Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar.Oglum iyi arada öksürüyor keiyfli neşeli akşam hiç iş yapmadan bol bol oynadık kzumla.Ama kreş işi için eşimle hala tartışıp aglıyorum.Anlamıyor ya bırakınca kendimi kötü hissedicem artık o sözlerden sonra ama anlamıyor.Küçük diyor okuldan bıkıcak diyor vss ama benimle inatlaşıyor gibime geliyor.İŞi inada bindirip işten çıkmak geliyor içimden.AMA kim için bu ceza olucak orası muamma.Evde kafayı yiyecegimi o da biliyor bunu kullanıyor belkde.Eşime kırdıgınım kızgınım duygularım karamsar yönde.Kafamda kalbimden iyi şeyler geçmiyor.İnş. bu karamsar duyugularım kötü sonuçlanmaz.Ruhen iyi degilim.20 dk bi tel beni alt üst etti.evliligimi evimi çocugumu benligimi sarstı.

günaydın arkadaşlar.Dün bir sürü şey yazdım elektrikler gitti.Sonrada baktım kk da bakım yapılıyor

aaaaaaaaaaaaa dün benden sonra kimse yazmamış mı yoksa ?????????????

Yok ebrucum, siteye giremedik, bir sorun warmis. En son sen yazmissin.
Walla kk olmadab olmuyormuş.
Oglununn iyilesiyor olmasina sewindim. Oglun kac yasndaydi cnm.
Esinde baba olarak endiseleniyordur bence. Tartismadan konusmaya cals.
Ozellkle esinin sakin oldugu zamanlari bul. Baskalari icin ewin icinin huzurunu bozmayin,
Ve lutfen aglama. Kim ne dediyse boswer. Umursama.
O insan uzulecegini bildigi icin soylemistir.
Onu sewindirme. Uzulme. Hattaa o kisi ne dediyse aaa haklisin de.
Dinle yapma hesabi uygula. O kisi desin ben naparsam yapim ebruyu üzemicem.

Son düzenleme:
ebrulim işi eşinle inada bindirmeyin.. biraz sakın ol..tamam senin istediğin ğibi olsun falan de.artılarını eksilerini yanlı olmadan eleştirmeden anlat ama çok uzun uzun değil... som seçimi eşine bırak çoçuk konusunda ki ilerde bir sıkıntı oldugunda o sana demesin sen böyle istedinde oldu diye sen söyle..

. ama sakın işi bırakmayı düşünme.. o sıkıntılardan inan bizde ğeçtik.. söylenen sözlerin üzerinde durma..

ve ben ğeçe iki avuç karışık kuru yemiş yedim...

dünü 1400 lerde bir kalori ile bitirdim sporda yapamadım..

bugün çok ama çok ama çok dikkat etmem ğerekir ki 57leri rüyamda görmeyimmmmm :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Paylastigin yaziyi cok begendim. Calisan ve calismayan anne guzel yorumlamişlar.
Begenmene sevindim canım.Ogluş için el emeklerin çok güzel ve gayet başarılı.
En büyük günahlar arasında gelir kul hakkı.Egerk kaynın kızının sizlerin hakkına el uzatıyorsa Elbet bu dünyada ya öbür dünyada da bedelini öder.İnş okuyup elinde bir meslegin olur.Yada işe girip eşinle birlik olup evini alırsın canım.Herkesin var bir derdi hayat bu dayanma gücü veriyor Rabbim.
ben hala sakinleşsemde kırıgnım aklıma geldikçe sinirleniyorum .Kreş iyi olucak ama şimdi bunu eşimle tartışacak takatim yok canım zaten beni savunsada içim kırık eşime hala konuşasım gelmiyor
şükümm haklısın canım ama takmamak elimde degil.Boşveren bir yapım olsaydı keşke.Ama bu yaşanılan herşey hayatta insanı daha güçlü daha gaddar yapıyor
saol nelsonum hepimiz iyi anneleriz inş çıtır annelerde olucazinş bir gün bende takdir edilirim.
Benide duygulandırdı mevim.sözün öyle güzelki inş bu sözü vakti zamanı yeri geldiginde söyleyebilirim.
spora başlamışsın darısı başıma canımm.
Saol canım benim.İNŞ kpss umut degil gerçek olur.

Kizlar, arkadas listem 30kiskden fazlaydi.
Simdi baktim 8 kisi..
Neoluyorrr yaaaa

dünkü menüm ortağımm

sabah:1 simit+10 zeytin+2kk peynir+1havuç
ara:soda
öğle:5zeytin+yeşillk+2dilim kepekli+2yk ezme+1lokma peynir
ara:1 portakal
akşam:4-5 yk kuru fasulye+1yumurtalı kaşarlı sahanda yumurta+2dilim kepekli
ğece;:2 avuç karışık kuruyemiş+1bardak ayran

spor sadece 20 dak yürüyüşşş
1400 kalori ile ğünü kapattım

ben akşam girmedigimden düzeldigini sizin güzel sohbetler ettiginizi düşünmüştümKonuşmak gelmiyor içimden savundu gerekeni yaptı ama belki bi tık daha fazla bişey istiyorum bilmiyorum9 martta 3 yaşına girdi canım.
nelsonum haklısın ama ben strateji uygulayamayan bi insanım.Kızınca kızarım sevince severim agladım mı tam güldüm mü tam gülerim.Hislerimi nerde ne şekilde olsun iyi ve ya kötü ne yaşıyorsam öyle olurum.İnat ettgim için kreş istedigimi düşünüyor .Halbuki kendi eylül gibi veririz demişti.Ve artık herkese allatn almaktan yoruldum sanırım ki allatn alıcak halim yok.Şırıngayla gücümü neşemi çekmişler gibiyim

tatlım haklısın. ama bazen yıpranmamak adına daha sakin atlarmak lazım olylaı.. bede senden çok farklı değilim ne nissediyorsam dur.. bağıracaksam bağırırm kızacaksam kızarım.. ama yaşın mı etkisi bilmem tepkilerim eskiye nazaran dana ılımlı.. ve herşey böyle daha yolunda..

günaydın kızlar;
ebrucum bence şu anda eşin iki arada kalmış durumda. siz oğlunu kv den alıp kreşe vereceksiniz. kv den de eşinin tepesine çökecek. neden neden diye...bence eşlin sağlıklı düşünemiyor. şu anda oğlundan ve senden çok annesiyle yaşaması olası sorunları düşünüyor.
ben daha önce de söyledim. oğlum kreşe başladığında 2 yaşında idi. bezi vardı. hiç öyle okuldan falan sıkılmadı.
eğer bu konuda kararlı isen eşinle sakin sakin konuş kararlı olduğunu göster. çok bıd bıd etme...
dün bi arkadaşımla karşılaştım. yurtdışındaydı 3 aydır. bana aaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi (bu iyi bişey)ama sakın daha fazla verme dedi. yüzün kötü olur dedi. ben de yaaa böyle kötü mü dedim. o da yok değil falan dedi. dün nelsonla faceden konuştuk. o da aynı fikirde. yani artık zayıflama diyor.
benmj bu 60 ı görmeicem anlaşıldı...

günaydın

boğazımm çok fena,ağrısı kulaklarıma vurdu

regli olman lazım bugün yarın,karnım çok ağrıyor,midem bulanıyor

sabah tartıda feci bir rakam göreceğime eminim offf

dün kk da bakımdaydı zaten

eprumm

papatya son derece haklı

eşinle sakin sakin konuşman lazım,bağırıp çağırmak sadece kavga sebebi olur,

erkekler bizim gibi ayrıntıcı deil maalesef, sen sadece oğlunu düşünüyorsun,eşin ise annesini ve oğlunu

bizler kayınvalidemizi tek kalemde hayatımızdan çıkarırız ama eşin bunu asla yapamaz arada kalır haklı olarak

sen kararlı olduğunu,oğlunuz için en hayırlısının kreş olduğunu ufaktan ufaktan işle beynine

yanlız hangi şehirde yaşıyorsun unuttum ama burda tüm kreşler yazın,yaz okulu konseptine dönüyor,bunuda iyice düşünerek adım at

bak geçenlerde kayınvalidemin beni çok kırdığından bahsetmiştim,hiç suçum yokken dünya laf saymıştı bana,

ee ne oldu eşime anlattım,o benim annem ne yapayım küsüyümmü,hem kaç yaşında kadın hasta ona alınılırmı dedi çıktı,günlerce kaynanama küstüm diye eşimde benimle küstü,benim kırılmam üzülmem umrunda olmadı

demem o ki eşin senin bizim gibi düşünmez,taktik geliştirerek yaklaşman lazım

şükommm

sen nasılsın tatlım,yoğunluktan gelemiyorum pek,ruh halin çok yorgundu umarım toparlanmışsındır

kevser sen nasılsın şekerim,spor yapıyormusun

ve ve diğer çıtırlarım,herkese tek tek alıntı yapamıyorum,okuduğum tüm msjlara beğeni yapmaya çalışıyorum,affedin lütfen

Haklsınız papatyam ama bıdı bıdı edecek halim bile yok 3 gündür hem kendi kendimle içmden konuşuyorum.Kv iyi biri onunla problem yok o yüzden de zaten onunla problem yok kp kırıldıgım için onun gğnahını annem nie ödesin oglum nie kreşe giderek ödesin diye düşünüyor sanırım.Zamana bıraktımm.Önce kendimi toparlamam lazım.Bencede fit görünüyorsun artık ee zaten saglıklı besleniyorsun ve sporla vücudunda dinç kalıyor boşver 60 ı canım.Bende sıkılşamaya eşime daha iyi görünmeye karar verdim.yANLARIM YOKTU ŞİMDİ MERDİVENLERİ ÇIKARKEN BINGIL BINGIL OYNUYORLAR SANKİVe bu benim ihmalkarlıgımdan.Senin fotolara bakıp artık normal digilde terleten leslie felan yapmam lazım yaz geliyor ve göbegim büyüyor

Öncelikle geçmiş olsun mevim sıcak bişiler iç bol bol canım.Çokkkkkkk haklısın herkes aynı durumu yaşıyor demekİstanbuldayım ve yaz dönemi haklısın eylülü bekleyip eşimlede yavaş yavaş konuşurum ara ara .Ama kv sorunum yok o yüzden kp boşver diyor.O da haklı bende .

kızlar my diye başlayan haber sitesinde çocuklarıyla birlikte koşarak 42 bedenden 36 ya düşen bir anneyi haber yapmışlar.İşte azimm bşzde bahane çok

ya kızlar kafayı yiycem bana bi akıl verin 4 gündür aynı kilodaydım bu günde 300 gr fazla çıkıyo anlamıyorum kaçamak falanda yapmadım gayet güzel besleniyorum genelde sebze ve protein ağırlıklı aburcubur yemiyeli 2 hafta olmuştur ben geçen ay gece 2 çikolata yediğimde bile kilo veriyordun şimdi noldu bana fikirlerinize ve önrilerinize ihtiyacım var yardım edinnn

ayşe :sitede dün bakım vardı ondan giremedik.bELKİduraklma dönemindesin vücut iyi beslenmey alışıp durmuş olabilir canım

ayşecim kelin ilacı olsa misalı ben uzun zamandır o şekildeyim. valla dün arkadaşımın dediklerinden sonra koyverdim gitti....
teşekkür ederim canım.
spor yapmayı sevdim ben. vücuduma olan faydasını da gördüm. inşallah hiç vazgeçmem. bu ayın sonunda tekrar foto eklicem. bakalım ne var ne yok...
şimdi acele karar verme canım o zaman. zamana yayarak eşini ikna etmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…