- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.781
kızalrmenumu yazayım
pek iç açıcı değil ama kalori saymına göre idare eder
sabah:1 mnik börek+1dilim kepekli+3zeytin+1yk ytulum+2dalmarul
ara:3ü bir arada neskafe
öğle:1/2 por tavuk sote+yoğurt+2çatal fırın makarna+1dilim kepekli+1peynirli börek+salata
ara:bir peynirli börek(öğle ile beraber 1 porsiyon gelir)
akşam:yarım por kabak dolma+ cacık
sporlarım
5 dakmekik
5 dak ip atlama
45 dak lesie ile yürüme
30dak aorobik
toplamda 1346 kalori --sporlarım çıkınca kalan:867 kalori
sporşarı yapmadımm ama yapacağım...
Azcik cis yedim kizlar :26:
toplam 1400 oldu ama bugun mutfak dolabini temizledim 2.30 saat surdu sporuda dusunce 747 kaliyo iyi mi sizce
Kızlar merhaba
Bugün spor yapmıyorum . Eve çok geç geldim ders vardı
3 gündür ara vermeden yaptım bugüntatil olsun
Toplam aldığım kalori 1020
beğendim .. 1 mil nasıl 107 kalori oluyor canım.. bizim 3 milll nedennn 214 kalori hesalıyor kalori sepetimizzzz,selam fıstıklar
Ebru yazdıklarını okudum canım hatta okurken sanki benim başıma gelmişcesine de sinir oldum.. sanki millet kendi çocuğuna süper bakıyo da başkalarına laf ediyor ya gıcık oluyorum böylelerine neyse canım sen sıkma canını üzülme boş yere.. sen çalışan bir annesin ama çocuğunla gayet de ilgilisin kimsenin seni gereksiz yere yargılamasına izin verme çünkü çocuğumuzu bizden daha fazla kimse sevemez ilgilenemez düşünemez.. kreş konusu da bence çok mantıklı hem arkadaşları olur güzel vakit geçirir yavrun, hem de eğitici öğretici faliyetlerin içinde olur, paylaşmayı öğrenir.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş miniğin daha iyi olmuştur şimdi.. iyi olsunlar da gerisi teferruat..
hikmetcik süslerini merak ediyorum pastalarını merak ediyorum.. hamarat hatun tabiki biz anneyiz evlatlarımız için canımız feda pasta süs dediğin nedir kikolay gele.. menün de güzel daha ne olsun
şimdiii gelelim benim saçma menüme
sabah... iki dilim kıymalı börek- 2 bardak meyve suyu (655 kalori)
ara....... albeni atıştırmalık (408 kalori)
akşam.. karnabahar kızartması yoğurtlu (248 kalori)
Toplam= 1311 kalori
almam gereken= 1436 kalori
10 dakika mekik(106 cal) 1 mil leslie (107 cal)
bana kalan 1100 calori ee bu menüyle günü iyi kurtardım ha ne dersiniz
Ebrum yazını çok beğendim. Sen hem ev hanımı olarak hem de çalışan biri olarak iki durumu da yaşadın. Neler çektiğini ve ne duygular içinde olduğunu kimseler bilmez. Öyle boşa doluya konuşurlar işte, öyle münasebetsiz kişiler için üzme tatlı canını. Sen işe yeni başladığında da çok zor koptun evladından. Bırakmaya kıyamadın. Kimse bir anneden çok sevemez yavrusunu. Onun geleceği için dayanıyorsun herşeye. Seni üzenlere kulak tıka ve mümkün olduğunca destek olanlarla birlikte olmaya çalış. İnş herşey yoluna girecek. İşi bırakıp evde olsan Emir hastalanmıycak mı sanki. Kreşe vermeyi düşünmen de yerinde bi karar. Kendi yaşındakilerle oynayarak zamanın nasıl geçtğini anlamayacaktır bile.
Devkule, ortağım, yoldaşım sen nerelerdesin yaw. herşey yolundadır inş.
Hikoş, hazırlıklarını tamamlamışsın, bişe kalmamış. Hayırlısıyla atlatırsın inş.
Elifcim börek, albeni ve meyvesuyu olmasaydı iyiydi ama kalori sayımına göre günü kurtarıyo.
Papatyam boşver bi günde spor olmayıversin. günlük kalorin iyiymiş.
Nelson iddialıyız bakıyorum. Dişli rakipleri severim. Cuma sabahını merak ediyorum
Ebrum yazını çok beğendim. Sen hem ev hanımı olarak hem de çalışan biri olarak iki durumu da yaşadın. Neler çektiğini ve ne duygular içinde olduğunu kimseler bilmez. Öyle boşa doluya konuşurlar işte, öyle münasebetsiz kişiler için üzme tatlı canını. Sen işe yeni başladığında da çok zor koptun evladından. Bırakmaya kıyamadın. Kimse bir anneden çok sevemez yavrusunu. Onun geleceği için dayanıyorsun herşeye. Seni üzenlere kulak tıka ve mümkün olduğunca destek olanlarla birlikte olmaya çalış. İnş herşey yoluna girecek. İşi bırakıp evde olsan Emir hastalanmıycak mı sanki. Kreşe vermeyi düşünmen de yerinde bi karar. Kendi yaşındakilerle oynayarak zamanın nasıl geçtğini anlamayacaktır bile.
Devkule, ortağım, yoldaşım sen nerelerdesin yaw. herşey yolundadır inş.
Hikoş, hazırlıklarını tamamlamışsın, bişe kalmamış. Hayırlısıyla atlatırsın inş.
Elifcim börek, albeni ve meyvesuyu olmasaydı iyiydi ama kalori sayımına göre günü kurtarıyo.
Papatyam boşver bi günde spor olmayıversin. günlük kalorin iyiymiş.
Nelson iddialıyız bakıyorum. Dişli rakipleri severim. Cuma sabahını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?