- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.721
kızlar sabah dayanamdım tatıldım,, düne ğörede eksi çıktım.. bu iş olacak bu kez sanırım...
hikmetçiğim maşallah hamaratsın ğüzelim...kolay ğelsinnn
papatyam kalori hesabına ğöre çok iyi kalmış kalorilerin.. tebrikler ortağım...
nazlım tatlım çocklar işte ne bulsaar ağzına atıyorlar.. yoksa diyet yapacağım diye bebsbeğinide mi aç bıraktın :)))))
ebrumlim bebeğin nasıl oldu..
sehra biraz dikkat edersen kesin ğörürsün 5 li rakamları...
kızlar oooo sizlerle paylaştığım 1000 lik sporu akşam yapayım diyorum ama ancak yarısını yaparım belki.. bana 500 de yeter... :))
lajoba o tulumbalar olmasa imiş sabah tartıda ben ğöbek atarmıyşımmmm
Günaydın kızlar, sabahın 7 sinde uyandık yine oğluşla. Daha kahvaltı etcez. Kızım uyuyo. Size bi bakayım dedim. Yine işim çok bugün.
Sehraam, dikkat edicem artık almıycam kilo inş. Kalori işini cumaya kadar deneyim. Yapamazsam bırakırım, menüye dönerim.
Ebrum, Emir iyileşir inş artık. Dualarım sizinle canım. Oğlumun ateşi çıkmıyo 2 gündür. Bu ateş ne kadar sıklaştı yavrularımızda. Kevserin kızı da ateşlenmiş. Oğlum grip olduğu için Ervaya geçmesin diye gidip bi bakamıyorum da.
Nelsonum, toplıycam kendimi söz. Yediğim için de pek mutlu değilim zaten. Suçluluk hissederek yiyodum. Diyet yaptığım günleri özledim. Hafta boyu az yiyince cuma günleri tartıdan sonra yaptığım kahvaltının bile tadı başka oluyodu.
Bu arada senin sporların da artmaya başlamış. Sen de eski motive haline dönmüşsün bile.
Papatyam tarı bazen bize oyun oynuyo sanki. az yersin artıda çıkarsın. Bi akşam cısslar yersin sabaha ekside çıkarsın. Ben çözemedim bu işi.
çok sevindim canım senin adına. eee ben neden artı çıktım düne göre onu anlamadım. spor da yaptım akşam. yediğim kısırlar hala midemde olduğu için olabilir mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?