Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlarr geçmişi sonra okuyup menulerinize eleştirilerimiyazapımm..

6,40:1yumurta+4zeytin+1dilim kepekli+3dal marul
9,10:3ü bir arada neskafe
10,00: bir çay bar süt
12,00:bol cacık+3-4 dal marul+2dilim kepekli+1dilim kaşar+1portakal
19,00:bir por tavuk sote+1minik kuru kabak(komşumdan geldi )+bol salata+1dilim kepekli+1tulumba(bu tulumba ,için ek spor yapacağım)

toplam:1274 kalori
kalan :802 kalori

sporlarım...

45 dak yürüyüş
10 dak yürüyüş--tulumba için
5 dak mekik
5 dak ip atlama
60 dak ütü yapmak

Son düzenleme:
Nel tulumbayı yaktığın sürece kusursuz menün teprik
Ebru emirimize bir an evel şifa versin Allah
Papatya o neydi yaa Allah muhafaza ben karısını boşayan adam tanıyorum bunu yaptığıiçin.. Belki psik bozuktur ne biliyim(
Şükü alma kilo menü yaz barem
Ben bugün 60.3idim cuma 59.9 da olsa 5li sayı görcim inşallah sonra 57 sonra 55

0Sabah 1kase tarhana corbasi

Ara yarim yesil elma

Ogle 1kase tarhana corbaai,
Salata icine haslanms nohut y.mercimek arpa sehriyesi koydum.

Ara yarim yesil elma

Aksam yook

Ara ne yeerim bilmiorm, ama agir birsey yemem. Yesil cay icerm.

Bilgisayarı açtırmıyor hatta tel elime alınca Bırak diyor. Şimdi resim yapıyoruz çaktırmadan yazmaya çalışıyorum .ateş 39 ve eşimin panik hali dk başı arayıp şimdi kaç demesi vs hastaneye gittk. Hiç bi Dr eşimi tatmin etmedi. Serum dediler ama 5 kez kız oğlumun elini Delip bi türlü damar açamayınca bırakın dedim aglamamaktam mahfilim yavrumu aldım ve Eşimle tartışıp Eve döndük. Az önce agladım mutfağa gidip oglum duymadan doldum çünkü. Kp bi lafı vs zaten oğluma üzülüyorum dolmuştum.

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlar hepiniz sagolun.ayrı ayrı iyiki varsınız.
Şüküm senin yavrunda hastaymış şimdi nasıl?çok geçmiş olsun sizede. Kıyamam onlara ya bende kp kızdım tabi yüzüne değil kendi içimden

MEV: Allah kabul etsin canım. Çok sinir durumlar olmuşBende yeni evliyken ilk Kur'an okuttum ve eşimin iki akrabasının tartışması nedeniyle Eşimle aramız bozulmuş. Oğlumun Mevlüt'ü dışında Mevlüt okutmamaya karar verdim. Kendim okuyorum zaten.

Son düzenleme:
Dün 1.026 cal kalan 774 cal

Almam gereken 1800

Bugün : 1.111 cal kalan :589 cal

Spor yok malum

Kizlar benim kocis geldi.
pek dikkat edemem yediklerime ama yine de 1500 kcali gecmemeye caliscam ( bugun gectim ama :26: )
Menum sabah menemen 2-3 catal kizartma 3 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek sekersiz cay
Oglen 1 dilim peynirli borek 1 dilim baklava
Aksam 1 kase tarhana (yogurtlu) 10 tane lahana sarma 2 yk yesil fasulye
Ara 1 dilim kiymali su boregi (ilk defa yaptim guzel olmus ) sekersiz cay
Toplam 1750 kcal ihtiyac 2200 fark 450
Spor 34 dk leslie 60 mekik 60 ar bacak 2 saat ev isi toplam 400 kcal

hikmet elelrine sağlık süslerin güzel olmuş.. ama akşam yemeği yemden olmaz hikmetim...

ebrulim üzülme canım.. moralini bozme bebeğin iyilerşir.. insanların sözlerinede takılmaaa..salla gitsin...sen üzülüyorsun onların ruhu bile duymuyor...

şükranım topla kendini..inan insanlar ne sıkıntılar yaşıyor... ben dahil.. bazen kendimi yemeğe vurmam ondandır kimbilir..

ayialayra oo ne güzel.. boyalar falan.. eviniz mis gibi olmuştur.güle güle kulanın...

tubis menunü göremedim.. görürsem eleştireceğim..

sehram menun güzel.. canım.ç ama sporun yok... olmaz öyleeeee..tulumbayı yaktım..1,5 tulumba daha yedim..onun içinde 6 dak spor yaptım...

didem menun fazla olmuş.. ayrıca günlük yaptığın ev işlerini eğer farkılı bir iş yapmıyorsan kaloriden düşme derim.. çünkü diyet yaparken yaptığımız ek sporlar diyetimizi etkiler.. yiende sen bilirsin cnm...ben ütüyü yazıtorum ama hergün ütü yapmadığım için hesapluıyorum ki.. ben ayda yılda bir üütü yaparım.. günlük yaptığım ev işi bunları hesaplamıyorum.. yada günlük yürüdüğüm yolları hesaplamıyorum güzelim...

kızlr bu spor 1000 kalori yakıyormuş amaben 6 dakbaşka yapamadım.. başka günlerdede deneyeceğim.. yürümelerime ilave olarak 10-20 dak yaparsam yeter sanırım...

https://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4

herkese iyi geceler.. eşim bilgisayara bekliyor.. öpttüm hepinizi byyyy byyy kaçamak yok.. eğer kaçamak yaarsanızz kaçamaklara ek spor var

Son düzenleme:
selam kızlar

nelson ve hikmet menülerinizi beğendim amaa nel senin o tulumba olmasaymış tam süper menüymüş de olsun nasıl olsa kalori hesaplıyoruz demi
ebru sıkma canını tatlım eşinle de bundan dolayı tartışma erkekler bizden daha panik oluyor sanırım çocuk konusunda sen sakin ol boşver..
didem biraz fazla kaçırmışsın ama yarın telafi et bence fazladan spor yap

bende şimdi 1 saat ütü yapacağım sonra da yatmadan mekik çekerim kaç kalori olur bunlar bilmiyorum sonra yazarım artık yediklerim böyle
günlük almam gereken 1436 kalori sporla telafi edeceğim fazla olan kısmı

Son düzenleme:
Didemcim gözün Aydın
Ebru üzme kendimi lütfen iyi olacak kuzucuk
Ayşexim evini güle güle kullan
Ben de 4 Fast mili yaptım geldim. Kızlar bugün farkettim iç bacaklarım bayağı farketmiş sertleşmeye başlamış
Duşumu aldım saçlarım ıslak
Gidip kurutayım
Bugünü 792 kalori ile kapattım
Çokmerak ediyorum sabah tartıda ne göreceğim

Canlar iyi geceler nasilsiniz? Ben hiç gelemiyorum kiyazışmayı çok özledim sizinle... hepinizden bu hafta ben kazanıcam cümlesini okumayı özledimortim olunca mecbur geliyordum hesab vermek için.olmayınca saldım bu haftaama ama ama ama yine ben kazanıcam diyorum her şeye rağmenbu ara bol bol spor yapıyorum. diyetimde iyi gidiyor.ama tartida bi değişiklik yokkendimi paralıyorumama ama ama ben başka şey yapıyorum. Nemi ayın 15 ölçüleri aldim kpca göbüşümünartık hedefim karnımonu eritmek tabii kilo vermemde lazım buhar olup uçması içinAyın 30 filan ölçücem.ama ama bir kaç sm azalmassam motivasyonum düşer gerçekten spor filanda yapmambu yüzden diyorumki nisanin ortası gibi ölçiyimhem sporum daha etki eder.sıkılaşırım yani..üzülmem hemde
Ha bide unutmadann:26:bu gün Reyyan ne yese beyenirsiniz..uğur böceğibir baktım bir şeyi lezzet le çiğniyor.ağzına baktım ne siyah bir şey..çıkardım ağzından...böceği gördüm delirdimkafasının kenarı bide hallı kapuğu kalmış...ıyyyy hepsini içini filan yutmuş yaaaaeşimde diyorki herkes çocuğu japonlara benzetiyordu aha al işte böceği de yedi
İşte böyle benden haberler..
Bunuda unutmadan Allah nasib ederse annemler ayın 28 degeliyorlar:2:mutluyum sevinçliyim canlar ya
Hepinizi öpüyorum hemde çokkkkkkk

Son düzenleme:
Canlar, oglise sutunu yapip icirip uyucam, 3ü bulur yatmam,
Bu saate kadar süslerle ugrastim , yarisi bitti diyebiliriz.
Harika seyler yaptim. Pelur kagidini az almisim. Olmazsa yarin gidip yine alicam.
O kadar cok mutluyum ki. Aksam yemek yemedm. Acligimi hissetmedm düşünün o kdr keyif verior bana , suslerle ugrasmak
Yapamicam diye cok korkmustum. Ama yaptim. Anneyim ben oglum icin tabi yapicam.
Allahima binlerce şükürr.. bende ne hamaratlar warmis da haberm yokms. Yarin marketten pasta malzemeleeeni de alicam.
Oglise pastasini ben yapicam. Anneyim , citir anneym ben yaparim.
Kizlar,hepinizi coook sewiorummm.
İyi ki warsniz.
Sabah ki kilomu da merak ediorum. 73küsürleeri gorurmuyum acaba bilememmm
Sizlere tatli ruyalar..
Allaha emanet olun. Miss kokulu prenslernizi, prenseslerni optmm.

Günaydın kızlar:
dün 7925 kalori almama ve spor yapmama rağmen bu sabah tartıda 200 gram fazla geldim. bu vücut ne anlaşılmaz birşeydir ya...
hikmetcim ellerine sağlık. eminim çok güzel olmuşlardır. en kısa zamanda buraya foto ekle biz de görelim ellerinden dökülenleri.
ebrucum kuzucuk nasıl. umarım geceniz daha iyi geçmiştir.
ben bugün çok yoğunum. yiyeceklerimi ekledim sepete. 1020 kalori yaptı. bu akşam eve geç gideceğim. spor yaparsam onu düşerim.

kızlar sabah dayanamdım tatıldım,, düne ğörede eksi çıktım.. bu iş olacak bu kez sanırım...

hikmetçiğim maşallah hamaratsın ğüzelim...kolay ğelsinnn

papatyam kalori hesabına ğöre çok iyi kalmış kalorilerin.. tebrikler ortağım...

nazlım tatlım çocklar işte ne bulsaar ağzına atıyorlar.. yoksa diyet yapacağım diye bebsbeğinide mi aç bıraktın :)))))

ebrumlim bebeğin nasıl oldu..

sehra biraz dikkat edersen kesin ğörürsün 5 li rakamları...

kızlar oooo sizlerle paylaştığım 1000 lik sporu akşam yapayım diyorum ama ancak yarısını yaparım belki.. bana 500 de yeter... :))

lajoba o tulumbalar olmasa imiş sabah tartıda ben ğöbek atarmıyşımmmm

Günaydın kızlar, sabahın 7 sinde uyandık yine oğluşla. Daha kahvaltı etcez. Kızım uyuyo. Size bi bakayım dedim. Yine işim çok bugün.
Sehraam, dikkat edicem artık almıycam kilo inş. Kalori işini cumaya kadar deneyim. Yapamazsam bırakırım, menüye dönerim.
Ebrum, Emir iyileşir inş artık. Dualarım sizinle canım. Oğlumun ateşi çıkmıyo 2 gündür. Bu ateş ne kadar sıklaştı yavrularımızda. Kevserin kızı da ateşlenmiş. Oğlum grip olduğu için Ervaya geçmesin diye gidip bi bakamıyorum da.
Nelsonum, toplıycam kendimi söz. Yediğim için de pek mutlu değilim zaten. Suçluluk hissederek yiyodum. Diyet yaptığım günleri özledim. Hafta boyu az yiyince cuma günleri tartıdan sonra yaptığım kahvaltının bile tadı başka oluyodu.
Bu arada senin sporların da artmaya başlamış. Sen de eski motive haline dönmüşsün bile.
Papatyam tarı bazen bize oyun oynuyo sanki. az yersin artıda çıkarsın. Bi akşam cısslar yersin sabaha ekside çıkarsın. Ben çözemedim bu işi.

papatyam düne ğöremi +200 çıktın.. üzüalme ğüzelim.. sık tartılmak insanı strese sokuyor.. ondandır artı ğelmen canım...bir kaç ğün sonra kalori hesabının etkisini ğöreceksin .. sen dikkat et yeter canım...

çok sevindim canım senin adına. eee ben neden artı çıktım düne göre onu anlamadım. spor da yaptım akşam. yediğim kısırlar hala midemde olduğu için olabilir mi acaba...

şükranım.. ğel yarışalım önve kim 55 olacak ğörelim.. senin tartında 55 i ğörünce benimde hedefim 55 oldugundanmıdın nedir çok kutlu olmuş hatta duygulanmıştım... yeniden dikkat et canımmm.. kendin içinnn

çok sevindim canım senin adına. eee ben neden artı çıktım düne göre onu anlamadım. spor da yaptım akşam. yediğim kısırlar hala midemde olduğu için olabilir mi acaba...

papatyam akşam yemeğini ğeç mi yedin ki..çokmu kaçırdınki kısırı.suyumu az içtin,, mutlaka bir sebebi vardır canım... büğünde dene bakalım..

.bence sporlarındaki yürüyüş süresini uzatmada o uzattığın 10-15 da bir kaç farklı spor yap lesie yürüyüşünden sonra ya da önce..

..benim saat 19 da bitmişti benim yeme işi 1,5 kaçamak tulumbayı saymazsak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…