Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar sabah 10 dan beri ayaktaydım 2 ye kadar sadece oğlumu emzirmek için oturdum dün evi boyadık sadece çocukların odası kalmıştı orayıda ben sabah boyadım temizledim yerleştirdim.bunu kalorisepetinde ev temizlemek olarak hesapladım 3 saat boyunca 145 kalori yaktığımı söylüyo.Bu kadar olmuştur dimi,sürekli ayaktaydım ve ruloyla duvar boyadım,yerleri paspasla sildim,süpürdüm eşyaları çektim falan:26:

kolay gelsin canım güle güle oturun ohh tertemiz olmuş her yer :) bence daha fazla kalori harcamışsındır merak etme :)

Günlük almam gereken kalori miktarı 2007
sporlarımla 597 kalori harcamış oluyorum
bugün yediklerim ve yiyeceklerim de 1964 cal

Kızlar daha önce de yazdığım gibi besin arama bölümünde yediğim besin miktarlarıyla ordaki porsiyon hesapları tam tutmuyo. Kahvaltıda 1 dl çokokremli ekmek yedim mesela. 1 dl diye geçmiyo da 1 tane çokokrem diye geçiyo. 1 adet çokokrem de 538 cal yazıyo. nasıl iş bu. Bi ben çözemedim herhalde bunu. Sizde hiç öyle olmuyo mu kızlar?

Son düzenleme:
kolay gelsin güle güle oturun ohh tertemiz olmuş her yer :) bence daha fazla kalori harcamışsındır merak etme :)

sağol canım inşallah öyle olmuştur 2 günde hallettik şükür boyacıyla uğraşsaydım daha uzun sürerdi daha masraflı olurdu tabii boyamadan endişelerim vardı beceremezsek diye ama güzel oldu gayet bidaha hep kendim boyarım heralde:)

canım ikisini ayrı hesapla çokokremin gram yada kaşık hesabı vardır muhtemelen ekmeğise gram olarak hesapla ben 1 ekmeğin 3 te birini 150 gr olarak hesplıyorum 1 beyaz ekmek ortalama 300 400 gr arası diye biliyorum

şükran abla ben de aynı durumla karşılaştım da ben şöyle yaptım çikolatanın ietiketinde 1 porsiyon kalorisi yazıyor ya onu ekliyorum kalori sepetindeki kalorilerime hatta bi kaç şeyin kalorisi de hiç yoktu onları da olmayan kalori ekle diye bişey var ya ordan ekledim listeme

meesela ben geçen hafta haşhaşlı kek yapmıştım kalorisi bulamadım hesapladım dilim sayısına böldüm bu şekilde kendim kaç dilim yediysem hesapladım yani karışık oldu kusura bakma

canım çokokremin gramı yokmuş baktım şimdi sen o çokokremin kaçta kaçını yediysen ona göre hesapla mesela 10 da 1 ini yediysen 0.10 paket olarak hesaplıycan umarım anlatabilmişimdir

Form çayı içiyorum dedim bi oturayım size bakayım.Oglum 39 gördü yine ılık dua soktum hemen korktum ve eşim 3. dijital ateş ölçeri aldı.Adam takıntı yaptı dk başı arayıp ölçtünmü diyor.Ölçe öçle bozdu sanırım yada kafaları bulandı ateş ölçerlerin dedim.Gitmiş dr un aynısından almış.Sokaga istedi kapının önünde oynadık neşesi yerine geldi.Şİmdi oynarken size yazayım dedim.Beynen yoruldum bugün işte yorulmuyorum bugün panik hep ateş beni yordu.İnş yarına güzel uyanır kuzum.Geçmişe bi bakayım artık

Bu arada hala aynı kilodayım.Cuma regl ama bu bahanem olmayacak ve aynı kilo yada eksi olmak istiyorum.

nelsonum ayşekayra ortilik teklif etti kabul ettim bende
ama ben çok iddalı konuşamiiciim...
geçen hafta çok güzel gittim. ama şimdi toplayamıyorum kendimi.
regl daha baskın geliyor diyetten.
şekerli şeyler,abur cuburrr

hesap sor banaaaa neden yedin dee :26:

tuba biz hepimiz ortak oluruz sana üzülme

desteğin için çoook teşekkür ederim papatyam iyiki varsın

ben senin ortin oliiim şekerim zaten benimde yok gibi 2 gündür giremedim eşimle evi boyadık kendi işimizi kendşmiz hallettik bitti şükür...Ama canım çıktı yaaa

tamam ortim :)
verelim kiloları,
ennn çok veren grup biz olup adımızı altın harflerle yazdıralım...

749 kalori almışım şimdiye kadar... 1300 ü gecmek istemiyorum.
her gün 1300 ü geçmeden gidersem nisan 15 e kadar 73 kilo olabilirimmm

şükran ayrı ayrı hespala cnm mesela ekmegi ayrı yaz üzerine sürdügün çikolatayı ayrı yaz
çokokrem olmazki o yediign

tamamdır bu işşşş yanlış anlamadım dimi biz sennen rakip değil ortağız emin oluyum die soruyom :) bende daha 500 kcal almamışım görünüyor ama yediğimn şeyler 1000 civarı 500 ü sporrrdan kazandımmm

canım geçmiş olsun çocuklarda en korktuğum şey ateş bizimkide oldu bi kaç kere nefes alamıyordu yavrum Allah tez zamanda şifa verir inşallah kuzucuğuna...

bişey sorcam lesli yapan arkadaşlara 3 mili hergün yapıyorum ama kalori sepetinde kalorisi yazmıyor yürüyüş olarak hesaplıyorum siz nası hesaplıyosunuzz?

Ayşecim kalorisepeti de leslie yok. Ben dakikasına göre yokuş yürüyüş diye hesaplattım.

Banu, Ayşe ve Elif teşekkürler kızlar. Dediğiniz gibi hesapladım. 1 dl beyaz ekmek 65 kalori ediyo. 1 çay kaşığı çokokrem de 15 kalori. yani hepiciği 80 kalori. Nerde 80 kalori nerde 538.
Ben de bayadır leslie yapmadım ama 1 mil 20 dk dan , 3 mil leslie de 45 dk dan yürüyüş olarak hesaplıycaz sanırım. Di mi Papatyam?

Son düzenleme:
Mnm

Akşamda eleştircem sizde benpi eleştirin
Sabah kk peynir çavdar
Ara elma
Öğle
2lahmacun 1ayran
Ara iki incir iki ceviz
Akşam bir tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
Kaç kalıri etti hesaplamadım misafir gelecek kuzlar spor yapmadım su az içtim

Evet canım ben kaç dk ise o kadar dk yazıyorum bir de leslie kardio olduğu için eğim yokuş diye bir şık var ya onu işaretliyorum

sağol canım aynı yönteme devam o zaman ama lesli mil başına 100 kcal yaktırıyo die biliyorum :26:

O kilona göre değişir canım. Çok kilolu olanlar mil başına daha çok kalori yakıyor
Ben de bugün 4 Fast mil yapıcam
Günü 792 kalori ile kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…