- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.801
aaaaaaaaaaaaa dün benden sonra kimse yazmamış mı yoksa ?????????????
Begenmene sevindim canım.Ogluş için el emeklerin çok güzel ve gayet başarılı.Paylastigin yaziyi cok begendim. Calisan ve calismayan anne guzel yorumlamişlar.
En büyük günahlar arasında gelir kul hakkı.Egerk kaynın kızının sizlerin hakkına el uzatıyorsa Elbet bu dünyada ya öbür dünyada da bedelini öder.İnş okuyup elinde bir meslegin olur.Yada işe girip eşinle birlik olup evini alırsın canım.Herkesin var bir derdi hayat bu dayanma gücü veriyor Rabbim.Ebru sikma canini var oyle dengesizler gereksiz zamanda gereksiz yere konusan ama susma sen sustukca onlar daha cok ustune geliyolar kres bi cocuk ici daha mantikli en azindan daha egitici ve kuralci. Orda cocugunun arkadaslari da olcak alismasi zorda olmaz
Calisan anne calismayan anne yazini da cok begendim ben lise mezunuyum ama bi karar aldim seneye sinava gircem aciktan uni okuycam sonra kpss deniycem kpss olmazsa bile ben de calismayi dusunuyorum bi ev alip tasinalimda burdan
Bende kendi hayatimdan azcik bahsedeyim teyzemin ogluyla evlendim kocamgil 4 erkek bi kiz kardes gorumcem iyidir kimsenin etlisine sutlusune karismaz.bu dort kardes birlikte calisiyo taseronluk yapiolar insaatla ilgili siva boya alci montalama vs mutaitten aliyolar 40-50 kisi goturup calistiriyolar
Buyuk kayinim is basinda gezer digerleride calisir .ha bu arada buyuk kayin 6-7 ay burda kalan bikac ay gider sadece ikinci kayin oda benim dayimin kiziyla evli oda akraba evliligi yani buyuk gelince o is basinda gezer diger ikisi isciyle beraber calisir.biz ortagiz ya hani buyuk kayin gider odun komur un bulgur market alisverisi manav alisverisini yapar ben iki kisiyim digerleri 5-6 kisi diye onlarin herswyi benden fazla olur hacrclik verir bana verdiginin iki uc katini digerlerine verir sozde ortagiiz ama benim kocama bile ddogru duzgun para vermez evine sunu aldim bunu aldim der gecistirir benim safda hic ses etmeez is sonu hesapda gormezler paranin cogunu buyuk yer icer gezer bizede kirintisi kalir
Esimle konustum antalyadaki is bitince konusup hesabini ayiracak yada onlardan ayrilacak cunku ben cok sikildim esimin kazandigi paranin elime gecmemesi baskasinin benim kizimin hakkini yemesii bi aydan bitermis isleri ins konusur da halleder yoksa bizim evde cok buyuk kavga cikar
ben hala sakinleşsemde kırıgnım aklıma geldikçe sinirleniyorum .Kreş iyi olucak ama şimdi bunu eşimle tartışacak takatim yok canım zaten beni savunsada içim kırık eşime hala konuşasım gelmiyorselam fıstıklar
Ebru yazdıklarını okudum canım hatta okurken sanki benim başıma gelmişcesine de sinir oldum.. sanki millet kendi çocuğuna süper bakıyo da başkalarına laf ediyor ya gıcık oluyorum böylelerine neyse canım sen sıkma canını üzülme boş yere.. sen çalışan bir annesin ama çocuğunla gayet de ilgilisin kimsenin seni gereksiz yere yargılamasına izin verme çünkü çocuğumuzu bizden daha fazla kimse sevemez ilgilenemez düşünemez.. kreş konusu da bence çok mantıklı hem arkadaşları olur güzel vakit geçirir yavrun, hem de eğitici öğretici faliyetlerin içinde olur, paylaşmayı öğrenir.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş miniğin daha iyi olmuştur şimdi.. iyi olsunlar da gerisi teferruat..
hikmetcik süslerini merak ediyorum pastalarını merak ediyorum.. hamarat hatun tabiki biz anneyiz evlatlarımız için canımız feda pasta süs dediğin nedir kikolay gele.. menün de güzel daha ne olsun
şimdiii gelelim benim saçma menüme
sabah... iki dilim kıymalı börek- 2 bardak meyve suyu (655 kalori)
ara....... albeni atıştırmalık (408 kalori)
akşam.. karnabahar kızartması yoğurtlu (248 kalori)
Toplam= 1311 kalori
almam gereken= 1436 kalori
10 dakika mekik(106 cal) 1 mil leslie (107 cal)
bana kalan 1100 calori ee bu menüyle günü iyi kurtardım ha ne dersiniz
şükümm haklısın canım ama takmamak elimde degil.Boşveren bir yapım olsaydı keşke.Ama bu yaşanılan herşey hayatta insanı daha güçlü daha gaddar yapıyorEbrum yazını çok beğendim. Sen hem ev hanımı olarak hem de çalışan biri olarak iki durumu da yaşadın. Neler çektiğini ve ne duygular içinde olduğunu kimseler bilmez. Öyle boşa doluya konuşurlar işte, öyle münasebetsiz kişiler için üzme tatlı canını. Sen işe yeni başladığında da çok zor koptun evladından. Bırakmaya kıyamadın. Kimse bir anneden çok sevemez yavrusunu. Onun geleceği için dayanıyorsun herşeye. Seni üzenlere kulak tıka ve mümkün olduğunca destek olanlarla birlikte olmaya çalış. İnş herşey yoluna girecek. İşi bırakıp evde olsan Emir hastalanmıycak mı sanki. Kreşe vermeyi düşünmen de yerinde bi karar. Kendi yaşındakilerle oynayarak zamanın nasıl geçtğini anlamayacaktır bile.
Devkule, ortağım, yoldaşım sen nerelerdesin yaw. herşey yolundadır inş.
Hikoş, hazırlıklarını tamamlamışsın, bişe kalmamış. Hayırlısıyla atlatırsın inş.
Elifcim börek, albeni ve meyvesuyu olmasaydı iyiydi ama kalori sayımına göre günü kurtarıyo.
Papatyam boşver bi günde spor olmayıversin. günlük kalorin iyiymiş.
Nelson iddialıyız bakıyorum. Dişli rakipleri severim. Cuma sabahını merak ediyorum
saol nelsonum hepimiz iyi anneleriz inş çıtır annelerde olucazebrum yazıyı okudum.. eksiği var fazlası yok.. nasılda ğüzel anlatmış...
biz anneyiz.. çalıştığımız zaman,,, zaman zaman yarım ğibi hissediyoruz kendimizi.. yarım iş-yarım eş-yarım anne-yarım ev kadını- yarım akraba-yarım komşu... herşey yarım kalmış ğibsi ğeliyor cogu zaman.. bazen kendime yetemediğimi bile düşünüyorum..
ama duygusal olarak böyle hissettsekde bunların hepsi ğerekiz düşünceler..
çünkü biz elimizden ğelenin en iyisini yapıyoruz her konuda,, yapamadıklarımızla değil yaptıklarımızla değerlendirmeliyiz kendimizi..
benim bir sözüm vardır.. "yapmadıklarımdan yarğılanmayı değil, yaptıklarımdan dolayı takdir edilmeyi istiyorum.."
biliyorum sen çok iyi bir annesin..
Benide duygulandırdı mevim.sözün öyle güzelki inş bu sözü vakti zamanı yeri geldiginde söyleyebilirim.Eprum yAzın beni çok duygulandırdı,3 yaşında kızını ,kayınvalidesine bırakıp işe dönen bir anne olarak sana tavsiyem,kimsenin lafına kulak asma,bu eşin bile olsa neyi nasıl yapmak istiyorsan o şekilde yaşa,kimse in gözyaşı dökme ver cevabını otursun o düşünsün,kreş ortamı çocuk için çok daha uygun,kayımvalidem 6 ay baktıktan sonra verdim ben kreşe,şu an özgüveni havada 7 yaşında bir kızım var,ha kayınvalidem günde 4 saat bakıyor kızıma buna rağmen konuşan insan o kadar çokki,hiç susmuyorum veriyorum cevaplarını" babaanne deilmi eli tutuyor ayağı tutuyor bakıcak mecbur bak bende onun oğlunu ev araba sahibi yapıyorum diyorum" kafana takıp üzülme ve lütfen pasif bi anne olma kırılmak yerine insanları kırmayı öğren biraz
spora başlamışsın darısı başıma canımm.günadyınnn
3 mil leisle 100 mekik spora başladım 2. günde yaptım çok şükür
herkese mutlu günler
ha bu arada montiyi bıraktım akşam 6 ya dogru ofiste yiyip çıkıyorum başka bişey yemiyorum eve gittigimde yeidklei,rmi 1000-1100 kalori asraınd atutmaya çalıyorum
hesaplamıyorumm çünkü sıkılıyorum kalorisi hesabındna ama artık kafamdan hepsini hesaplayabiiyorum
Saol canım benim.İNŞ kpss umut degil gerçek olur.Burdayim simdi geldim tum yazilarim ucmusss ortakmisiz yeni gordum bel agrim var spor yapamiyorum calori arttiriyorum cissss yemedim ortakmisiz daha cok kalori arttiracam cisss yemiyecem
Ebru gecmis olsun hic uzulme calismaya devam oglum ilk yil cok hastalandi vucudu dunyaya anca adapte oluyor ev hanimiyim oglum hasta oluyor olacaktaaa kpss icin calisma umuduyla yanip tutusuyorum yetistiremicekte olsam girecem bir umut
Didem isin zormus allah sabir versin
Hikmet cok guzel isler yapiyorsun
Mevlut okutan ark. Allah kabul etsin ayyy aklimda cok sey vardi kalmadi gittiii opuldunuz bol calori arttirmalar
Sukran ben fatsecret ten yapiyorum porsiyon secenegi var bak bir istersen
ben akşam girmedigimden düzeldigini sizin güzel sohbetler ettiginizi düşünmüştümYok ebrucum, siteye giremedik, bir sorun warmis. En son sen yazmissin.
Walla kk olmadab olmuyormuş.
Oglununn iyilesiyor olmasina sewindim. Oglun kac yasndaydi cnm.
Esinde baba olarak endiseleniyordur bence. Tartismadan konusmaya cals.
Ozellkle esinin sakin oldugu zamanlari bul. Baskalari icin ewin icinin huzurunu bozmayin,
Ve lutfen aglama. Kim ne dediyse boswer. Umursama.
O insan uzulecegini bildigi icin soylemistir.
Onu sewindirme. Uzulme. Hattaa o kisi ne dediyse aaa haklisin de.
Dinle yapma hesabi uygula. O kisi desin ben naparsam yapim ebruyu üzemicem.
nelsonum haklısın ama ben strateji uygulayamayan bi insanım.Kızınca kızarım sevince severim agladım mı tam güldüm mü tam gülerim.Hislerimi nerde ne şekilde olsun iyi ve ya kötü ne yaşıyorsam öyle olurum.İnat ettgim için kreş istedigimi düşünüyor .Halbuki kendi eylül gibi veririz demişti.Ve artık herkese allatn almaktan yoruldum sanırım ki allatn alıcak halim yok.Şırıngayla gücümü neşemi çekmişler gibiyimebrulim işi eşinle inada bindirmeyin.. biraz sakın ol..tamam senin istediğin ğibi olsun falan de.artılarını eksilerini yanlı olmadan eleştirmeden anlat ama çok uzun uzun değil... som seçimi eşine bırak çoçuk konusunda ki ilerde bir sıkıntı oldugunda o sana demesin sen böyle istedinde oldu diye sen söyle..
. ama sakın işi bırakmayı düşünme.. o sıkıntılardan inan bizde ğeçtik.. söylenen sözlerin üzerinde durma..
ve ben ğeçe iki avuç karışık kuru yemiş yedim...
dünü 1400 lerde bir kalori ile bitirdim sporda yapamadım..
bugün çok ama çok ama çok dikkat etmem ğerekir ki 57leri rüyamda görmeyimmmmm :18::18::18::18:
ben akşam girmedigimden düzeldigini sizin güzel sohbetler ettiginizi düşünmüştümKonuşmak gelmiyor içimden savundu gerekeni yaptı ama belki bi tık daha fazla bişey istiyorum bilmiyorum 9 martta 3 yaşına girdi canım.
nelsonum haklısın ama ben strateji uygulayamayan bi insanım.Kızınca kızarım sevince severim agladım mı tam güldüm mü tam gülerim.Hislerimi nerde ne şekilde olsun iyi ve ya kötü ne yaşıyorsam öyle olurum.İnat ettgim için kreş istedigimi düşünüyor .Halbuki kendi eylül gibi veririz demişti.Ve artık herkese allatn almaktan yoruldum sanırım ki allatn alıcak halim yok.Şırıngayla gücümü neşemi çekmişler gibiyim
Haklsınız papatyam ama bıdı bıdı edecek halim bile yok 3 gündür hem kendi kendimle içmden konuşuyorum.Kv iyi biri onunla problem yok o yüzden de zaten onunla problem yok kp kırıldıgım için onun gğnahını annem nie ödesin oglum nie kreşe giderek ödesin diye düşünüyor sanırım.Zamana bıraktımm.Önce kendimi toparlamam lazım.Bencede fit görünüyorsun artık ee zaten saglıklı besleniyorsun ve sporla vücudunda dinç kalıyor boşver 60 ı canım.Bende sıkılşamaya eşime daha iyi görünmeye karar verdim.yANLARIM YOKTU ŞİMDİ MERDİVENLERİ ÇIKARKEN BINGIL BINGIL OYNUYORLAR SANKİgünaydın kızlar;
ebrucum bence şu anda eşin iki arada kalmış durumda. siz oğlunu kv den alıp kreşe vereceksiniz. kv den de eşinin tepesine çökecek. neden neden diye...bence eşlin sağlıklı düşünemiyor. şu anda oğlundan ve senden çok annesiyle yaşaması olası sorunları düşünüyor.
ben daha önce de söyledim. oğlum kreşe başladığında 2 yaşında idi. bezi vardı. hiç öyle okuldan falan sıkılmadı.
eğer bu konuda kararlı isen eşinle sakin sakin konuş kararlı olduğunu göster. çok bıd bıd etme...
dün bi arkadaşımla karşılaştım. yurtdışındaydı 3 aydır. bana aaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi (bu iyi bişey)ama sakın daha fazla verme dedi. yüzün kötü olur dedi. ben de yaaa böyle kötü mü dedim. o da yok değil falan dedi. dün nelsonla faceden konuştuk. o da aynı fikirde. yani artık zayıflama diyor.
benmj bu 60 ı görmeicem anlaşıldı...
günaydın
boğazımm çok fena,ağrısı kulaklarıma vurdu
regli olman lazım bugün yarın,karnım çok ağrıyor,midem bulanıyor
sabah tartıda feci bir rakam göreceğime eminim offf
dün kk da bakımdaydı zaten
Öncelikle geçmiş olsun mevim sıcak bişiler iç bol bol canım.Çokkkkkkk haklısın herkes aynı durumu yaşıyor demekeprumm
papatya son derece haklı
eşinle sakin sakin konuşman lazım,bağırıp çağırmak sadece kavga sebebi olur,
erkekler bizim gibi ayrıntıcı deil maalesef, sen sadece oğlunu düşünüyorsun,eşin ise annesini ve oğlunu
bizler kayınvalidemizi tek kalemde hayatımızdan çıkarırız ama eşin bunu asla yapamaz arada kalır haklı olarak
sen kararlı olduğunu,oğlunuz için en hayırlısının kreş olduğunu ufaktan ufaktan işle beynine
yanlız hangi şehirde yaşıyorsun unuttum ama burda tüm kreşler yazın,yaz okulu konseptine dönüyor,bunuda iyice düşünerek adım at
bak geçenlerde kayınvalidemin beni çok kırdığından bahsetmiştim,hiç suçum yokken dünya laf saymıştı bana,
ee ne oldu eşime anlattım,o benim annem ne yapayım küsüyümmü,hem kaç yaşında kadın hasta ona alınılırmı dedi çıktı,günlerce kaynanama küstüm diye eşimde benimle küstü,benim kırılmam üzülmem umrunda olmadı
demem o ki eşin senin bizim gibi düşünmez,taktik geliştirerek yaklaşman lazım
ayşecim kelin ilacı olsa misalı ben uzun zamandır o şekildeyim. valla dün arkadaşımın dediklerinden sonra koyverdim gitti....ya kızlar kafayı yiycem bana bi akıl verin 4 gündür aynı kilodaydım bu günde 300 gr fazla çıkıyo anlamıyorum kaçamak falanda yapmadım gayet güzel besleniyorum genelde sebze ve protein ağırlıklı aburcubur yemiyeli 2 hafta olmuştur ben geçen ay gece 2 çikolata yediğimde bile kilo veriyordun şimdi noldu bana fikirlerinize ve önrilerinize ihtiyacım var yardım edinnn
teşekkür ederim canım.Haklsınız papatyam ama bıdı bıdı edecek halim bile yok 3 gündür hem kendi kendimle içmden konuşuyorum.Kv iyi biri onunla problem yok o yüzden de zaten onunla problem yok kp kırıldıgım için onun gğnahını annem nie ödesin oglum nie kreşe giderek ödesin diye düşünüyor sanırım.Zamana bıraktımm.Önce kendimi toparlamam lazım.Bencede fit görünüyorsun artık ee zaten saglıklı besleniyorsun ve sporla vücudunda dinç kalıyor boşver 60 ı canım.Bende sıkılşamaya eşime daha iyi görünmeye karar verdim.yANLARIM YOKTU ŞİMDİ MERDİVENLERİ ÇIKARKEN BINGIL BINGIL OYNUYORLAR SANKİVe bu benim ihmalkarlıgımdan.Senin fotolara bakıp artık normal digilde terleten leslie felan yapmam lazım yaz geliyor ve göbegim büyüyor
Öncelikle geçmiş olsun mevim sıcak bişiler iç bol bol canım.Çokkkkkkk haklısın herkes aynı durumu yaşıyor demekİstanbuldayım ve yaz dönemi haklısın eylülü bekleyip eşimlede yavaş yavaş konuşurum ara ara .Ama kv sorunum yok o yüzden kp boşver diyor.O da haklı bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?