- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.701
kızlar sabah 10 dan beri ayaktaydım 2 ye kadar sadece oğlumu emzirmek için oturdum dün evi boyadık sadece çocukların odası kalmıştı orayıda ben sabah boyadım temizledim yerleştirdim.bunu kalorisepetinde ev temizlemek olarak hesapladım 3 saat boyunca 145 kalori yaktığımı söylüyo.Bu kadar olmuştur dimi,sürekli ayaktaydım ve ruloyla duvar boyadım,yerleri paspasla sildim,süpürdüm eşyaları çektim falan:26:
kolay gelsin güle güle oturun ohh tertemiz olmuş her yer :) bence daha fazla kalori harcamışsındır merak etme :)
Eki Görüntüle 1026756
Kızlar daha önce de yazdığım gibi besin arama bölümünde yediğim besin miktarlarıyla ordaki porsiyon hesapları tam tutmuyo. Kahvaltıda 1 dl çokokremli ekmek yedim mesela. 1 dl diye geçmiyo da 1 tane çokokrem diye geçiyo. 1 adet çokokrem de 538 cal yazıyo. nasıl iş bu. Bi ben çözemedim herhalde bunu. Sizde hiç öyle olmuyo mu kızlar?
Eki Görüntüle 1026756
Kızlar daha önce de yazdığım gibi besin arama bölümünde yediğim besin miktarlarıyla ordaki porsiyon hesapları tam tutmuyo. Kahvaltıda 1 dl çokokremli ekmek yedim mesela. 1 dl diye geçmiyo da 1 tane çokokrem diye geçiyo. 1 adet çokokrem de 538 cal yazıyo. nasıl iş bu. Bi ben çözemedim herhalde bunu. Sizde hiç öyle olmuyo mu kızlar?
tubiloshh -tatlım ortağın olmasada yarış .. ben senin ortağın gibi takip edeceğim.. eliştireveğim hesap soracağım amaaaaaa senden daha çok kilo vereceğim.. dost muyum düşmanmıyım anlamadımmmm.. olur muuuu
tuba biz hepimiz ortak oluruz sana üzülme
ben senin ortin oliiim şekerim zaten benimde yok gibi 2 gündür giremedim eşimle evi boyadık kendi işimizi kendşmiz hallettik bitti şükür...Ama canım çıktı yaaa
Eki Görüntüle 1026756
Günlük almam gereken kalori miktarı 2007
sporlarımla 597 kalori harcamış oluyorum
bugün yediklerim ve yiyeceklerim de 1964 cal
nelsonum ayşekayra ortilik teklif etti kabul ettim bende
ama ben çok iddalı konuşamiiciim...
geçen hafta çok güzel gittim. ama şimdi toplayamıyorum kendimi.
regl daha baskın geliyor diyetten.
şekerli şeyler,abur cuburrr
hesap sor banaaaa neden yedin dee :26:
desteğin için çoook teşekkür ederim papatyam iyiki varsın
tamam ortim :)
verelim kiloları,
ennn çok veren grup biz olup adımızı altın harflerle yazdıralım...
749 kalori almışım şimdiye kadar... 1300 ü gecmek istemiyorum.
her gün 1300 ü geçmeden gidersem nisan 15 e kadar 73 kilo olabilirimmm
Form çayı içiyorum dedim bi oturayım size bakayım.Oglum 39 gördü yine ılık dua soktum hemen korktum ve eşim 3. dijital ateş ölçeri aldı.Adam takıntı yaptı dk başı arayıp ölçtünmü diyor.Ölçe öçle bozdu sanırım yada kafaları bulandı ateş ölçerlerin dedim.Gitmiş dr un aynısından almış.Sokaga istedi kapının önünde oynadık neşesi yerine geldi.Şİmdi oynarken size yazayım dedim.Beynen yoruldum bugün işte yorulmuyorum bugün panik hep ateş beni yordu.İnş yarına güzel uyanır kuzum.Geçmişe bi bakayım artık
Ayşecim kalorisepeti de leslie yok. Ben dakikasına göre yokuş yürüyüş diye hesaplattım.
Evet canım ben kaç dk ise o kadar dk yazıyorum bir de leslie kardio olduğu için eğim yokuş diye bir şık var ya onu işaretliyorumBanu, Ayşe ve Elif teşekkürler kızlar. Dediğiniz gibi hesapladım. 1 dl beyaz ekmek 65 kalori ediyo. 1 çay kaşığı çokokrem de 15 kalori. yani hepiciği 80 kalori. Nerde 80 kalori nerde 538.
Ben de bayadır leslie yapmadım ama 1 mil 20 dk dan , 3 mil leslie de 45 dk dan yürüyüş olarak hesaplıycaz sanırım. Di mi Papatyam?
sağol canım aynı yönteme devam o zaman ama lesli mil başına 100 kcal yaktırıyo die biliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?