Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canim benim gunluk ev isim 30-45 dk surer dun daha fazlaydi ayakta cok dolandim ondan ekledim onuda evet dun fazla oldu ama bugun hesaplayip yicem 1500 u gecmemeye caliscam bu hafta gelen 600 u vercem

kızlar benim şimdiye kadar en düşük gördüğğüm kilo emin olmamakla beraber 57,3 tür sanırım .. hafızamm beni yanıltmıyorsa.. bu hafta olur mu bilmem ama o rakamdan daha az sayıları en kısa sürede ğörmek için zorlayacağım kendimi....

Canim benim gunluk ev isim 30-45 dk surer dun daha fazlaydi ayakta cok dolandim ondan ekledim onuda evet dun fazla oldu ama bugun hesaplayip yicem 1500 u gecmemeye caliscam bu hafta gelen 600 u vercem

tamam ğüzelim.. eleştirilerim için kızmıyorsun değil miii...

hadi ğüzel bir ğün olsunnn

tamam ğüzelim.. eleştirilerim için kızmıyorsun değil miii...

hadi ğüzel bir ğün olsunnn

Yok canim ya iyi oluyo krndime geliyorum simdi 68 lik halimi dusumdum tekrar iki katli gobek sahibi olmak istrmiyorum bu hafta sporsuz gun gecirmiycem en az 30 dk spor yapcam
iins canim hepimiz icin guzel bi gun olsun

Ebrum oglun en kisa zamanda toparlar ins
Hikmet canim suslerini dort gozle bekliyorum seneye bende kizima yaparim artik ( belkide merkeze gittigimizde ikinco bi dogum gunu kutlarim kendi ailemle ve kocamla )
Sahra bende uzun zamandir 5 lerin hayalini kuruyordum oldu artik 5 lerdeyim ins sende bu hafta 5 lileri gorursun tartida
Papatyam uzulme yarin eksilerde olursun dikkat ettiklerimzde kacamaklarimizda bazen iki uc gunde tartida gosteriyo kendini
Sukrn topla kendimi almak ne kadar kolaysa vermekde o kadar zor sen zoru basarmisin tekrar kolay yola gecme
Nazli gercektende japon olmus senin kiz
Benim kizda bi kac ay once kucuk somun yutmustu cok sukur kakasinda cikardi yoksa ameliyatla alcaklardi

Gunaydin kizlar, oglis bana bu sabah kiyak gecti. 8de uyandi.
Az uyudum ama dinçim. İyiyim cok sükür de , ist da bogularak ölen ece su , 42yasindaki bi adamn 10 yasindaki halili tecavuz ederek öldürmesne,
Sabahdan bu yana agliormm. Kahroldum yaa. Bi yanda ihmalsizlik , bi yanda canice islenen cinayet,, allahim icim yaniyyor.
Allahm ailelerine sabuir wersin. Cok kotu oldum yaa.

Bana gelirsek daha tartilmadim. Ama coook merak ediorum.
Birazdan tartilirim. Size de yazarim.
Nel canim eksi cikmana sewindim.
Hamarstlik ne kelime, oglum icin hersey. Dogum gunu pastasini da ben yapicam.
1seklnde yapsam mi diye dusunuorm, ama ya basaramazsam diye de korkuyorum.

Didm, foto atarm da hepsini bitirim oyle atrm ins. Ama inan cok gusel oluyooorrr.
Kendime şaşiyorummm

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar

dün iş çıkışı hastaneye gittim,şükür iyi geçmiş ameliyatı bugün taburcu sanırım

8 e doğru evdeydim kızım ateşlenmiş yemekte yememiş,karnını doyurup duş aldırdım hasta olmasına rağmen oturdu ödevini yaptı.

bende hemen evleri süpürüp,tuvaleti banyoyu yıkadım,kızımı uyutup çorba makarna ve salata yaptım,malum babam bende yesinler bugün diye

11 e doğru tekrar hastaneye gittik,dönüşte kayınpedere uğradım görümcelerim onlardaydı beraber bi kahve içtik,eve gelip duşumu alıp yatmam 1 i buldu,

şükürki kızım deliksiz uyudu ama sabah çok bitkindi,babam tüm gün bakamaz diye gönderdim okula,umarım şu an daha iyidir.

bu koşturmacanın içinde bende bir sürü cıss yedim,regli olmak üzereyim
feci şişim bide akşam yiyince sabah berbat bi kilo gördüm,hemen yürümem lazım benim

Nelsonum seninle tekrar yarışa varım. İkinci hedefim 53 tü ama daha 55 e bile gelmedim. Bakalım bu sefer ilk kim ulaşıcak 55 e. Bak boşverdim saldım kendimi ama bi yarışırsam tam olur yani. .Sen de elinden gelenin en iyisini yap.

Didemcim haklısın canım kilo almak kolay vermek zor. Yaza çıtır anne olarak girmek istiyorum. Dikkat edicem artık.

Mevcanım kv ye de kızına da geçmiş olsun canım. İnş daha iyidirler şimdi. Regl olmak üzereyken tartılma canım, moralin bozulur. yanıltıcı o rakamlar. Bi hafta sonraya bak sen. Ayrıca yürüyüş imkanı varsa da yap yürüyüşünü. Yesen bile artıda çıkmazsın en azından kilo korursun.

Hikoşum şimdi gördüm yazını. Pasta işinde de çok güzel yapacağına eminim. Sen bi başla, gerisi gelir. Herşeyin bi ilki vardır. Daha da olmadı ablanı ara sor, netteki tariflere bak. Sen çok beceriklisin yüzünün akıyla çıkarsın bu işten.

Son düzenleme:

şükrançığım tamam canım kim önce 55 olacak bakalım.. bende 55 ten sonra 54-53 olmak istiyorum.. ki tık karnına tartıldığımda 55 çıkayımmm...ğerçi daha behde 55 olamadım ama olsun ümit etmek de ğüzel..

sükrançığım artık ğüçlü bir rakip var karşında ona ğöre dikkat ettt.. :))

Son düzenleme:
Dun 58.8 dim bugun 59.5 bu tarti kafayi yedi galiba yada ben cok yedim :26: hala regl de olmadim olsaydim biraz daha eksi cikardim
Menum 2 dlim borek 1 kk peynir 5 y.zeytin yarim yumurta sekersiz cay
Ogle 1porsiyon lahana sarma 1 bardak ayran
Ara portakal
Aksam yarim tabak karnabahar haslama 2 yk yogurt 2 patlican dolmaa
Ara muz toplam 1019 kcal
Spor 30 dk leslie 60 mekik 60 ar bacak 200 ip

Anneleerimmmm, şok şok şok wallahi Boyle oynuyorummmm

Aslinda 74.3 gosterdi , en son 74.4 gordum ))

Tost yapip yicem, karnim zil zurna davul caliyorr, midem hala cekyorrr

günaydın kızlarrr
sonunda dün 3 mil elisle yaptım çok mutluyum ama eve gidice ekmek vs yeidm pişmöanım
leisleyle kurtardı m neyseki
artık ofisten çıkmadna yiiyp çıkıcma çünkü olmuyor böyle gitmiyor

selam canlar 3-4 gündür menü paylaşmıyorum.
çok tatlı yedim birkaç gün.menü benim bile içimi açmadı.

sabah kalkınca tartılmadım ama saat 6 gibi bişeyler atıştırdım,
9 gibi kahvaltı ettim, bol su ve çay içtim kaç çıktım dersiniz
78.0 aceba regl dönemindeyim diye vücut su mu topladı?
ayrıca kahvaltı vs. sonrası tartıldım.
neyse toparlıcam. regl i bi atlatsam...
bu hafta motivem yok. geçen hafta ne güzel geçmişti.
zaten ben 2 hafta ard arda 1 kilo üzerinde veremiyorum...
bi hafta 1.40 gr verdiysem diğer hafta 600 gr.
neyse bu hafta böyle geçicek heralde...

hepinizi öpüyorummmm

canım 1000 kal lik spor ne ??
ben atlamışım orayı heralde
bana da söle de bende yapim

Son düzenleme:
Mew, kv kizina gecmis olsun, ne gusel baban sana yardimci oluyor.
Regl donemdeyken tartilma bncede. Sen basarirsin hedefine cok bise yok.

Banucum sewndm leslie yapmana, bende yapablsem. İsteksizm napim.

Tubii, odemdir, yediklerndendir. Kiyaftlsen ondandir.

Şüküm, ins basaricaaaaam insss, destegn icn tskler

ortim üzülme regl dönemindesin normal ama tatlı krizin gelince tarçınlı süt ya da yoğurt ye bastırıyor biraz tarçından dolayı

canım bazen bende de oluyor 700 gr fazla çıktğım zamanlar oldu ama tartıda oynatmış olabilir,eski tartım 2.5 yıllık 600 gr fazla gösteriyor yani oynatmış galiba tabi yeni olan doğru tartıyorsa,seninkide oynatmış olabilir yarın belli olur her şey üzülme

canım seninki yine iyi uğurböceği...Ablamın şu an 14 yaşındaki kızı bebekken kırkayak yemişbugün bişi yiyemiyceksiniz sayemde

gözlerim şiş balon gibi.Hassasiyetimin üzerine eşimin taraftan biriyle tartıştım.Daha dogrusu o bagırdı çagırdı ben sadece agladım telefonda.Yorgunum ruhum hissizleşti buz kesti.Oglumu benden başka kimse çok sevemez!!Sinirlerim boşaldı ve ilk kez oglumun yanında aglamak zorunda kaldım.Kv bırakmak istemiyorum kreş bakıcam.Herkesin benden çok bakıyomuş seviyomuş ahkam kesmelerine dayanamadım.Bütün gece agladım.iŞ YERİNDEKİLERDE OGLUN HASTA DİE BU kadar aglanılır mı diyolar.Gce oglum hastanedeydk havale riski vardı gelince geçti çok şükür dedim uyuyacaktık tam.Sinirlerim alt üst oldu.Hep susmnın verdigi bi patlamayla yine kendime yaptım agladım.Yanıo gözler
m başım çatlıyor.Aklım oglumd.kAFAMDA Bİ SÜRÜ SORU ve çözüm arayışları.Migdem bulanıyor sinirden.ugrayamazsam merak etmeyin arkadaşlar gözlerima acıyor pc bakamıyorum.

ebrucum geçmiş olsun cnm
tabiki bir anneden başkası daha fazla sevemez bir çocugu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…