- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.741
hikmet elelrine sağlık süslerin güzel olmuş.. ama akşam yemeği yemden olmaz hikmetim...
ebrulim üzülme canım.. moralini bozme bebeğin iyilerşir.. insanların sözlerinede takılmaaa..salla gitsin...sen üzülüyorsun onların ruhu bile duymuyor...
şükranım topla kendini..inan insanlar ne sıkıntılar yaşıyor... ben dahil.. bazen kendimi yemeğe vurmam ondandır kimbilir..
ayialayra oo ne güzel.. boyalar falan.. eviniz mis gibi olmuştur.güle güle kulanın...
tubis menunü göremedim.. görürsem eleştireceğim..
sehram menun güzel.. canım.ç ama sporun yok... olmaz öyleeeee..tulumbayı yaktım..1,5 tulumba daha yedim..onun içinde 6 dak spor yaptım...
didem menun fazla olmuş.. ayrıca günlük yaptığın ev işlerini eğer farkılı bir iş yapmıyorsan kaloriden düşme derim.. çünkü diyet yaparken yaptığımız ek sporlar diyetimizi etkiler.. yiende sen bilirsin cnm...ben ütüyü yazıtorum ama hergün ütü yapmadığım için hesapluıyorum ki.. ben ayda yılda bir üütü yaparım.. günlük yaptığım ev işi bunları hesaplamıyorum.. yada günlük yürüdüğüm yolları hesaplamıyorum güzelim...
Canim benim gunluk ev isim 30-45 dk surer dun daha fazlaydi ayakta cok dolandim ondan ekledim onuda evet dun fazla oldu ama bugun hesaplayip yicem 1500 u gecmemeye caliscam bu hafta gelen 600 u vercem
tamam ğüzelim.. eleştirilerim için kızmıyorsun değil miii...
hadi ğüzel bir ğün olsunnn
Nelsonum seninle tekrar yarışa varım. İkinci hedefim 53 tü ama daha 55 e bile gelmedim. Bakalım bu sefer ilk kim ulaşıcak 55 e. Bak boşverdim saldım kendimi ama bi yarışırsam tam olur yani..Sen de elinden gelenin en iyisini yap.
Didemcim haklısın canım kilo almak kolay vermek zor. Yaza çıtır anne olarak girmek istiyorum. Dikkat edicem artık.
Mevcanım kv ye de kızına da geçmiş olsun canım. İnş daha iyidirler şimdi. Regl olmak üzereyken tartılma canım, moralin bozulur. yanıltıcı o rakamlar. Bi hafta sonraya bak sen. Ayrıca yürüyüş imkanı varsa da yap yürüyüşünü. Yesen bile artıda çıkmazsın en azından kilo korursun.
Hikoşum şimdi gördüm yazını. Pasta işinde de çok güzel yapacağına eminim. Sen bi başla, gerisi gelir. Herşeyin bi ilki vardır. Daha da olmadı ablanı ara sor, netteki tariflere bak. Sen çok beceriklisin yüzünün akıyla çıkarsın bu işten.
kızlar sabah dayanamdım tatıldım,, düne ğörede eksi çıktım.. bu iş olacak bu kez sanırım...
hikmetçiğim maşallah hamaratsın ğüzelim...kolay ğelsinnn
papatyam kalori hesabına ğöre çok iyi kalmış kalorilerin.. tebrikler ortağım...
nazlım tatlım çocklar işte ne bulsaar ağzına atıyorlar.. yoksa diyet yapacağım diye bebsbeğinide mi aç bıraktın :)))))
ebrumlim bebeğin nasıl oldu..
sehra biraz dikkat edersen kesin ğörürsün 5 li rakamları...
kızlar oooo sizlerle paylaştığım 1000 lik sporu akşam yapayım diyorum ama ancak yarısını yaparım belki.. bana 500 de yeter... :))
lajoba o tulumbalar olmasa imiş sabah tartıda ben ğöbek atarmıyşımmmm
selam canlar 3-4 gündür menü paylaşmıyorum.
çok tatlı yedim birkaç gün.menü benim bile içimi açmadı.
sabah kalkınca tartılmadım ama saat 6 gibi bişeyler atıştırdım,
9 gibi kahvaltı ettim, bol su ve çay içtim kaç çıktım dersiniz
78.0 aceba regl dönemindeyim diye vücut su mu topladı?
ayrıca kahvaltı vs. sonrası tartıldım.
neyse toparlıcam. regl i bi atlatsam...
bu hafta motivem yok. geçen hafta ne güzel geçmişti.
zaten ben 2 hafta ard arda 1 kilo üzerinde veremiyorum...
bi hafta 1.40 gr verdiysem diğer hafta 600 gr.
neyse bu hafta böyle geçicek heralde...
hepinizi öpüyorummmm
Dun 58.8 dim bugun 59.5 bu tarti kafayi yedi galiba yada ben cok yedim :26: hala regl de olmadim olsaydim biraz daha eksi cikardim
Menum 2 dlim borek 1 kk peynir 5 y.zeytin yarim yumurta sekersiz cay
Ogle 1porsiyon lahana sarma 1 bardak ayran
Ara portakal
Aksam yarim tabak karnabahar haslama 2 yk yogurt 2 patlican dolmaa
Ara muz toplam 1019 kcal
Spor 30 dk leslie 60 mekik 60 ar bacak 200 ip
Canlar iyi geceler nasilsiniz? Ben hiç gelemiyorum kiyazışmayı çok özledim sizinle... hepinizden bu hafta ben kazanıcam cümlesini okumayı özledim ortim olunca mecbur geliyordum hesab vermek için.olmayınca saldım bu hafta ama ama ama ama yine ben kazanıcam diyorum her şeye rağmen bu ara bol bol spor yapıyorum. diyetimde iyi gidiyor.ama tartida bi değişiklik yok kendimi paralıyorum ama ama ama ben başka şey yapıyorum. Nemi ayın 15 ölçüleri aldim kpca göbüşümün artık hedefim karnım onu eritmek tabii kilo vermemde lazım buhar olup uçması için Ayın 30 filan ölçücem.ama ama bir kaç sm azalmassam motivasyonum düşer gerçekten spor filanda yapmam bu yüzden diyorumki nisanin ortası gibi ölçiyim hem sporum daha etki eder.sıkılaşırım yani..üzülmem hemde
Ha bide unutmadann:26:bu gün Reyyan ne yese beyenirsiniz..uğur böceği bir baktım bir şeyi lezzet le çiğniyor.ağzına baktım ne siyah bir şey..çıkardım ağzından...böceği gördüm delirdim kafasının kenarı bide hallı kapuğu kalmış...ıyyyy hepsini içini filan yutmuş yaaaa eşimde diyorki herkes çocuğu japonlara benzetiyordu aha al işte böceği de yedi
İşte böyle benden haberler..
Bunuda unutmadan Allah nasib ederse annemler ayın 28 degeliyorlar:2:mutluyum sevinçliyim canlar ya
Hepinizi öpüyorum hemde çokkkkkkk
gözlerim şiş balon gibi.Hassasiyetimin üzerine eşimin taraftan biriyle tartıştım.Daha dogrusu o bagırdı çagırdı ben sadece agladım telefonda.Yorgunum ruhum hissizleşti buz kesti.Oglumu benden başka kimse çok sevemez!!Sinirlerim boşaldı ve ilk kez oglumun yanında aglamak zorunda kaldım.Kv bırakmak istemiyorum kreş bakıcam.Herkesin benden çok bakıyomuş seviyomuş ahkam kesmelerine dayanamadım.Bütün gece agladım.iŞ YERİNDEKİLERDE OGLUN HASTA DİE BU kadar aglanılır mı diyolar.Gce oglum hastanedeydk havale riski vardı gelince geçti çok şükür dedim uyuyacaktık tam.Sinirlerim alt üst oldu.Hep susmnın verdigi bi patlamayla yine kendime yaptım agladım.Yanıo gözler
m başım çatlıyor.Aklım oglumd.kAFAMDA Bİ SÜRÜ SORU ve çözüm arayışları.Migdem bulanıyor sinirden.ugrayamazsam merak etmeyin arkadaşlar gözlerima acıyor pc bakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?