- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.681
canım biliyorum nohutta çok kalori var ama biz kış sebzelerini pek sevmiyoruz. hele ben haşlamayı hiç sevmiyorum. kışın genelde bakliyat ve etle geçiyor bizim. ben lahana ve karnabahar severim. eşim hiç sevmez. ıspanağı börekte yerim. pırasa yemem. biraz da yatılı okulun eseri bunlar. o zamanlar çok yediğim için şimdi hiç yiyemiyorum.
akşama kısır yapıcam. eşimde çok istiyor ne zamandır. 1 tabak yiyeceğim kalorisine bakıp bol salata ile.
ben bu sabah tartıldım da hala o uzun zamandır göremediğim rakamı hala göremedim.
nelsonum bende sebze sevmiyorum ya,heleki haşlama türü asla yiyemem
ıspanak yerim biraz
karnıbaharı yumurtalı kızartma şeklinde
bide kıymalı dolma biber
offf hepside kalori deposu
sekerpareeem warimmmm, gecen hafta da warim dedim. Sen yoklardaydin.
Bu hftam yogun gecicek.
İns gr larr giderrr..
Hafta sonu bende yedim wallas
off nelsonum herkes ayrı bi hava,insanlarmı rahat yoksa bizmi çok ayrıntıcıyız bilemiyorum
aynı mevzu yeni evliyken bizdede vardı,çok yıkadım halısını 8 senedir kendiminki ile beraber onun halılarınıda veriyorum yıkamaya,kurtuldum şükür
o sizin misafirde ne rahat öyle,tuvalet bilmeyen çocuk tek başına yollanırmı pess
ye ğüzelim yee.. al kalorilerii...Mew, allah kabul etsin. Hafta sonun yorucu ama guzel bi o kadar da snirlern bzulmus bi halde gecmis.
Hiccc sıkma canini.. bende sewmem oyle gezerek yiyen cocuklari. Ogretmemiz gerek ..
Nel, tarhana corbasi 290kaloriymis. Allah snirlerm bzulduu yaaaaabidaha yemeden once bakip oyle yiyip yemicegme karar wericiğimmmm:26:
ben evimde bir kere birşeyler okuttum o da komşularımla günüm vardı. hafta içi yapıyordu onlar ben yetişirsem katılıyorsum. bana hafta sonu geldiler. onlar okudu. sırf kv ve tayfasından onu da çağır bunu da çağır demesinden korkuyorum ki zaten sıkar biraz. daha önce de dediğim gibi biz birbirimize çok az cümle kurarız.
nelsonum ben lahanayı çok severim oğlumda sever. karnabaharın kızartması, kabağın mücveri dolması. ama pırasaya bir türlü ısınamadım.
benim oğlum zaten çok yemek seçiyor. eti bile zorla yiyor. ama köfteye tavuğa balığa hayır demez. et sert geliyor herhalde.
az yicem kısır yarın o rakamı 61,8 den düşük rakamcıkları görmek istiyorum tartıda.
günaydın kızçelerrr
yepyeni bir hafta,tam motive ve kaçamaksız diyet bekliyorum hepimizdennnn
ben daha kahvaltıyı yapmadan 300 kalori aldım. bugün spora yüklenmem gerek.
regl haftam. şişkinlik ve tatlı istegi hevesimi kırmaya çalışsada kalori sayımına devam...
benim ortim yok sanırım daha
akşam misafirlerim vardı.
kısır ve sütlü tatlı yedim baya
toparlamam lazım kendimi...
çok hırslı bir hafta olsunnnnnnn
dişli rakipler olan,bol kilo vermeli bir yarış
ama orti istiyoooooooommmmmmmm :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?