürmüş doktor ne dedi . İşten izin Alman da olmuş. İnşallah kuzucuk biraz daha iyi olur bugün
Günaydın kızlar
Yeni bir hafta başlıyor . İnşallah sorunsuz güzel bir hafta geçiririz.
Nelson bu hafta herşey iyi olacak
Inanıyorum ben
Akşam nohutu ıslatmayı unutmuşum
O yüzden akşama ne yiyeceğim bilmiyorum

Ebrucum, gunaydin canim.. izin almana cok sewindim. Emirle ilgilenir. Sende dinlenirsin en azindan.
Hawalar normal degil. Bi sicak bi soguk. Oglisi banyo yaptirmaya korkuyorum.
Hasta olduklarinda neşesiz oluyorlar. Sen bugun evdesin diye daha iyi olacaktir.

Tum kizceler gunaydin...
Bu hafta muhtesem gecsin insallah.

Son düzenleme:

tatlım ğeçmiş olsun.. iştende ğüçtende çocuklarımız daha önemli.. çabucak iyileşir inşallah.. ateşten bende korkarım,, dikkat et canım..

papatyam ğünaydın.. ğüzelim dün sana nohutta çok karbonnitrat var yemesen yazacaktım.. aman dedim "sanki nelson herşeye dikkat ediyorda pappatyaya nohut yeme" diyecek...ama çok mutlu olrum.. allahtan unutmusun nohutu ıslamayı.. ailen için ne yaparsın bilmem ama sen sebze haşlaması yada yemeği ye buğün..tabi seviyorsan....

sabah tartıda ğüzel bir rakam ğördüm... cuma sabahına kadar tartılmayacağım... bu hafta "kaç kilo vereceğim heyecanını" yaşamak istiyorum...57 leri ğörmek istiyorummmmmmmm,, papatyam.. akşama eliştir menümü eksikyerim varsa fırça attt.. bu hafta munteşem hissediyorum kendimi....

Son düzenleme:
Nel, bu hafta daha iyi olacagina inaniyorum.
Bende kacamaksiz haftayi tamamlarsam 73leeri gorurum diye umut ediorum.

ğüzelimmm benimle bu hafta yarış....seninle yarışmak beni ğaza ğetiriyorrr..

kim daha çok kilo verecek var mısın...bu hafta ben rekor kıracağımmmm..

varmısınnnnnnnn sende rekor kırmayaaaaa

şükran topla kendini hedefine ulaştın ğeri kilo aldın.. o yağlar vucuduna yerleşmeden dikkat et...gözüm üzerinde..

kevser bir ara ne kadar spor yapıyordun unutmadım.. benim eski halım ğibi idin...devam demi sporlara

tubiloshh ve lajoba ğecen hafta iyi kilo verdiniz menülerinize bakaçağım...

ayşe kayra sende 18 ğünde 3 kilomu vermiştin.. yanlış mı hatırlıyorum.. seninde menülerin incemleme altına alacağm ki örnek olsun bana bende kilolarımdan kurtulayım...

canım biliyorum nohutta çok kalori var ama biz kış sebzelerini pek sevmiyoruz. hele ben haşlamayı hiç sevmiyorum. kışın genelde bakliyat ve etle geçiyor bizim. ben lahana ve karnabahar severim. eşim hiç sevmez. ıspanağı börekte yerim. pırasa yemem. biraz da yatılı okulun eseri bunlar. o zamanlar çok yediğim için şimdi hiç yiyemiyorum.
akşama kısır yapıcam. eşimde çok istiyor ne zamandır. 1 tabak yiyeceğim kalorisine bakıp bol salata ile.
ben bu sabah tartıldım da hala o uzun zamandır göremediğim rakamı hala göremedim.

çıtırlarım günaydınnn

yorgun bir haftaya başladım gene

cmt ablam geldi

pazar günü mevlütüm vardı evde,tamı tamına 38 kişiydik

öğlen 2 den akşam 7 ye kadar,çokkkkkkkk yoruldum ama tatlı bir yorgunluk,tüm kardeşler bir aradaydık ne güzel

akşam herkes gidince eşimlede evi süpürüp sildik,zaten tabak çanak yerleşmişti neyseki

saat 10 da tam yatağa yol alıyordumki arkadaşım aradı gel sana bi kahve yapayım dedi,hiç erinmeden bide oraya gittik,12 de döndüm eve

şu an yorgunluktan dizlerim titriyor:26::26:

kayınvalidem ameliyat oluyor bugün,babam bende

akşam hastaneye gidicem,yürüyüşe yarın başlıycam

bu hafta sonuda kendime verdiğim sözü tutmadım acaip kaçırdım,sabah tartıya çıkmadım alah bilir kaç + ım var,bide regli olucam feci şişim

işlerimi yoluna sokup tekrar uğruycam,geçmişe bakamadım pek

eprumu gördüm bi,kuzum çok geçmiş olsun neyi var miniğin ya

günaydın kızçelerrr

yepyeni bir hafta,tam motive ve kaçamaksız diyet bekliyorum hepimizdennnn

ben daha kahvaltıyı yapmadan 300 kalori aldım. bugün spora yüklenmem gerek.
regl haftam. şişkinlik ve tatlı istegi hevesimi kırmaya çalışsada kalori sayımına devam...

benim ortim yok sanırım daha

akşam misafirlerim vardı.
kısır ve sütlü tatlı yedim baya
toparlamam lazım kendimi...

çok hırslı bir hafta olsunnnnnnn
dişli rakipler olan,bol kilo vermeli bir yarış

ama orti istiyoooooooommmmmmmm :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…