- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.761
hikmet seninn adna çok sevindim canım.. tebrikler..
masum spor iyiydir ama yemene dikkat et,, lesie öyle çok çok yorucu değil.. herğün yap canım..
tubisss toıpla kendini.. ğüzel menüler bekliyorum sendenn..
bu 1000 yaktıran spor ama çok yorucu.. 84 dak falan sürüyor.. ben dün 6. dak pes ettim.. ama buğün tekrar deneyeceğm..
https://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4
ebrummm tatlımm üzülmee.. coçuga bakıp ne laflar söylüyor millet takılmaaa canım.. kv halen der annenizden cok emeğm var sizi ben büyüttüm diye.. ananın emeğinin yerini ne tutarsa.. ama duymamazlıktan ğeliyorum.. eğer imkanın varsa kreşe ver.. parasını verirsin ama kafan rahat eder.. insanlar ne konuşacaklarını bilmiyorlar.. o kadar çok seviyormlarsa söylenmek yerine ğelip sabaha kadar başında otursunlar..ğüzelim sakın söylenen sözmeri kafana kalabalık edip de moraini bozma.. sonra hasta olursun.. benim ellerimin titremesi kaldıııı o stresli ğünlerden.. bela okumuyacağım ama içimden seni üzenlere saydırmak ğeldi.. kusura bakma canım.. ama hiçç düşünme.. insanlara kendini inandırmak zorundada değilsin onlara anneliğini anlattmak yada ğöstermek zorunda da değilsin.. ama sakın çalışmaktan vaz ğeçme..
gözlerim şiş balon gibi.Hassasiyetimin üzerine eşimin taraftan biriyle tartıştım.Daha dogrusu o bagırdı çagırdı ben sadece agladım telefonda.Yorgunum ruhum hissizleşti buz kesti.Oglumu benden başka kimse çok sevemez!!Sinirlerim boşaldı ve ilk kez oglumun yanında aglamak zorunda kaldım.Kv bırakmak istemiyorum kreş bakıcam.Herkesin benden çok bakıyomuş seviyomuş ahkam kesmelerine dayanamadım.Bütün gece agladım.iŞ YERİNDEKİLERDE OGLUN HASTA DİE BU kadar aglanılır mı diyolar.Gce oglum hastanedeydk havale riski vardı gelince geçti çok şükür dedim uyuyacaktık tam.Sinirlerim alt üst oldu.Hep susmnın verdigi bi patlamayla yine kendime yaptım agladım.Yanıo gözler
m başım çatlıyor.Aklım oglumd.kAFAMDA Bİ SÜRÜ SORU ve çözüm arayışları.Migdem bulanıyor sinirden.ugrayamazsam merak etmeyin arkadaşlar gözlerima acıyor pc bakamıyorum.
nelsonum lesile yoruvcu degilde acap inceltiyor 2 sene yapmıştım zmanınd ave inceciktim
tatlım bende üç ğündür yaapıyorum keyifli ğidiyor şimdillikkkk
normal yürüyüşten çok inceltiyorr
ben ölçülerimide aldım zaten amacımda incelmekte var.. bakalım bir ayda kaç cm inceleceğim...
normal yürüyüşten çok inceltiyorr
gözlerim şiş balon gibi.Hassasiyetimin üzerine eşimin taraftan biriyle tartıştım.Daha dogrusu o bagırdı çagırdı ben sadece agladım telefonda.Yorgunum ruhum hissizleşti buz kesti.Oglumu benden başka kimse çok sevemez!!Sinirlerim boşaldı ve ilk kez oglumun yanında aglamak zorunda kaldım.Kv bırakmak istemiyorum kreş bakıcam.Herkesin benden çok bakıyomuş seviyomuş ahkam kesmelerine dayanamadım.Bütün gece agladım.iŞ YERİNDEKİLERDE OGLUN HASTA DİE BU kadar aglanılır mı diyolar.Gce oglum hastanedeydk havale riski vardı gelince geçti çok şükür dedim uyuyacaktık tam.Sinirlerim alt üst oldu.Hep susmnın verdigi bi patlamayla yine kendime yaptım agladım.Yanıo gözler
m başım çatlıyor.Aklım oglumd.kAFAMDA Bİ SÜRÜ SORU ve çözüm arayışları.Migdem bulanıyor sinirden.ugrayamazsam merak etmeyin arkadaşlar gözlerima acıyor pc bakamıyorum.
cnm sen zaten gayet incesinn
benimde yaptıgım diyet yaramıyor bana birde akşam çıkmadna ofiste yiyip çıkmayı deniycemm
bakalımm gitmiyor kilollar
ben de 9 gündür yapıyorum inceldim gibi ama mezuramı bulamadım oğlanın oyuncak sepetinden çıkma ihtimali yüksek oraya bakcem
teşekkür ederim canım ama bel kısmım sorunlu benimmm..
kız bul mezroyuda ölç bakalım na kadar incelmişin merak ettimmm
Kimseyi dinleme umursama, annesi sensin,
Eger krese vermw sansin warsa krse wer derim.
Hem arkadaslaryla daha gusel vakit gecirir.
Aglamanda konusamayişindandir. Uzulme, bizimlekonus.
Yanindayiz.
hikmetttt ne güzel ya. allahım ben de 61,8 in altını bi görseydim...acaba benim tartı 61,8 in altını tartamıyor olabilir mi?
ebruuuuu çocuğum sözkonusu ise klimsenin lafını dinlemem herkese gerekn cevabı veririm. kuzum durma öyle karşılarında sessiz sessiz. konuş bağır çağır ama hakkını savun.
oğlum 14 aylıkken kaynımla oğluma öğrettiği birşeyden dolayı kavga ettik. kv dedi ki papatya onun çocuğu olunca sen eğitirsein bana ne dedim. herkes eğitsin kendi çocuğunu. daha düne kadar kp her görüşmemizde o kavganın lafını soktu bana. ama benim umrumda mı....çok da ttınnnnnn
bir çocuğa annenin verdiğini hiç kimse veremez. baba bile....
hiç kendini üzme. yazık değil mi gözlerine. herkesin canı cehenneme...
kimin ne haddineymiş canım sana bağırmak,seni çok iyi anlıyorum bi çocuğa annesinden başka kimse gereken sevgiyi özeni göstermez ilk oğlum küçükken hiç haddine olmayan insanlar akıl verirdi kendi çok iyi bakıyomuş gibi...
hani k.validm akıl verse neyse başım gözüm üstüne....Benden beceriksizler güyaa yaşım küçük ya anlamam ben,oğlumda yeni yürüyo sürekli düşüyo kafayı vuruyo,sana suçlar gibi bakıyolar sanki kendilerinin bebeleri uçarak yürümüş...Neyse canım seni okuyunca aklıma geldi sinirim bozuldu.moralini bozma boşver ne derlerse desinler onlara göre çocuğu sen hasta etmişsin belliki
hikmet seninn adna çok sevindim canım.. tebrikler..
masum spor iyiydir ama yemene dikkat et,, lesie öyle çok çok yorucu değil.. herğün yap canım..
tubisss toıpla kendini.. ğüzel menüler bekliyorum sendenn..
bu 1000 yaktıran spor ama çok yorucu.. 84 dak falan sürüyor.. ben dün 6. dak pes ettim.. ama buğün tekrar deneyeceğm..
https://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4
ebrummm tatlımm üzülmee.. coçuga bakıp ne laflar söylüyor millet takılmaaa canım.. kv halen der annenizden cok emeğm var sizi ben büyüttüm diye.. ananın emeğinin yerini ne tutarsa.. ama duymamazlıktan ğeliyorum.. eğer imkanın varsa kreşe ver.. parasını verirsin ama kafan rahat eder.. insanlar ne konuşacaklarını bilmiyorlar.. o kadar çok seviyormlarsa söylenmek yerine ğelip sabaha kadar başında otursunlar..ğüzelim sakın söylenen sözmeri kafana kalabalık edip de moraini bozma.. sonra hasta olursun.. benim ellerimin titremesi kaldıııı o stresli ğünlerden.. bela okumuyacağım ama içimden seni üzenlere saydırmak ğeldi.. kusura bakma canım.. ama hiçç düşünme.. insanlara kendini inandırmak zorundada değilsin onlara anneliğini anlattmak yada ğöstermek zorunda da değilsin.. ama sakın çalışmaktan vaz ğeçme..
ebrucum geçmiş olsun cnm
tabiki bir anneden başkası daha fazla sevemez bir çocugu cnm
sağolun arkadaşlar iyi ki varsınız.Hep ben tek ben düşkünmüşüm gibi anlamayın Her anne evladına düşkündür.ama bende bırakamama fobisi vardı.Özellikle alnını baragın üzeine düşüp kesilince daha da arttı.Ben onun gelecegi için işe girince acımasız anne nasıl bıraktı biliyosunuz bi sürü en uzak insanlardan bile laf yedim cevap vermedim.işe gir ev bile alırsınız diyenler bile laf söyledi.Annemde dahil herkes çıkmam için bekledi.Bir kaç dost ve sizler destekçimdiniz.Sizlerin sözleriyle avundum umutla bekledim.İş yerinde gizli gizli agladım.Ama yendim bunu sayenizde elhamdülillah.İşe başlayınca herkesi ögendim dostumu düşmanımı.Yorgunluk oglumun o hali uykusuzluk üzerine o telefon beni bitirdi.Doldugum herşey gözyaşlarımla akıp gitti zaten ucunda bekliyordu ha aktı akacaktı.Çok sevdigim bi insandan öyle sözleri duymayı hiç tahmin bile edemezdim.Emeklerim saygım yaptıklarım boşaymış.Ve bundan sonra bırakamam kv .ona bırakırsam artık ruhum dayanmaz ezilmişligin ve mecburlugun verdigi öfke ruhumu daraltır.Yapamam anlayın herşeye katlandım oglumun aglmarına eşimde diyor 4 aydır oglumda sende bu kıvama gelmişiken herşey boşamıydı.Biri için (dedigi can cigeri anlayın)onca emegi çöpe mi atıcaksın.Tam rahatlayıp oglumuza bişiler yapıcakken dedi.Ama gönlüm vijdanım duygularım oraya bırakmaya mecburuz gibi konuştugu sözler aklımdayken yapamam.Aldıgım küçük bi para aldıgımı vericem ama oglum gelişicek yemek yiyecek dil ögrenecek sıkılmayacak belkide.Bende sosyal hayatıma sigortam vss artılarımla yetinecegim hamdolsun diycem.eşimle bu akşm ciddi bi konuşma yapıcam.Beni anlayan güzel yüreklerinize yüregimden kocaman sevgi yoluuyorum hissedin nolur
nelsonnn buldum ve ölçtüm 11 mart ölçülerim
göğüs:99
bel:78
göbek:97
kalça:107
bugünkü ölçülerim:
göğüs:97
bel:78
göbek:94
kalça:106
nasılllll??????????:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?